Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Αντιμετωπίστε με επιτυχία τα τριχοειδή αγγεία και τις φλέβες με αυτές τις 4 φυσικές συνταγές

4-Herbal-Συνταγές-Για-Επιτυχής-Θεραπεία-Of-τριχοειδή-και-Φλέβες
Τα ραγισμένα τριχοειδή αγγεία, οι κιρσοί, καθώς και τα επώδυνα και πρησμένα πόδια, είναι συνθήκες που πλήττουν πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι αισθητικά, αλλά είναι επίσης και μια εκδήλωση της αποδυνάμωσης των αιμοφόρων αγγείων που προκαλείται τόσο από εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς παράγοντες.
Αν και η ακριβής αιτία αυτών των καταστάσεων δεν είναι ακόμη γνωστή, έχουν συσχετιστεί με ορισμένα φαινόμενα. Για παράδειγμα, τα ραγισμένα τριχοειδή στα πόδια πιστεύεται ότι λαμβάνουν χώρα ως αποτέλεσμα της διαρκούς και για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποίησης άβολων παπουτσιών.
Από την άλλη πλευρά, οι κιρσοί προκύπτουν από το πολύωρο καθισιό, την ορθοστασία, καθώς επίσης και τα άβολα παπούτσια με ασυνήθιστα χαμηλά ή υψηλά τακούνια. Μπορεί επίσης να προκληθούν από την εγκυμοσύνη. Η διατροφή παίζει επίσης ρόλο σε αυτές τις καταστάσεις.
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες ζωικών πρωτεϊνών και βιταμίνης C, αποφεύγοντας τη ζάχαρη και τα τρανς λιπαρά οξέα. 

Επιπλέον, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις παρακάτω συνταγές, προκειμένου να λύσετε τα προβλήματά σας και να βελτιώσετε την υγεία σας.
Εδώ είναι οι 4 πιο σημαντικές συνταγές για τη θεραπεία των τριχοειδών αγγείων και των φλεβών:
Συστατικά:
Οδηγίες:
Καθαρίζουμε τα κάστανα και τα κόβουμε. Τα βάζουμε σε βάζο πριν από τη ρίψη του κονιάκ πάνω τους. Στη συνέχεια, κλείνουμε σφιχτά  το βάζο και το τοποθετούμε σε ένα ζεστό μέρος για ένα χρονικό διάστημα 3 εβδομάδων.
Περιστασιακά, ανακατεύουμε το περιεχόμενο του βάζου. Μετά από 3 εβδομάδες, χρησιμοποιούμε μια γάζα για να στραγγίσουμε το μείγμα. Τοποθετούμε το φάρμακο σε ένα σκοτεινό μπουκάλι. Το συνδυάζουμε με αλοιφή από καλέντουλα και το χρησιμοποιούμε εξωτερικά.
Αλκοολικό εκχύλισμα για τη θεραπεία των φλεβών και των τριχοειδών αγγείων 
Συστατικά:
Οδηγίες:
Ψιλοκόβουμε τα κάστανα και τα τοποθετούμε σε βάζο πριν από τη ρίψη του κονιάκ. Κλείνουμε το βάζο και στη συνέχεια το αποθηκεύουμε σε ένα ζεστό μέρος για μια περίοδο 6 εβδομάδων, ανακατεύοντας το κατά διαστήματα.
Στη συνέχεια, το στραγγίζουμε σε ένα σκοτεινό μπουκάλι. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες σε νερό ή τσάι και το πίνουμε. Θα πρέπει να το καταναλώνουμε μετά τα γεύματα για να αποφεύγουμε ερεθισμούς στο στομάχι μας.
Βάλσαμο για τις φλέβες
Συστατικά:
  • 5 κουταλάκια του γλυκού λανολίνη
  • 2 γραμμάρια κερί μέλισσας
  • 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα κάστανου
  • 3 κουταλιές της σούπας καλέντουλα ή βαλσαμόχορτο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βάμμα κάστανου 
Οδηγίες:
Βάλτε τη λανολίνη σε ένα ψηλό και στενό δοχείο. Κατόπιν, προσθέστε μισό κουταλάκι του βάμματος συν το εκχύλισμα καστάνου σιγά-σιγά, με ταυτόχρονη ανάδευση.
Στη συνέχεια, λιώστε το κερί σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέστε το στο μείγμα πριν το ζεστάνετε και ανακατέψτε για μια ακόμη φορά για να λάβετε ένα σταθερό μείγμα. Μόλις είναι έτοιμο, βάλτε το βάλσαμο σε ένα δοχείο και αφήστε το να κρυώσει πριν το κλείσιμο.
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του βαλσάμου στην προβληματική περιοχή και κάντε απαλά μασάζ προς την καρδιά.
Τονωτικό για τις φλέβες
Συστατικά:
  • 40 ml εκχύλισμα καστανιάς
  • 40 ml βάμμα καστανιάς
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου
Παρασκευή:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και στη συνέχεια ανακινούμε καλά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα