Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Μικροσκοπικό ρομπότ του ΣΕΞ που μοιάζει με μαθήτρια είναι προς πώληση και παραδίδεται μέσα στο «φέρετρό» του!




Κούκλες Σεξ Κορίτσι Tiny
Κατασκευαστές σεξουαλικών παιχνιδιών ανέπτυξαν μία μικροσκοπική κούκλα ρομπότ που μοιάζει ακριβώς όπως ένα 12χρονο κορίτσι και παραδίδεται με το δικό του «φέρετρο».
Η άρρωστη κούκλα που κατασκευάζεται κατά παραγγελία για να ταιριάζει με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της παραδίδεται τυλιγμένη σαν μούμια και σε ένα ξύλινο κουτί που φαίνεται έτοιμο για ταφή.
Και φοράει ένα μαύρο φόρεμα σαν να βρίσκεται σε πένθος.
Ζυγίζοντας μόλις τέσσερις πέτρες και με ύψος 71 εκατοστά, η κούκλα που εφευρέθηκε από την κινεζική εταιρεία Shengyi κυκλοφόρησε πρόσφατα  στην αγορά με κόστος μόλις £ 770.
Το μικροσκοπικό ρομπότ του σεξ της Shengyi που μοιάζει με ένα 12χρονο κορίτσι πωλείται £ 770 και παραδίδεται μέσα σε ένα «φέρετρο»

Οι κούκλες είναι μικροσκοπικές και μοιάζουν με μικρά κορίτσια, αλλά έχουν μεγάλο στήθος
Μια ποικιλία από κούκλες είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα μαλλιών,  δέρματος και ματιών που οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν on line.
Οι κούκλες, διατίθενται στην αγορά «μικρές», έχουν σχεδιαστεί σαν ρομπότ και διατίθενται στην αγορά για "άνδρες".
Κατασκευάζονται στο Guangdong της Κίνας και η εταιρεία λέει ότι μπορεί να στείλει τις κούκλες με τα ξύλινα κουτιά τους σε μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες.
Η ιστοσελίδα αναφέρει: "Αυτές οι μικρές κούκλες του σεξ από πυρίτιο  είναι ο ''μοναδικός'' σχεδιασμός μας στην αγορά για το 2016, κούκλες του σεξ με Γιαπωνέζικο αγνό κορίτσι, γυναικείες πραγματικές σεξ κούκλες ρομπότ για τον άνδρα(sic).
"Μπορούμε να παρέχουμε βίντεο από την πραγματική κούκλα του σεξ για να διαλέξετε.
"Αντικαθιστώμενο ευρωπαϊκό ή Γιαπωνέζικο πρόσωπο, υπάρχουν 10 νέοι τύποι προσώπων για την επιλογή σας, που διατίθενται σε διάφορα σωματικά μεγέθη.
"Με μεταλλικό σκελετό, ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστη ποιότητα.
"Γρήγορη παράδοση».
Οι κούκλες θερμαίνονται έως τους 37,5 βαθμούς, μοιάζουν με μικρά κορίτσια και έχουν μια ενσωματωμένη θύρα USB.
Η διαφήμιση λέει: "το πρόσωπο της κούκλας είναι υπέροχα όμορφο, σμιλεμένο από έμπειρους γλύπτες.
"Το μακιγιάζ τίθεται με ασφαλή υλικά χωρίς δηλητηριώδη οσμή. Τα μαλλιά είναι μακριά και λαμπερά, με σέξι απαλή υφή."
Οι κούκλες είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα μιας αυξανόμενης αποκρουστικής τάσης για κούκλες του σεξ που έχουν κατακλύσει την αγορά.
Νωρίτερα αυτό το έτος, ο Shin Takagi ιδρυτής της Trottla, μιας εταιρείας η οποία παράγει ανατομικά-σωστές απομιμήσεις κοριτσιών, ηλικίας από πέντε ετών για τους σκοπούς του σεξ, προκάλεσε οργή όταν αποκάλυψε ότι δημιούργησε κούκλες του σεξ για παιδεραστές.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα