Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ



Ο κάθε οργανισμός διαθέτει ένα δικό του βιολογικό ρολόι για το κάθε όργανο του σώματός μας… δηλαδή διαθέτει ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης και συντήρησης που λειτουργεί σε καθημερινή βάση.  

Ας δούμε αναλυτικά τα όργανα και ποιες ώρες γίνεται η αποκατάσταση-διόρθωση τους.  

1) Το παχύ μας έντερο. Από το πρωί στις ώρες: 5 π.μ. έως 7 π.μ. γίνεται η επιδιόρθωση του εντέρου μας, οπότε χρειαζόμαστε νερό για να λειτουργήσει σωστά, δηλαδή…. για να αποβάλλει ο οργανισμός τις άχρηστες ουσίες για όλο το 24ωρο. Το πρωί λοιπόν οφείλεις να πίνεις άφθονο νερό και είναι η χειρότερη στιγμή για να καταναλώνεις καφεΐνη. Γιατί; Διότι η καφεΐνη επειδή είναι διουρητική απομακρύνει το νερό από το παχύ σου έντερο προς τα νεφρά σου και την ουροδόχο κύστη με σκοπό να αποβληθεί. Το σώμα σου χρειάζεται νερό το πρωί για να κάνει ακριβώς την επισκευή και τη συντήρηση του παχέος εντέρου. Αυτό γίνεται διότι βοηθάει στη σωστή πέψη, τη διατήρηση του βάρους και την επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης. Προσπάθησε να πίνεις κάθε πρωί καθαρό νερό (έως 900 ml), και η υγεία σου θα βελτιωθεί άμεσα. Καλό είναι να περιμένεις μέχρι να αφοδεύσεις προτού φας πρωϊνό, επειδή είναι πιο υγιεινό για το παχύ σου έντερο.  

2) Το στομάχι μας. Από τις 7 π.μ. έως 9 π.μ. είναι οι ώρες εκείνες που το στομάχι μας επιδιορθώνεται και δεν χρειάζεται να καταναλώσεις μεγάλο γεύμα. Ενώ λοιπόν το παχύ σου έντερο χρειάζεται υγρά για να επιδιορθωθεί σωστά το πρωί, το στομάχι μας χρειάζεται ελάχιστα. Οπότε ξεκινάς πίνοντας υγρά (π.χ. νερό ή φρέσκο χυμό λαχανικών) ή τρώγοντας κάποια φρέσκα φρούτα που είναι εύπεπτα. Ωστόσο, αν είναι εφικτό, πίνεις μόνο υγρά το πρωί για μια καλύτερη υγεία.


3) Η σπλήνα μας. Στις 9 π.μ. έως 11 π.μ. η σπλήνα μας καθαρίζει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου-διαδικασίας … ή όταν η σπλήνα μας είναι αδύναμη, μπορεί να υποφέρεις από διάφορες αλλεργίες ή να μην μπορείς να απαλλαγείς από κάποιο κρυολόγημα ή γρίπη. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή η σπλήνα συνεργάζεται με το ήπαρ και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Μια υγιής λοιπόν σπλήνα παράγει αντισώματα έτσι όταν υπάρξει κάποια λοίμωξη… να βρίσκεται συνεχώς σε επιφυλακή για πιθανούς εισβολείς.  

4) Η καρδιά μας. Στις 11 π.μ. έως τις 1 μ.μ. γίνεται η επιδιόρθωση της καρδιάς σου και το σώμα σου απομακρύνει τις άχρηστες ουσίες από την καρδιά σου και μερικές φορές μπορεί να παρατηρήσεις να έχεις κάποια ταχυκαρδία, ή κάποιες έκτακτες συστολές ή φτερουγίσματα. Συνήθως πολλά περιστατικά καρδιακών προσβολών συμβαίνουν όταν η καρδιά βρίσκεται σε περίοδο επιδιόρθωσης…. και νέες έρευνες δείχνουν και τις πρώτες πρωινές ώρες στην αλλαγή μέρας νύχτας.  

5) Το λεπτό μας έντερο. Από τις 1 μ.μ. έως τις 3 μ.μ. γίνεται η επιδιόρθωση του λεπτού εντέρου μας και είναι πιο πιθανό να παρουσιάσεις κάποια δυσπεψία, ένα φούσκωμα ή κάποιο πόνο, οπότε ίσως να κάνεις δύο λάθος πράγματα: α. Η διατροφή σου να μην είναι σωστή και το φαγητό σου που καταναλώνεις να μην είναι εύπεπτο. β. Η διατροφή σου να σου προκαλεί προβλήματα που σου δημιουργούν κάποιο άγχος. Ίσως μια πιο σωστή διατροφή θα σε βοηθήσει να λύσεις αυτά τα προβλήματα. 

6) Τα νεφρά σου και ουροδόχος κύστη. Από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. ίσως να παρατηρείς ότι είσαι κάπως κουρασμένος και να θέλεις να πάρεις έναν υπνάκο. Όταν τα νεφρά σου είναι υγιή και λειτουργούν σωστά, θα νιώσεις ότι έχεις ενέργεια εκείνη την ώρα… και όχι κούραση.  

7) Το πάγκρεας. Εάν από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. έχεις την έντονη επιθυμία για κάποια γλυκάκια ή επεξεργασμένους υδατάνθρακες… που μετατρέπονται αμέσως σε ζάχαρη μέσα στον οργανισμό σου…. αυτό γίνεται διότι τα νεφρά σου ρυθμίζουν το πάγκρεας και εάν καταναλώσεις γλυκά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου… ίσως να παρατηρήσεις κάποιο πόνο στη μέση σου, το οποίο είναι σύμπτωμα που προέρχεται από τα νεφρά σου. Τα νεφρά σου, η ουροδόχος κύστη και το πάγκρεας αποτελούν μέρη του ίδιου συνόλου. Αν χρειάζεσαι λοιπόν έναν υπνάκο νωρίς το απόγευμα…. αυτό οφείλεται απλώς στο πάγκρεας… το οποίο καθοδηγείται από τα νεφρά… ώστε να μπορέσει να επιδιορθωθεί. 

8) Τα αιμοφόρα μας αγγεία και οι αρτηρίες. Από τις 9 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. τα αιμοφόρα μας αγγεία επιδιορθώνονται. Οπότε η επίδραση αυτής της διαδικασίας στο σώμα σου είναι πονοκέφαλος και αδυναμία.  

9) Το ήπαρ και χοληδόχος μας κύστη. Μεταξύ στις 11 μ.μ. και στις 3 π.μ. το ήπαρ και η χοληδόχος κύστη αναλαμβάνουν δράση. Μήπως σου έχει τύχει κάποιες νύχτες να μην μπορείς να κοιμηθείς σ’ αυτό το χρονικό διάστημα; Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι άχρηστες ουσίες δεν επεξεργάζονται από το ήπαρ κανονικά και ερεθίζουν το σώμα σου προκαλώντας έτσι αϋπνίες και έχεις τεντωμένα νεύρα. Ο εγκέφαλός σου σίγουρα δεν πρόκειται να ηρεμήσει.  

10) Οι πνεύμονες μας. Οι πνεύμονες αρχίζουν να αποβάλλουν τις τοξίνες τους μεταξύ στις 3 π.μ. έως 5 π.μ. το πρωί και γι’ αυτό το λόγο όταν ξυπνάς μερικές φορές μπορεί να βήχεις. Αν λοιπόν βήχεις το πρωί, αυτό δείχνει ότι η διατροφή σου και ο τρόπος ζωής σου χρειάζεται κάποιες μικρές αλλαγές. Να παρακολουθείς την υγεία σου και να γνωρίσεις το σώμα σου. Όσο περισσότερα γνωρίζεις για το σώμα σου, τόσο πιο εύκολο είναι να διατηρήσεις την υγεία σου, έτσι ώστε να αρχίσεις να δίνεις προσοχή στο βιολογικό σου ρολόι και το πρόγραμμα επιδιόρθωσης του οργανισμού σου και να δεις αν μπορείς να καταλάβεις… το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του. 

Ώρες αποκατάστασης εσωτερικών οργάνων:
– πνεύμονες: 3-5 πμ 
– παχύ έντερο: 5-7 πμ 
– στομάχι: 7-9 πμ 
– σπλήνα: 9-11 πμ 
– καρδιά: 11 πμ-1 μμ 
– λεπτό έντερο: 1-3 μμ 
– ουροδόχος κύστη: 3-5 μμ 
– νεφρά: 5-7 μμ 
– πάγκρεας: 7-9 μμ 
– αιμοφόρα αγγεία και αρτηρίες: 9-11 μμ 
– χοληδόχος κύστη: 11 μμ-1 πμ 
– ήπαρ: 1-3 πμ


IOANNIS STOGIANNOS

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα