Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΥΡΙΛΛΟΥ - ΠΑΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!

- Η πρώτη συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Πάπα ύστερα από 1000 έτη, σκοπόν είχε την παγίωση μιας συμμαχίας ενάντια στην λατρεία του Σατανά από τους Χαζάρους, σύμφωνα με ρωσικές πηγές και κύκλους του Πενταγώνου.

- Επαναπροσέγγιση ΗΠΑ - Ρωσίας σε περίπτωση εκλογής του Donald Trump. Αυτό διαφαίνεται από τις συνεχείς ανοιχτές κατηγορίες του Trump εναντίον της προεδρικής υποψήφιας των Χαζάρων Hillary Clinton, ενώ έχει δίπλα του σαν σύμβουλο του τον πρώην Αρχηγό της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών Αντιστράτηγο Mike Flynn.
- Σαν αποτέλεσμα αυτής της επαναπροσέγγισης θα είναι το φάγωμα των κορυφαίων στελεχών της Μαφίας των Χαζάρων Μέρκελ (κόρης του Χίτλερ) και Ερτογάν.
- Η κίνηση των Σαουδαράβων να συλλάβουν 33 στελέχη της ISIS μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονταν 9 Αμερικανοί πράκτορες της CIA, καθιστά πιθανό ότι οι Σαουδάραβες θα ακολουθήσουν σύντομα το Ιράν και τη Ρωσία στην κίνηση τους να σταματήσουν την πώληση του πετρελαίου τους δεχόμενοι σαν μέσο πληρωμής τα πετροδολλάρια των Χαζάρων. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι η Σαουδική Αραβία έχει αρχίσει ντάμπινγκ με τα $ 8.000 δισεκατομμύρια της συμμετοχής της στην αγορά κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ. Πολλοί Σαουδάραβες ερμήνευσαν ότι το χιόνι που πέφτει πάνω από την Μέκκα ως σημάδι από τον Αλλάχ ότι βρίσκονταν σε λάθος δρόμο, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει την ξαφνική αλλαγή τους.

Το Ισραήλ που αντιμετωπίζει παγκόσμιο μποϊκοτάζ και κυρώσεις των Ηνωμένων Εθνών, φαίνεται να υποκύπτει τώρα στους Ρώσους. Αυτό σημαίνει ότι εάν η Σαουδική Αραβία κάνει πίσω σ' αυτά που σχεδίαζε να κάνει, η Τουρκία θα παραμείνει μόνη της και θα αντιμετωπίσει την καταστροφή και τη διχοτόμηση, ως αποτέλεσμα της ηλίθιας προσπάθειας του Ερντογάν να χρησιμοποιήσει την στρατιωτική του δύναμη για να αναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ήδη, 1300 τουρκικά ξενοδοχεία έχουν τεθεί προς πώληση λόγω πτώχευσης ένεκα της πτώσης του τουρισμού και των σοβαρών συγκρούσεων που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της Τουρκίας.
- Τέλος, σε μια αποκλειστική είδηση, Ινδονήσιοι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι 4.000 ένοπλοι τρομοκράτες που χρηματοδοτούνται από τον μαφιόζο των Χαζάρων George Soros, συνελήφθησαν στο ινδονησιακό τμήμα του νησιού Βόρνεο. Σύμφωνα με έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από Ινδονήσιους αξιωματούχους, η ομάδα αυτή σκόπευε να δημιουργήσει χάος στην Ινδονησία, μια χώρα με πληθυσμό 250 εκατομμυρίων, κυρίως μουσουλμάνων

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα