Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Γδύσου στην κάμερα, μωρό μου


Έχουν υπάρξει κείμενα που αναφέρονται σε ερωτικά τρία, κουαρτέτα και λοιπούς αριθμούς. Έχει γίνει λόγος για kinky καταστάσεις, στάσεις, τοποθεσίες και ρόλους στο κρεβάτι. Αυτό το κείμενο έχει σκοπό να σας δώσει την εναλλακτική ενός άλλου τομέα.


Προσοχή! Απαιτεί φαντασία, πολύ σεξουαλικά παιχνιδιάρικη διάθεση και περιγραφικότητα, άκρως λεπτομερή. Ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους βιώνουν σχέση εξ αποστάσεως.

Βράδυ, λοιπόν, ή και μέρα, δε μας χαλάει η ώρα αν υπάρχει διάθεση. Αράζεις, συνομιλώντας με το άτομο που σ᾽ ενδιαφέρει -ναι, καλά καταλάβατε- κι εκεί που μιλάτε ωραία και καλά, σου πετάει ατάκα του τύπου «και για πες μου, τι φοράς τώρα;».

Ο κάφρος μέσα σου σε συμβουλεύει να του απαντήσεις «φόρμα, φούτερ και τα μαλλιά μου είναι σαν να έβαλα το δάχτυλο στην πρίζα», άλλα εκείνη την ώρα οι παραπονεμένες ορμόνες, σου χτυπάνε το καμπανάκι.

Απαντάς, λοιπόν, πως φοράς, ξαπλωμένη ,τα ολοκαίνουργια πρόστυχα μαύρα εσώρουχά σου (δεν τα έλεγε τυχαία ο Καρβέλας), είτε πως δε φοράς τίποτα, είτε οτιδήποτε ξέρεις πως θ᾽ ανάψει τον παρτενέρ σου. Κάπως έτσι, αποκτά ενδιαφέρον η κοινότυπη μέρα σου.

Αρχίζει λοιπόν μία συζήτηση που ξεπερνά το στερεοτυπικό «Γεια σου», «Τι κάνεις;», «Όλα καλά;», «Τι νέα;», «Ε, αυτά» και περνάει σ᾽ ένα άλλο επίπεδο.

Ναι, το σεξ μπορεί να είναι καθαρά προσωπική απόλαυση και αυτοϊκανοποίηση μέσω φαντασιώσεων, αλλά έχει άλλη χάρη όταν τη φαντασίωση στη δημιουργεί άτομο που σε κάνει να θες να πεις: «Πέτα με στα βράχια και λέγε με Μωρή».

Ξεκινάει η συζήτηση. Αρχικά βγαίνουν ρούχα, αν υπάρχουν, φιλιά παντού και σε σημεία που δεν είχες φανταστεί, καυτές ανάσες, παιχνίδια με δάχτυλα και γλώσσα σε απαγορευμένες περιοχές, δαγκώματα, γρατζουνιές. Για να μην τα πολυλογούμε, τα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά και δεν είναι τα μόνα.

Τονίζω πως η περιγραφή πρέπει να είναι λεπτομερής και θ᾽ αναλύσω παρακάτω το γιατί, αναφέροντας και κάποιες εξαιρέσεις. Επίσης, πέρα απ᾽ αυτά που περιγράφετε πως θα κάνετε στον άλλον, σημαντικό είναι να αναφέρετε και πού θα τα κάνετε.

Άλλοι που ασκούν το άθλημα, χτίζουν και το background με ποικιλία προτιμήσεων. Από ρομαντικά χιονισμένα τοπία έως και πιο σαδομαζοχιστικούς χώρους.

Ντροπή καμία παιδιά, εξάλλου, είναι φαντασίωση.
Στο μυαλό του ο καθένας μπορεί να χτίσει κόσμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα του, γιατί όχι και στο κρεβάτι του; Ειδικά αν υπάρχουν δύο ενεργά άτομα που χτίζουν τη φαντασίωση, ή και παραπάνω.

Ν᾽ αναφέρετε σαφώς και σε τι στάσεις θα γίνουν όλα αυτά. Μην πείτε μία ιεραποστολική και ξεμπερδέψαμε, αλλά μην πάτε να το παίξετε και γκουρού του Κάμα-Σούτρα, γιατί ωραία τα λόγια, αλλά αν κάποια στιγμή γίνουν και πράξη, υπάρχει ο κίνδυνος ο παρτενέρ σας να ξενερώσει. Χρησιμοποιείστε ποικιλία αλλά όχι υπερβολές.

Στο εν λόγω σπορ, όπως τόνισα και πριν, το παν είναι η περιγραφικότητα. Σκεφτείτε πως στο σεξ, πολλές φορές οι ερωτικοί σύντροφοι, κλείνουν τα μάτια. Αυτό, που πολλές φορές το κάνουμε αυτόματα, γίνεται γιατί έτσι διεγείρονται οι αισθήσεις κι η φαντασία σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Δεν λένε τυχαία πως η απώλεια μίας απ᾽ τις πέντε αισθήσεις, οξύνει τις υπόλοιπες.

Φανταστείτε, επομένως, πόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στο Cyber sex, όπου λείπει η σαρκική επαφή. Το μόνο όπλο που κατέχετε είναι το λέγειν, δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο θα περιγράψετε τα πράγματα. Αν γίνει σωστά, διεγείρεται η φαντασία και κατ᾽ επέκταση κι άλλα πράγματα.

Κάπου εδώ, θα παραχωρήσουμε ένα μικρό «σκονάκι». Πιο συγκεκριμένα, εσείς που είστε λίγο πιο brutal στο κρεβάτι αλλά και στις ερωτικές σας φαντασιώσεις, κατά την «ιεροτελεστία» του Cyber sex, μην αποδίδετε τις ερωτικές σκηνές πολύ ωμά.

Μην ξεχνάμε πως απαραίτητο συστατικό για να διεγερθεί η φαντασία του άλλου, είναι το να πλανιέται και λίγο το μυστήριο στον αέρα. Εκτός κι αν ο παρτενέρ γουστάρει τις πιο άγριες καταστάσεις. Τότε πάσο, ξεπεράστε σε σαδομαζοχισμό και τις 50 αποχρώσεις του γκρι.

Δεν είναι απαραίτητο να αρκεστείτε στη θαλπωρή του σπιτιού σας. Μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μίας πολύ στρεσαρισμένης μέρας στο γραφείο ή ενώ έχετε βγει για ποτό με φίλους. Δεν μπορείς να κοντρολάρεις το πότε θα σου έρθει όρεξη, και επειδή το σεξ είναι υγεία δεν είναι καλό να το καταπιέζεις.

Ευτυχώς που η τεχνολογία έχει δώσει μία πολύ καλή εναλλακτική σ᾽ αυτόν τον τομέα. Βέβαια υπάρχουν και τα «Booty Calls». Τηλέφωνα σε πρώην ή γενικά σε άτομα που είναι διαθέσιμα να περάσουν το βράδυ τους κάνοντας σεξ μαζί σας, αλλά ας υποθέσουμε πως έχετε μπουχτίσει λίγο από αυτό ή πως δεν έχετε την πολυτέλεια του χώρου και του χρόνου για κάτι τέτοιο, και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Επειδή εδώ μιλάμε για κυριολεκτικό ‟Mindfucking”, την επόμενη φορά που θα πέσει τέτοια πρόταση στη συνομιλία σας, ρίξτε μία δεύτερη σκέψη και δοκιμάστε το.


Μπορεί να το απολαύσετε πιο πολύ από ό,τι πιστεύατε.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα