Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η απόρριψη της μετά θάνατον ζωής



Ένας μεγάλος και γνωστός επιστήμονας πέθανε περίπου πενήντα χρόνια πριν. Ένας από τους Δασκάλους μου, κανόνισε για εμάς να αφήσουμε το σώμα μας και να δούμε αυτόν τον επιστήμονα στο αιθερικό πεδίο. Όταν τον είδα, ήταν τυλιγμένος σε μια σκοτεινή κουβέρτα σαν ένα κουκούλι. Δεν μπορούσε να πάει στο αστρικό πεδίο. Επιστρέψαμε και μελετήσαμε τη ζωή του. Η τελευταία δήλωσή του ήταν, "Δεν υπάρχει αθανασία. Ο άνθρωπος δεν είναι αθάνατος. Μετά από αυτή τη ζωή, όλα τελειώνουν". Αυτό είναι η άρνηση της μετά θάνατον ζωής. Ζητήστε και θα λάβετε. Αυτός είναι ένας άλλος νόμος στο Σύμπαν. Αν ζητήσετε το θάνατο, ο θάνατος θα σας δοθεί. Αν ζητήσετε τη ζωή, η ζωή θα σας δοθεί.

Αυτός ο επιστήμονας είναι καταδικασμένος με τη δική του άρνηση. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο υλισμός είναι ένας "αδιέξοδος δρόμος". Όταν ενεργείτε κατά της πνευματικότητάς σας, κάνετε το μέλλον σας άθλιο.



Η απόρριψη της μετά θάνατον ζωής σημαίνει ότι πραγματικά ξέρετε ότι είστε αθάνατοι· δεν το αρνείστε. Αλλά δεν το θέλετε επειδή είστε προσκολλημένοι εδώ. Για παράδειγμα, ήξερα έναν πολύ ωραίο επίσκοπο που ήταν άρρωστος και πέθαινε. Τον ρώτησα γιατί φοβόταν να πεθάνει. Εκείνος απάντησε, "Δεν θέλω να αφήσω την περιουσία μου, τους φίλους μου. Μόλις άρχισα να χτίζω κάτι". Αυτή είναι η απόρριψη. Όταν απορρίπτετε ενώ πεθαίνετε, ό,τι και αν είναι αυτό που απορρίπτετε σας ωθεί μακριά και σας αφήνει στην ακτή, αντί να σας πάρει στον ωκεανό.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Passage to Higher Worlds 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα