Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Η «Ώρα της Γης» έφτασε, γι΄αυτό κι εμείς… λέμε όχι άλλο σκοτάδι!!!



«Το Σάββατο 19 Μαρτίου οι πολίτες σβήνουν τα φώτα από τις 8.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. προκειμένου να στείλουν μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος», λένε οι λάτρεις του Σκότους!

Εμείς σε αυτή την υποκρισία ανάβουμε ΌΛΑ τα φώτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βιαιότητα που δέχεται ο πλανήτης από τους δήθεν υπερασπιστές του!!!

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναμένονται σήμερα να κινητοποιηθούν και να σβήσουν τα φώτα στις 20.30 (ώρα Ελλάδος) για την τήρηση των δεσμεύσεων που αναλήφθησαν στην 21η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στο Παρίσι πριν από τρεις μήνες, για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών» – δηλαδή, περισσότεροι πράσινοι φόροι, αποανάπτυξη και αποβιομηχανοποίηση, ρομποτοποίηση εργασίας, Ατζέντα 21!
Η Ελλάδα συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά στη συγκεκριμένη υποκριτική εκστρατεία που ξεκίνησε το 2007 στην Αυστραλία με πρωτοβουλία της πουλημένης ΜΚΟ WWF.
«Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να κοινοποιήσουν τη δράση τους και να συμβάλουν έτσι στην γνωστοποίηση μέσω του Ίντερνετ των προβλημάτων που προκαλεί η υπερθέρμανση του πλανήτη», γι’ αυτό κι εμείς πάμε ΚΌΝΤΡΑ στην απάτη της κλιματικής αλλαγής και υπερθέρμανσης και λέμε, εκείνη την ώρα…

Ανάψτε όλα τα φώτα!!!

Ανάψτε όλα σας τα φώτα για να τα δουν οι σπιούνοι δορυφόροι που καταγράφουν τη σκοτεινιά και χαίρονται γιατί έχουν καταφέρει να παρασύρουν την κοινή γνώμη στο αίσθημα ενοχής που προσπαθούν να τους προκαλέσουν: Το ότι ζουν και αναπνέουν πάνω στον πλανήτη και γεννούν παιδιά!

earth_reflectionΝα τα δουν οι δορυφόροι που κάθε μέρα καταγράφουν τους χημικούς αεροψεκασμούς ως “ουρές καυσαερίων” αεροπλάνων, τα ηλεκτρομαγνητισμένα σύννεφα ως ‘φυσιολογικά’,τα χειραγωγημένα jet streams που αλλάζουν την τελευταία στιγμή πορεία και ισχύ, ως μένος της Φύσης, τις φωτιές που πολλές έχουν ξεκινήσει από ακτίνες λέιζερ ή τα συσσωρευμένα χημικά στη φύση εν καιρώ καύσωνα.
Μην πέφτετε στην παγίδα ενοχοποίησης του ανθρώπινου γένους και δείξτε ότι αντιστέκεστε στην Ατζέντα 21 – την ταφόπλακα που έχει ετοιμάσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών (ΟΗΕ) για να σκεπάσει τους λαούς.
Φως – Φως – Φως – Φως!!! Ποτέ μια διαμαρτυρία ευοίωνη δεν θα μπορούσε να βασιστεί σε συμβολική κίνηση συσκότισης!!! Αγαπάμε τον Πλανήτη μας και τους συνανθρώπους μας και τα ζωάκια που περιμένουν από μας να τους εξασφαλίσουμε ένα καλό περιβάλλον και γι’ αυτό θέλουμε να πέσει άπλετο φως και η Αλήθεια να λάμψει.

Γι’ αυτό, απόψε, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.

stage_lights

Ανάβουμε όλα τα φώτα εξωτερικού χώρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας! 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα