Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Έγκλημα χωρίς τιμωρία!

v_in_greece_by_isikol-d4ewura
Γειά σου Πιτσιρίκο,

Αυτή την φορά θα είμαι πολύ-πολύ σύντομος. Σήμερα ο Σόιμπλε αποκάλυψε πως το 2011 πρότεινε στον τότε υπουργό Οικονομικών Βαγγέλα Βενιζέλο, ένα γρήγορο Grexit με αντάλλαγμα ένα «τεράστιο», όπως το χαρακτήρισε, πακέτο βοήθειας.
Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την Αθήνα.
Για να θυμόμαστε λοιπόν ποιοι άφησαν το ΑΕΠ της Ελλάδας να μειωθεί κατά 25%, την ανεργία να φτάσει στο 30%, την μετανάστευση να εκτιναχθεί σε επίπεδα δεκαετίας του ’50 και το μέλλον των επόμενων γενιών να υποθηκευτεί μια για πάντα.
Παραμένουν ατιμώρητοι.
Δεν δίνουν λογαριασμό πουθενά και σε κανέναν.
Και οι επίγονοι τους –το «ροζ» ΠΑΣΟΚ του Αλέξις Τσίπρα και της παρέας του– συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο των προκατόχων τους.

Τούρκοι να κυβερνούσαν την χώρα, τέτοια φρικτή κι ανείπωτη προδοσία δεν θα τολμούσαν ποτέ να κάνουνε.


Φιλιά

Ηλίας
(Αγαπητέ Ηλία, θα είμαι κι εγώ σύντομος. Και οι πέτρες ήξεραν πως η Ελλάδα δεν έπρεπε να είχε μπει στο ευρώ και πως έπρεπε οπωσδήποτε να είχε βγει το 2010. Ο Κώστας Σημίτης που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη με τα πλαστά στοιχεία που παρήγγειλε στην Goldman Sachs κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, και την περασμένη εβδομάδα ήρθε στην Κύπρο για …διάλεξη. Ηλία, οι Έλληνες ψηφίζουν τους προδότες σαν τον Βενιζέλο· εγώ δεν τους ψήφισα ποτέ. Και σήμερα, οι Έλληνες κάνουν 24ωρη απεργία για χιλιοστή φορά, αν και όλοι ξέρουν πως η μόνη απεργία που έχει νόημα είναι η απεργία διαρκείας. Ηλία, εγώ έδωσα. Φτάνει. Στη ζωή υπάρχει και η …ζωή. Στη Λεμεσό έχει λιακάδα. Πάω για μπάνιο. Θα βουτήξω και για σένα. Μια βουτιά μόνο, γιατί συμπαραστέκομαι στους απεργούς στην Ελλάδα που τώρα θα πίνουν καφέ στο Θησείο. Να είσαι καλά.)


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα