Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Το φάρμακο υπέρ της τριχοφυΐας ανακάλυψε 11χρονος μαθητής από τη Ζάκυνθο


Το μαγικό μείγμα που περιμένουν χιλιάδες άνδρες σε όλο τον κόσμο για να καταπολεμήσουν την ανδρογενετική αλωπεκία, πάθηση γνωστή ως φαλάκρα, ανακαλύφθηκε σχεδόν τυχαία σε ένα πεντάλεπτο διάλειμμα, στο Καταστάρι Ζακύνθου. Ο, διάσημος πλέον, εφευρέτης δεν είναι άλλος από τον Φραγκίσκο Κονόμο, μαθητή της έκτης δημοτικού.
Όπως είπε στο «Κουλούρι» ο μικρός εφευρέτης, το φάρμακο είναι σε μορφή κρέμας η οποία χορηγείται επιδερμικά. Ανά 500ml της αλοιφής, περιέχονται δύο κουταλιές χώμα, λίγες σταγόνες σαμπουάν, παγωτό σοκολάτα, πιπέρι, ζάχαρη, δύο φτερά τζιτζικιού, ένα μισοκαμμένο σπίρτο, και άλλα επτά συστατικά τα οποία προτίμησε να κρατήσει κρυφά για ευνόητους λόγους.
Περήφανος ο δάσκαλος του Φραγκίσκου, ο κ. Λαγουδάκης, είπε στο «Κουλούρι» πως ο μαθητής του  είχε πάντα έφεση στο «Εμείς και ο Κόσμος», ενώ ομολογεί πως αισθάνεται πως έκοψε τα φτερά του μικρού  μια φορά όταν τον είχε τιμωρήσει επειδή κατα τη διάρκεια του μαθήματος έπαιζε με διαλυτικό, μια Lila Pause, και ένα κουτάκι πορτοκαλάδας.

Μετά από την επιτυχία αυτή, ο μικρός Φραγκίσκος πειραματίζεται και στην κατασκευή κρέμας-αντιδότου. Η ανάγκη γεννήθηκε από την αλόγιστη χρήση της αλοιφής από τους πρώτους χρήστες οι οποίοι έχουν πλέον αναπτύξει μακρυά μαλλιά στα χέρια, αλλά φαίνεται πως υπάρχει η αγορά για ένα προϊόν αποτρίχωσης και για εκατομμύρια γυναίκες ανά την υφήλιο.
Measure
Measure
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα