Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο Μύθος των Ψυχο-Βαμπιρ


Πολλοί θα ήθελαν να δουν με τα δικά μου μάτια…
Αυτά που τα παιδιά της νύχτας μόνο έχουν… και πράγματα ανείπωτα για το δικό σας νου μπορούν να βλέπουν…
–Εκείνοι που ξαγρυπνούν στα σκοτάδια και νοιώθουν οικεία… Γιατί το σκοτάδι είναι ο οίκος τους…–
Εκείνοι που περπατούν και θανατώνουν για λίγο αίμα… Γιατί θάνατος είναι στο αίμα τους… Εκείνοι που περπατούν σιωπηλά και σιωπηλά επικοινωνούν… Γιατί η σιωπή είναι ο νόμος τους –
Εκείνοι που μέσα στις σκιές θα σκορπίσουν τρόμο. Στις σκιές θα κρυφτούν… Γιατί η μέρα είναι ο φόβος τους…
–Μα ακόμη και εκείνοι, που τόσο καλά κρύβουν την ιδιότητά τους, αποκαλύπτονται μπροστά μας.
Φανερώνουν τα κρυμμένα μυστικά τους και μας υποδέχονται στο σκότος,
για να μας δείξουν τον τρόπο τους…
Λες λοιπόν να υπάρχει κάποια πανάρχαια αλήθεια σε τούτο το μύθο των vampire, ή έτσι απλά πίσω του να κρύβονται οι πρωταρχικοί φόβοι των ανθρώπων για το σκοτάδι;
Ίσως να βρίσκεται κάτι μέσα στο ίδιο το… σκοτάδι που μας κάνει να τρομάζουμε τόσο. Έστω και αν δεν το βλέπουμε, καραδοκεί… Τα αστρικά Βαμπίρ…
Τα αστρικά βαμπίρ ε; Ίσως όλα αυτά δεν έχουν βάση… Ίσως αυτή η νεομυθολογία να δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούσαν αυτό το μύθο και ήθελαν να τον κρατήσουν ζωντανό. Ίσως και από κάποιες κάστες που θα προσπαθήσουν με αυτό τον τρόπο να κρύψουν τις όποιες τελετές τους…

Έχω την εντύπωση πως ξεκίνησε από την νεομυθολογία, και τις κάστες αλλά στην συνέχεια δημιουργήθηκε και αυτή η σέκτα που ονομάζεται ψυχο-βαμπίρ με σκοτεινές τελετουργίες και τυπικά.
Ναι, και εγώ έχω ακούσει για αυτούς και την ιερή βίβλο τους. Αυτή που μόνον όσοι την έχουν μπορούν να γίνουν μέλη και να συμμετάσχουν σε αυτήν. Αλλά μήπως και αυτό είναι κάποιο παιχνίδι ρόλων;
Δεν νομίζω. Κρατούνται καλά πιστεύω τα μυστικά της σέκτας για να είναι παιχνίδι ρόλων. Θα ήταν πιο ανοιχτή κοινότητα. Μήπως τα τυπικά τους αποσκοπούν σε κατανάλωσης αστρικής Ενέργειας αντί για αίμα όμως;
Θα ήταν δύσκολο να κατανοήσει κάποιος άνθρωπος τον τρόπο με τον οποίο γίνεται σήμερα αυτή η κατανάλωση αίματος και ενέργειας, για αυτό ίσως θα ήταν πιο σωστό να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν τα vampire… Έτσι ίσως μάθουμε περισσότερα για αυτούς.
Λέξεις κλειδιά; Για πες. Ακούγεται ενδιαφέρον!
Λοιπόν άκου…
Λεξικό των Βαμπίρ
Οι Αρχαίοι: Αυτές οι Βαμπιρικές οντότητες που λειτουργούν ως οδηγοί και «εργαλεία» για τις μαγικές εργασίες, μπορούν να μεταμορφωθούν σε οτιδήποτε θελήσουν: Από αρχαίους θεούς ως τοτέμ όπως λύκους, νυχτερίδες, γεράκια ή τα αρχέτυπα δράκους κ.α. Αυτή η λέξη επίσης παραπέμπει στους μυθικούς προγόνους του Βαμπιρισμού όπως η Λιλιθ, ο Καιν, η Κάλι, Ο Σετ…
Ardetha: Βαμπίρ που ξύπνησαν μέσω Μακροκοσμικού Βαμπιρισμού, ενός μαγικού συστήματος, μιας σπάνιας νεκροφάνειας ή μιας επιθανάτιας Εμπειρίας. Οι Ardetha είναι σπάνιες περιπτώσεις, καθώς η ικανότητα της μετατροπής κάποιου άλλου είναι δώρο, ή σπάνιο τελετουργικό. Επίσης γνωστοί ως «Δημιουργημένα Βαμπίρ».
Αστρικά Βαμπίρ: Πλάσμα που κινείται ανάμεσα στο Αστρικό πεδίο και την πραγματικότητα, και τρέφεται με την ενέργεια των άλλων. Τα αστρικά βαμπίρ μπορούν να είναι εξολοκλήρου μη φυσικά, να ανήκουν δηλαδή σε άλλα πεδία, ή μπορεί να είναι ανθρώπινα, φυσικά πρόσωπα που έχουν την ικανότητα να κινούνται μέσα σε μη φυσικά πεδία. Σύμφωνα με την Dion Fortune, ένα αστρικό Βαμπίρ δημιουργείται όταν κάποιος συγκεκριμένος ερευνητής Μαγείας αντιστέκεται στον δεύτερο θάνατο και διαιωνίζει την αφύσικη ύπαρξη απομυζώντας τις ενέργειες των άλλων.
Becoming: Είναι η συνειδητοποίηση της Βαμπυρικής Φύσης. Πολλά άτομα «Ξυπνούν» την πραγματική φύση τους, μονάχα για να πάψουν να κρύβονται από αυτήν στις επόμενες ζωές τους. Η διαδικασία της μετάλλαξης (Becoming) σημαδεύεται πολλές φορές από ένα τελετουργικό πέρασμα, όπως την ανταλλαγή αίματος ή ενέργειας σε συνδυασμό με το συμβολικό τυπικό του Θανάτου και της Αναγέννησης.
Μαύρος Κύκνος: Εκείνοι που αρέσκονται στην ζωή των Βαμπίρ αλλά δεν είναι επιδειξίες (βλέπε παρακάτω), ούτε Βαμπίρ. Είναι συνήθως Δωρητές, φίλοι, σύντροφοι, εραστές…
Μαύρο Πέπλο: Ένας κώδικας ηθικής των Βαμπίρ. Είναι κοινή λογική που γίνεται αποδεκτή σε ολόκληρη την Βαμπιρική υποκουλτούρα.
Αίμα και Τριαντάφυλλα: Το τελετουργικό του Γάμου των Βαμπίρ.
Δεσμός Αίματος: Ερμηνεία 1: Ένας δυνατός και πολλές φορές ανεπιθύμητος δεσμός ή έλξη που δημιουργείται ανάμεσα στον Δωρητή και το Βαμπίρ που ταΐζει. Αυτός ο δεσμός είναι πολλές φορές αμοιβαίος, δηλαδή τον νιώθουν και ο δωρητής αλλά και το Βαμπίρ, αλλά τις περισσότερες είναι μόνο από τον δωρητή. Ερμηνεία 2: Ένα τελετουργικό που σημαδεύει την αφοσίωση ενός ατόμου. Είναι επίσης όρος που παραπέμπει στον γάμο των Βαμπίρ.
Κούκλα Αίματος: Άτομο που δωρίζει το αίμα του σε Βαμπίρ ελπίζοντας να εκπληρώσει τις ερωτικές επιθυμίες του ταΐζοντάς τους.
Πότης Αίματος: Το άτομο που καταναλώνει αίμα, ανεξάρτητα από το όποιο κίνητρο…
Εξαρτημένος στο Αίμα: Όρος που παραπέμπει σε άτομα που νιώθει φυσική ανάγκη να καταναλώσει αίμα. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε Sanguine Βαμπίρ που δεν έχουν κανένα έλεγχο επάνω στην δίψα τους και τρέφονται ακατάπαυστα.
Παιχνίδι Αίματος: Η χρησιμοποίηση αίματος σε σεξουαλικές ή φετιχιστικές καταστάσεις για ικανοποίηση και ερωτισμό.
Μπαρ Αίματος: Υπόγεια Βαμπιρικά καταφύγια, που είναι μόνο για μέλη και με αυστηρή πολιτική. Ανοιχτοί σε ορισμένα μέλη της Βαμπιρικής Κοινότητας. Λέγεται πως σερβίρουν Αποθηκευμένο αίμα και έχουν Δωρητές που με την θέλησή τους παρέχουν το αίμα…!
Φετιχιστής Αίματος: Άτομα που έλκονται ερωτικά από την θέα, την μυρωδιά και την γεύση του Αίματος. Γενικά δεν έχουν καμία φυσική ανάγκη να το καταναλώσουν, και είναι ικανοποιημένη έστω και με μια μικρή ποσότητα. Ο Αιματο-Φετιχισμός συνοδεύεται επίσης και από άλλα σεξουαλικά Φετίχ, συμπεριλαμβανομένου του σαδισμού, αλλά και του Μαζοχισμού. Το αίμα συνήθως τους προκαλεί μια αίσθηση σεξουαλικής διέγερσης και φετιχισμού…
Bloodletting: Το κόψιμο ή τρύπημα της σάρκας για να εξέλθει το αίμα. Τα βαμπίρ το χρησιμοποιούν για το παιχνίδι αίματος, για φετιχισμό και τάισμα.
Coming out of the Coffin: Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για τα άτομα που είναι ανοιχτά με τον Βαμπιρισμό, με την ενεργειακή τροφή κ.λπ.
Συναισθηματικό Βαμπίρ: Εκείνοι που τρέφονται με ισχυρά αισθήματα ή συναισθηματικά κύματα. Αμόρφωτα, αυτά τα άτομα συχνά τείνουν σε Ναρκισιστικές συμπεριφορές, συνεχώς ρίχνουν την προσοχή στον εαυτό τους με τον οποίο και τρέφονται. Κάποιοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει κάτι μεταφυσικό ή πνευματικό στην κατάστασή τους, και πως είναι απλά μια ψυχική διαταραχή… Άλλοι θεωρούν πως αυτά τα Βαμπίρ τείνουν προς το συναίσθημα απλά γιατί δεν γνωρίζουν άλλο τρόπο πρόσβασης στην απαιτούμενη ενέργεια. Με κατανόηση, ανοχή και κατάλληλη εκπαίδευση αυτά τα συναισθηματικά Βαμπίρ μπορούν να βοηθήσουν την κοινότητα μαθαίνοντας πως να εξισορροπούν Υπερκινητικά άτομα και φορτισμένες ατμόσφαιρες…
Ενεργειακό Βαμπίρ: Τα άτομα που τρέφονται με την ζωογόνο ενέργεια ή την Πρανική ενέργεια των άλλων. Επίσης γνωστοί ως Πρανικά Βαμπίρ, και Ψυχο-Βαμπίρ.
Αντιεπικοινωνιακοί: Όρος που αρέσει σε μερικές ομάδες Βαμπίρ να χρησιμοποιούν για μερικά άτομα που θεωρούν πως έχουν διαπράξει κάποιο σοβαρό αδίκημα όπως την μη τήρηση του «Μαύρου Πέπλου». Η αντιεπικοινωνία περιορίζεται σε αυτό το γκρουπ και όχι σε όλη την κοινότητα των Βαμπίρ.
Οδοντοποιός: Ο όρος αναφέρεται στο άτομο που δημιουργεί ποιοτικά δόντια σε εκείνους που έχουν πάθος για την βαμπιρική ζωή.
Αιματοδιψία: Ισχυρή μορφή Αιματοφιλίας.
Αιματομανία: Ισχυρή ψυχολογική «δίψα» για αίμα.
Καταφύγιο: Τα καταφύγια μπορεί να είναι βαμπιρικά ή οτιδήποτε σημεία συγκέντρωσης. Τα καταφύγια χρησιμεύουν στην κοινότητα για λίγες ώρες χαλάρωσης και κοινωνικότητας.
Κυνηγός: Το άτομο που κατασκοπεύει, απειλεί ή κάνει κακό σε εκείνους που σχετίζονται με την κοινότητα των Βαμπίρ, ή εκείνους που πιστεύει πως είναι Βαμπίρ. Οι κυνηγοί δεν είναι αποκλειστικά Χριστιανοί. Υπάρχουν άλλοι που αυτονομάζονται κυνηγοί, καθώς η θρησκεία τους παρουσιάζει τα Βαμπίρ ως Χθόνια πλάσματα. Οι κυνηγοί δεν χρειάζεται να ασκήσουν φυσική βία στα Βαμπίρ για να γίνουν επικίνδυνοι. Συχνά, η συναισθηματική και ψυχική καταπίεση που σου προκαλεί κάποιος που σε κυνηγάει είναι αρκετό για να σε βλάψει. Κυνηγοί μπορεί επίσης να είναι και αυτοί που κατασκοπεύουν τα βαμπίρ με σκοπό να συλλέξουν πληροφορίες για αυτά και να τα καταστρέψουν κάποια στιγμή…
Κληρονομούντες: Μια πεποίθηση που κυριαρχεί μέσα στην κοινότητα των Βαμπίρ που λέει πως η Βαμπιρική κατάσταση έχει επέλθει λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης. Εκείνοι που ασπάζονται την ιδέα αυτή κοιτούν τον Βαμπιρισμό από μια επιστημονική σκοπιά και θεωρούν πως η κάθε πτυχή του θέματος θα μπορούσε να εξηγηθεί μέσω σοβαρής επιστημονικής μελέτης. Εκείνοι που πιστεύουν στην Βαμπιρική κληρονομιά πιστεύουν πως η μετάλλαξη μεταδιδόταν από γονέα σε παιδί, και τους έκανε τόσο διαφορετικούς από τους ανθρώπους. Εκείνοι που πιστεύουν την θεωρία της κληρονομιάς υποστηρίζουν πως αληθινά Βαμπίρ υπήρξαν κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν και μπλέχτηκαν με την ανθρωπότητα. Οι Κληρονομούντες τρέφονται με αίμα, ζωτική ενέργεια ή και τα δύο…
Αφανές Βαμπίρ: Κάποιος πού ήδη είναι Βαμπίρ, αλλά οι Βαμπιρικές του τάσεις δεν έχουν ακόμη φανερωθεί.
Magnus: Ο οικοδεσπότης μιας Βαμπιρικής Συνάντησης ή ενός Καταφύγιου.
Μέντορας: Ο Οδηγός ή Δάσκαλος. Εκείνος που βοηθάει κάποιον κατά την διάρκεια του ξυπνήματος.
Ανάγκη: Η ανάγκη για τροφή. Όταν κάποιος βιώνει την πείνα, τότε βρίσκεται σε ανάγκη. Πολύ Βαθιά συναισθήματα για τροφή επίσης ονομάζονται ως «Βαθιά Ανάγκη».
Πανδαιμόνιο (Προσδιορισμός): Το πανδαιμόνιο είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται σε γενικές δυσάρεστες καταστάσεις που αφορούν τις βαμπιρικές ευαισθησίες, αλλαγές στους τρόπους κάποιου ατόμου, διαφοροποιήσεις στην αναπνοή, χαμηλός σφυγμός, καθώς το σώμα σηκώνεται για να ικανοποιήσει την δίψα του. Το φαινόμενο συμβαίνει όταν το «τέρας» εκδηλώνεται σαν μια αληθινή δύναμη στην ψυχή των Βαμπίρ. Το φαινόμενο παρατηρείται και στους Σανγκουίνς αλλά και στα ψυχο-Βαμπίρ με τον ίδιο τρόπο.
Παράσιτο: Άκρως προσβλητικός όρος που αναφέρεται σε ψυχο-Βαμπίρ ή συναισθηματικά Βαμπίρ για να υποδείξει πως είναι κλέφτες και δεν έχουν τιμή.
Επιδειξίας: Εκείνος που παριστάνει το Βαμπίρ. Ο επιδειξίας συνήθως ισχυρίζεται υπερβολικά πράγματα για τις δυνάμεις του, την ηλικία του για να νιώσει σημαντικός, ή έχει την πρόθεση να γίνει λατρευτός στους άλλους για εγωιστικούς λόγους. Οι πιο πολλοί επιδειξίες αντλούν πληροφορίες για τις φανταστικές ικανότητές τους από την Anne Rice, το White Wolf και πάει λέγοντας, και για αυτόν τον λόγο αναγνωρίζονται ως απατεώνες που είναι…
Πιθανός: Το άτομο που πληρεί τις προϋποθέσεις για το ξύπνημα. Ένας πιθανός έχει από φυσικού ψυχικές ικανότητες, θέληση για ενεργειακή εργασία, και μια κλίση προς την Μαγεία, αλλά πρέπει πρώτα να κατανοήσει και να εξερευνήσει αυτές τις αρχές για τον εαυτό του. Με τον κατάλληλο χρόνο, οι πιο πολλοί πιθανοί λαμβάνουν το ξύπνημα από μόνοι τους. Μερικοί πιθανοί έχουν ψυχολογικές αστάθειες που κάνουν το ξύπνημα μια δύσκολη αν όχι επικίνδυνη διαδικασία για αυτούς.
Ψυχικό Βαμπίρ (Ψυχο-Βαμπίρ): Το άτομο που για τον ένα ή τον άλλο λόγο πρέπει ενεργά να τραβήξει ανθρώπινη ενέργεια για να παραμείνει φυσικά, και πνευματικά υγιής. Η ανάγκη ενός ψυχικού Βαμπίρ μπορεί να επέλθει από διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα ενός ενισχυμένου ενεργητικού «μεταβολισμού» ή την ικανότητα να μπορέσει να χρησιμοποιήσει άλλων ειδών ενέργεια. Θα πρέπει να σημειωθεί πως μέσα στην Εκκλησία του Σατανά, αλλά και τον Ναό του Σετ ο όρος έχει άκρως αρνητικές καταβολές, αναφερόμενοι ως υποκινούμενα και διαταραγμένα άτομα.
Επίθεση Ψυχικού Βαμπίρ: Η ανεπιθύμητη και απρόσκλητη διαρροή ζωτικής ενέργειας κάποιου ατόμου. Μια επίθεση ψυχικού βαμπίρ συμβαίνει όταν ένα ψυχο-Βαμπίρ στοχεύει κάποιον και τρέφεται ή προσπαθεί να τραφεί. Αυτό μπορεί να γίνει με απλή επαφή, από απόσταση ενός δωματίου, ή ακόμη και μέσα από τα όνειρα, επίσης γνωστή ως Αστρική.
Επίθεση. Επιθέσεις τέτοιας φύσης διαφέρουν από χαλαρές έως βίαιες. Τόσο που πολλές φορές το άτομο για μερικές ώρες βρίσκεται άρρωστο και άδειο από ενέργεια.
Σκυλάκι (Προσδιορισμός): Κάπως υποτιμητικός όρος, καθώς αναφέρεται στα άτομα που έχουν αναπτύξει μια εμμονή με ένα Βαμπίρ και το ακολουθούν παντού προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή και την αναγνώριση των Βαμπίρ…
Αληθινό Βαμπίρ: Το άτομο που πραγματικά τρέφεται με αίμα και prana. Ένα αληθινό Βαμπίρ έχει μια συγκεκριμένη κατάσταση που περιλαμβάνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Αληθινή ανάγκη για αίμα ή ζωτική ενέργεια, αυξημένες ευαισθησίες. Οι αυξημένες ευαισθησίες πιστεύεται πως είναι ένας αριθμός ψυχικών ικανοτήτων όπως: Εμπάθεια, Αστρική Προβολή και μερικές ενεργειακές ικανότητες. Σημείωση! Τα αληθινά βαμπίρ δεν μπορούν να μεταμορφωθούν σε νυχτερίδες η άλλα ζώα. Δεν μπορούν να πετάξουν και να αναστηθούν… Δεν έχουν υπεράνθρωπη ταχύτητα ή δύναμη, και σε καμία περίπτωση δεν είναι αθάνατοι…
Αποστάτης: 1: Το βαμπίρ που συναναστρέφεται με εχθρικές δυνάμεις και προκαλεί μπελάδες. Το βαμπίρ που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις περιστάσεις και γίνεται βίαιο, ανεύθυνο, δημιουργώντας κίνδυνους στον εαυτό του και τους άλλους.
Σανγκουινάριαν (Προσδιορισμός): Το βαμπίρ που τρέφεται με αίμα, ένας καλύτερος όρος για αυτόν που πίνει αίμα. Οι Σανγκουίνς έχουν μια φυσική δίψα, ανάγκη για αίμα. Πολλά ενεργειακά Βαμπίρ είναι ικανά να τρέφουν τον εαυτό τους με Πρανική Ενέργεια ή Τσι, ενώ οι Σανγκουίνς χρειάζονται να το συνδυάσουν με αίμα. Αυτή είναι και η μόνη διαφορά ανάμεσα στα Βαμπίρ Σανγκουίν και τα Πρανικά Βαμπιρ, καθώς και οι δύο βιώνουν την πείνα.
Seeker: Αυτός που ψάχνει πληροφορίες σχετικά με τα Βαμπίρ. Οι Seekers έχουν μια πιο σκεπτικιστική προσέγγιση για τον Βαμπιρισμό και είναι διαθέσιμοι να μάθουν τα πάντα προτού βγάλουν συμπεράσματα.
Σεξουαλικός Βαμπιρισμός: Μια μορφή Ψυχο-Βαμπιρισμού όπου το τάισμα γίνεται για σεξουαλική ενέργεια, ή ενέργεια που δημιουργείται κατά την σεξουαλική πράξη, με ή χωρίς ανταλλαγή αίματος. Το Τάισμα μπορεί να γίνει συνειδητά ή ασυνείδητα.
Πηγή: Εκείνος που θα παραχωρήσει αίμα σε ένα Βαμπίρ. Μερικοί υποστηρίζουν πως ο όρος είναι ακριβέστερος από τον «Δωρητή», γιατί το αίμα δεν είναι πάντα δωρεά…
Συμβιωτικός: Ο συμβιωτικός είναι ένα ψυχο-Βαμπίρ που έχει μάθει την ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό του και τους άλλους μέσω της ενέργειάς τους. Μπορούν να διαισθανθούν αν κάποιος είναι άρρωστος κοιτώντας την αύρα του.
Ο Μύθος Εκίμου
Ο μύθος των Οντοτήτων Εκίμου εμφανίστηκε γύρω στο 4000 π.χ. και είναι από τους πιο γνωστούς αλλά και πιο παλιούς μύθους στην ιστορία του Ανθρώπου. Οι οντότητες αυτές γεννήθηκαν μέσα από τις πεποιθήσεις των αρχαίων Ασσύριων, πεποιθήσεις που αρχικά μοιράστηκαν με τους Βαβυλώνιους και αργότερα με τις φυλές των Εσκιμώων. Πιστεύεται πως οι Ασσύριοι έδωσαν ζωή στην πίστη των Βαμπίρ, ενώ άλλοι θεωρούν πως η ιστορία των Βαμπίρ ξεκίνησε από την Αίγυπτο. Οι Εκίμου ήταν οντότητες που έτρεμε ολόκληρη η Αυτοκρατορία της Μεσοποταμιάς, και περιγραφόταν ως τα θυμωμένα και μοχθηρά πνεύματα ανθρώπων που έζησαν κάποτε, και που ως πνεύματα αναζητούσαν την γαλήνη. Οι εμφανίσεις των Εκίμου περιγράφονται από τις φυλές των Εσκιμώων ως «Σάπια πτώματα» και θεωρούνταν αφύσικες λόγω του γεγονότος πως διατηρούσαν το μυαλό και την προσωπικότητα που είχαν και στην θνητή ζωή τους. Παρόλα αυτά, οι περιγραφές των Σουμέριων διαφέρουν αρκετά από αυτές των Φυλών των Εσκιμώων…
Οι Σουμέριοι περιέγραφαν τους Εκίμου ως Δαιμονικές οντότητες που έμοιαζαν με φαντάσματα, πλάσματα που τριγυρνούσαν στην Γη ψάχνοντας να βρουν θύματα όντας ανίκανα να βρουν Γαλήνη. Αναφέρονται επίσης ως «Μοχθηρές ριπές του Ανέμου» και σύμφωνα με την Σουμεριακή Μυθολογία ο Άνεμος εμφανίζεται συχνά ως έκφραση ψυχικής δύναμης (παράδειγμα ο Βαβυλωνιακός Θεός Marduk). Οι Εκίμου δεν συσχετίστηκαν ποτέ με τα Βαμπίρ, λόγω της έλλειψης αίματος, αλλά, τα χαρακτηριστικά των Εκίμου είναι παρόμοια με αυτά των Ουτούκου, (Ουρούκου), που σημαίνει «Βαμπίρ που επιτίθεται στον άνθρωπο»…
Θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως δεν καταναλώνουν αίμα όλα τα Βαμπίρ, και πως μπορούν επίσης να τραφούν από την ζωτική ενέργεια των φυτών, των ζώων, αλλά και ανθρώπων παρεμβάλλοντας στην αύρα τους. Αυτά τα Βαμπίρ είναι γνωστά ως Ψυχικά Βαμπίρ. Οι Σουμέριοι περιέγραφαν τους Εκίμου ως «Μοχθηρές ριπές του Ανέμου», και αν ανατρέξετε στις απόκρυφες μελέτες για τα Ψυχικά Βαμπίρ, θα παρατηρήσετε πως η αναπνοή και η μεταφορά ψυχικής Ενέργειας είναι δύο αλληλοσυνδεόμενα πράγματα. Με αυτή την αναφορά, οι Εκίμου ταιριάζουν αρκετά στις περιγραφές των Ψυχικών Βαμπίρ.
Μερικοί από τους λόγους της Εχθρικής διάθεσης των Εκίμου είναι οι εξής: Βίαιος θάνατος ίσως από δολοφονία, ή θάνατος σε πολύ μικρή ηλικία. Θάνατος προτού εκπληρωθεί αγάπη, λάθος ταφή ή ακόμη και καθόλου ταφή, θάνατος από πείνα, κ.α.!
Σύμφωνα με τους Αρχαίους Σουμέριους, οι Εκίμου στοίχειωναν τα θύματά τους, μέχρι να έρθει κάποιος ιερέας και διώξει το βαμπίρ με εξορκισμό…
Νομίζω ότι αρκετά προχωρήσαμε για σήμερα στο σκοτάδι… Έχω αρχίσει να νιώθω ένα παράξενο ρίγος.
- Και αυτή η κουβέντα για τα ψυχικά βαμπίρ σε κάνει να παρακολουθείς το σκοτάδι με μεγάλη προσοχή…
Ίσως την επόμενη φορά θα πρέπει να συζητήσουμε τους τρόπους προστασίας από αυτά τα vampire και να τα παρακολουθούμε με μεγαλύτερη άνεση!
- Ίσως… Αλλά ως την άλλη φορά, ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα