Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Sophos antivirus : Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από το κακόβουλο λογισμικό και τις επικίνδυνες ιστοσελίδες



Το Sophos antivirus είναι μία απολύτως δωρεάν εφαρμογή για Windows και Mac για την προστασία σας από κακόβουλο λογισμικό, ακατάλληλες ιστοσελίδες και ιούς. 
 
Χρησιμοποιεί την ίδια βραβευμένη τεχνολογία που οι επαγγελματίες της πληροφορικής εμπιστεύονται στην προστασία των συστημάτων των επιχειρήσεων τους. 
 
Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας για όλη την οικογένεια από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. 
 
 Η δωρεάν έκδοση της Sophos Home είναι για ιδιωτική και μη εμπορική χρήση και σας επιτρέπει να προστατεύσει έως δέκα υπολογιστές ανά λογαριασμό. 
 
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε Sophos σε μια επιχείρηση, μπορείτε να να δοκιμάσετε το Sophos Cloud. 
 
Ενα από τα βασικά του χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι και η προστασία του χρήστη κατά το σερφάρισμα ώστε να σε προστατεύει από online απειλές και ακατάλληλο περιεχόμενο. 
 
Με λίγα μόνο κλικ, μπλοκάρει την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους που μπορεί να περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο ή κακόβουλο λογισμικό. 
 
Το πρόγραμμα είναι απόλυτα παραμετροποίησιμο όπου όλες οι ρυθμίσεις σας γίνονται μέσω ενός καλοφτιαγμένου Web Inteface, ωστόσο για να κατεβάσετε την εφαρμογή θα πρέπει πρώτα να κάνετε registration.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, 

 
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα