Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Αμάρτησε με τον σύντροφό σου!



Είσαι λοιπόν μ ’ έναν άνθρωπο δέκα-δεκαπέντε χρόνια. Πλέον στο άγγιγμά του δε νιώθεις τον ίδιο ηλεκτρισμό. Σ’ αγγίζει και είναι σαν ν’ αγγίζεις εσύ τον εαυτό σου. Λυπάσαι που έχει χαθεί η έξαψη και η προσμονή.



Στην καθημερινή σας συμβίωση έχετε βρει κοινούς ρυθμούς και δικούς σας κώδικες επικοινωνίας. Πού και πού ρίχνετε κανένα καβγά αλλά από … κουλούρι, τίποτα ιδιαίτερο. Εκεί τα πράγματα είναι νερόβραστα.

Ξαφνικά γνωρίζεις ένα άτομο που σου εξάπτει τη φαντασία, σε κάνει να νιώθεις πάλι ζωντανός κι ερωτικός, ανατριχιάζεις μ’ ένα του βλέμμα. Αρχίζεις παιχνίδι του τύπου «έλα μωρέ, ένα φλερτάκι είναι».

Ωπ! Σταμάτα εκεί. Πολλοί θέλουν το «εξτραδάκι» τους, χωρίς να χάσουν τη βολή τους. Μπλέκονται σε σχέσεις παράλληλες γιατί θέλουν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Είναι στ’ αλήθεια έτσι; Ο σοφός λαός λέει «ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου». Αν κάποια στιγμή το μάθει ο σύντροφός σου, τι γίνεται; Πόσοι πληγώνονται απ’ αυτό το παιχνίδι; Αξίζει πραγματικά τον κόπο;

Ας πάμε όμως λίγο πιο πίσω. Στη ρίζα του κακού. Για ποιο λόγο άφησες να σβήσει η φλόγα μεταξύ σας; Όπως όλα τα πράγματα, οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά και φροντίδα κι απʾ τους δυο, ακόμα και στον ερωτικό τομέα.

Μήπως αφήσατε τους εαυτούς σας να κυλήσουν σε μια ρουτίνα, με το σκεπτικό «τον έδεσα το γάιδαρο μου»; Μήπως οι καθημερινές υποχρεώσεις και το τρέξιμο τελικά βόλεψαν σαν μια χαρά δικαιολογία, για να παραμελήσετε τόσο τον εαυτό σας, όσο και το σύντροφό σας;

Έλα τώρα, μεταξύ μας! Είναι δυνατόν στην εποχή μας να μη βρεις εύκολα τρόπους ν’ ανανεώσεις τη σχέση σου; Ένα διήμερο οι δυο σας, μακριά απʾ τα βάρη και τη φθορά της ρουτίνας. Μια «ενδιαφέρουσα» ταινία που θα σας βάλει ιδέες. Μια παράκαμψη στο δρόμο σ’ ένα αθέατο σημείο για μια μικρή γεύση παρανομίας. Ένα παιχνίδι ερωτικό;

Ω λα λα! Εδώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία, για όλα τα γούστα και τις φαντασιώσεις! Από λαδάκια για μασάζ, μάσκες και φτερά, χειροπέδες (κλασσική αξία) μέχρι στολές και ιατρικά εργαλεία.

Ένας απέραντος κόσμος επιλογών ανοίγεται, με gadgets που ούτε είχες φανταστεί, γαργαλιστικά και προκλητικά, όμορφα και καλοστημένα σε καλούν να τα δοκιμάσεις. What is your thing?

Και πες μου τι να τον κάνεις τον τρίτο, τον ξέμπαρκο, τον «πού σε είδα, που σε ξέρω», όταν μπορείς να εξερευνήσεις με το σύντροφό σου, που έχετε ήδη κατακτήσει την οικειότητα, κάθε ερωτικό σου κύτταρο με κάθε πιθανό τρόπο;

Αλήθεια θες να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες, να παίζεις κρυφτούλι και να σκαρφίζεσαι ψέματα, για ένα τελικά αμφίβολο αποτέλεσμα, για μια ξεπέτα, την ώρα που μπορείς να  απογειωθείς με το σύντροφο σου καθέτως, οριζοντίως, πλαγίως κι όπως αλλιώς μπορεί να φανταστείς;

Εδώ βρίσκει εφαρμογή το ρητό «δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο», αρκεί να έχεις την διάθεση να σκεφτείς λίγο εναλλακτικά. Λίγο ξεκούνημα θέλει να πάρει μπρος η μηχανή. Τα γρανάζια είναι εκεί και λειτουργούν, απλά θέλει λίγο λάδωμα για να πάει πιο στρωτά.

Απλά σκέψου τη φάτσα του συντρόφου σου πριν, ξεκαρδίσου στα γέλια με την ησυχία σου κι όταν έρθει η ώρα, πάρε εκείνο το μοιραίο βλέμμα που καίει καρδιές!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα