Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΩΜΕΝΟ


Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στίχος β16 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β16].-ος δη γηραι κυφός εην και μύρια ηδη.
[ο οποίος βέβαια από τα γηρατειά είχε καμπουριάσει και γνώριζε πολλα]
Ερμηνεία του στίχου β16 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΩΜΕΝΟ
[β16].-ος δη γηραι κυφός εην και μύρια ηδη.
[ο οποίος βέβαια από τα γηρατειά είχε καμπουριάσει και γνώριζε πολλα]
Ακόμη μια σημαντική πληροφορία από τον Όμηρο για τους αστροφυσικούς μας .Το σύμπαν σε κάποια μέρη του είναι κυρτωμένο, σε αλλα όχι.
Επομένως οι θεωρίες που θέλουν το σύμπαν να είναι σφαιρικό, η επίπεδο ,η δεν ξέρω τι άλλο δεν ισχύουν, η αποτελούν την μισή αλήθεια.
Η άλλη μισή είναι πως σε κάποια σημεία του το σύμπαν είναι κυρτωμένο.
Τι μας εξομολογείται ο Όμηρος μέσα από το κείμενο της Οδύσσειας ;;;
Μας εξομολογείται πως μια τεράστια κύρτωση του διαστημικού χιτώνα υπάρχει στον αστερισμό Μέγας Κύων*.
*« Ο Μέγας Κύων (Λατινικά] Canis Major, συντομογραφία CMa) είναι αστερισμός που σημειώθηκε πρώτη φορά στην αρχαιότητα από τον Πτολεμαίο και είναι ένας από τους 88 επίσημους αστερισμούς που θέσπισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση. Βρίσκεται στο Νότιο ουράνιο ημισφαίριο. Είναι αμφιφανής στην Ελλάδα.
Λέγεται ότι αναπαριστά έναν από τους σκύλους που ακολουθούν τον κυνηγό Ωρίωνα. Ο Μέγας Κύων περιλαμβάνει το Σείριο, το λαμπρότερο αστέρα του νυχτερινού ουρανού, κι αυτός ο αστέρας αποτελεί μέρος του Χειμερινού Τριγώνου.
Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά
Ο Άλφα του Μεγάλου Κυνός, γνωστός και σαν Σείριος, είναι ο λαμπρότερος αστέρας, εάν εξαιρέσουμε τον Ήλιο, για τον παρατηρητή στη Γη. Είναι επίσης ένας από τους πλησιέστερους αστέρες. Το όνομα του αστέρα σημαίνει καυτός, εφόσον ο καλοκαιρινός καύσωνας σημειωνόταν αμέσως μετά την ανατολή του Σείριου κατόπιν συνόδου με τον Ήλιο. Οι αρχαίοι Έλληνες αποκαλούσαν τέτοιες καλοκαιρινές μέρες κυνικά καύματα, καθώς μόνο οι κύνεςήταν αρκετά τρελοί για να βγουν έξω στον καύσωνα, μ' αποτέλεσμα ο αστέρας Σείριος να ταυτιστεί με κύνες. Ο αστερισμός έτσι έλαβε την ονομασία Μέγας Κύων. Ο β αστέρας του αστερισμού αυτού είναι γνωστός και ως Μουρζίμ.
Εξαιτίας της λαμπρής παρουσίας του στο νυχτερινό ουρανό, ο Σείριος έκανε από νωρίς εντύπωση στους πρώτους αστρονόμους και αποτέλεσε κομμάτι της κουλτούρας αρκετών λαών, ιδιαίτερα των Αρχαίων Αιγυπτίων»
Δεν είμαι αστροφυσικός, επομένως ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς μας εξηγεί ο Όμηρος, πως συμβαίνει στην εν λογω αστρική περιοχή ,χρησιμοποιώντας την απλή λογική και τα όσα γνωρίζουμε από τους δικούς μας επιστήμονες.
Γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πως οι επιστήμονες μας δεν έχουν καταλήξει για την φυσιολογία του σύμπαντος που μας περιβάλλει. Υπάρχουν διάφορες θεωρίες .Σφαιρικό ,η επίπεδο σύμπαν. Από τα δεδομένα, της τεχνολογίας που διαθέτουμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε τα αόρατα και ακατανόητα μυστικά του διαστήματος.
Ένα από τα τελευταία ευρήματα των επιστημόνων μας είναι η σκοτεινή υλη .

«Η σκοτεινή ύλη στην αστρονομία και στην κοσμολογία, είναι ένας υποθετικός τύπος ύλης που συνεισφέρει κατά μεγάλο ποσοστό στη συνολική μάζα τουσύμπαντος. Η σκοτεινή ύλη δε μπορεί να παρατηρηθεί απευθείας από τηλεσκόπια. Προφανώς δεν εκπέμπει ούτε απορροφά φως ή άλλη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε σημαντικό βαθμό. Αντίθετα, η ύπαρξη και οι ιδιότητές της βασίζονται στις βαρυτικές επιδράσεις πάνω στην ορατή ύλη, στην ακτινοβολία και τη μεγάλης κλίμακας δομή του σύμπαντος. Σύμφωνα με την ερευνητική αποστολή Planck και πάνω στη βάση του ΚαθιερωμένουΠροτύπου (Standard Model of Cosmology), η συνολική υλοενέργεια (ύλη-ενέργεια) του σύμπαντος περιέχει 4.9% συνηθισμένη ύλη , 26.8% σκοτεινή ύλη και 68.3% σκοτεινή ενέργεια Συνεπώς, η σκοτεινή ύλη υπολογίζεται ότι συνεισφέρει κατά 84.5% στη συνολική ύλη και κατά 26.8% στο συνολικό περιεχόμενο του σύμπαντος»
Οι επιστήμονες υπολογίζοντας τις βαρυτικες και άλλες επιδράσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως «ένας υποθετικός τύπος ύλης συνεισφέρει κατά μεγαλο ποσοστό στη συνολική μάζα του σύμπαντος».
Ερώτηση.
Μήπως η υποθετική τεράστια αυτή μάζα είναι οι άπειρες κυρτώσεις και οι ηλεκτρομαγνητικές πτυχές του διαστημικού χιτώνα , που απορρέουν από αυτές ;;;
Ο Όμηρος μας διαβεβαιώνει πως όλα αυτά είναι αόρατα και προφανώς δεν έχουμε ακόμη εξελίξει την τεχνολογία μας, ώστε να τα ανιχνεύσουμε με άλλο τρόπο.
Όλα δείχνουν πως αυτή είναι η απάντηση στα αναπάντητα ερωτήματα των αστροφυσικών .
Το σύμπαν είναι σφαιρικό και σε άπειρα σημεία του κυρτωμένο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τις επικοινωνίας μεταξύ των ουρανίων σωμάτων, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν αδύνατη λογω των τρομακτικών αποστάσεων.
Άρα, βγάζουμε το συμπέρασμα πως κατοικούμε σε ένα ευφυές σύμπαν, καθόλα προβλέψιμο και συμβατό με τις ανάγκες διαβίωσης σε αυτό έλλογων ανθρώπινων όντων.
Με απλά λόγια οι δομικοί του όροι , ο σχεδιασμός του, συνιστούν την ευδοκίμηση της ανθρώπινης ζωής με κάποιες προϋποθέσεις, που ηδη έχουν απαντηθεί από τα πρώτα ανθρώπινα όντα που κατοίκησαν τους γαλαξίες του, πριν δισεκατομμύρια χρόνια.
Έχουμε διπλή ερμηνεία του στίχου β16.
Οι εξωγήινοι του Άστρου του Κυνα, Σείριος, ήταν εχθρικοί –καταστρεπτικοί απέναντι στους ιερούς πλανήτες του Δια και της ΗΡΑΣ, που είχαν κάτω από την κυριαρχία τους.
Ειδικότερα ήταν εχθρικοί απέναντι στον ιερό πλανήτη Ιθάκη 33. Γνωρίζουμε ηδη πως οι λαοί που δημιούργησαν [Αιγύπτιοι –Μεσοποτάμιοι πολιτισμοί κ.α. ] ήταν προκαθορισμένης, χαμηλής πνευματικότητας,βασισμένης στις απολαυσεις της σάρκας και των αισθήσεων και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης τους ήταν η διασκέδαση των εξωγήινων ,σε συνδυασμό με τερατο-γεννήσεις.
Σήμερα γνωρίζουμε πως οι Αθάνατοι Έλληνες απαγορεύουν τέτοιες συμπεριφορές στους ιερούς πλανήτες που τους ανήκουν. Πρόκειται για γαλαξιακό δίκαιο, ο παραβάτης τιμωρείται με αφανισμό από τα γαλαξιακά δρώμενα στην αιωνιότητα.
Οι άρχοντες ενός πλανήτη που ανήκει στο ΔΙΑ , οφείλουν να προσφέρουν στους υπηκόους τους, ΕΥΝΟΜΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗ- ΕΙΡΗΝΗ μαζί με άπειρα πνευματικά και υλικά αγαθά .Αυτος είναι απαράβατος Όρος του γαλαξιακού δικαίου ,που επεβλήθη από τους Ολύμπιους, αθάνατους ,Έλληνες θεούς.
Ο γέροντας αρχηγός τους είναι έτοιμος να απολογηθεί, για όσα συνέβησαν πριν χιλιάδες χρόνια στον ιερό πλανήτη του ΔΙΑ και της ΗΡΑΣ Ιθάκη 33.
Η δεύτερη ερμηνεία άφορα την κύρτωση του διαστημικού χιτώνα και την δημιουργία «σκουληκοτρύπων» σαν αποτέλεσμα.
Ο διαστημικός χιτώνας παρουσιάζει κυρτώσεις. Αποτέλεσμα αυτών των κυρτώσεων είναι η γέννηση των ηλεκτρομαγνητικών πτυχών του.
Είναι το φαινόμενο που στους περισσότερους από εμάς είναι γνωστό με την ονομασία [σκουληκότρυπα] .Ο Όμηρος τους ονομάζει Ουράνιους Ποταμούς - χοάνες –δίνες-πτυχές κ.α.
Πρόκειται για τις αόρατες ηλεκτρομαγνητικές πτυχές –χοάνες –δίνες του διαστημικού χιτώνα που κάνουν εφικτή την μετακίνηση των ανθρώπων, μεταξύ των ουράνιων σωμάτων, σε λογικά χρονικά διαστήματα.
Ο Όμηρος μας εξηγεί πως χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε ζωή στο παρόν σύμπαν λογω των τρομακτικών αποστάσεων, μεταξύ των ουράνιων σωμάτων. Όλα δείχνουν πως αποτελούν δομικό όρο της ύπαρξης του παρόντος σύμπαντος.
Αναγραμματισμός του Στίχου β16
2259[9]= ος δη γηραι κυφός εην και μύρια ηδη*.- [Ος = αυτος –ο όποιος / για το Β16 = ο Αιγύπτιος γέροντας / δη = λοιπόν-βέβαια/ιδου να / γηραι = γήρας = το γήρας / κυφός = κυφός = κυρτωμένος –γερμένος –καμπυλωτός -τοξωτός / μύρια = μυριος = αναρίθμητος –άπειρος –πελώριος –μεγάλος / ηδη = του οίδα = γνωρίζω –ξέρω α].- Ο αιγύπτιος γέροντας βέβαια κυρτωμένος ήταν και γνώριζε τα πάντα β].- ο αρχαίος διαστημικός χιτώνας είναι κυρτωμένος στο αστρικό σύστημα του Μεγα κυνα Εξ αιτίας αυτής της κύρτωσης γεννούνται οι ηλεκτρομαγνητικές πτυχές –δίνες –χοάνες –Ο.Π. γνωστές σε εμάς σαν σκουληκότρυπες Υπάρχουν άπειρες κυρτώσεις στο παρόν σύμπαν και άπειροι Ο.Π. ].-β16
2259[9]= ος δη γηραι κυνός Έφη και μύρια ηδη*.- [κυνός = ο αστερισμός του Μεγάλου Κυνα = ο πλανήτης Σείριος / Έφη = φημι = λέγω –πιστεύω / ηδη = του Οίδα = ξέρω = γνωρίζω/Ο αρχαίος γέροντας αιγύπτιος είναι ο βασιλέας του Σείριου και λένε πως γνωρίζει τα πάντα / η αρχαία κύρτωση λένε πως υπάρχει στο αστερισμό Μέγας Κύων και γνωρίζω πως υπάρχουν άπειρες ].-β16
2259[9]= ος δη γηραι κυφός εην και μύρια η δη*.- [η = αλήθεια / δη = βέβαια / ο Όμηρος μας κάνει γνώστη την αλήθεια που αναζητούν οι αστροφυσικοί μας για την δομή του παρόντος σύμπαντος είναι σφαιρικό με άπειρες κυρτώσεις ].-β16
2259[9]= Ος δη ιρα γη Κυφός εην και Μύρια ηδη*.- [ ιρα = ιερή / γη = έδαφος –χώμα –πλανήτης – η ΓΗ / η αρχαία ιερή γη / α].- ο αιγύπτιος κυρτωμένος γέροντας βέβαια τον αρχαίο ιερό πλανήτη ΓΗ β].- οι ιεροί πλανήτες υπάρχουν μέσα στο κυρτωμένο σύμπαν με τους άπειρους Ο.Π. ].-β16
2259[9]=Ος δη γ’ Ηρα ι’[α] Κυφός εην και Μύρια ηδη*.- [ Ηρα = η σύζυγος του ΔΙΑ κόρη του Κρόνου και της Ρέας η υπέρτατη των θεαινών / γη = πλανήτης / ια = βέλη = οπτικά δοκάρια = η διπλή εε / ο αιγύπτιος κυρτωμένος γέροντας βέβαια για τον αρχαίο ιερό πλανήτη ΓΗ όπου κυριαρχούσε η διπλή εε του Δια και ήταν υπό την προστασία της ΗΡΑΣ γνώριζε τα πάντα ].-β16
2259[9]=Ος δη γ’ ηρα ι’[α] Κυφός εην και Μύρια ηδη*.- [ ηρα = προστασία –εύνοια / γη = πλανήτης / ια = βέλη = οπτικά δοκάρια = η διπλή εε / ο Αιγύπτιος κυρτωμένος γέροντας για τον αρχαίο ιερό πλανήτη ΓΗ που είχε την εύνοια των Ολύμπιων θεών γνώριζε τα πάντα ].-β16
2259[9]=δηιος ηρα γ’ κυφός εην και Μύρια ηδη*.- [ δηιος = εχθρικός – εχθρός –φονικός –καυστικός –καταστρεπτικός / ηρα = προστασία –εύνοια / προστασία από τις καταστρεπτικές συνθήκες του διαστήματος προσφέρουν οι άπειροι Ο.Π. του κυρτωμένου σύμπαντος ].-β16
2259[9]=Διος ηρα γη κυφός εην και Μύρια ηδη*.- [α].- του ΔΙΑ τους ιερούς πλανήτες προστατεύει ο αιγύπτιος γέροντας που γνωρίζει τα πάντα β].- οι αρχαίοι άπειροι Ο.Π. προστατεύουν τους ταξιδιώτες που μετακινούνται μεταξύ των ιερών πλανητών του ΔΙΑ ].-β16
2259[9]=ΔΙΟΣ ΗΡΑ γη κυνός Έφη και Μύρια ηδη*.- [ για τον ιερό πλανήτη ΓΗ του ΔΙΑ και της ΗΡΑΣ ο Αιγύπτιος γέροντας γνωρίζει πολλα και για αυτά θα μας μιλήσει ].-β16
2259[9]=δηιος αργή κυφός εην και Μύρια ηδη*.- [ δηιος = εχθρικός – εχθρός –φονικός –καυστικός –καταστρεπτικό/αργή = αργός = ταχυς –λευκός = τα χαρακτηριστικά του γαλαξία μας Αργου / προστασία από τις καταστρεπτικές συνθήκες που κυριαρχούν στο λευκό γαλαξία Αργο προσφέρουν οι άπειροι Ο.Π. του κυρτωμένου σύμπαντος ].-β16
διπλή ερμηνεία α].- Ο αρχαίος Αιγύπτιος γέροντας γνωρίζει τα πάντα όλα όσα συνέβησαν σε βάρος της ιερής ΓΗΣ του Δια και της ΗΡΑΣ στο παρελθόν και για όλα αυτά θα απολογηθεί β].- ο αόρατος, αρχαίος, ηλεκτρομαγνητικός διαστημικός χιτώνας είναι κυρτωμένος στο αστρικό σύστημα Μέγας Κύων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γέννηση ηλεκτρομαγνητικών πτυχών -δινών –χοανών- Ο.Π. , γνωστών σε εμάς με το όνομα σκουληκότρυπες.
Ο Όμηρος μας εξηγεί πως οι κυρτώσεις του διαστημικού χιτώνα, όπως και οι ηλεκτρομαγνητικές πτυχές που γεννιούνται εξ αιτία τους, είναι άπειρες στο παρόν σύμπαν και αποτελούν δομικό όρο της ύπαρξης του.
Οι σημερινοί επιστήμονες αναρωτιούνται τι μπορεί να είναι η σκοτεινή υλη, που θεωρητικά έχουν αποδείξει πως υπάρχει στο σύμπαν, αφού έως σήμερα είναι αδύνατον να ανιχνευτεί από τα τηλεσκόπια μας.
Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας την δίνει ο Όμηρος. Το πλέγμα των κυρτώσεων του διαστημικού χιτώνα ,μαζί με τις ηλεκτρομαγνητικές δίνες –χοάνες –πτυχές του , αποτελούν την μη ανιχνεύσιμη, μέχρι τωρα, σκοτεινή υλη του σύμπαντος.


Basil LykiardopoulosΟ κωδικας των Ελληνων αθανατων [3]

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα