Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

…και θα καταλάβεις τι σημαίνει να είσαι αυτό που ήδη είσαι…!







Ο πόνος που μπορείς να αντέξεις στην ζωή σου, δείχνει το πόσο πολύ ήδη αγαπάς τον εαυτό σου και μέσα από αυτόν και τους άλλους ανθρώπους. Εσύ όμως τώρα πρέπει… έχεις ανάγκη και καλείσαι να εστιαστείς στο πρώτο. Στην αγάπη που μπορείς εσύ να δείξεις στον ίδιο σου τον εαυτό… σε σένα τον ίδιο ή την ίδια.

Αυτό μπορεί να ακούγεται μόνο φιλοσοφικό όμως δεν είναι. Μπορεί να σου ακούγεται φιλοσοφικό αν τώρα περνάς καλά. Για σένα όμως που οι καταστάσεις σε έχουν οδηγήσει να περνάς δύσκολα, αυτό που διάβασες παραπάνω είναι μια αλήθεια που πρέπει να την βρεις μέσα σου.


Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι έστω και λίγα ψήγματα αλήθειας, τότε ακολούθα τα. Συνέχισε να ανταπεξέρχεσαι έστω και συμβατικά στην καθημερινότητά σου, αλλά αφιέρωσε στον εαυτό σου όλο τον χρόνο που μπορείς για να τον κάνεις να αισθανθεί καλά. Αυτό το «καλά», μην το ψάξεις εκεί έξω. Ψάξε το εκεί… μέσα σε σένα.



Για να το συνειδητοποιήσεις αυτό, κάτσε για λίγο μπροστά σε ένα καθρέφτη. Κοίτα εσένα… Κοίτα εκείνο το μικρό παιδί, που τότε εκεί… στερήθηκε αυτό που τώρα σου ζητάει. Αποδέξου αυτό που βλέπεις και νοιώσε πως είναι να το παίρνει… Νοιώσε πως είναι να το δίνεις… και όταν συνδεθείς με αυτό, πάρε αυτήν αίσθηση μαζί σου και κάνε το αυτό για όσες ημέρες μπορείς να θυμάσαι να το κάνεις… μέχρι να σταματήσεις να έχεις την ανάγκη να το κάνεις.
Τότε θα δεις εσένα διαφορετικό ή διαφορετική…


…και θα καταλάβεις τι σημαίνει να είσαι αυτό που ήδη είσαι…!

Κανάρης

 Kanaris Karalis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα