Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Θέμα: ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΙΑΣΗΣ και η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ




Για να δούμε ΑΔΕΛΦΙΑ….ποιοι είναι ακριβώς οι ΚΥΚΛΟΙ της ΙΑΣΗΣ μας. 
Εκείνοι λοιπόν οι άνθρωποι, εκείνα τα γεγονότα και εκείνες οι παραστάσεις που ταιριάζουν ή αν θέλετε καθρεφτίζουν τις διαστρεβλώσεις μας….προσελκύονται εις το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ μας ΠΕΔΙΟ και διαμορφώνουν κατά αυτόν τον τρόπο, τις εμπειρίες της ζωής μας και τις σχέσεις μας. 
Οι συναλλαγές αυτές ΑΔΕΛΦΙΑ….λέγονται απλά…. ΚΥΚΛΟΙ ΙΑΣΗΣ …όπως ακριβώς τις έχω σχεδιάσει στις φωτογραφίες που βλέπετε…..και έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθούμε ή αν αντισταθούμε, να επιδεινώσουμε την κατάσταση μας.
Δηλαδή με λίγα λόγια …είμαστε ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ. 
Έτσι είτε γινόμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, είτε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ και σε κάθε συναλλαγή αυτού του είδους είναι όπως προανέφερα……ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΙΑΣΗΣ. Φανταστείτε όμως ΑΔΕΛΦΙΑ…..ότι όταν βρισκόμαστε σε κάποια ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, οι ζωές μας είναι σαν το «τρένο»….. πάνω σε μια σιδηροδρομική γραμμή ζωής. Μπορούμε απλά να αποφασίσουμε….πότε να σταματήσουμε, που και για πόσο….ή αν θέλουμε ακόμη να πάμε και προς τα πίσω. 
Αλλά εις την ουσία του ταξιδιού μας η κατεύθυνση είναι αμετάβλητη. 
Απλά μένει το ερώτημα…..πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εις τον προορισμός μας; Η αντίσταση εις την (θεραπεία) μας…είναι μία από τις πιο αξιοσημείωτες επιλογές της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ μας, που έχουμε όταν είμαστε σε ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. Όσο εξακολουθούμε να αντιστεκόμαστε, η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ή το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ μεγαλώνει επειδή ακριβώς προστίθεται όλο και περισσότερη ενέργεια συνδεδεμένη με όλο και περισσότερες εμπειρίες. 
Τελικά αυτό το βάρος ή η μάζα της διαστρέβλωσης εξασκεί αρκετή πίεση, ώστε να μας εξωθήσει σε μια ΑΛΛΑΓΗ. Εις το τέλος ΑΔΕΛΦΙΑ….παθαίνουμε, εξουθενωνόμαστε από το ΠΑΘΟΣ μας (για χρήματα/σεξ, για ιδιοκτησία, για φήμη, για έπαρση, για ματαιοδοξία, για ηθικολογία, με δοκιμασίες ή οτιδήποτε άλλο. 
Τελικώς έρχεται η κατάρρευσις από τις έντονες ΕΜΜΟΝΕΣ μας ή ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ μας και τότε παράδοξα επαναδομούμαστε σε ΟΛΟΤΗΤΑ καθώς εγκαταλείπουμε ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ τον ΕΑΥΤΟ μας. Μέχρι να γίνουμε καλύτεροι κατά κάποιο τρόπο συνεχώς χειροτερεύουμε.
Οι ΚΥΚΛΟΙ της ΙΑΣΗΣ φέρνουν εις το προσκήνιο άλυτα θέματα από άλλες ζωές ξανά και ξανά…έως ότου να συντελεστεί μια εντυπωσιακή ΑΛΛΑΓΗ. 
Όταν φτάσουμε εις την πλήρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ, δεν είναι πια αναγκαίοι άλλοι κύκλοι ίασης, για το συγκεκριμένο πρόβλημα. 
Εις την ουσία κατά κάποιον τρόπο…..ενστερνιζόμαστε όλοι μας, χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε, το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ μας, ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ποιες θα είναι οι ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ της ΖΩΗΣ μας μέσω των ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ που προκαλούμε εις το περιβάλλον μας και παράλληλα, μέσω των αντιδράσεων που προκαλούν οι άλλοι σ’ εμάς. 
Μέσω λοιπόν της αρχής-σύμφωνα με την οποία τα όμοια προσελκύονται σε ενεργειακό επίπεδο, το ένα από το άλλο-έχουμε μια βασική παρουσίαση της ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ του προσωπικού/οικογενειακού και ομαδικού ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ σε ΔΡΑΣΗ. Ουσιαστικά το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ προσπαθεί να λειτουργήσει προκειμένου να ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ τη ΖΥΓΑΡΙΑ για ΠΡΑΞΕΙΣ του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν γίνει σε άλλες ζωές. 
Το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ οφείλετε να ξέρετε….ότι δεν είναι μια αρχή που έρχεται να τιμωρήσει ή να ανταποδώσει, αλλά είναι μια αρχή που κύριο ΣΤΟΧΟ έχει την ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ. Έτσι καθώς προσεγγίζουμε το ζωτικό θέμα της ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ…..που αφορά την επέκτασή μας από τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ…….δημιουργούμε μια ποικιλία ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ και ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ. 
Εκείνο που θέλω να επισημάνω….και που νομίζω ότι θα ήταν καλό για όλους μας…γενικά εις τη ζωή μας….είναι να έχουμε ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ….σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα μας φέρει σε καλύτερη ΜΟΙΡΑ…..να αντιμετωπίζουμε τα διάφορα ΓΕΓΟΝΟΤΑ της ΖΩΗΣ μας.  
Όπως γνωρίζουμε ΑΔΕΛΦΙΑ…..υπάρχουν ΠΑΘΗΜΑΤΑ του ΣΩΜΑΤΟΣ και από αυτά φυσικά προέρχονται πολλές ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ της ΨΥΧΗΣ. Για την αντιληπτική Ψυχή η ΑΣΘΕΝΕΙΑ είναι μια δυσκολία εις την ΑΝΤΙΛΗΨΗ, για την ΑΝΑΜΝΗΣΗ είναι η ΛΗΣΜΟΣΥΝΗ, για την ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΗ μια έλλειψη ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ και ΠΟΘΟΥ, για τη ΘΥΜΙΚΗ ένας βίαιος ΠΟΝΟΣ και ΤΡΕΛΑ, για τη ΛΟΓΙΚΗ μια έλλειψη ΔΙΑΘΕΣΗΣ να μάθει και να σκεφτεί. 
Η αρχή της ΚΑΚΙΑΣ είναι οι ΗΔΟΝΕΣ και οι ΘΛΙΨΕΙΣ, ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ και ΦΟΒΟΙ, που πυροδοτούνται από το ΣΩΜΑ, αναμιγνύονται με το ΝΟΥ και ονομάζονται με διαφορετικά ονόματα. 
Διότι απλά υπάρχουν ΕΡΩΤΕΣ και ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ που ελευθερώνουν ανεξέλεγκτα ΠΑΘΗ, έντονες ΠΙΚΡΙΕΣ και ΟΡΕΞΕΙΣ διαφόρων ειδών και άμετρες ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. 
Το όριο της ΑΡΕΤΗΣ είναι η παράλογη διάθεση προς τα αισθήματα και το όριο της ΚΑΚΙΑΣ είναι να βρίσκεσαι κάτω από την κυριαρχία τους, γιατί το να τα διαθέτουμε με αφθονία ή να είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ από αυτά, μας βάζει σε καλή ή κακή θέση. 
Άρα ΑΔΕΛΦΙΑ…..ψάχνουμε το μέτρο…… «Παν μέτρον άριστον»….δηλαδή την ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ μας. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται το «Γνώθι σαυτόν»….που προέρχεται από τον Πύθιο ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η γνώση του ΕΑΥΤΟΥ μας …..δεν είναι τίποτε άλλο…από τη ΓΝΩΣΗ της ΦΥΣΗΣ ολόκληρου του ΚΟΣΜΟΥ, η οποία όπως μας υποδεικνύει το ΘΕΙΟΝ ΟΝ, είναι αδύνατη χωρίς τη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. Έτσι εκείνο που απομένει ΑΔΕΛΦΙΑ….είναι να γίνουμε ΦΙΛΟΙ της ΣΟΦΙΑΣ ή αν θέλετε καλύτερα ……ΕΡΑΣΤΕΣ της ΣΟΦΙΑΣ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα