Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Prepare for Impact: Προσομοίωση αεροπορικού ατυχήματος

Το Prepare for Impact είναι ένα νέο εκπαιδευτικό παιχνίδι προσομοίωσης αεροπορικού ατυχήματος, Βγήκε μόλις προχθές και ευελπιστεί να σας εκπαιδεύσει και να σας βαθμολογήσει στην εμπειρία σας να διαχειριστείτε ένα επικίνδυνο συμβάν εντός ενός αεροπλάνου.
prepare prepare
Η σωστή κατάρτιση σε θέματα ασφάλειας πτήσεων είναι ζωτικής σημασίας για όλους όσους ταξιδεύουν μέσα σε ένα αεροπλάνο, αλλά οι περισσότεροι από εμάς αδιαφορούμε για τις οδηγίες που παραδίδονται σε κάθε πτήση από το πλήρωμα του σκάφους. Συνήθως τις ακούμε παθητικά που σημαίνει ότι διατηρούμε ελάχιστα από αυτά και σε περίπτωση καταστροφής το πιθανότερο είναι να προκληθεί χάος.
Προετοιμαστείτε για την σωστή συμπεριφορά που πρέπει να έχετε και που μπορεί να σας σώσει την ζωή, με μία εξαιρετική εφαρμογή προσομοίωσης αεροπορικής καταστροφής που τρέχει σε κινητά τηλέφωνα iOS και Android.

Ονομάζεται Prepare for Impact. Η εφαρμογή ξεκινά με ένα κουίζ με τα πολύ βασικά της ασφάλειας των πτήσεων και μετά σας τοποθετεί με προσομοίωση σε ένα αεροπλάνο που έχει βλάβη και σας ζητεί να ενεργήσετε για να σωθείτε. Δοκιμάζει κυριολεκτικά όλα όσα λέει το πλήρωμα του αεροσκάφους πριν από την απογείωση. Το κουίζ είναι προαιρετικό και μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε κατευθείαν με την προσομοίωση καταστροφής. Ουσιαστικά προσπαθείτε να εκκενώσετε το αεροπλάνο, χωρίς να πεθαίνετε ούτε εσείς ούτε κάποιος άλλος.
Στιγμιότυπο οθόνης (257) prepare
Το παιχνίδι Prepare for Impact διαθέτει αρκετές περιπτώσεις ατυχημάτων αλλά και τυχόν θέσεων που θα βρίσκεστε μέσα στο αεροπλάνο. Προσομοιώνει καταστάσεις όπως απότομη κατηφορική κλίση του αεροπλάνου, ή φωτιά που έχει πιάσει η πλησιέστερη έξοδος κινδύνου, ή αν το αεροπλάνο έχει γεμίσει καπνό, σας τοποθετεί σε όλες τις θέσεις και στάσεις (καθιστός, όρθιος, γονατιστός, δεμένος κλπ), σας προσθαλασσώνει και γενικά είναι πλούσιο σε καταστάσεις κινδύνου.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store για iOS και από το Google Play Store για Android
Επίσης μπορείτε να δείτε ένα teaser του παιχνιδιού εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα