Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ;


Το παραδέχομαι ότι αυτό δεν το φανταζόμουν ποτέ. Να γίνει έρευνα, δημοσιογραφικό ρεπορτάζ για να βρεθεί η αλήθεια. Να δοθεί, επιτέλους, η απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα. Οι πουτανίτσες, που το παίζουν ηθοποιοί και πρωταγωνιστούν σε ταινίες πορνό, στις σκηνές του σεξ φθάνουν πράγματι σε οργασμό, όπως εμφανίζονται στο έργο. Αυτό είναι το θέμα.
Μιλάμε ότι τέτοια μαλακία δεν την περίμενα ποτέ. Τέτοιο μαλακισμένο προβληματισμό. Το συμπέρασμα, όποιο κι αν είναι αυτό, απεθύνεται στους πτυχιούχους. Ναι, υπάρχουν και διπλωματούχοι μαλάκες. Δεν είναι όλοι οι μαλάκες το ίδιο.
Ναι, κάποιες φορές φτάνουμε σε οργασμό. Ναι, κάποιες, όχι όλες οι κοπέλλες φθάνουν σε οργασμό ενώ έχει εισέλθει μέσα τους ο καταραμένος όφις ενώπιον του κινηματογραφικού συνεργείου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ερωτήματος. Do you ever really orgasm in a porn scene?
Να το δούμε το πράμα με... ψυχραιμία. Δεν μ' ενδιαφέρει διόλου η... αλήθεια, αν το κορίτσι φθάνει, δεν φθάνει σε οργασμό.
Ως άνδρας βεβαίως γουστάρω με χίλια να μπανίζω σέξ. Επειδή, όμως, κύριοι μαλάκες, μιλάμε για σινεμά, αντιλαμβάνεται ο καθένας το απλούστατο. Μια ηθοποιϊνα να έχει πράγματι οργασμό κι εγώ ο θεατής να μη φτιαχτώ. Επειδή η κυρία δεν είναι καλή ηθοποιός, επειδή ο σκηνοθέτης είναι χάλιας και δεν ξέρει να κινηματογραφήσει τις σκηνές με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσει εμένα τον θεατή.
Από την άλλη, μια λεσβία, μια ανέραστη, μια ανοργασμική, επειδή είναι μαστόρισσα το κορίτσι να «δώσει» σεξ «ψεύτικο» με τόσο αληθινό κινηματογράφο, που εγώ να το φχαριστηθώ. Να, γιατί είναι γελοίο το να ψάξουν αν έχουν, δεν έχουν οργασμό στις σεξουαλικές σκηνές του τσοντοσινεμά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα