Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Τι προβλέπουν οι Αμερικάνοι για τη φετινή άνοιξη

Η Αμερικάνικη υπηρεσία Accuweather μετά τις επιτυχημένες εποχιακές προγνώσεις των τελευταίων χρόνων, επιχειρεί να δώσει το καιρικό μοτίβο της Ευρώπης για αυτή την άνοιξη και συγκεκριμένα για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο.



Δυτική Ευρώπη
Συχνές διαταρραχές από τον Ατλαντικό θα πρέπει να δίνουν πολλές βροχές και καταιγίδες σε Γαλία, Ολλανδία, Γερμανία και Βέλγιο. Προειδοποιούν για πλημμύρες και πολύ ισχυρούς ανέμους στα παράκτια τμήματα κυρίως της Γαλίας ενώ και το Παρίσι φαίνεται να είναι στην κόκκινη ζώνη. Εξίσου ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται και σε Ολλανδία και Βέλγιο ενώ πιο ήπια θα είναι τα φαινόμενα στη Γερμανία όπου θα καταλήγουν οι καταιγίδες από τα δυτικά.
Καλά τα νέα για τα χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων που φαίνεται να δέχονται μεγάλες ποσότητες χιονιού και να παρατείνουν την λειτουργία τους τουλάχιστον μέχρι και το Πάσχα.


Ιταλία, Βαλκάνια και Ουκρανία
Μία θερμή άνοιξη προβλέπουν οι Αμερικάνοι επιστήμονες για την Ιταλία και τα Βαλκάνια όπου οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για το επόμενο τρίμηνο. Από τα τέλη Απριλίου η θερμοκρασία θα θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι παρά άνοιξη. Ο καιρός θα είναι ξηρός αλλά δε θα λείπουν οι μεμονωμένες θερμικές καταιγίδες.

Αγγλία
Ο βροχερός καιρός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής άνοιξης σε Αγγλία και Ιρλανδία όπου όμως δεν αναμένονται προβλήματα από πλημμύρες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Βαλτική
Κρύος θα είναι ο καιρός στη Σκανδιναυία και τα χιόνια δε θα λείπουν σε χώρες γύρω από τη Βαλτική ακόμα και το Πάσχα. Βελτίωση αναμένεται στα τέλη της άνοιξης όπου θερμές αέριες μάζες από τα Βαλκάνια θα σημάνουν τον ερχομό της άνοιξης.
 meteo-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα