Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Fear is the wisdom in the face of danger

12705788_1315666128460524_6851000898149472847_n

Βεβαια εδω δεν εχω διακρινει κανενα φοβο μιας και ολα πανε καλα. Ο περηφανος λαος πρωτα ψηφισε ΤΡΕΙΣ (3) φορες τον μεγαλυτερο ψευτη της ιστοριας και μετα βγηκε μαζικα στους δρομους να φωναξει κατα αυτου που ψηφισε πριν 6 μηνες.

Οι τραπεζες ειναι κλειστες απο τον Ιουλιο και δε τρεχει τιποτα. Οχι απλα δε τρεχει αλλα και θεωρειται πλεον απολυτως λογικο, να ΜΗΝ εχεις προσβαση στα χρηματα σου οπως θες εσυ αλλα οπως θελει ο Αλιεξης και ο Μπαρουφακης. Θες να πας να παρεις ενα χιλιαρικο cash? Θα πρεπει να περιμενεις 3 εβδομαδες. Για να εχουμε και καλο ρωτημα ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ το χιλιαριο κυριε? Εμας μας εδωσες πληρη αναφορα τι θα το κανεις? Απο που και ως που θες προσβαση στα λεφτα σου? Αντε μη τα κανω ολα κρατικα, χαρη σας κανω που τα κραταω ακομη- εστω κ ετσι.


image

Κρατικα και απολυτως ελεγχωμενα βεβαια θα κανω ολα τα ΜΜΕ. Αφου βεβαια βγηκα και ειπα ΨΕΜΜΑΤΑ οτι τη μια η τεχνολογια δεν σηκωνει πανω απο 4 καναλια, μαλλον σημερα μεταδιδουν με alien τεχνολογια, και την αλλη οτι σε αλλες χωρες ειναι λεει αντιστοιχες καταστασεις, πραγμα που απλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Στα δε 4 καναλια θα πρεπει να εχει 200 εργαζωμενους ανα καναλι την ωρα που στην ΕΡΤ εχει πανω απο 3000 κομματικο στρατο. Εδω βεβαια ανακαλυψαν σχεδιο της Google να ριξει τον λαοπροβλητο ηγετη (αλλη δουλεια δεν εχει να κανει η Google..) και μας ανακοινωσαν οτι θα ελεγχουν και το Ιντερνετ. Απο χτες ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ στους δημοσιογραφους να κανουν ρεπορταζ στα μερη που μαζευει του λαθρο μη τυχον και βλεπει ο κοσμος τη ξεφτιλα μας. Αλιεξη γερα ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ειναι κοντα.

Πρωτεινω κλεισιμο του Google-twitter-FB οπως Ερντογαν, κλεισιμο ΟΛΩΝ των καναλιων πλην της μαμας ΕΡΤ, και ολων των εντυπων πλην της Αυγης. Αντε για σκληρη αντιπολιτευση αφηστε και το Ριζοσπαστη. Κλεισε και ΟΛΑ τα site και ασε μονο το left.gr. Στην ΕΡΤ να παιζει ειτε ειδησεις με ενα στουντιο κατ ευθειαν στη Κουμουνδουρου, ειτε 10-12 ωρες Λαζοπουλο που τα λεει και ωραια.


Βγηκε ο ΨΕΥΤΗΣ στη συνοδο στις 19 Φεβρουαριου και ειπε οτι δεν θα κλεισουν τα συνορα. Το θυμαστε? Τι εγινε λοιπον ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΑ?


ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ! Οχι μονο τα αμεσα φυσικα-γεωγραφικα αλλα και συνορα οπως της Αυστριας. Για να ειμαστε δικαιοι ομως εμεις τα δικα μας συνορα τα εχουμε ορθανοιχτα. Μη τυχον και χασουμε κανα Πακι και κανα Αφγανο και δε τους μαζεψουμε να τους ταισουμε να τους ποτισουμε και να τους κοιμησουμε!

Γιατι καλο το παραμυθι με τη Συρια αλλα ο πολεμος εκει εχει ξεκινησει στα τελη του 2011- πριν 4-5 χρονια- και ολο αυτο το μπουλουκι το ειδαμε πρωτη φορα αριστερα.

4 χρονια ειχαμε μεν μεταναστες αλλα ειχαμε και ενα υποτυπωδες σχεδιο και για τη φυλαξη των συνορων και για το πως θα μεταχειρηστουμε τη κατασταση.

Θυμαστε τι εκανε ως πρωτη πραξη ο Πανουσης? Εκλεισε την Αμυγδαλεζα και ξαμολυσε ολο αυτο το βρωμερο σκυλολοι να ‘λιαστει’ στο κεντρο της Αθηνας. Πολιτικη ανοιχτων συνορων μας ανακοινωνε τη μια η Τασια και την αλλη ο Αλιεξης. Μη τυχον και πειραξουμε τους μπιχλιδες και παρεξηγηθουν.

Σε ενα κρατος που αδυνατει να παρεχει τα στοιχειωδη στους ιδιους του τους πολιτες, η εννοια μας ειναι οι Αφγανοι οι Πακιστανοι και ο καθε πικραμενος.
Βεβαια οταν απο πρωθυπουργο Ελληνικου κρατους ακους οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ανατολικα, επειδη ειναι θαλασσα, περιμενεις κατι καλυτερο?

Εδω ο ανθρωπος νομιζει, σε επισημη δηλωση, οτι η Λεσβος και η Μυτιληνη ειναι ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Νησια που ο Υπουργος Εθνικης Αμυνας, ο μεγαλος αυτος ανεξαρτητος ελληνας, αφου χωνεψε οτι μας ψεκαζουν, δηλωνε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ οτι κανενα πλοιο του ΝΑΤΟ δεν θα περασει στα ελληνικα νερα.

Αυτο κρατησε 2-3 μερες και με μια κυβιστιση που θα ζηλευε και ο Μελ (ο αλλος φυσικα οχι ο δικος μας), πλεον ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ το ΝΑΤΟ να ειναι παρων μονιμα, μιας και ο ιδιος περιοριζεται στο να πεταει στεφανια ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ σε ελληνικο εδαφος (ΙΜΙΑ) αφου δεν τολμα να προσγειωθει..

Οπως δε τολμησε να προσγειωθει στη ΡΟΔΟ!! το πρωθυπουργικο αεροσκαφος για ανεφοδιασμο επειδη δεν ηθελε ο Νταβουτογλου. Αυτη και αν ειναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Ελληνα πρωθυπουργου, να μη μπορει να μετακινηθει ελευθερα μεσα στα ορια της ελληνικης επικρατειας και να παιρνει εντολες απο το Τουρκο που πως και ποτε θα παει.


Τωρα απο τη αλλη θα μου πεις εδω και κανα μηνα κανεις δε μπορει αναλογα να παει οδικως απο το Α στο Β μιας και οι αγροτες αποφασισαν οτι η χωρα και το οδικο δικτυο της τους ανηκουν. Αρα κλεινουμε οτι και για οσο γουσταρουμε και κοψτε το λαιμο σας ολοι οι αλλοι. Τι μας νοιαζει εμας αν εκκατομυρια εμπορευματα σαπιζουν στα τελωνεια, τι μας νοιαζει εμας αν εχουν κανει στοπ μαγαζια, εμποροι, μεταφορες και απλοι ανθρωποι? Ποτε δηλαδη μας ενοιαζε? Εμας μας νοιαζει να μη φορολογηθουμε μιας και ειμαστε αλλοι ελληνες. Να μη πληρωσουμε τα δανεια που πηραμε στην ΑΤΕ γιατι εχουμε και κατι Cayenne να συντηρησουμε. Εμεις την επιδοτηση και τη πρεφα μας θελουμε να παιζουμε στο καφενειο. Τι σας ψηφισαμε?


Βεβαια την εθνικη ομοψυχια, να βγαινουν στους δρομους απο δικηγορους και γιατρους μεχρι οικοδομοι και αγροτες με εργατες, αλλος δεν την εχει πετυχει. Το να σε βριζουν δηλαδη ΑΠΑΝΤΕΣ και εσυ να γελας μονιμα σα χαζοχαρουμενο.
«Την κριτική την δέχομαι, αλλά σε ηθικά ζητήματα δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου» δηλωσε η επιτομη της ηθικης ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. Ο σκιζω τα μνημονια, ο δε πληρωνω, ο καταργω τον ΕΝΦΙΑ, ο 13 συνταξη, ο 751 κατωτατος μισθος, ο τυπος που πηρε το ΟΧΙ απο το δημοψηφισμα και το εκανε ΝΑΙ σε 1 λεπτο. ΤΕΡΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ο νεοκοπος ανεργος.

 
 
ΥΓ Το ASSET (ηθελες και αγγλικη ορολογια ρε αγραμματε) η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ που εκλεισε τις τραπεζες ο μεγας ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ειναι πλεον ΑΝΟΗΤΟΣ και επισημα κατα δηλωση του. Τωρα πως ενας πρωθυπουργος επιλεγει εναν ΥΠ.ΟΙΚ τον στηριζει επι μηνες και μετα δηλωνει (αφου τον εχει πεταξει με τις κλωτσιες εκτος υπουργιου αλλα και εκτος κομματος) οτι ειναι ΑΝΟΗΤΟΣ αυτο πραγματικα ξεπερνα και τον ιδιο.
 
“Stupid is as stupid does.”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα