Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: O “ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΣΛΑ” KAI OI ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
“ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΣΛΑ” KAI OI ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Πετρος Ζωγράφος Οκ.

ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΩΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; 

Του Γιώργου Στάμκου (stamkos@post.com)
156878g-free_energy
Ένα όραμα για έναν κόσμο Ελεύθερης Ενέργειας (Free Energy)θα μπορούσε να ξεκινά κάπως έτσι: Φανταστείτε μια συσκευή μικρού μεγέθους που θα παράγει όλη την ποσότητα του ηλεκτρισμού που χρειάζεται το σπίτι σας, χωρίς καλώδια, λογαριασμούς και μόλυνση… Φανταστείτε την πόλη σας χωρίς καυσαέρια, γιατί τα αυτοκίνητα θα λειτουργούν με υδρογόνο και θα αφήνουν ως κατάλοιπο σταγονίδια νερού, που θα νοτίζουν ελαφρώς τους δρόμους… Φανταστείτε τρένα, αεροπλάνα και πλοία να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες χωρίς να καταναλώνουν ορυκτά καύσιμα και να αφήνουν ρύπους… Φανταστείτε μικρούς σταθμούς Ψυχρής Σύντηξης να προμηθεύουν την ενέργεια που χρειάζεται η βιομηχανία χωρίς τον κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος… Φανταστείτε έναν κόσμο με μηδέν μόλυνση του περιβάλλοντος, όπου ο καθένας θα μπορεί να αντλεί ελεύθερα την ενέργεια που χρειάζεται με ελάχιστο κόστος…

yourstory-green-energy
Ουτοπία; Επιστημονική φαντασία; Όχι, πρόκειται για τον κόσμο της Ελεύθερης Ενέργειας, τον οποίο οραματίζονται εκατομμύρια κάτοικοι του πλανήτη μας. Από τον 19ο αιώνα πρωτοπόροι εφευρέτες, όπως ο μεγαλοφυής Νίκολα Τέσλα, είχαν πειστεί πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό και αφιέρωσαν τη ζωή τους στην ενεργειακή απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Σήμερα υπάρχουν πολλοί συνεχιστές του οράματος του Τέσλα, που προσπαθούν να φέρουν -αγωνιζόμενοι σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες και αφόρητη πίεση- την Ελεύθερη Ενέργεια στον κόσμο μας.
Petros Zografos Hydrogen
ΑΦΘΟΝΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟΑπό το Όνειρο στην Εφαρμογή
Το επαναστατικό επιστημονικό-τεχνολογικό εγχείρημα του Πέτρου Ζωγράφου για φθηνή και καθαρή ενέργεια θα έμενε άγνωστο στο ευρύ κοινό, αν δεν μεσολαβούσε η τηλεοπτική εκπομπή “Κίτρινος Τύπος” του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που μεταδίδεται διαδικτυακά (Web Tv) και η οποία έφερε στο φως αυτή τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση. Κάθε Πέμπτη απόγευμα, ξεκινώντας από τις αρχές Οκτωβρίου 2015, ο “Κίτρινος Τύπος” παρουσίαζε ένα προς ένα, και εξαιρετικά αναλυτικά, τα σημαντικότερα τεχνολογικά επιτεύγματα του Πέτρου Ζωγράφου και ειδικά τη συσκευή “ψυχρής ηλεκτροχημικής καύσης”, που παράγει ρεύμα από νερό, καθώς και τη γεννήτρια που παράγει επίσης από νερό άφθονο υδρογόνο, που είναι ως γνωστόν και το Τέλειο Καύσιμο. Παρόντες στο πάνελ της εκπομπής, όπου ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίαζε και εξηγούσε το τρόπο λειτουργίας των πρωτοποριακών συσκευών του ήταν μια σειρά από έγκριτους επιστήμονες και αξιόλογους ειδικούς οι οποίοι έθεταν μια σειρά από ερωτήματα στον εφευρέτη. Η πρώτη συσκευή του που δοκιμάστηκε τηλεοπτικά άρχισε να λειτουργεί όταν ο δημοσιογράφος έριξε μέσα της ένα ποτήρι νερό κι εκείνη ξεκίνησε να παράγει ρεύμα ανάβοντας 16 λάμπες, και στη συνέχεια θέτοντας σε λειτουργία ηλεκτρικό μάτι, ακόμη κι ένα τρυπάνι που χρειαζόταν ηλεκτρική ποσότητα ως 700 Αμπέρ! Μια παρόμοια συσκευή που είχαν πρωτολειτουργήσει πάλι με ένα ποτήρι νερό στο τηλεοπτικό στούντιο παρήγαγε ρεύμα αδιάκοπα, ανάβοντας λάμπες κ.α., επί 11 μέρες, 21 ώρες και 41 λεπτά! Το μόνο αναλώσιμο της ήταν μια μικρή μεταλλική ράβδος (η ιδιαίτερη σύσταση της οποίας είναι μυστικό του εφευρέτη), που κοσίζει περίπου 8 ευρώ, και είχε την ιδιότητα να παράγει ρεύμα επί ένα μήνα μέσω μιας διαδικασίας που ο ίδιος περιέγραφε ως “ψυχρή καύση”. Πρέπει να σημειωθεί επίσης πως η συσκευή αυτή δεν παρήγαγε καθόλου ρύπους, άρα είναι 100% φιλική προς το περιβάλλον.
Free
Ο οικοδεσπότης και ιδιοκτήτης του διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού έβαλε μάλιστα τον εφευρέτη να δεσμευτεί δημοσίως πως θα κατασκεύαζε μια μεγαλύτερη συσκευή, σε μέγεθος περίπου ενός διπλού ψυγείου, η οποία και θα παρήγαγε το ρεύμα που θα χρειαζόταν όλο το κτίριο, οι εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα του σταθμού. Υπολόγισαν μάλιστα πως το κτίριο της zougla.grενώ κατανάλωνε ως τώρα ρεύμα από τη ΔΕΗ αξίας 87.000 ευρώ ετησίως θα χρειαζόταν μόνον νερό βρύσης και αναλώσιμες ράβδους με συνολικό κόστος 1.000 ευρώ το χρόνο! Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και το κτίριο της zougla.gr δέχθηκε έτσι να γίνει το πρώτο “πειραματόζωο” στην Ελλάδα για να αποδειχθεί η συντριπτική αξία της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου, και συνεπώς η καλύτερη διαφήμισή της. Η αλήθεια είναι, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο εφευρέτης, πως δάνεισε κατά καιρούς τη συσκευή του σε φτωχά νοικοκυριά που τους είχε κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα κι έτσι ξαφνικά είδαν το φως με μηδαμινό κόστος. Τι καλύτερο για την Ελλάδα της κρίσης όπου σχεδόν μισό εκατομμύριο νοικοκυριά έχουν κομμένο ρεύμα και ζούνε στο σκοτάδι;
Petros Zografos Hydrogen. 2jpg
Το πρώτο βήμα είχε λοιπόν γίνει. Η παρουσίαση της συσκευής από την εκπομπή “Κίτρινος Τύπος” με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση τόσο στο κοινό, όσο και στην επιστημονική κοινότητα. O εφευρέτης-ερευνητής Πέτρος Ζωγράφος και η επιστημονική του ομάδα ισχυρίζονται ότι αν και τα οφέλη και οι δυνατότητες αξιοποίησης της εφεύρεσης είναι τεράστια, κάθε φορά που προσέγγιζαν έναν κρατικό φορέα για να συνεργαστούν, η αρχική αποδοχή και ενθουσιασμός έδιναν τη θέση τους στη συνέχεια στην… παγερή σιωπή, σε σημείο απογοήτευσης. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως βρισκόμαστε στην Ελλάδα, όπου οτιδήποτε πρωτοποριακό όχι μόνον δε βοηθιέται αλλά αντίθετα του βάζουν συνεχώς εμπόδια και τρικλοποδιές, για να μην καταφέρει να ανοίξει νέους δρόμους και να δείξει πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά και καλύτερα. Ωστόσο όμως υπήρχαν πάντοτε και θα υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται δημιουργικά, αδιαφορούν για τις μικροπρεπείς και συντηρητικές αντιδράσεις, την κριτική της λεγόμενης “κοινής γνώμης” και προχωρούν άφοβα μπροστά εξερευνώντας νέες ηπείρους γνώσεων…
Zograf Hydro
ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
(Πηγή: www.hellagen.gr )
1. «ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

12509857_971143399601745_2377290282530088584_n
Πρόκειται για μια καινοτομία, η οποία μετατρέπει την χημική ενέργεια κατ’ ευθείαν σε ηλεκτρική ενέργεια μέσω δύο διαδικασιών :
A) Μέσω μιας ηλεκτροχημικής αντίδρασης και
B) Μέσω ενός συστήματος ακτινοβόλησης του χώρου, όπου επιτελείται η παραπάνω ηλεκτροχημική αντίδραση
Αυτός ο συγκεκριμένος τύπος αντίδρασης περιλαμβάνει την μεταφορά ηλεκτρονίων από το ένα υλικό στο άλλο, μέσω ενός εξωτερικού ηλεκτρικού κυκλώματος. Η διεργασία αυτή μπορεί να συνεχίζεται, έως ότου διακοπεί το κύκλωμα ή η παροχή της εξωτερικής ακτινοβόλησης ή ακόμα και εάν εκλείψει κάποιο από τα αντιδρώντα υλικά στοιχεία.
Το στοιχείο υλικού που αντικαθίσταται είναι συνήθως η άνοδος. Καθώς η αντίδραση μέσα στην συσκευή γίνεται ηλεκτροχημικά, δεν υπόκειται στους περιορισμούς ή στην απαγορευτική διάταξη του κύκλου Carnot. Ως αποτέλεσμα, ο αντιδραστήρας ψυχρής καύσης έχει την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση μετατροπής. Είναι επίσης γνωστόν, ότι η θερμοκρασία και η πίεση εντός του σωλήνα cavity, όπου εξελίσσεται η αντίδραση, παίζει σπουδαίο ρόλο για την αγωγιμότητα του υγρού διαλύματος. Αυτή η αγωγιμότητα του υγρού διαλύματος πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, κάτι που σημαίνει πολύ χαμηλή ωμική αντίσταση μεταξύ των ηλεκτροδίων.
image_c
Τα παραπάνω, δηλαδή η χαμηλή αντίσταση και η μεγάλη αγωγιμότητα, δεν επιτυγχάνονται με ισχυρά οξέα, καθόσον κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για το περιβάλλον. Στην όλη εξέλιξη του συστήματος, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβόληση, την οποία δέχεται το υγρό διάλυμα και η οποία ακτινοβόληση πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένη συχνότητα, έχει σημαντικότατο ρόλο στην όλη διαδικασία, όπως φαίνεται από τις ανάλογες μετρήσεις και από το αποτέλεσμα του βαθμού αποδόσεως της συσκευής. Στο υγρό περιβάλλον του σωλήνα cavity, όπου λαμβάνει χώραν η αντίδραση, υπάρχουν αιωρούμενα μεταλλικά σωματίδια υπό μορφήν σκόνης, ώστε να γίνεται μεγαλύτερη απορρόφηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
DSC00005
Εκτός των ως άνω σωματιδίων, στο υγρό περιβάλλον του σωλήνα cavity υπάρχουν και διασπορές κολλοειδούς αργύρου σε συγκεκριμένες αναλογίες, που επιτρέπουν κατ’ αυτό τον τρόπο την ροή μεγαλυτέρων ηλεκτρικών ρευμάτων. Είναι προφανές, ότι με τον τρόπο αυτό παρακάμπτεται και η απαγορευτική διάταξη του θεωρήματος του κύκλου Carnot, διότι με την μέθοδο αυτή της άμεσης μετατροπής μπορούν άνετα να επιτευχθούν αποδόσεις μεγαλύτερες και από 96%, δηλαδή πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις από τις σημερινές αποδόσεις των πυρηνικών αντιδραστήρων σε ηλεκτρική ενέργεια.
DSC00010
Χρησιμοποιούμε διόδους IMPATT XR2F, οι οποίες μπορούν να αποδώσουν μεγαλύτερη, έως και πολλαπλάσια ισχύ της τάξεως των 2,5 Watt σε συχνότητες TERRAHERZ. Οι ανωτέρω δίοδοι κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας με την τεχνική της φωτολιθογραφίας και με όργανα Probe Scanning Microscope.
DSC00041
2. «ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ»
Με την συγκεκριμένη μέθοδο, προτείνουμε έναν νέο τρόπο παραγωγής υδρογόνου μέσω μιας αντίδρασης αυτοσυντηρούμενης μεταξύ ενός κράματος (υλικών) σε σκόνη και του νερού εντός πεδίου ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβόλησης.
Το συγκεκριμένο κράμα υλικών δεν είναι αντιδραστικό έντονα με το νερό, λόγω της ύπαρξης ενός οξειδίου φιλμ επί της επιφανείας των σωματιδίων, αποτρέποντας έτσι την γρήγορη χημική αλληλεπίδραση.
Η καινοτομία στην προτεινόμενη συγκεκριμένη εφεύρεση έγκειται στην δημιουργία ενός προτύπου δονητικής και χημικής επεξεργασίας των σωματιδίων με την βοήθεια της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβόλησης άνευ ηλεκτροδίων.
Η διαδικασία με το συγκεκριμένο κράμα υλικού και ενός ενεργοποιητού προκαλεί τροποποίηση του φιλμ υδροξειδίου του υλικού στην επιφάνειά του, προξενώντας ταυτόχρονα ουσιαστική βελτίωση της αλληλεπίδρασης μεταξύ του μετάλλου και του νερού, σύμφωνα με την χημική αντίδραση που θα δημοσιοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των διεθνών κατοχυρώσεων.
Οποιοσδήποτε τύπος νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την περιγραφείσα μέθοδο παραγωγής υδρογόνου : θαλασσινό νερό, πόσιμο νερό ή ακόμα και νερό αποβλήτων για την συγκεκριμένη αντίδραση. Μετά από πολυετή πειράματα που έχουν γίνει, έχει αποδειχθεί στα εργαστήριά μας ότι μπορεί να παραχθεί υδρογόνο με βαθμό αποδόσεως 96% και μάλιστα ποσότητας 1,6 λίτρων ανά γραμμάριο του υλικού.
Ο ρυθμός αντίδρασης μπορεί να ελεγχθεί από το μέγεθος των σωματιδίων του υλικού, από την θερμοκρασία του νερού και από την πίεση περιβάλλοντος εντός του αντιδραστήρα, καθώς επίσης και από την αναλογία της μάζας του μετάλλου σε σχέση με το νερό. Με την μέθοδο αυτή δεν καταναλώνεται ηλεκτρική ενέργεια προσδιδόμενη από τα έξω. Την δε ενέργεια των 350 mW για την τροφοδοσία των μικροκυματικών ταλαντωτών, λαμβάνουμε από το ίδιο το δοχείο, όπου πραγματοποιείται η αντίδραση.
image (8)
Με το προτεινόμενο σύστημα απελευθερώνεται ενέργεια της τάξεως των 39 KJ ανά γραμμάριο του υλικού. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας αυτής δεν έχουμε τοξικά κατάλοιπα, παρά μόνον στερεά οξείδια ή υδροξείδια, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν συνήθως μέσω ηλεκτρόλυσης.
Από το ίδιο σύστημα μπορεί να παραχθεί ηλεκτρική ενέργεια, που θα αποδίδει πολύ υψηλή ισχύ, έως και 12.000 WH ανά 800 ml του υλικού, συγκριτικά με 90 έως και 140 WH ανά κιλό που λαμβάνουμε από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες όμως παρέχουν την ενέργεια αυτή για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Και τέλος λίγα λόγια για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβόληση: Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία διασπά το νερό στην υγρή του φάση, χωρίς ουσιαστικά να το θερμαίνει σε υψηλές θερμοκρασίες, κάτι που σημαίνει μεγάλες θερμικές απώλειες. 
Η ηλεκτρομαγνητική διάσπαση ουσιαστικά δεν προκαλεί πυρόληση του νερού λόγω υψηλών θερμοκρασιών (60.000 βαθμών C), άρα απωλειών, όπως συμβαίνει με τις συμβατικές μεθόδους στην φάση ατμών του νερού. Με την ηλεκτρομαγνητική διάσπαση του νερού δεν χρειάζονται ειδικά οξέα, ώστε να επιτυγχάνονται χαμηλοί βαθμοί του PH του νερού και πολύ μικρές αντιστάσεις, ούτε ειδικά ηλεκτρόδια και υψηλά ρεύματα.
Το μόνο που μπορεί να εισαχθεί στο περιβάλλον του νερού είναι κάποια μεταλλικά άλατα ή σύμπλοκα μετάλλων υπό μορφήν αιωρούμενων σωματιδίων, ώστε να έχουμε καλλίτερη απορρόφηση της ακτινοβόλησης. Επίσης, μπορούν να εισαχθούν στο διάλυμα διασπορές κολλοειδούς αργύρου, το οποίο υλικό εύκολα καίγεται όταν ακτινοβολείται.
image (10)
Ένα δείγμα 100 mL που περιέχει συνηθισμένο νερό της βρύσης ακτινοβολήθηκε με ενέργεια 30 Watt ισχύος. Ενώ η αρχική θερμοκρασία του διαλύματος ήταν 27 βαθμοί Κελσίου, με την ακτινοβόληση η θερμοκρασία ανήλθε στους 38 βαθμούς Κελσίου. 
Παράλληλα, ενώ η ενέργεια δεσμού υδρογόνου – οξυγόνου (Η-ΟΗ) είναι 5,2 ηλεκτρονιοβολτ, με την συγκεκριμένη μέθοδο της ακτινοβόλησης, η ενέργεια διάσπασης ήταν της τάξεως των δέκα εις την πλην ογδόη ηλεκτρονιοβολτ ανά μόριο νερού.
Στα 100 Watt ακτινοβόλησης μετρήθηκε με ευρυζωνικό παλμογράφο, ότι η τάση ήταν 6.000 Volt από κορυφή σε κορυφή, ενώ στο 1 kW ακτινοβόλησης, η τάση μετρήθηκε στα 22.000 Volt.Η τάση και το ρεύμα κατά την ακτινοβόληση δεν πρέπει να είναι σε φάση κατά συγκεκριμένη διαμόρφωση.  Βελτιωμένη απόδοση διάσπασης μπορεί να πραγματοποιηθεί με την αλλαγή της σχέσης μεταξύ τάσης και ρεύματος σε μια προκαθορισμένη γωνία φάσης.
ffc217_5844420d62a040aea7a81165e74e3748
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ
Η πρωτοποριακή Τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Ερευνητική Ομάδα με συντονιστή τον Πέτρο Ζωγράφο και επιτυγχάνει την απ’ ευθείας παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και την παραγωγή Υδρογόνου με διάσπαση του μορίου του ύδατος, μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας ή καυσίμου για μηχανές εσωτερικής καύσεως με αντίστοιχες κατάλληλες συσκευές και συστήματα.
  • Η παραγωγή υδρογόνου και ηλεκτρικής ενέργειας με αυτήν την τεχνολογία, αλλά και η χρήση/κατανάλωση της ενέργειας αυτής είναι απολύτως «καθαρή», χωρίς κανένα ίχνος ρύπανσης του περιβάλλοντος.
  • Το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ή/και υδρογόνου από ελάχιστη ποσότητα ύδατος και κράματος υλικών είναι ελάχιστο και αυτό καθιστά την συγκεκριμένη τεχνολογία οικονομικότερη από κάθε άλλη.
  • Οι κίνδυνοι από την εφαρμογή της τεχνολογίας είναι μηδαμινοί, αφού το παραγόμενο υδρογόνο δεν αποθηκεύεται αλλά καταναλίσκεται αμέσως.
  • Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται με την τεχνολογία αυτή, αλλά και το παραγόμενο υδρογόνο ως καύσιμο, καθιστούν την ενέργεια ελευθέρως προσβάσιμο αγαθό και τον κάθε χρήστη τους ανεξάρτητο και ελεύθερο καταναλωτή ενέργειας.
hqdefault (1)
Η Τεχνολογία της Ερευνητικής Ομάδας με συντονιστή τον Πέτρο Ζωγράφο είναι η πλέον κατάλληλη για εφαρμογή :
  • Στην ηλεκτροδότηση κατοικιών, είτε συνδεδεμένων με δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, είτε εκτός δικτύου (όπως νησιά, απομονωμένοι οικισμοί, εξοχικές κατοικίες, κλπ)
  • Στην ηλεκτροδότηση κάθε είδους εργοστασίων
  • Στην τροφοδοσία κάθε είδους ηλεκτροκινούμενης μηχανής (αυτοκίνητα, αεροπλάνα, τραίνα, πλοία)
  • Στην τροφοδοσία κάθε είδους μηχανής εσωτερικής καύσεως (αυτοκίνητα, αεροπλάνα, τραίνα, πλοία).
Free Energy Book Zografos Machine
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Οι πρωτοπόροι, οι ερευνητές και οι θεωρητικοί της Ελεύθερης Ενέργειας πιστεύουν πως μπορούν να ανοίξουν μια πύλη σε μια πηγή ανεξάντλητης ενέργειας, προσιτή στον καθένα μας και μάλιστα χωρίς περιβαλλοντικές επιπτώσεις, δηλαδή καθαρή και φθηνή, αν όχι δωρεάν. Οραματίζονται μια μέρα που οι άνθρωποι δεν θα ανησυχούν πλέον για την εξασφάλιση της ενέργειας που χρειάζονται ούτε κι αν ο αέρας είναι καλός για να τον αναπνεύσουν. Δεν θα ανησυχούν αν θα έχουν ή όχι χρήματα για την ενέργεια τους, ούτε και θα είναι εξαρτημένοι από μονοπώλια. Έναν νέο κόσμο ενεργειακά αυτάρκη, όπου δεν θα υπάρχει λόγος να πολεμάμε για το πετρέλαιο…

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Η επίσημη σελίδα της εφεύρεσης :
    www.hellagen.gr

    Ομάδα Διαδικτυακής Υποστήριξης Πέτρου Ζωγράφου:
    www.facebook.com/watertopower

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα