Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Αυτή η Λεμονάδα Λεβάντας θα σας απαλλάξει από το άγχος και τους πονοκεφάλους

Ας το παραδεχτούμε, όλοι μας περιστασιακά υποφέρουμε από πονοκεφάλους , και το άγχος είναι το τρίτο πιο κοινό πρόβλημα ψυχικής υγείας στον κόσμο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα αυτά με τα φάρμακα που συνταγογραφούνται από τους γιατρούς, αλλά παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι ευεργετικά κατά καιρούς, συχνά αποτυγχάνουν να παρέχουν την ανακούφιση που χρειαζόμαστε.
Ωστόσο, το άγχος και οι πονοκέφαλοι μπορεί επίσης να αντιμετωπίζονται με φυσικές θεραπείες , οι οποίες προσφέρουν τα ίδια, ή ακόμα καλύτερα, αποτελέσματα, και δεν προκαλούν παρενέργειες, σε αντίθεση με τα φαρμακευτικά προϊόντα.
αυτό-λεβάντα-λεμονάδα συνταγή-θα-get-απαλλαγούμε-of-άγχος-και-πονοκεφάλους
Αυτή η λεμονάδα λεβάντας αντιμετωπίζει όχι μόνο με επιτυχία και τα δύο αυτά ζητήματα, αλλά έχει επίσης και μια υπέροχη γεύση.
Το έλαιο λεβάντας είναι ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά έλαια και προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Η χημικά πολύπλοκη δομή του αποτελείται από πάνω από 150 ενεργά συστατικά. Επιπλέον, έχει αξιόλογες αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές, αποτοξινωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
Να πώς να προετοιμάσετε αυτό το νόστιμο φυσικό φάρμακο:

Συστατικά:
  • 1 φλιτζάνι βιολογικό μέλι
  • Μία σταγόνα αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • Έξι βιολογικά, αποφλοιωμένα λεμόνια (χυμό)
  • 12 φλιτζάνια καθαρό νερό
Μέθοδος παρασκευής:
Αυτή η καταπληκτική λεμονάδα λεβάντας είναι εξαιρετικά εύκολο να προετοιμαστεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακατέψετε όλα τα συστατικά της. Στη συνέχεια, την αφήνετε για λίγο, την ρίχνετε σε ένα ποτήρι και προσθέτετε μερικά παγάκια.
Απολαύστε αυτό το φυσικό ποτό, και ανακουφίστε με επιτυχία τον πονοκέφαλο και το άγχος σας!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα