Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Είδη μαντείας και πρακτικές. (ΜΕΡΟΣ 2)

Είδη μαντείας και πρακτικές. (ΜΕΡΟΣ 1)


Ο άνθρωπος είναι νάρκισσος,αυτό σημαίνει ότι αρέσκεται να περιτριγυρίζετε από όμοιους ανθρώπους στα πιστεύω ακόμα και στα χόμπι, έλκεται. Η συμπάθεια και η αντιπάθεια εξαρτώνται από τα πιστεύω μας κατά μεγάλο βαθμό στους περισσότερους ανθρώπους.

Ο κοινωνικός κύκλος που θεωρεί την μαντεία κατακριτέο σατανικό κτλ αν τους πείτε το αντίθετο θα μειωθεί η εμπάθεια ύστερα από συζήτηση, μην αντιτίθεστε μην μιλάτε για αυτά δεν υπάρχει λόγος.

Επίσης: Όταν φοβάσαι κάτι τότε απομακρύνεσαι,το άγνωστο ο άνθρωπος το φοβάται. Αυτά που είναι οικεία για εσένα για τον άλλον μπορεί να αποτελούν φόβο. Γενικά, αν μιλάς για την μαντεία.


Ο περισσότερος κόσμος θα σε κριτικάρει και θα σε περιγελεί άσχημα. Ο κόσμος δεν θέλει να προσθέτει στην ζωή του μεγάλα ερωτηματικά, τα θέλει όλα απλά κατανοητά και στρωμένα.


Μην μιλάτε για μαντείες στους άλλους, ας είναι το μυστικό σας. Συμπεριφερθείτε όπως ένας δάσκαλος,λέει στο μαθητή τα μυστικά μόνο όταν είναι ικανός να τα κατανοεί και αποδεχθεί. Βοηθούμε δεν προκαλούμε προβληματισμούς. Σκοπός δεν είναι να πείσουμε τους άλλους,αλλά να τους παράσχουμε ένα επιπλέον βοήθημα στο παιχνίδι που λέγεται ζωή. Βοήθημα είναι μόνο όταν είναι έτοιμοι,αλλιώς είναι πρόβλημα.




Είναι ζωτικής σημασίας το πως βλέπουμε τα πράγματα,μπορεί να μας καταστρέψει η να μας κάνει νικητές όχι το αποτέλεσμα η το νέο από την μαντεία αλλά ο τρόπος που θα το εκλάβουμε και αντιμετωπίσουμε το ζήτημα. Π,χ, μια άσχημη επερχόμενη κατάσταση.


*Ο δυνατός και έξυπνος πνευματικά άνθρωπος θα προετοιμαστεί, ότι και να του βγεί θα κοιτάξει πως να το χρησιμοποιήσει το ερχόμενο άσχημο γεγονός προς όφελος του,είτε υπομένοντας και μαθαίνοντας μέσα από αυτό όσο μπορεί,οι δυσκολίες φέρνουν σοφία. Επίσης δεν θα δεχτεί κάτι με την πρώτη στιγμή,θα αναρωτηθεί,θα προβληματισθεί,θα απορρίψει,θα μετανοιώσει,θα συνειδητοποιήσει θα ερευνήσει. Τι έτσι επειδή βγήκε με την μαντεία θα μείνει παθητικός;


*Ο αδύνατος και χαζός πνευματικά, ένα άσχημο νέο θα του προκαλέσει περιττό κακό δηλαδή θα γεμίσει την ζωή του με δυστυχία και φόβο,θα νιώθει μουντζωμένος η καταραμένος από την ζωή.


*Ο αρχάριος και αυτός που δεν ξέρει τι είναι,ας κάνει μερικά πειράματα ας γίνει παρατηρητής ,ούτε να δέχεται ούτε να αρνείται. Να γίνει μελετητής, εξωτερικός παρατηρητης των γεγονότων και του εαυτού και με την πάροδο του καιρού θα μάθει πάρα πολλά.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ: Μερικές φορές νικάς μερικές φορές χάνεις-ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. Σημείωνε τα μαθήματα ζωής που παίρνεις βιωματικά μέσα από όλα αυτά, έχετε σαν οδηγούς-υπενθυμίσεις στην ζωή σου με τον καιρό θα κίνησε πιο σοφά.





Oι τσιγγάνοι δεν είναι κάποιος λαός με χαρίσματα η τίποτα το μαγικό,είναι απλά νομαδικός λαός όπου στο βάθος των αιώνων στα ταξίδια του μάθαινε μαντεία και άλλα πράγματα από τους λαούς.


Η μαντεία γίνονταν από τα αρχαία χρόνια, και όλοι οι λαοί μάντευαν. Ζώντας οι λαοί τότε μέσα σε πολλούς καθημερινούς κινδύνους το αίσθημα της πρόγνωσης το είχαν έντονο και είχαν καταλάβει ότι παρ 'όλο που οι ψυχικές δυνάμεις τους είναι αδύναμες είδαν ότι μέσα από διάφορες τεχνικές μπορούσε το πνεύμα τους η τέλος πάντων κάποιο μέρος της υπόστασης του να του δείξει με κάποιο τρόπο το πιο σωστό. 


Επίσης παρατήρησαν ότι αν είσαι σε μια κατάσταση εκτός τόπου και χρόνου αλλά έχεις τον έλεγχο έχεις συναίσθηση έστω και λίγο,μπορούσες να δεις ακόμα πιο μακρυά, έτσι προσπαθούσαν να φτάσουν σε έκσταση έναν πνευματικό οργασμό, έπρεπε να μειώσουν της αισθήσεις τους για να εστιαστεί η δύναμη του πνεύματος τους αλλού... Η πυθία αυτό έκανε, δεν μαστούρωνε για να λέει ασυναρτησίες, αν και έτσι φαίνεται στα μάτια του αδαή κόσμου και αυτών που δεν γνωρίζουν πράγματα... Η πυθία έπινε ένα υγρό από απόσταγμα δάφνης και το έλεγαν πυθίο και ανέπνεε ένα μείγμα θυμιαμάτων δάφνης, σμύρνας δηλαδή ρητίνη από φυτά του είδους Commiphora και λευκό υοσκύαμο. 

Βέβαια είναι μάλλον απίθανο να καταφέρουμε τα αποτελέσματα τους γιατί θα υπήρχαν και άλλα πράγματα,πάντως βοηθούν αυτά τα θυμιάματα. Πάντως αν όλα αυτά ήταν παραμύθια οι αρχαίοι Έλληνες ο σοφότερος λαός δεν θα έφτιαχναν παντού ναούς-μαντεία τα οποία είναι πάνω από 40. Στα μαντεία διάλεγαν και προτιμούσαν γυναίκες γιατί θεωρούσαν τις γυναίκες πιο ικανές πνευματικά στην μαντεία και λιγότερο ζωώδης.



Η μαντεία είναι ένα είδος εξίσωσης, όπου το άγνωστο είναι το σύντομα ερχόμενο μέλλον όπου αυτό το μέλλον είναι αποτέλεσμα πολλών συνιστωσών. Ο άνθρωπος είναι πολυδιάστατο Ον σε ΥΠΟΣΤΑΣΗ(αιθερικά και ενεργειακά σώματα) και σε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ(ασυνείδητο,υπερσυνείδητο, υποσυνείδητο,συνειδητό),όπου το κάθε είδος υπόστασης υπάρχει στην ανάλογη διάσταση. 


Όταν λοιπόν μεταφέρνουμε το συνειδητό μας μέρος στις ανώτερες υποστάσεις μας τότε βλέπουμε τα πράγματα και τα νήματα που ελέγχουν πολλά από την ζωή μας. Αυτό μπορεί να το καταφέρει κάποιος είτε με Θεία παρέμβαση π,χ, άγιοι προφήτες, η με χρόνια εξάσκηση,είτε με το να μειώσουμε τις αισθήσεις μας ενώ να παραμένουμε συνειδητοί, με μαντικά θυμιάματα(google), εγκεφαλικές συχνότητες Δ,Θ, και Ε, βαθύς υπνωτισμός πράγματα που απαιτούν πολλά χρόνια και κόπο.

H μαντεία κάποιες φορές μοιάζει με μαγεία αλλά δεν είναι και κάποιες φορές είναι μαγεία. Όταν  είναι μαγεία τότε δεν είναι μαντεία στην πραγματικότητα. Με τον όρο μαγεία εννοούμε συνεργασία με κυρίως πνεύματα, με πρόσφατα νεκρούς, με δαίμονες και με αγγέλους-με έμμεσο τρόπο, ακούγεται αιρετικό η παραπλανητικό αλλά ισχύει και αυτό μόνο σε κάποιους συγκεκριμένους άγιους ανιδιοτελείς ανθρώπους στην ψυχή,που έχουν γνώσεις... Βέβαια κάποιοι είναι απλά μάγοι και δεν έχουν καμία σχέση με μαντεία.



----------------------------------------------------------


Κρυσταλοσκοπια. Απλά είναι ένας κρύσταλλος με πιεζοηλεκτρικές δυνάμεις όπου τις σκέψεις μας η διάφορα νοητικά η πνευματικά κύματα, τα μετατρέπει σε οπτικό αποτέλεσμα, κάτι σαν τηλεόραση της φύσης. Τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να τα δει μόνο όποιος έχει αφύπνιση το ''3 μάτι'' η το έχει διεργημένο. Η αγορά μιας καλής σφαίρας κοστίζει περίπου 10.000$ αν ραγίσει είναι σχεδόν άχρηστη και καθαρίζεται με πανάκι και σκόνη από καρβουνόξυλο. Θα δημιουργηθεί σύντομα μια πολύ δυνατή ανάρτηση αποκλειστικά για το 3 μάτι, και θα κατανοηθούν όλα πλήρως τι και πως και γιατί.



------------------------------------------------------------


Μέντιουμ: Tα μέντιουμ είναι ένα τεράστιο θέμα.

Έτσι όπως οι άνθρωποι έχουν εξέλιξη έτσι υπάρχει και για τα πνεύματα. Είναι τα καλά τα κακά και τα ταραχοποιά πνεύματα. Τα καλά και άγια πνεύματα θέλουν επικοινωνία μόνο με καλούς και άγιους ανιδιοτελείς ανθρώπους,τα κακά ως ''δαιμονικά'' θέλουν επαφή με σατανικούς ανθρώπους με σκοπό το κακό ακόμα και των σατανικών ανθρώπων, τα ταραχοποιά πνεύματα δεν τους νοιάζει τίποτα θέλουν μόνο να κάνουν την πλάκα τους ταλαιπορώντας κόσμο είναι πειραχτήρια ως μέχρι και σε άσχημο βαθμό, δεν τους νοιάζει  αν κάνουν καλό η κακό. Όλα τα είδη πνευμάτων μερικές φορές μας δείχνουν την παρουσία τους με απροσδόκητο αχνό και σύντομο τρόπο μέσα από φυσικά φαινόμενα, παίρνοντας-σχηματίζοντας μια μορφή από φως,καπνό έναν ήχο-θόρυβο,όπου εμείς δυσκολευόμαστε να εξηγήσουμε αν είναι η δεν είναι ιδέα μας. 


 Έτσι όπως όλοι οι άνθρωποι είναι να γίνουν θεοί έτσι και τα πνεύματα είναι προορισμένα να γίνουν άγια και πανίσχυρα. Τα πνεύματα είναι όντα με αστρικό σώμα και μοιάζουν με το ανθρώπινο σώμα σε μορφή και δεν είναι σαν καπνοί η κάποιο άμορφο φως όπως το παρουσιάζουν,είναι και αυτά μια θεϊκή έκφραση. Τα πνεύματα είναι με ιεραρχία και δεν γνωρίζουν όλα τα ίδια πράγματα,υπάρχουν πνεύματα με μεγάλη σοφία και πνεύματα που είναι πιο χαζά και από έναν πραγματικά χαζό άνθρωπο. Το μέντιουμ ανοίγει ένα κανάλι επικοινωνίας με τα πνεύματα, έτσι το αστρικό σώμα του μέντιουμ μαζί με το πνεύμα που είναι ένα αστρικό σώμα έχουν μια άμεση επικοινωνία,οι πληροφορίες μεταφέρνονται από τον αστρικό εγκέφαλο του μέντιουμ στον αιθερικό και ύστερα στον φυσικό εγκέφαλο μέσο ενώς αιθερικού νήματος που ενώνει όλα μας τα ενεργειακά σώματα με τον φυσικό εγκέφαλο μέσο της επίφυσης. Αυτό το νήμα όταν δεν είναι καλά ανεπτυγμένο έχουμε απώλεια πληροφοριών και έτσι μοιάζουν με ασυναρτησίες τα λόγια




 Στην ουσία δεν υπάρχει μαντεία αλλά επικοινωνία, υπάρχουν πνεύματα που δεν ξέρουν τίποτα που θα μας ήταν χρήσιμο και πνεύματα που μπορούν να μας οδηγήσουν σε σπουδαίες υλικές και πνευματικές κατακτήσεις. Τα κακά πνεύματα ενδιαφέρονται για τις ικανοποιήσεις τους ενώ τα καλά για το πως θα εξελιχθούν αυτά κυρίως και ύστερα όλη η δημιουργία έτσι κάποιες φορές βοηθούν τους ανθρώπους άμεσα η έμμεσα είτε εμπνέοντας κάποιον συγγραφέα(καλό στην ψυχή) είτε βοηθώντας πολεμιστές να κατορθώσουν τα πιο απίστευτα π,χ, Μέγα Αλέξανδρος.


 Είτε ακόμα και όταν εμείς κοιμόμαστε.Τα πνεύματα μπορούν να βιώσουν απίστευτες εντάσεις συναισθημάτων π,χ, χαράς,φόβου,αγαλλίασις αλλά δεν μπορούν να νιώσουν ένα χάδι, ένα άγγιγμα όπως ένας άνθρωπος με σώμα. Οι υλικές αισθήσεις των ένσαρκων όντων π,χ, σεξουαλικός οργασμός,πόνος,ένα καλό νόστιμο φαγητό για τα πνεύματα αυτά είναι σαν "οργασμικές" εντάσεις,έτσι αρέσκονται να μπαίνουν στα μέντιουμ,τουλάχιστον όσο μπορεί να το επιτρέπει το μέντιουμ. Έτσι σιγά σιγά δημιουργείτε στα μέντιουμ και τα πνεύματα μια σχέση δώσε μου για να σου δώσω. 

Τα καλά πνεύματα δεν συνεργάζονται ποτέ με κακά μέντιουμ,το αν είναι κάποιος κακός το βλέπουν πάνω στο αστρικό σώμα του μέντιουμ, όσο πιο πολλά χρώματα έχει η μαύρες χρωματικές τρύπες τόσο πιο κακός είναι.Τα καλά πνεύματα βλέπουν με απαξίωση τα κακά. Υπάρχουν τα καλά και τα κακά μέντιουμ, εμείς αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε,τουλάχιστον ο μέσος άνθρωπος,μπορούμε όμως να το συμπεράνουμε αν είμαστε πολύ παρατηρητικός  

Τα καλά μέντιουμ δεν κοιτάζουν να σε έχουν πελάτη η να σε φοβίσουν, απλά κοιτάζουν να σε βοηθήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, μια και καλή, επίσης δεν αρέσκονται στο πλούτο και είναι ανιδιοτελείς άνθρωποι είναι δυνατοί χαρακτήρες και είναι ένθερμοι στο θέμα Θεός και προσευχή και είναι λίγοι. Γενικώς τα πεπειραμένα μέντιουμ με τον καιρό είναι πολύ καλά στο να μαντεύουν πράγματα ακόμα και να βρίσκουν δολοφόνους. Θα πρότεινα αποφυγή από τα μέντιουμ διότι τα νερά είναι πολύ βαθιά για τον μέσο άνθρωπο και πολλές οι παγίδες. Όσοι θέλουν να γίνουν μέντιουμ πρέπει να έχουν μια αμείωτη λαχτάρα να επικοινωνούν με τα πνεύματα, η ζωή τους μόλις γίνουν μέντιουμ δεν θα είναι τόσο φυσιολογική όσο του μέσου ανθρώπου.



Νεκρομαντεία.


Στην ουσία δεν είναι μαντεία απλά είναι μια μαγική διαδικασία για να επικοινωνήσουμε με τους νεκρούς, και να μας πουν χρήσιμες πληροφορίες,η για να γίνει ο νεκρός διαμεσολαβητής για άλλους νεκρούς και γενικώς να μεταφέρουμε η να μας δώσουν πληροφορίες ο ένας στον άλλον,συνήθως ζητούν βοήθεια από ένα πνεύμα στην αρχή. Πολύς κόσμος όταν ακούει νεκρομαντεία φαντάζεται πως ανασταίνονται πτώματα, η πως κάποιος μάγος κινεί άψυχα πτώματα και άλλα πολλά παρόμοια, όμως όλα αυτά είναι απλά δημιούργημα φαντασίας. Χονδρικά υπάρχουν δυο είδη νεκρομαντείας η ''παραδοσιακή'' και ας πούμε η ''σύγχρονη''.


Η παραδοσιακή νεκρομαντεία: To ότι έχουμε τόσο καλούς χειρούργους στο κόσμο το χρωστάμε κατά μεγάλο βαθμό στους αρχαίους Έλληνες νεκρομάντης μετέπειτα στους πρωτοπόρους χειρούργους του μεσαίωνα που απέκτησαν βάσεις από την αρχαιότητα. Οι διάφοροι σαμάνοι ανά τον κόσμο και οι αρχαίοι Έλληνες άνοιγαν με τομές και έπαιρναν λείψανα,όργανα,δέρμα του νεκρού ύστερα έκαναν επίκληση ένα πνεύμα και μέσα από τους ψιθύρους ο μύστης ξεκίναγε την επικοινωνία. Ύστερα από τα όργανα ανάλογα πως ήταν ερμήνευαν και έβγαζαν συμπεράσματα για τον νεκρό. Αυτή η μορφή νεκρομαντείας δεν είναι σατανιστική δεν ασχολείσαι με δαίμονες ούτε κάνεις θυσίες ή συμβόλαια με την ψυχή σου,παρ όλα αυτά είναι απόκοσμη, αποκρουστική, βάνδαλη, πρωτόγονη και πραγματικά αχρείαστη χώρια του ότι απαιτείτε να είσαι πολύ δυνατός σαν πνεύμα,αλλιώς δεν θα μάθεις και τίποτα. Κοινωνικά περιθωριοποιείσαι και θα καταλήξεις στην φυλακή αν μαθευτεί.




H σύγχρονη νεκρομαντεία: To μέντιουμ καλεί ένα πνεύμα του νεκρού, όταν λέμε πνεύμα εννοούμε το αστρικό του σώμα,η ένα διαμεσολαβητή πνεύμα. Συνήθως δεν είναι ο νεκρός απλά τα πνεύματα προσποιούνται τον νεκρό. Ύστερα ζητείται από το μέντιουμ ο νεκρός να μιλήσει η ακόμα και να εμφανιστεί,τέτοιου είδους πνευματικές συγκεντρώσεις είναι επικίνδυνες. Το πνεύμα επειδή δεν έχει φυσική ύλη δεν μπορούμε να το δούμε,οπότε το πνεύμα πέρνει κύτταρα και μικροσκοπικά κομμάτια ιστού από το σώμα του μέντιουμ κυρίως και ύστερα λίγο λιγότερο από τους παρευρισκόμενους. 


Αυτό λέγεται εκτόπλασμα,δηλαδή εκτός-πλάσματος,πλάσμα, πλάσμα είναι-λέμε τη πολύτιμη ενέργεια και ύλη μας, η οποία φυσικά δεν ξανά επανέρχεται σε ολικό,εκτός και αν γίνει μόνο και πάλι αναλόγως πόσο μεγάλη υλοποίηση; Το μεντιουμ μπορεί να χάσει από λίγα γραμμάρια ως και 20-30 κιλά,ανάλογα τι υλοποίηση θέλουν οι πελάτες. Όταν ζητούν μεγάλη υλοποίηση τότε το πνεύμα παίρνει την μορφή του νεκρού, αν δεν είναι ο πρόσφατα νεκρός και μιλάει εμφανίζεται ακουμπάει και γενικώς αλληλεπιδρά με τους παρευρισκόμενους, αυτό έχει διάρκεια από λίγα δεύτερα ως και 30 λεπτά η και ακόμα παραπάνω ανάλογα πόσα άτομα είναι και τι ακριβώς ζητούν.

 Μετά την πνευματική συγκέντρωση νιώθουν εξαντλημένοι οι παρευρισκόμενοι. Καθώς γίνεται η υλοποίηση αυτή με το εκτόπλασμα-ύλη του σώματος μας που αφαιρείτε από το στόμα η την σπονδυλική στήλη κυρίως,μπορεί να κουνιούνται και να σηκώνονται αντικείμενα μέχρι βάρους 20 κιλών συνήθως με φωτογραφίες από φωτογραφικό φιλμ μαγνησίου μπορούν να φανούν κάποια στιγμιότυπα από την υλοποιήση.  Το φιλμ μαγνησίου είναι πιο ευαίσθητο σε υψηλά μήκη κύματος.Και αυτό δεν είναι μαντεία είναι επικίνδυνο ζημιογόνο και άκαρπο για τον άνθρωπο τουλάχιστον στο επίπεδο που είναι τώρα. Κάποια μέντιουμ ξέρουν τις συνέπειες και αμετάκλητοι θυσιάζονται ''λιώνοντας'' τον ευατό τους σαν σαπούνι σε βάθος χρόνου γεμίζοντας την σημερινή βιβλιογραφία αποκρυφισμού με ενδείξεις και αντενδείξεις και γνώσεις. Κάθε ανιδιοτελεί θυσία για την ανθρωπότητα αναγνωρίζεται από τον δημιουργό.



--------------------------------------------


Αστρολογία

Στην αρχαιότητα δολοφονούσαν οι άρχοντες τους αστρολόγους αν δεν γίνονταν αυτά που είχαν πεί η δεν προμείνευαν με ακρίβεια, αργότερα οι αστρολόγοι κινδύνευαν στο μεσαίωνα,ο Χίτλερ όπως και ο Στάλιν είχαν απαγορεύσει την αστρολογία,πλέον οι αστρολόγοι δεν κινδυνεύουν και είναι χιλιάδες. Η αστρολογία είναι μια πολύ υψηλή και δύσκολη επιστήμη που την έχουν μετατρέψει διάφοροι αδαής και απατεώνες σε ένα παζάρι εκμετάλλευσεις και κέρδους. Επιστημονικώς,πιο πολύ μας επηρεάζει η μαγνητική δύναμη μιας λάμπας πάνω από το κεφάλι μας παρά του πλανήτη Δία, όμως οι πλανήτες εκπέμπουν και άλλες μορφές ακτινοβολιών και ενέργειες που άλλες είναι ακόμα άγνωστες και άλλες απλά δεν τις συζητάνε. 


Αυτές επηρεάζουν ως ένα μικρό βαθμό την υπόσταση μας όπως μπορεί να μας επηρεάσει και μια αλλαγή του καιρού και ακόμα λιγότερο,πιο πολύ μας επηρεάζει μια ειρωνική καλημέρα παρά η ενέργεια του πλανήτη Άρη. Η αστρολογία γεμίζει φόβο και άγχος τον άνθρωπο που την έχει βάλει στην ζωή του σαν θρησκεία. όποτε η αστρολογία του λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά με το ζώδιο και τον ωροσκόπο του. Επίσης κολλάει ταμπέλες και κρίνει ποιός είναι ιδανικός για σχέση,φιλία, και συναναστροφή και ποιός όχι, Ύστερα από όλα αυτά γίνονται υποχείρια των αστρολόγων και των ανησυχιών τους. 

Σημείο προσοχής: Πιο μεγάλη σημασία έχει αν το έμβρυο κυοφορείτε σε μια μητέρα με συναισθήματα κακίας και μίσους παρά για το τι ζώδιο είναι. Αλλιώς θα είχαμε μια κατηγορία φοβερών ανθρώπων γεννημένων μίας συγκεκριμένης ημερομηνίας. Λέξη κλειδί για έρευνα-προγεννητική αγωγή.Η αστρολογία είναι μελέτη δεν είναι μαντεία και όταν συνδυάζεται ταυτόχρονα με πολλά είδη μαντείας μπορεί να βοηθήσει να αποκαλυφθούν πολλά. Καλό θα ήταν οι πραγματικοί αστρολόγοι να μην εκμεταλλεύονται τον κόσμο αν το κάνουν, οι υπόλοιποι υποτιθέμενοι αστρολόγοι καλό θα ήταν να βρούν άλλες ασχολίες.




Η αστρολογία είναι όμως επιστήμη γιατί μπορεί κάποιος να καταφέρει απίστευτα πράγματα.
Π,χ, ο Μέγας Αλέξανδρος κάτω από πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες μετέτρεπε πέτρες σε χρυσό, κάποιοι έφτιαχναν η αναζητούσαν την φιλοσοφική λίθο που δίνει αθανασία. Δηλαδή μετουσιώνουν και εξευγενίζουν την ύλη αναμιγνύοντας η βράζοντας λιώνοντας φυσικά χημικά, ή μέταλλα η βότανα κάτω υπό πολύ συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες βάση κίνησης των πλανητών. Για αυτό είναι επιστήμη η αστρολογία και είναι μία από τις ανώτατες στο σύμπαν. 


Στα βιντεοπαιχνίδια βλέπουμε για μπουκαλάκια που σου αυξάνουν για πάντα η για λίγο χρόνο η σου αναπληρώνουν, την ζωή, την αντοχή σου,τις δεξιοτεχνίες σου,τις ικανότητες σου.

 Στο Γαλλικό κόμικς Αστερίξ και Οβελίξ βλέπουμε το μυστικό των Γαλατών να είναι ένας μαγικός ζομός που φτιάχνει ένας ''μάγος'' ονόματι Πανοραμίξ αυτός ο ζομός είναι το μυστικό τους που τους κάνει δυνατούς. Όλα αυτά είναι παρμένα από αλήθειες που έχουν εκλείψη. 

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πολλές γνώσεις και συνταγές αλχημιστικές,χειρόγραφα που είναι πλέον κλεισμένα στο Βατικανό κλεμμένα από αρχαίους ελληνικούς ναούς και από την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδριας. 

Ο Θεόφραστος Παράκελσος ταξίδεψε όλο τον τότε γνωστό κόσμο και μάζεψε με κόπο και με πολλές φορές με κίνδυνο την ζωή του κομμάτια γνώσεις γύρω από την αλχημεία κυρίως, προχώρησε την χημεία και την πολύ αλχημεία, και την τέχνη των φυλαχτών-talisman όλοι αποδέχονταν την γνώση και την σοφία του μα τον κατέκριναν πολύ γιατί στις μελέτες του μίλαγε για τον Θεό και τον Χριστό,το θεωρούσαν πλήρως αντιεπιστημονικό,όταν άρχισε με τις γνώσεις να θεωρείτε επικίνδυνος τον δολοφόνησαν. 

Στο μεσαίωνα κωδικοποιούσαν τις συνταγές με σύμβολα και παράξενες ως και τρομακτικές ζωγραφίες για να μην τους εκτελέσουν η μάθουν τις συνταγές. Οι καθολικοί δεν τους κυνηγούσαν γιατί τους πέρναγαν για επιστήμονες που ψάχνουν τρόπους να μετατρέπουν πέτρες και μέταλλα σε χρυσό και οι αλχημιστές προσποιούνταν πολύ καλά αυτό τον ρόλο. Αλχημεία χωρίς αστρολογία δεν υπάρχει. 

Στο βιβλίο ΑΛΧΗΜΕΙΑ εκδοσεις κοχλιας του francis Melville υπάρχει και στα αγγλικά-amazon.com, είναι το καλύτερο βιβλίο για την αλχημεία που υπάρχει στα Ελληνικά. Εξηγεί πολλά για την αλχημεία και δίνει οδηγίες πως μπορεί κάποιος να φτιάξει αλχημιστικά βάμματα (μπουκαλάκια) από βότανα ΜΟΝΟ που θα μπορούσαν να αυξήσουν την δύναμη και την ικανότητα σε πολλούς τομείς, είναι πολυδάπανη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί αυστηρή προσοχή,οι παρενέργειες που αναφέρει είναι επικίνδυνες ως μη αναστρέψιμες όπως η τρέλα.




Κλείνοντας με αυτά που αναφέρω δεν θέλω καλλιεργήσω μίσος δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, απλά ΑΞΙΖΕΙ να αναφερθούν πόσα τρομερά πράγματα υπέστησαν άνθρωποι του πνεύματος που οι περισσότεροι έμεναν απαράλλαχτοι μέχρι το τέλος. 


Από το 324 μ.χ. οι θρησκευτικοί ηγέτες καταστρέφουν κάθε τι αρχαιοελληνικό και ιδίως γνώση. 

Ο ''άγιος'' Κωνσταντίνος καταστρέφει αρχαίους ελληνικούς ναούς από την Ελλάδα μέχρι την Παλαιστίνη ,διατάζει την σταύρωση και ξυλοδαρμό επιστημόνων ιερέων και φιλοσόφων, σφάζει όσους είχαν σχέση η έκαναν μαντεία και αστρολογία μικρούς και μεγάλους, καταστρέφει όλους τους ναούς παίρνει τα μάρμαρα και χτίζει εκκλησίες.

Το 372 μ.χ. ο αυτοκράτορας Βάλης καίει χιλιάδες τόμους αρχαίας Ελληνικής γνώσης καίει ζωντανούς τους φιλόσοφους όπως τον Μάξιμο τον Σιμωνίδη αποκεφαλίζει ιερείς όπως τον Ιλάριο και Πατρίκιο. 

Ο Θεοδόσιος Α' καταστρέφει όλους τους ναούς και όσους δεν μπόρεσε τους έκανε πορνεία και στάβλους μέρες ολόκληρες έκαιγε χιλιάδες τόμους γνώσεις, έδωσε εντολή και έσφαξε 15.000 Έλληνες παιδιά και μεγάλους στον ιππόδρομο επειδή δεν άλλαζαν θρησκεία, τους θεωρούσε απειλή,κάποιοι τσακώνονται λέγοντας ότι ήταν κάπου 7.000 λες και αυτό αλλάζει την σκληρότητα του μεσαίωνα. 

Το 390 μ.χ. ύστερα μαζί με τον πατριάρχη Θεόφιλο καίνε 700.000 τόμους γνώσεις στην Αλεξάνδρια και κτίζουν μοναστήρια. 

Το 394 μ.χ. ξεκινούν νέο κύμα σφαγών και ανεκδιήγητων βασανιστηρίων πολλά ήταν χειρότερα των καθολικών και απαγορεύουν για πάντα τους ολυμπιακούς αγώνες. 

Το 398 μ.χ. το 4 εκκλησιαστικό συνέδριο της Καρχιδώνας απαγορεύει την μελέτη ελληνικών βιβλίων ακόμα και στους ίδιους τους εαυτούς τους. 

Το 400 μ.χ. ο επίσκοπος Νικήτας καταστρέφει όσους ναούς έμειναν και βαπτίζει με την βία. 

Το 401 μ.χ. ο 'άγιος'' Πορφύριος στην Γάζα καταστρέφει 9 μεγάλους Ελληνικούς ναούς που μέσα υπήρχαν 1000αδες τόμοι γνώσεις και τέχνης. 

Το 406 μ.χ. γκρεμίζουν τον ναό της Αρτέμιδας ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου και ο 'άγιος'' Ευτύχιος και ο ''άγιος'' Επιφάνειος κλέβουν όσους ναούς βρήκαν στην Κύπρο και ύστερα έγραψαν δικά τους έργα από αυτά που έμαθαν πράγμα που έκαναν πολλοί ''άγιοι''. 

Το 408 μ.χ. ο ''αγιος'' Αυγουστίνος με την βοήθεια του αυτοκρατορικού στρατού σφάζει χιλιάδες κόσμο και γκρεμίζει και άλλους ναούς στην Μεσόγειο. 

Το 415 μ.χ. πιάνουν την Υπάτια που ήταν μαθηματικός και φιλόσοφος της έβγαλαν το δέρμα με κοφτερά κοχύλια της έσπασαν τα κόκαλα την έκοψαν σε κομμάτια της έκαψαν τα έργα της και πέταξαν στα αδέσποτα ότι απέμεινε.

 Ύστερα ο ηθικός αυτουργός πατριάρχης Κύριλος Αλεξάνδριας αγιοποιήθηκε.

 100αδες σπουδαία πνεύματα βασανίστηκαν έτσι και πολύ χειρότερα απλά έδωσα μια εικόνα, μερικοί ήταν και παιδιά, Ήξεραν τις ποινές και δεν άλλαζαν, είχαν δύναμη στο πνεύμα τους,αυτή την θεϊκή ενέργεια που είχαν οι ολύμπιοι θεοί, τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν για τουλάχιστον άλλα 1000 χρόνια,οι Έλληνες συνέχισαν και πάλι να γράφουν και να αντιγράφουν γνώσεις, όμως όσα δεν καταστράφηκαν και πάλι κλάπηκαν και φυλάσσονται στο Βατικανό και σε κάποια μοναστήρια, είναι γνώσεις που αν μαθευτούν θα αλλάξει ο κόσμος. 

Αυτό το είδος του έργου το συνέχισε ύστερα ο Στάλιν στην ανατολή καίγοντας και αφανίζοντας δια παντός 1000αδες τόμους γνώσεις που ήταν στους ναούς σκοτώνοντας και βασανίζοντας πολλούς που είχαν γνώσεις. Πλέον κατάντησαν το πνεύμα των περισσότερων Ελλήνων πειθήνιο και οκνηρικό. 

Αν οι καθολικοί πήγαν 500 χρόνια πίσω την ανθρωπότητα,οι ηγέτες τις ορθοδοξίας την πήγαν 1000αδες χρόνια πίσω γιατί έκρυψαν και κατέστρεψαν γνώση ''διαστημικού'' επιπέδου. Ο Θεός έστειλε τους χειρότερους που υπήρχαν και κατέστρεψαν την παγκόσμιο δύναμη τότε το Βυζάντιο και έληξε το θέμα, και σειρά τώρα έχει το Βατικανό και όχι ΜΟΝΟ με τον 3 παγκόσμιο πόλεμο τουλάχιστον έτσι φημίζεται. 

Σε όλες τις θρησκείες του κόσμου τα μεγάλα κεφάλια που έχουν την εξουσία είναι και τα μεγαλύτερα φίδια, όσοι δεν είναι φίδια τους σκοτώνουν π,χ, με καρκίνο. Η πολιτική και η θρησκεία δεν θέλουν μια έξυπνη μάζα ή να ψαχουλεύουμε και να μαθαίνουμε γιατί αν η μάζα μάθει θα χάσει την εξουσία της, η τουλάχιστον με τον τρόπο που την έχει. Παρ όλα αυτά τα μυστήρια των εκκλησιών έχουν δύναμη,όχι επειδή είναι ιεροί οι ιερείς ή επειδή γίνεται η τελετή με συγκεκριμένες οδηγίες,υπάρχει δύναμη κατά Θεία παραχώρηση. To ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ όπου θέλει πνεί(πηγαίνει), αυτό δίνει δύναμη στα μυστήρια.



Αριθμολογία


Όπως είδαμε στην ταινία matrix ό,τι πίσω από αυτά που βλέπουμε κρύβονταν ο κώδικας-πράσινοι αριθμοί, στην πραγματικότητα δεν κρύβονται αριθμοί, αλλά με την γλώσσα των αριθμών μπορούμε να μάθουμε πολλά για εμάς τον κόσμο και τα νήματα και τα αίτια με μια μαθηματική χροιά ακόμα και ερχόμενα γεγονότα βάση μελέτης ΜΟΝΟ ακόμα και στοιχεία της διεύθυνσης κάποιου από το όνομα του η χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του. Πολλοί αστρολόγοι από το τηλέφωνο με μερικές ερωτήσεις μαθαίνουν επιφανειακά πράγματα για το χαρακτήρα μας,εντυπωσιαζόμαστε εμείς και γινόμαστε ύστερα εύπιστοι και μένουμε για ώρα στην τηλεφωνική γραμμή. Η αριθμολογία δεν είναι μαντεία είναι επιστήμη και τα σημερινά συστήματα μελέτης βασίζονται στις μελέτες του Πυθαγόρα κυρίως. Όσοι είστε ένθερμοι αγοράστε βιβλία αριθμολογίας ένα καλό σαν αρχή είναι Αριθμολογία εκδόσεις Διόπτρα συγγραφέας Lagerquist Kay , Lenard Lisa .Μια γεύση http://automorfosi.blogspot.gr/2010/06/blog-post.html




Καφεμαντεία


Αυτός που πίνει το καφέ όσο τον κρατάει και έχει την επιθυμία να του πούν τον καφέ η τέλος πάντον  αυτό που πίνει ότι μετά κάτι θα γίνει,αφήνει με την αύρα του ένα ενεργειακό αποτύπωμα του το οποίο στιγματίζει μορφολογικά κάπως το κατακάθι του καφέ ύστερα αυτή-ος που λέει τον καφέ ερμηνεύει το αποτύπωμα βάση των γνώσεων περί ερμηνείας και διαμορφώνει το λέγειν της-ου ώστε να ικανοποιήσει τον πελάτη. Δεν είναι ένα είδος μαντείας άξιο μελέτης, αν πάλι επιμένετε βγάλτε φωτογραφία το φλιτζάνι και δείτε τι σημαίνει σε ένα βιβλίο καφεμαντεία(google). Το να λέει κάποιος τον καφέ είναι τόσο αμαρτωλό όσο το να λέει κάποιος σε κάποιον άλλον την πρόβλεψη του για τον  καιρό και να του προτείνει τι να κάνει. Αμαρτία σημαίνει λάθος στα αρχαία Ελληνικά, είναι αμαρτία η καφεμαντεία όταν σκοπός σου είναι η αισχροκέρδια και η κάθε είδους εκμετάλλευση.




Bιβλιομαντεία


Όλοι έχουν μαντέψει κάποια στιγμή στην ζωή τους και όχι κατά λάθος. Απλά παίρνεις ένα βιβλίο και κλείνεις τα μάτια εστιάζεσαι στο ζήτημα που σε ενδιαφέρει πολύ και μετά από λίγο βάση της διαίσθησης σου ανοίγεις το βιβλίο στο σημείο που νιώθεις ότι εκεί είναι η απάντηση. Πολλοί πιστοί αλλά και θρησκόληπτοι αυτό κάνουν αφού έχουν προσευχηθεί, αυτό όσο και αν δεν το παραδέχονται είναι βιβλιομαντεία. Υπάρχει ένα πολύ καλό βιβλίο φτιαγμένο αποκλειστικά για αυτό το σκοπό όπου με τέτοιες τεχνικές βρίσκεις πράγματα που σε αφορούν η ενδιαφέρουν. Λέγετε, Το μαγικό βιβλίο εκδόσεις Δαμιανός του John Le Breton σε αγγλική έκδοσηThe White Magic Book: Fortune Telling at Your Fingertips by Mrs. John LeBreton




Ταρώ

Οι κάρτες ταρώ και γενικά οι κάρτες δεν έχουν κάποια μαγική δύναμη όπως φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος είναι από μόνες τους απλά χάρτινες κάρτες και τίποτα άλλο. Οι ζωγραφιές στις κάρτες ταρώ είναι συμπύκνωμα πάρα πολλών πραγμάτων και εννοιών για αυτό και είναι λίγο παράξενες. Κάποιο κομμάτι τις υπόστασης μας αντιλαμβάνεται πράγματα και μας οδηγεί στο σωστό βάση του ερωτήματος μας,αυτό φαίνεται στο ότι όταν τραβάμε ένα χαρτί ενώ θέτουμε και λησμονούμε μια απάντηση,η απάντηση του χαρτιού αντικατοπτρίζει το θέμα μας. Η μαντεία με τα χαρτιά δεν έχει να κάνει με σκοτεινά πνεύματα ή δαίμονες, ή σατανισμό κτλ αλλά με το υποσυνείδητο, τα βάθη της ψυχής και τα αρχέτυπα από το συλλογικό υποσυνείδητο μας. 

Με σκοτεινά πνεύματα έχουν να κάνουν οι σκοτεινοί άνθρωποι με την στάση πνεύματος τους και αυτοί που τα καλούν,τώρα αν κάποιος τέτοιος άνθρωπος ρίχνει και χαρτιά δεν φταίνε τα χαρτιά. Τα ταρώ είναι δύσκολα γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να μάθει κάποιος. Το καλύτερο για τον αρχάριο η τον ενδιαφερόμενο που λατρεύει τα χαρτιά κτλ είναι να ασχοληθεί με την τράπουλα του ψυχολόγου Καρλ Γιουνγκ που έχει μέσα στο βιβλίο, η τράπουλα της σοφίας εκδόσεις Κοχλιάς της Ivarna Kalinkova και ύστερα OSHO ΖΕΝ Ταρω το υπερβατικό ζεν παιχνιδι  (+ΚΑΡΤΕΣ) εκδόσεις ρεμπελ. Με αυτό τον τρόπο θα τα κατανοήσει με όσο πιο προσγειωμένο και επιστημονικό τρόπο τι γίνεται.Ύστερα από όλα αυτά αν αρέσει σε κάποιον να εμβαθύνει τότε να ασχοληθεί με τα ταρώ, υπάρχουν πολλές παραλλαγές στις ζωγραφιές,το νόημα είναι ίδιο,μερικές είναι όμορφες μερικές άχαρες μερικές τρομακτικές.


Καπνομαντεία

Απλά ερμηνεύουν τα σχήματα του καπνού και συμπεραίνουν πράγματα. Συνήθως καίνε λιβάνια η θυμιάματα παλιότερα αρχαίοι σκοταδιστές έκαιγαν πτώματα για αυτό το σκοπό. Δεν υπάρχει κάτι μαγικό, και ούτε είναι κάτι άξιο προσοχής. Η αλήθεια είναι π,χ, ορίζοντας ότι αν δούμε τετράγωνο σχήμα τότε σημαίνει ΝΑΙ σε αυτό που θέλουμε ενώ αν δούμε κυκλικό σχήμα σημαίνει ΟΧΙ τότε με την εστίαση μας παίρνουμε μια απάντηση, Συνήθως αν γίνει αυτό είναι πιο πολύ δημιούργημα των δικών μας  επιθυμιών.




Ρούνοι


Οι ρούνοι δεν είναι απλά σχεδιάκια η σύμβολα κάποιας φαντασίας είναι φορείς πληροφοριών και ακόμα και ενεργειών μέσα από τα διάφορα στρώματα της ύπαρξης του σύμπαντος. Πριν τον χριστιανισμό υπήρχαν ναοί ειδωλολατρικοί προς τιμή των ρούνων από σεβασμό και δεν ήταν βάρβαροι η σατανιστές όπως μας τους παρουσιάζουν. Κατανοούσαν τις δυνάμεις και διακατέχονταν από σεβασμό και έφτιαχναν ναούς ειδωλολατρικούς. 


Άλλωστε ο κόσμος για αυτούς ήταν ο ίδιος μία μαγεία. Έδειχναν σεβασμό απέναντι σε άλλες θρησκείες η μορφές πίστης θεωρώντας της και αυτές αληθινές. Οι ρούνοι είναι δυνάμεις που οι δονήσεις τους αν εκφράζονταν με κάποιο υλικό τρόπο στον δικό μας θα ήταν με μορφή αυτών των συμβόλων. Οι λαοί τους έκαναν τους ρούνους γράμματα και έφτιαξαν το δικό τους αλφάβητο. Σαν μαντεία αξίζει να ασχοληθεί κάποιος που λατρεύει τους μύθους,τις Σκανδιναβικές κουλτούρες,του αρέσει το όλο μαγικό concept και γενικά του αρέσει  όλο αυτό το μυστήριο. 

Τέλος υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται ρουνική μαγεία, Απλά χαράζεις τους ρούνους, στο αντικείμενο που θες η στο μενταγιόν και ανάλογα τον ρούνο η ρούνους που χάραξες τραβάς δύναμη και συγκυρίες είτε για πλούτο, χαρά, ατυχία,αποτυχία, αναλόγως τον ρούνο,ο Χίτλερ το ήξερε και έφτιαξε τα SS που είναι 2 ρούνοι SOL ο οποίος έχει την πιο επιθετική και ισχυρή ενέργεια. 

Ποτέ καμία δύναμη μην την αναμιγνύετε στις εγωιστικές φιλοδοξίες σας,είναι σαν να την κάνετε συνένοχη στις δουλείες σας,υπάρχει ένα βίντεο στο youtube που κάποιοι Χιτλερικοί το έκαναν αυτό και ενώ τραβούσαν βίντεο ακρωτηριάστηκαν, βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο δεν είχαν ανακατέψει μόνο τους ρούνους στις βρωμοδουλειές τους. 

Μερικοί απλά χαράζουν ρούνους για προσωπική προστασία,για έμπνευση η βοήθεια σε αυτούς η ακόμα και στα λουριά των σκύλων τους,αυτό δεν είναι κάτι κακό είναι κάτι που το βλέπουμε και στα βιντεοπαιχνίδια,το αν κάνουμε καλώς η κακώς αυτό το ορίζει ο ρούνος και η πρόθεση μας. Η δύναμη του σταυρού είναι πιο ισχυρή από τους ρούνους αλλά το τελευταίο και κύριο ρόλο τον παίζει η πίστη μας. Όσοι συγκρούονται με την συνείδησή τους για το αν είναι καλό να χαράζουν ρούνους η να φορούν φυλαχτά με ρούνους, ας μην ασχοληθούν δεν αξίζει, ας επικεντρωθούν σε άλλα πράγματα. Υπάρχουν δυο καλά βιβλία για αυτά, στα Ελληνικά. Το μαντείο των ρούνων εκδόσεις Μακρή, Η δύναμη των ρούνων εκδόσεις πύρινος κόσμος του Kenneth Meadows. περιέχουν αρκετές γνώσεις για το πως δουλεύεις με τους ρούνους. Για τους λάτρεις της χειρομαντείας και των ρούνων μαζί αξίζει το Ρουνικη Χειρομαντεία εκδόσεις πύρινος κόσμος. Τέλος υπάρχουν και άλλα είδη ρούνων που δεν ξέρουμε πολλά.



Ονειρομαντεία


 Το υποσυνείδητο έχει φτιάξει μια γλώσσα βάση της κοσμοθεωρίας μας γύρω από τα πάντα, και βάση αυτής της γλώσσας φτιάχνει διάφορα προμηνύματα τα οποία είναι ενδείξεις που παίζονται σε κοντινό χρόνο ακόμα και τώρα στο παρόν μα εμείς πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε μαθαίνουμε η βλέπουμε, το υποσυνείδητο τα αντιλαμβάνεται και μας προειδοποιεί με ονειρικά σύμβολα.
Επίσης τα όνειρα χρησιμοποιούν σύμβολα που προϋπάρχουν στις ασυνείδητες σκέψεις διότι τα σύμβολα εναρμονίζονται πολύ καλά με τις κατασκευαστικές ανάγκες του όνειρου και του εγκεφάλου μας γιατί απεικονίζουν εικαστικά τις αναπαραστάσεις που διαφεύγουν από τον έλεγχο του συνειδητού. Ο ονειροκρίτης είναι το γλωσσάρι αυτό που μας αποκρυπτογραφεί τα όνειρα,είναι το λεξικό των ονείρων,πολλοί άνθρωποι κυρίως διάσημοι εξασκούνταν στο όνειρο,ώστε να μαθαίνουν πράγματα, πρώτος πρώτος και πιο σπουδαίος ήταν ο  Νίκολας Τέσλα. 





Η ψυχική δύναμη της πρόγνωσης είναι μέσα στους ανθρώπους την οποία έχει βάλει ο δημιουργός μας,σε αυτό το στάδιο είναι σε ατροφικό στάδιο,διάφορα είδη τεχνικών μαντείας μας την διεγείρουν και εκμεταλλευόμαστε αυτό το κέρδος. Όπως συμπεράνατε υπάρχουν ακίνδυνα και επικίνδυνα είδη μαντείας καθώς και πράγματα που κακώς ονοματίστηκαν μαντεία. Δεν κινδυνεύουμε από την μαντεία αλλά από την στάση πνεύματος που έχουμε με την μαντεία αλλά και απέναντι στους συνανθρώπους μας. Πιο πολύ βλάπτεσαι και δίνεις πάτημα στα σκοτεινά πνεύματα από τις κακόβουλες σκοπιμότητες προς τον συνάνθρωπο σου παρά άμα μελετάς την παλάμη σου τους αριθμούς,τις κάρτες και το ι τζίνγκ.


Με την μαντεία πρέπει ο άνθρωπος να φιλοσοφεί να συμπέραινει να αναζητά, όχι να εστιάζεται στο έτοιμο φαγητό-απάντηση, να απαιτεί ουρανοκατέβατη απάντηση, αλλιώς έτσι δεν μαθαίνει.


Σκοπός της ανάρτησης για την μαντεία δεν είναι να στραφούμε όλοι στην μαντεία, απλά να απαλλαχθεί το ανήσυχο και ερευνητικό μυαλό από τον ΦΟΒΟ, και να κατανοήσουν ΟΛΟΙ τι ακριβώς είναι η μαντεία και πως να επωφεληθούν και πως όχι. Mε τον φόβο του άγνωστου τρομοκρατούσαν τους στρατιώτες στους πρώτους αιώνες φτάνοντας τους στην ''τρέλα'' και έσφαζαν κόσμο χωρίς σκέψη. Τα φίδια που κυβερνούσαν δημιουργούσαν στρατιωτάκια. Στην μαντεία μπορείτε να κάνετε και συνδυασμούς τεχνικών μαντείας,μάλιστα μας δίνουν καλύτερα αποτελέσματα.


Προσωπικά προτιμώ κυρίως το ι τζινγκ και την χειρομαντεία με βοηθούν να κάνω ανασκόπηση και να βρίσκω τρύπες και λάθοι και να μαθαίνω. Απαιτείται προσεχτικό διάβασμα για να γίνει σωστή κατανόηση η οποία αυξάνεται με τον καιρό.





Διαβάζοντας όλα αυτά και όχι μόνο αναρωτιέσαι τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι; και πότε είναι αλήθεια; βάζεις το μυαλό σου σε έναν ωκεανό χωρίς πάτο,δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα και είναι μεγάλο λάθος.δεν αποζητάς κάποια αλήθεια απλά μεγαλώνεις τα ερωτηματικά σου,γίνεσαι ρήτορας. Ζήτα καθοδήγηση με ταπεινότητα πνεύματος και με αργά σταθερά βήματα θα σου αποκαλυφθούν πολλά με τέτοιο τρόπο που θα τα κατανοείς. Το κακό με τους ανθρώπους είναι ότι δεν ζητούν,και το παίζουν γνώστες.





Οι υπόλοιποι κρατήστε ότι θεωρείτε εσείς ωφέλιμο.Μην αναφέρεται και αναμιγνύετε την μαντεία με την θρησκεία ποτέ. Μερικοί μπορούν να τα βλέπουν όλα αυτά σαν ένα είδος πνευματικής μοιχείας απέναντι προς το Θεό., όσοι το βλέπουν έτσι πολύ απλά ας μην ασχοληθούν με την μαντεία ποτέ,μόνο κακό θα κάνουν στην ζωή τους,θα είναι σε μια συνεχές σύγχυση.


Η μαντεία είναι λεπτό ζήτημα δεν αντικαθιστά ούτε στο ελάχιστο την πίστη μας στο Θεό, και όσοι  δεν έχουν πίστη δεν πρέπει να θεοποιούμε κάτι, ευγνωμονούμε με ταπεινότητα πνεύματος τον Δημιουργό για την καθοδήγηση και τις ουράνιες δυνάμεις. Στην μαντεία δεν δουλεύει μόνο ο νους άλλα και η ψυχή. Κατανοούμε με τον καιρό τόσα πράγματα που μόνο δέος θα μας διακατέχει και αυτό όλο και μεγαλώνει και μεγαλώνει.  Ο πραγματικός βοηθημένος από ένα μάντη η αστρολόγο είναι αυτός που πηγαίνει σπάνια σε αυτόν γιατί όχι μόνο του έχει βρεί πράγματα αλλά και τον βοήθησε να συνεχίσει και να βρεί τον δρόμο του, και όχι αυτός που το ξεβρακώνει οικονομικά κάνοντας τον συχνό πελάτη ιδίως αν δεν υπάρχει εξέλιξη. Αν πάλι τρέχετε σε αστρολόγους για να σας πουν το ημερήσιο η εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για να δείτε πως θα κινηθείτε, είστε απλά θύματα,αναθεωρείστε.



Η μαντεία δημιουργεί μεγάλα εσωτερικά προβλήματα, η θρησκεία δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει να εμπλουτιστεί και είναι έτοιμη να αφορίσει όποιον την αλλάξει η βάλει σε κίνδυνο την εξουσία της.η θρησκεία έχει το αλάθητο έτσι πιστεύει η κάθε θρησκεία και όταν στριμώχνεται δεν παίρνει θέση. Η χειρομαντεία δεν είναι μαντεία αλλά είδος φυσιογνωμικής από επιστημονικής πλευράς και χαίρει μεγάλης αποδοχής παρ όλα αυτά οι θρησκείες την θεωρούν ''σατανικό τέχνασμα'' και θα την θεωρούν όπως και οι πολλοί στενόμυαλοι ακόλουθοι που αρνούνται να αποδεχθούν κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύουν. 


Στο μέλλον που θα αλλάξουν όλα όσα ξέρουμε η μάλλον μας έμαθαν,αν οι θρησκείες δεν αλλάξουν θα χαθούν και θα απομονωθούν. Παρ όλα αυτά ΜΗΝ κοντράρετε τους ιερείς,δεν έχουν γνώσεις και θα στριμωχτούν και θα τους θλίψετε αν είναι δικά σας πρόσωπα. Δεν αξίζει να ασχολείστε με τον κάθε στενόμυαλο και αρνητικό άνθρωπο,και ούτε υπάρχει κάποιος όφελος σε όλο αυτό απλά απομυζήσθε, καλύτερα να ασχολείστε μόνο τον εαυτό σας και με όσους συμπορεύεται πνευματικά. Ο ιερέας είναι για να κάνει τα μυστήρια πλέον και να κάνει κατήχηση την κατήχηση τέλος πάντων που ξέρει η μάλλον που του έχουν πει η οποία δεν είναι κακή,αν έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Προς τους επαναστάτες: Tο όλο σύστημα έχει γρανάζια ιερείς πολιτικούς στρατιωτικούς και άλλα πολλά, όσα και να νικήσετε η να σκοτώνατε πάντα θα αντικαθιστάτε ένα άλλο από το σύστημα, είναι μια από τις δουλείες του, η επανάσταση γίνεται με μια μάζα που έχει γνώση, και πνεύμα... σε μελλοντική ανάρτηση αυτό.


*Για αυτούς που ύστερα από όλα αυτά είναι αντίθετοι και κάθετοι, μην ξανά διαβάσετε ποτέ για μαντεία, συνεχίστε την ζωή σας κάνοντας αυτό που ξέρετε καλά να κάνετε,αλλιώς θα δυσκολέψετε την ζωή σας.
*Για αυτούς που είναι ένθερμοι και επιφυλακτικοί,μην βιάζεστε επιλέξτε την μέθοδο που σας αρμόζει,υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν εκεί που θέλουμε.


*Αυτοί που έχουν χάρισμα δεν χρειάζονται να το επιδεικνύουν,θα πρέπει να είναι ένα μυστικό που θα το πάρουν στο τάφο τους, Το χάρισμα και η ικανότητα δεν φεύγει, η εκκλησία και η κοινωνία φοβάται και δεν γνωρίζει πράγματα ,οπότε η ταμπέλα του τρελού,η του δαιμονισμένου, θα σας γίνει καπέλο.
Το να λέτε τα χαρίσματα σας η τις ικανότητες σας,είναι παιδική ασθένεια, ότι εντυπωσιακό βλέπουμε η βιώνουμε να το λέμε στους άλλους. Τα παιδιά ότι δουν πάνε και το λένε, οι μεγάλοι δεν χρειάζεται να το κάνουν. Ο χαρισματικός και ο δυνατός φαίνονται...

                                       Όταν πρέπει να μιλήσετε, να μιλάτε μην έχετε ενδιασμούς.
                                       


                                                               ΤΕΛΟΣ


psaras9

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα