Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Μετά την Κούβα, οι Rolling Stones στην Ειδομένη

Cuba Rolling Stones

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως –μετά την Κούβα- οι Rolling Stones θα δώσουν την επόμενη συναυλία τους στην Ειδομένη. Οι Rolling Stones θα παίξουν δωρεάν για τους πρόσφυγες.
Όπως δήλωσε ο Μικ Τζάγκερ, οι Rolling Stones δεν έχουν παίξει ποτέ μπροστά σε πρόσφυγες, οπότε η Ειδομένη τους δίνει μια χρυσή ευκαιρία.
Χαριτολογώντας, ο Μικ Τζάγκερ είπε «μετά τη Κούβα, θα παίξουμε και στη λακκούβα».

Μετά την ανακοίνωση πως οι Rolling Stones θα παίξουν στην Ειδομένη, οι αρχές της χώρας που σχεδόν όλοι εκτός από κάποιους Έλληνες την λένε «Μακεδονία», αποφάσισαν να ανοίξουν τα σύνορα για να περάσουν οι πρόσφυγες τα σύνορα και η συναυλία να μην γίνει στην Ελλάδα αλλά στη χώρα που σχεδόν όλοι εκτός από κάποιους Έλληνες την λένε «Μακεδονία».

Η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε αμέσως και έστειλε στρατό στα σύνορα –για να σταματήσει τους πρόσφυγες-, ενώ, ναρκοθετήθηκαν και τα σύνορά μας, ώστε να μην μπορεί να φύγει κανένας πρόσφυγας.

Παράλληλα, η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει τους πρόσφυγες στην Ειδομένη και να μην πάνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, γιατί, αν φύγουν από εκεί, δεν θα έρθουν οι Rolling Stones και η Ελλάδα θα διαλυθεί.

Εκατοντάδες λεωφορεία από όλη τη χώρα μεταφέρουν πρόσφυγες στην Ειδομένη, για να δουν μεγάλο πλήθος από πρόσφυγες οι Rolling Stones και να τα δώσουν όλα.


Εν τω μεταξύ μόλις έγινε γνωστό πως οι Rolling Stones θα παίξουν στην Ειδομένη για τους πρόσφυγες, εκατομμύρια πρόσφυγες που βρίσκονταν στην Τουρκία και τον Λίβανο έπεσαν στην θάλασσα και προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα ακόμα και κολυμπώντας.
Οι Rolling Stones είναι πολύ δημοφιλείς στη Συρία, ενώ το Jumpin’ Jack Flash θεωρείται εθνικός ύμνος στο Αφγανιστάν και το τραγουδάνε ακόμα και οι Ταλιμπάν στα τζαμιά.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η μεγάλη έξοδος των Σύρων από την χώρα τους δεν οφείλεται στον πόλεμο αλλά στη μεγάλη επιθυμία τους να ακούσουν ζωντανά τους Rolling Stones.

Υπολογίζεται πως στη συναυλία των Rolling Stones στην Ειδομένη θα είναι πάνω από πέντε εκατομμύρια πρόσφυγες, με αποτέλεσμα το Γούντστοκ να μοιάζει με πριβέ πάρτι.

Η ελληνική κυβέρνηση πιστεύει πως η συναυλία των Rolling Stones για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας, ενώ υπάρχει και η κρυφή ελπίδα πως κάνας τζιχαντιστής θα ανατιναχτεί την ώρα που ο Τζάγκερ θα τραγουδάει το Sympathy for the devil, ώστε αφενός να γλιτώσουμε επιτέλους από τους Rolling Stones και αφετέρου εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο να έρχονται κάθε χρόνο στην Ειδομένη να προσκυνήσουν τους αδικοχαμένους γερόλυκους της ροκ, και να μας αφήνουν δισεκατομμύρια.


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα