Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Trend Micro Anti-Threat Toolkit : Αποτελεσματική λύση προστασίας από το κακόβουλο λογισμικό

- Πακέτο εργαλείων ασφαλείας που μπορεί να αναλύσει τον υπολογιστή σας, προκειμένου να εντοπίσει ιούς και άλλους τύπους απειλών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργικότητα του. Χωρίς την κατάλληλη προστασία ιδιαίτερα σε πραγματικό χρόνο, από μια αξιόπιστη λύση ασφάλειας τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας,  είναι διαρκή  κίνδυνο, ειδικά αν είστε ενεργός χρήστης του Διαδικτύου. Το Trend Micro Anti-Threat Toolkit είναι μία αποτελεσματική λύση προστασίας που  έχει ως στόχο να εντοπίσει γρήγορα ιούς και άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού που βρίσκονται στον υπολογιστή σας, βοηθώντας σας  παράλληλα να τα καταργήσετε  με ένα μόνο κλικ.
- Η εργαλειοθήκη αποτελείται από πολλαπλούς εγκαταστάτες, συμπεριλαμβανομένων των online και offline. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το πρώτο είναι αφιερωμένο σε υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο Internet, ενώ η δεύτερη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση απουσίας μσύνδεσης στο Internet. Περιλαμβάνει επίσης μια απλή εφαρμογή γραμμής εντολών που μπορεί να αναλύσει το σύστημα σας με κάθε λεπτομέρεια για να σας βοηθήσεινα δημιουργήσετε μια έκθεση ώστε μπορείτε να υποβάλλετε στην τεχνική υποστήριξη της Trend Micro για ανάλυση.

- Μπορείτε να σαρώσετε και να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τις τις ακόλουθες λοιμώξεις: Γενική μόλυνση από malware, μόλυνση του Master Boot Record, μόλυνση από CIDOX -RODNIX, μόλυνση από rootkit, μόλυνση Zbot, μόλυνση από Cryptolocker. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή κάντε κλικ στην επιλογή  Expand All  και επιλέξτε  να κατεβάσετε την εφαρμογή που σας ταιριάζει.

Τρόποι σάρωσης:
  1. Γρήγορη σάρωση :  Στοχεύει τις πιο σημαντικές περιοχές του συστήματος.
  2. Πλήρης σάρωση  :  Αναλύει το σύνολο των δεδομένων του υπολογιστή σας.
  3. Προσαρμοσμένη σάρωση :  Σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένη περιοχή για  επεξεργασία.
  4.  
Author's Website
 
 
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα