Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

H γυναίκα πρέπει να προστατεύεται από την απολίθωση της καρδιάς

 
 
Η γυναίκα όπως έχει πρόσβαση στο ανώτερο, έτσι μπορεί να κατέβει και στο κατώτερο. Ένας άνδρας δεν μπορεί να πάει τόσο χαμηλά όσο μια γυναίκα, από τη στιγμή που η καρδιά της θα πετρώσει. Όταν η καρδιά μιας γυναίκας πετρώνει, γίνεται μια καταστροφική δύναμη και επειδή έχει πρόσβαση σε ανώτερες σφαίρες, χρησιμοποιεί όλο το φως το οποίο μπορεί να προσεγγίσει για να ευχαριστήσει την πετρωμένη καρδιά της.

Με τη διαδικασία της απολίθωσης της καρδιάς, αρχίζει ο ηθικός εκφυλισμός της γυναίκας. Γίνεται κουτσομπόλα, χρησιμοποιεί την κακία και τη συκοφαντία, συχνά ακόμη και την προδοσία και βυθίζεται σε μεγαλύτερα εγκλήματα. Όλα αυτά τα κάνει πολύ έξυπνα με τέτοιον τρόπο ώστε κανένας άνδρας δεν μπορεί να καταλάβει καθαρά τι κάνει.

Ο άνδρας έχει διαφορετική σύσταση, έτσι ώστε ακόμη και αν διαπράξει ορισμένα εγκλήματα, μπορεί να συνέλθει. Αλλά είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να σταματήσει να παρασύρεται από το ρεύμα των εγκλημάτων της από τη στιγμή που θα την παρασύρει η ορμή του.

Για αυτόν τον λόγο από την παιδική ηλικία η γυναίκα πρέπει να προστατεύεται από την απολίθωση της καρδιάς. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να βλέπει εγκληματικά φιλμ, βία, φόνους, τρόμο ή αποτυχίες. Δεν πρέπει να εργάζεται σε σφαγεία. Δεν πρέπει να οδηγεί τους ανθρώπους στην ηλεκτρική καρέκλα ή στον θάλαμο αερίων. Δεν πρέπει να πυροβολεί ή να σκοτώνει ανθρώπους - εκτός και είναι απολύτως αναγκαίο για αυτοπροστασία. Μια γυναίκα πρέπει να κάνει πράγματα που διευρύνουν τον λωτό της καρδιά της.

Αν γυναίκες που έχουν πετρωμένη καρδιά καταλάβουν δημόσιες θέσεις και αξιώματα, μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή στο έθνος ή ακόμα και στον κόσμο.

Η δικαιοσύνη μιας γυναίκας, το αίσθημα της ομορφιάς, η ευγένειά της, η χρησιμότητα και η χάρη της κρύβονται στην καρδιά της. Αν καταστρέψετε την καρδιά της, δημιουργείτε ένα τέρας. Αν διευρύνετε την καρδιά της, έχετε μια πηγή ευσπλαχνίας, μια ζωντανή θυσία, μια αγωνιζόμενη ομορφιά. Οι γυναίκες πρέπει να προστατεύουν την καρδιά τους, έτσι ώστε να μην πάθουν καμιά ζημιά.

Οι σκοτεινές δυνάμεις τα γνωρίζουν αυτά τα πράγματα και όταν θέλουν να εκφυλίσουν ένα έθνος, επιτίθενται στις γυναίκες τους. Συνήθως επιτίθενται μέσω του ηλιακού πλέγματος με ζήλια, μίσος, κακολογία, ευσυγκινησία, περιέργεια, επίκριση, προσκόληση, κατάληψη, σκληρότητα και ματαιοδοξία. Όταν οι δαίμονες αυτοί καταλαμβάνουν το ηλιακό πλέγμα μιας γυναίκας κάνουν τις σεξουαλικές της ορμές να διεγείρονται υπερβολικά. Όταν συμβαίνει αυτό σε πολλές γυναίκες, ένα έθνος μπορεί να καταστραφεί' οικογένειες διαλύονται και οι άνδρες δεν μπορούν να τις ξαναφτιάξουν.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
(Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία) 
 
 elenastral
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα