Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ιδού τι πρέπει να κάνει πάντα πρώτος ένας άντρας

Στη σημερινή εποχή και με την αναβλητικότητα και το μπλαζέ στυλάκι πολλών ανδρών, έχουμε φτάσει εμείς τα θηλυκά, να κάνουμε την πρώτη κίνηση σε μια σειρά πραγμάτων που αφορούν τη γνωριμία και τη σχέση. Μήπως υπάρχουν κάποιες κινήσεις που οφείλει εκείνος να κάνει πάντα πρώτος; Δες και άφησέ του την πρώτη κίνηση.
love
1. Να σου προτείνει να βγείτε ένα αληθινό ραντεβού Ξέρω, θα σου πουν πολλοί κάνε την πρώτη κίνηση, ζήτα το νούμερο του τηλεφώνου του (ή το facebook του) αλλά ως εκεί. Αν φτάσεις ως εκεί μην πάρεις την πρωτοβουλία να του ζητήσεις και να βγείτε. Γιατί να τον περιμένεις; Γιατί θέλεις έναν άντρα που μπορεί να μην έχει τα κότσια να ζητήσει πρώτος το τηλέφωνό σου αλλά τουλάχιστον μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία να βγείτε ένα αληθινό ραντεβού. Τουλάχιστον, αυτή η κίνηση θα σου δείξει αν ψάχνεται για κάτι της μιας βραδιάς ή αν θέλει να δαπανήσει έστω μια όμορφη βραδιά μαζί σου και χωρίς να προδιαγράφεται το σεξ.
2. Να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού: Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό για να δεις τι άνθρωπος είναι γενικά σε σχέση με τα χρήματα. Αν υπάρξουν επόμενα ραντεβού μπορείτε να μοιραστείτε το λογαριασμό, μπορείς να προσφερθείς να πληρώσεις αλλά στο πρώτο ραντεβού πρέπει να αναλάβει το βάρος τούτο. Γιατί να πληρώσει; Γιατί έτσι πρέπει από ευγένεια. Κι αν είναι άνεργος- φοιτητής-φαντάρος ας κάνει το πρώτο ραντεβού εκεί που μπορεί να αντέξει η τσέπη του. Θα εκτιμήσουμε περισσότερο τη σουβλακερί που θα πληρώσει παρά το μπιστρό που θα σου πει ότι ξέχασε το πορτοφόλι του.

future_husband3.Να κάνει την πρώτη κίνηση για το πρώτο σεξ Οφείλουμε να ξέρουμε ότι σε θέλει με τρέλα για σεξάκι. Οφείλει να μην καταλάβει πως είσαι λυσσάρα για εκείνον. Γιατί να τον περιμένεις; Αν τον βλέπεις να μην κάνει την κίνηση να σε προσεγγίσει και σεξουαλικά, κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ή δεν έχει λάβει το σωστό μήνυμα από σένα, είτε δεν είναι 100% σίγουρο πως το θέλει!
4.Να κάνει την κουβέντα για το πού πάει αυτή η σχέση: Η ιστορία, οι έρευνες, το λένε καθαρά: μην ανοίξεις εσύ το θέμα,του ποιοί είμαστε, τι είμαστε, πού πάμε. Αν δεν τις πιστεύεις, βρες 10 κοπέλες που να άνοιξαν την κουβέντα αυτή και δες που βρίσκονται σήμερα με τον άντρα αυτό. Γιατί να τον περιμένεις; Ακόμα κι αν θέλει να είστε κάτι παραπάνω, η πίεση που θα νιώσει (όπως την νιώθει και κάθε αρσενικό) από την ηχώ στα αυτιά του, εκείνης της κουβέντας »που πάμε;» είναι πιθανό να τον κάνει να τρέξει. Και άντε μετά να επιστρέψει να σου εξηγήσει πως δεν ήθελε να τρέξει απλά φοβήθηκε.
coupleinlove5. Να κάνει την πρώτη κίνηση να τα βρείτε μετά από ένα καβγά: Σε κάθε καβγά, κάποιος πρέπει να σηκώσει την λευκή σημαία για να μην έχουμε θύματα πολέμου. Αν φταις για τον καβγά, δεν λέμε πως πρέπει εκείνος να έρθει να πει συγνώμη αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία να μιλήσετε και να καλμάρει τα πνεύματα. Γιατί να τον περιμένεις; Δεδομένης της τεστοστερόνης που τρέχει περίσσια στο αίμα του, είναι πιο πιθανό να σου πει και κουβέντες που δεν εννοεί πάνω στον καβγά. Οπότε, αξίζει να έρθει και να σου ζητήσει να τα βρείτε, γιατί αυτό θα σημαίνει πως ό,τι ακριβώς είπε, δεν το εννοούσε και έτσι ακριβώς.
6. Να αναφέρει πως θέλει να γνωρίσεις την οικογένειά του: Πες μας παραδοσιακούς αλλά στη σήμερον ημέρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ένα αγόρι μπορεί να είναι πιο κουλ να γνωρίσει την οικογένειά σου, ακόμα κι αν δε καίγεται για εσένα, παρά να σου συστήσει τους δικούς τους. Γιατί να τον περιμένεις; Γιατί το να θέλει να συστήσει στη μαμά του ειδικά, σημαίνει

πως θέλει να πάρει και την έγκρισή της, έστω για τη σχέση σας.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα