Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κιρσοί ποδιών: Εξαφανίστε τους με μόλις ένα συστατικό!

κιρσοί

Όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ουσίες που περιέχουν τα κάστανα, μπορούν με τη σωστή προεργασία να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές φλέβες που εμφανίζονται κυρίως στα πόδια σας, με το πέρασμα των χρόνων, όταν και οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν φλεβίτιδα.

Οι κιρσοί στα πόδια είναι ένα από τα πιο κοινά και ενοχλητικά προβλήματα στην εξωτερική εμφάνιση τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών. Μία από τις λιγότερο γνωστές "λύσεις", κρύβεται σε κάτι που δεν το περιμένετε...
Πάρτε μερικά κάστανα, μαζί με ανθούς από καστανιά, αλλά και κομμάτια από μαλακά, “νεαρά” κλαδιά του δέντρου. Τα κλαδάκια περιέχουν εσκουλίνη (esculin), οι ανθοί περιέχουν κερσετίνη (quercetin) και τανίνη, και οι καρποί περιέχουν άμυλα, πρωτεΐνες, εσκουλίνη, στερόλες, βιταμίνες Ρ, Β1, C και Κ, καθώς και μέταλλα.
Η σαπωνίνη που περιέχεται στον φλοιό των κλαδιών και των καρπών, χρησιμοποιείται για ασθένειες του δέρματος, έχει την ιδιότητα να αραιώνει το αίμα και το καθιστά λιγότερο κολλώδες.

Κιρσοί: Σπιτικό κονιάκ για εξωτερική θεραπεία
  • Πάρτε 20 κάστανα και θρυμματίστε τα. Βάλτε τα σε μία κανάτα που να κλείνει αεροστεγώς και περιχύστε τα με τουλάχιστον 1 λίτρο από ένα ισχυρό κονιάκ.
  • Κρατήστε το μείγμα στο κλειστό δοχείο για ακριβώς 40 ημέρες. Θα πρέπει να το ανακατεύετε συχνά με μια ξύλινη κουτάλα.
  • Μετά από 40 ημέρες, περάστε το από ένα σουρωτήρι και διατηρήστε το νέο διάλυμα κλειστό σε ένα νέο, καθαρό δοχείο.
  • Πριν από κάθε χρήση, ανακινήστε καλά τη φιάλη. Με ένα βαμβάκι, βουτήξτε στο υγρό και εφαρμόστε το στην επιφάνεια των κιρσών, αλλά μην το τρίβετε επάνω τους!
  • Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το υγρό θα εμποτιστεί γρήγορα στο δέρμα. Κάντε αυτήν τη θεραπεία πολλές φορές την ημέρα.
  • Αυτό το υγρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη φλεγμονή στα πόδια καθώς και επίσης και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα