Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αποφάσισε να πίνει 4,5 λίτρα νερού καθημερινά για 30 ημέρες: Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά!

Ένας δημοσιογράφος από την διαδικτυακή πύλη "Thrillist" αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα παράξενο πείραμα και να δει τι θα μπορούσε να συμβεί αν έπινε 4,5 λίτρα νερού καθημερινά. Ένα μήνα αργότερα κατέγραψε την ιστορία του και ομολόγησε ότι ακόμη κι αν ανέμενε κάποιες αλλαγές,  ούτε στα πιο τρελά όνειρά του δεν περίμενε πόσο αυτές θα επηρέαζαν την ποιότητα της ζωής του. 
Αυτή είναι η ιστορία του.
νερό
Ημέρα 1: Το πάρτι αρχίζει
Επειδή  δεν ξέρω πόσα ποτήρια νερό είναι τα 4,5 λίτρα αποφάσισα να αγοράσω ένα πλαστικό μπουκάλι 4,5 λίτρων και να το μεταφέρω συνέχεια μαζί μου. Από την πρώτη κιόλας ημέρα συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι, 4,5 λίτρα είναι πολύ νερό. Ήμουν εντελώς προσηλωμένος στην επίτευξη της καθημερινής μου ποσόστωσης που δεν μπορούσα να επικεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο.

Ημέρα 5: Ουρώ κάθε 20 λεπτά
Τίποτα δεν είναι πιο αληθινό από το γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται πολύ νερό δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένο από 60% νερό, αλλά το να πίνει κάποιος 4,5 λίτρα είναι κάτι που κανείς δεν το κάνει. Πίνω νερό όλη την ώρα, ακόμα και όταν δεν είμαι διψασμένος. Νιώθω  σταθερά πληρότητα ακόμα κι αν τρώω λιγότερο. Νιώθω μια συνεχή ανάγκη για ούρηση, πάω στην τουαλέτα κάθε 20 λεπτά. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι είμαι τοξικομανής, γιατί πάω στην τουαλέτα όλη την ώρα. Ακόμα και όταν βγαίνω έξω πίνω νερό μαζί με κάθε άλλο ποτό που παραγγέλνω και πάλι πάω στην τουαλέτα όλη την ώρα.
Ημέρα 10: Έγινα ... όμορφος;
Αισθάνομαι διαφορετικά, ειδικά το πρωί. Συνήθως χρειάζομαι ένα μεγάλο φλιτζάνι καφέ για να ξεκινήσω την ημέρα, αλλά τώρα αισθάνομαι φρέσκος ​​και γεμάτος ενέργεια από το πρωί. Νιώθω πολύ καλύτερα και νομίζω ότι φαίνομαι καλύτερα. Ίσως είναι το φαινόμενο placebo, αλλά τα μαλλιά μου  και το δέρμα μου έγιναν πιο λαμπερά. Εγώ πιστεύω ότι γενικά έχω ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά κάτι είναι διαφορετικό. Είναι δύσκολο να συνεχίσω να μεταφέρω τόσο πολύ νερό μαζί μου, αλλά πρέπει να το υπομείνω. Ακόμα και όταν κοιμάμαι έχω ένα μπουκάλι νερό δίπλα μου. Νομίζω ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι παράξενος, αλλά η θέλησή μου γίνεται όλο και ισχυρότερη, τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Ημέρα 15: Είμαι γεμάτος με ενέργεια
Σίγουρα έχωπερισσότερη ενέργεια. Έχω σχεδόν σταματήσει εντελώς τον καφέ. Αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή, επειδή συνήθιζα να πίνω μέχρι 3 φλιτζάνια καφέ την ημέρα. Όταν πάω για τζόκινγκ το βράδυ, νιώθω ότι είμαι λίγο πιο γρήγορος. Κοιμάμαι καλύτερα. Δεν αισθάνομαι καν τόσο ζεστός όταν πάω για ύπνο. Ακόμα αισθάνομαι απίστευτη δίψα αν δεν πίνω νερό. Φαίνεται ότι το σώμα μου προσαρμόστηκε στον νέο τρόπο ζωής. Νιώθω ότι ίσως δεν θα είμαι το ίδιο πρόσωπο όπως πριν.
Ημέρα 20: Οι άνθρωποι μου λένε ότι φαίνομαι πιο ευτυχισμένος
Το μοναδικό πράγμα που δεν άλλαξε από την αρχή του πειράματος είναι ότι εξακολουθώ να πηγαίνω στην τουαλέτα όλη την ώρα και τα ούρα μου είναι πεντακάθαρα. Η κοπέλα μου παρατήρησε ότι το δέρμα μου φαίνεται καθαρότερο και αισθάνομαι ότι έχω περισσότερη ενέργεια. Ακούγεται παράξενο, αλλά πραγματικά αισθάνομαι καλύτερα. Δεν έχω πρόβλημα με το να πίνω νερό πια. Προσαρμόστηκα στην ποσότητα και έγινε κανόνας μου.
Ημέρα 30: Ελεύθερος και Καθαρός
Η τελευταία ημέρα της πρόκλησης μου. Εξακολουθώ να τρέχω στην τουαλέτα και είμαι συνεχώς διψασμένος. Νιώθω σαν ηλικιωμένος, αλλά δεν πειράζει, γιατί είμαι γεμάτος ενέργεια. Ίσως είναι λίγο υπερβολικό να πίνει κάποιος 4,5 λίτρα νερού κάθε μέρα, αλλά σίγουρα παρατήρησα ότι δεν έχω πιει αρκετό νερό. Θα συνεχίσω πίνοντας περισσότερο νερό στο μέλλον, τώρα που ξέρω πόσο πολύ με άλλαξε.
Δεν πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την πρόκληση στο σπίτι, αλλά ίσως θα πρέπει να εξετάσετε να πίνετε περισσότερο νερό. Βρείτε την ποσότητα που λειτουργεί καλύτερα για σας και επιμείνετε σε αυτήν, θα παρατηρήσετε τα πρώτα οφέλη μετά από περίπου μια εβδομάδα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα