Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Μέσα σε καθέναν από εμάς υπάρχει ένας απατεώνας


A Better Class Of Criminal by AngelasPortraits

Η πρόοδος του ανθρώπου ξεκινά τη στιγμή που μία πλευρά του εαυτού σας αρχίζει να μην αρέσει στο άλλο μέρος του εαυτού σας. Δημιουργήσατε ένα σχίσμα. Μπορείτε είτε να συμφωνήσετε με το άλλο μέρος ή να διαφωνήσετε.

Για παράδειγμα, ξαφνικά αρχίζετε να μισείτε πράγματα που κάνετε. Νιώθετε μια δυαδικότητα μέσα σας. Μια πλευρά σας κρατά σε ανώτερες αρχές. Η άλλη πλευρά κρατά προς την πλευρά των αρνητικών συναισθημάτων, σκέψεων και πράξεων. Αυτή η στιγμή, ή το χρονικό διάστημα της εσωτερικής αντίθεσης, είναι η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής σας. Είναι η στιγμή που θα αποφασίσει για το μέλλον σας - τη νίκη σας στη ζωή ή την αποτυχία σας. Είναι σε αυτό το χρονικό διάστημα που θα κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να σταθείτε και να ενεργήσετε υπό το φως του Εσωτερικού Οδηγού σας.



Μέσα σε καθέναν από εμάς υπάρχει ένας απατεώνας, αλλά κάνει τη δουλειά του με τέτοιο τρόπο που δεν αισθανόμαστε καμία διαφορά μέσα μας. Αν δεν υπάρχει κανείς να αγωνίζεται μέσα σας για τα υψηλότερα και τα εσωτερικά συμφέροντά σας, είστε χαμένος. Αυτό συμβόλιζε και ο πόλεμος στην Μπαγκαβάτ Γκιτά. Ολόκληρη η πρόθεση του Κρίσνα ήταν να πείσει τον Άρτζουνα να σταθεί στο Φως και να αγωνιστεί για τις αιώνιες αξίες της ζωής.

Μόλις ανακάλυψα ότι υπήρχε ένας απατεώνας μέσα μου, σοκαρίστηκα. Και μόλις έπιασα την ουρά του, ποτέ δεν τον άφησα ελεύθερο να καταστρέψει τη ζωή μου.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Virtues & Values vol.2 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα