Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ...

 
 
ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ISIS
 
Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι ο πρόεδρος Ομπάμα έχει επανειλημμένως καταπατήσει τον όρκο του και έχει εσκεμμένα καταπατήσει το Σύνταγμά μας.
 
Υπήρξε κάποια σοβαρή θεωρία σύμφωνα με την οποία, ο αρχιδικαστής John Roberts έχει υπογράψει έναν μακρύ κατάλογο με κατηγορίες μεταξύ των οποίων και για προδοσία, που συμπεριλαμβάνει τις εξής παραβιάσεις: Άρθρο 1 παρ. 11 σχετικά με το λαθρεμπόριο όπλων, Άρθρο 1 παρ. 14. NDAA - Ενότητα 1021 ( σημ. μτφρ.NDAA = ομοσπονδιακός νόμος των ΗΠΑ που προσδιορίζει τον προϋπολογισμό και τις δαπάνες του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών) παραβιάσεις των τροπολογιών 3,4,5,6,7. 5 Εκτελεστικό διάταγμα 13603 NDRP (σημ. μτφρ. Το Εκτελεστικό Διάταγμα 13603 παρέχει το πλαίσιο και τις αρχές για την χορήγηση ή την πίστωση πόρων και υλικών καθώς και υπηρεσιών για την προώθηση της εθνικής άμυνας) .
 
Ο κατάλογος ήταν ατελείωτος, όμως για κάποιο λόγο ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου απέτυχε να δράσει.
 
Ωστόσο, αυτή τη φορά υπάρχουν νέες καταγγελίες που καθιστούν τον πρόεδρο Ομπάμα κατηγορούμενο για εκ προθέσεως παροχή “βοήθειας και ευχέρεια στον εχθρό", με την εφαρμογή μιας σειράς πολιτικών που δημιούργησαν τον ISIS.
 
Του παραχώρησε επίσης όπλα τα οποία χρησιμοποιούν τα μέλη του στις βίαιες επιθέσεις τους εναντίον των Χριστιανών και άλλων μειονοτήτων.
 
Έρευνες αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον μερικά από τα όπλα που χρησιμοποιούνται από την τρομοκρατική οργάνωση είναι κατασκευής Η.Π.Α.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η έρευνα διεξήχθη από το Conflict Armament Research, έναν μικρό ερευνητικό οργανισμό στο Λονδίνο. Η μελέτη περιελάμβανε φωτογραφίες που δείχνουν ότι αυτά τα όπλα «κατασχέθηκαν από μαχητές των κουρδικών δυνάμεων στο Ιράκ και τη Συρία κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 10 ημερών τον Ιούλιο."
 
Η υποστήριξη του Ομπάμα προς τους αντάρτες του Ιράκ της Λιβύης και τους Σύρους ''μετριοπαθείς'' (αντάρτες) είχε σαν τελικό αποτέλεσμα, το κυριολεκτικό πέρασμα όπλων στους εχθρούς μας. (Σημ. μτφρ: Αυτό είναι ένα σημείο που είχε θίξει ο Πούτιν στην ομιλία του στον ΟΗΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο, ότι δηλαδή τα όπλα που δίνουν οι Αμερικανοί στους μετριοπαθείς αντάρτες περνάνε στην συνέχεια στους τρομοκράτες)
 
Τι πιστεύετε; Πρέπει ο Ομπάμα να θεωρηθεί υπεύθυνος για όλες αυτές τις ενέργειες;
 
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
 
 
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα