Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας – Τρόποι

πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα “κουμπιά” τους και ιδίως οι άντρες αφού είναι πιο εκδηλωτικοί από εμάς τις γυναίκες. Εμείς, θα σας δώσουμε κάποιους τρόπους για το πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και εμείς μπορούμε πανεύκολα να τους κάνουμε να σέβονται την αξία της γυναίκας, να την εκτιμάει και να την υπολογίζει. Εννοείται όμως ότι δεν θέλουμε να γίνει και σκυλάκι, παρά μόνο να φέρεται σωστά.
Α. Εξωτερική εμφάνιση
Καλώς ή κακώς, όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα μια αλλαγή αρέσει στο αντίθετο φύλο, για παράδειγμα ένα χτένισμα ή ένα ντύσιμο. Προσέχοντας και περιποιώντας τον εαυτό σας (όχι υπερβολικά πράγματα ώστε να δείχνετε ψεύτικες), τραβά αμέσως την προσοχή του άντρα σας και μπορείτε να του πείτε με όμορφο και γλυκό τρόπο ότι την αλλαγή την κάνατε για εκείνον. Είναι ένας άμεσος και εύκολος τρόπος για το πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας. Οι άντρες γοητεύονται όταν βλέπουν μια σικάτη γυναίκα με αυτοπεποίθηση και έτσι μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε και σαφώς να σας το δώσει.
Β. Μιλήστε σιγά και όμορφα

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι όταν μιλάμε σιγά και σταθερά, χωρίς φωνές και υστερίες, το μήνυμα που θέλουμε να περάσει στον άλλον, θα το πετύχουμε. Λογικό όλα τα ζευγάρια να έχουν διαφωνίες (σε λογικά πλαίσια πάντα!) και μπορεί να υπάρξουν και εντάσεις. Προσπαθήστε λοιπόν, όσο και να δαγκώνετε τα χείλη σας, να παραμείνετε ψύχραιμες και να πείτε την άποψή σας με όμορφο τρόπο. Μπορεί στην αρχή να μην το δεχτεί από αντίρρηση ή πείσμα, όμως το σίγουρο είναι ότι μετά θα συμφωνήσει και θα περάσει το δικό σας. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι οι άντρες δεν αντέχουν την υστερία μας όσο και αν εμείς το παίρνουμε σαν ένα συναίσθημα ξεσπάσματος. Θα δείτε πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας μετά από ένα καυγά, μιλώντας του σταθερά με χαμηλούς τόνους.
Γ. Γίνετε γατούλα!
Ναι όπως ακούσατε! Γατούλα! Εννοείται πάντα σε λογικά πλαίσια δηλαδή εκεί που είναι προς όφελός σας. Κάντε του χαδάκια, αγκαλίτσες, φιλάκια και όλες τις υπόλοιπες ζουζουνιές και θα δείτε πως θα σας σέβεται. Οι άντρες θέλουν να πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν την ασφάλειά τους και την συμπαράστασή τους. Έχουν απόλυτο δίκιο, απλά μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε και ως προς το συμφέρον σας. Όντως θέλουμε και εμείς να μας προσέχουν και να νοιάζονται για εμάς αλλά θα το καταλάβουν μόνο εφόσον τους το δείξουμε. Οπότε μην αναρωτιέστε και πολύ πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας. Δείξτε του ότι θέλετε την παρουσία του και την ασφάλεια και σίγουρα θα περάσει το δικό σας.
Δ. Κάντε του όλα τα χατίρια
Όταν λέμε όλα τα χατίρια, εννοούμε όλα! Αυτός ο τρόπος για το πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας είναι σημαντικός και παράλληλα σοβαρός. Αν σας προτείνει για παράδειγμα να πάτε σε ένα επαγγελματικό δείπνο ή να πάτε μια εκδρομή, μην αρνηθείτε και κάντε την καρδιά σας πέτρα. Καταλαβαίνουμε ότι όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες, όμως αν του λέτε ναι συνέχεια δεν θα μπορεί να σας αρνηθεί σε τίποτα. Από την μια θα πιστέψει ότι εσείς τον ακολουθείτε σε κάποιες σημαντικές αποφάσεις αλλά ταυτόχρονα ό,τι ζητήσετε θα το έχετε από τον άντρα σας.
Ε. Να εκδηλώνεστε
Ό,τι δίνεις, παίρνεις! Αυτό ισχύει και για τα συναισθήματά μας. Ένας τρόπος για το πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας, είναι να γίνετε και εσείς πιο εκδηλωτική δηλαδή να του λέτε τι αισθάνεστε. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσετε ίδια διαχείριση και θα σας σέβεται πολύ περισσότερο. Για παράδειγμα, αν σας κάνει να γελάτε, τότε να του το επιβεβαιώνετε συνεχώς ή σε μικρές στιγμές της καθημερινότητάς σας να του λέτε ότι τον αγαπάτε. Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα θα λάβετε και εσείς από τον άντρα σας.
Αυτοί είναι πέντε τρόποι για το πώς να εκπαιδεύσετε τον άντρα σας. Απλά, μην ζητάτε μόνο, να δίνετε κιόλας στον σύντροφό σας αυτό που θέλετε εσείς να λάβετε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα