Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Άνθρωποι και "δαίμονες"


Tρομοκρατούν με κάθε τρόπο και μέσο για έλευση καταστροφικών καταστάσεων και χαωδών συνεπειών. Αν δεν γίνουν τα πράγματα έτσι "όπως πρέπει". Όταν ήδη βιώνονται κοινωνικά κρεματόρια, εκρηκτικά πεδία μαχών και έτοιμα προς ανάφλεξη ναρκοπέδια. Κι ενώ αποδομείται η υπόληψη και η λειτουργικότητα θεσμών και απειλείται άμεσα η επιβίωση τόσων...

Εκπαιδεύουν τους νεότερους στη μετριότητα, στην αμάθεια, σε φιλοσοφίες πιο άγονες κι από τις ερήμους Γκόμπι και Σαχάρα μαζί, στους τελείως αποπροσανατολιστικούςσυλλογισμούς, σε αναπόδεικτες κι άστοχες θεωρίες, στην έμμεση-πλην σαφή πορεία επί πτωμάτων, μέσω του ανώμαλου ανταγωνισμού των εξετάσεων για μια θέση στα πλυσταριά και τις παράγκες των φέουδών τους. Τα δε καλύτερα νεανικά μυαλά, μετά το ολοκληρωτικό ξέπλυμα εγκεφάλου, θα αξιοποιούνται σε αναγκαία και νευραλγικά πόστα λαδώματος των γραναζιών -με το "λάδι" που προωθούν οι κεφαλές του "εργαστηρίου"- και των ιδεολογικών δικλείδων ασφαλείας του οικοδομήματος.

Τα παιδιά ωθούνται να ξεχάσουν επώδυνα, αφύσικα κι από νωρίς την αθωότητα της παιδικότητας και να νιώσουν θέλοντας και μη στο πετσί τους τι θα πει διαχωρισμός, διαταραχές, μίσος, οδύνη και... μάθηση. Όλων των αχρείαστων -κι αυτών κουτσουρεμένων ή διαστρεβλωμένων - εννοιών, πραγμάτων, προτύπων, σχημάτων, θεωρημάτων, μοντέλων εντελώς ασύμβατων με την ηλικία.

Το σώμα να μπουκώνεται με μεταλλαγμένα, επεξεργασμένα και τοξικά δηλητήρια-προϊόντα φονικών μαγειρείων με καζάνι τον άνθρωπο και την (αντι)εξέλιξή του.



Αιωρούμενοι και απορροφούμενοι νοητικοί ρύποι απ'όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα. Προδοσία, χαφιεδισμός, ηλιθιότητα, μιζέρια, αδιαλλαξία, εχθρικότητα, καιροσκοπισμός, ιδρυματοποίηση σε λογής μικρές και μεγάλες στάνες.

Πάνω κάτω να βολοδέρνουν όλοι αυτοί που δεν πρόλαβαν καν να εξανθρωπιστούν, παρά μετατράπηκαν σε ασθματικές σκιές που φαντασιώνονται ότι υπάρχουν και σκέπτονται και επιλέγουν.Επιλέγουν να μην επιλέγουν. 

Αν αυτός ο κόσμος γυρνάει σε ένα κολαστήριο ιδιοκτησίας ανθρωπόμορφων δαιμόνων, χειριστών της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και χειραγωγών της συνείδησης, ποιες επιλογές έχουν οι κολασμένοι να ξεφύγουν; Και να εξασφαλίσουν τις συνθήκες εκείνες που δε θα επιτρέψουν ξανά το κατρακύλισμα στις πύρινες δαγκάνες επίγειων κολάσεων...

Οι γνώσεις που αγνοούσε και οι απαντήσεις βρίσκονται έσωθεν του καθενός κι ας μη το πιστεύει ή υποπτεύεται ακόμη. Τουλάχιστον όλων εκείνων που διατηρούν απαραίτητα στοιχεία της ανθρώπινης υπόστασης να τους προσδιορίζουν ακόμα...
Κι άρα έχουν δυνατότητες.


Ο Ένοικος...


dreamerwithacause

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα