Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Το ρόφημα που πίνω καθημερινά για επίπεδη κοιλιά

ad2980f9efc962f11cd66eccbae43283


Προφανώς διατηρώ όπως όλες οι γυναίκες κάποιες συνήθειες που, άλλες περιόδους τις τηρώ ευλαβικά, άλλες πάλι τις εγκαταλείπω  γιατί περνάω μια φάση πιο ελεύθερη και χωρίς όλα αυτά τα #must to do στην ημερήσια διάταξη. Κάτι όμως που κάνω καθημερινά είναι ένα ρόφημα που με απλά λόγια είναι το «μαγικό» φίλτρο ευεξίας.
Το ρόφημα αυτό έχει τα εξής απλά υλικά:
Πράσινο τσάι ή τσάι του βουνού (προτιμήστε πράσινο)
20 περίπου φρέσκα φύλλα δύοσμου
Μέλι 1 κουτ. σούπας
φρέσκο τζίντζερ
λίγες φέτες λεμόνι

IMG_3774Όλα τα υλικά τα πλένουμε καλά και τα βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι να πάρουν έναν καλό βρασμό. Ύστερα τα αφήνουμε μέσα στο νερό και σουρώνουμε την επόμενη ημέρα. Εγώ το βάζω σε ένα γυάλινο μπουκάλι νερού και το κουβαλάω μαζί μου. Τα κορίτσια στο γραφείο με πείραζαν στην αρχή μα σιγά σιγά, φύτρωσαν πολλά μπουκαλάκι γύρω μου…
Το μυστικό αυτού του ροφήματος είναι πως ο συνδυασμός αυτός ενυδάτωνει, αποτοξινώνει και αποβάλλει το φούσκωμα. Πρήξιμο ή τυχόν κατακρατήσεις φεύγουν και η διαφορά είναι αμέσως αισθητή. Πολλές γυναίκες πίνουν χλιαρό νερό με λεμόνι, προσωπικά όμως προτιμώ αυτό το ρόφημα που είναι πιο πλούσιο σε βιταμίνες και ασύγκριτα πιο γευστικό. Δοκιμάστε το και κάντε το καθημερινή σας συνήθεια, ιδιαίτερα όσες γυναίκες δεν πίνετε το απαραίτητο νερό, θα διαπιστώσετε γρήγορα μεγάλη διαφορά στον οργανισμό σας.
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα