Τρίτη 19 Απριλίου 2016

5 Τεράστιοι σεισμοί μέσα σε 48 ώρες καθώς σεισμολόγος προειδοποιεί ότι έρχονται Καταστροφικοί ΜΕΓΑ Σεισμοί!

Γιατί ο φλοιός της Γης τρέμει τόσο βίαια ξαφνικά; Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών, υπήρξαν πέντε μεγάλοι σεισμοί σε παγκόσμιο επίπεδο, και ένας εξέχων σεισμολόγος δήλωσε ότι «καταστροφικοί μέγα σεισμοί" θα επακολουθήσουν. Στην πραγματικότητα,  σεισμολόγος Roger Bilham του Πανεπιστημίου του Κολοράντο έχει κάνει πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο με την προειδοποίηση ότι «οι σημερινές συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν τουλάχιστον τέσσερις σεισμούς μεγέθους μεγαλύτερο από 8.0 Ρίχτερ". Εάν οι προβλέψεις του είναι ακριβείς, ο πλανήτης μας βρίσκεται μπροστά στο γκρεμό ενός κύματος φυσικών καταστροφών σε  κάτι που κανείς από εμάς δεν έχει βιώσει ποτέ πριν.
Από τις αρχές του 2016, η Νότια Ασία έχει πληγεί από έναν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό μεγάλων σεισμών, και αυτό έχει κάνει τους επιστήμονες να προσπαθούν να δώσουν μια εξήγηση. Το παρακάτω προέρχεται από  το the Express ...
Οι επιστήμονες λένε ότι έχει υπάρξει ένας άνω του μέσου όρου αριθμός  σημαντικών  σεισμών σε όλη την νότια Ασία  και τον Ειρηνικό από την αρχή του έτους.
Η αυξημένη συχνότητα έχει πυροδοτήσει φόβους για μια επανάληψη του σεισμού του Νεπάλ του 2015, όταν 8.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ή ακόμα χειρότερα.
Ο Roger Bilham, σεισμολόγος του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, δήλωσε: « Οι τρέχουσες συνθήκες μπορούν να προκαλέσουν τουλάχιστον τέσσερις σεισμούς μεγαλύτερους από 8,0 Ρίχτερ.
Και αν αυτοί οι σεισμοί καθυστερήσουν, η ένταση που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια των αιώνων θα προκαλέσει πιο καταστροφικούς μέγα σεισμούς».
Ένας μόνο σεισμός μεγέθους 8,0  σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή θα προκαλούσε μια καταστροφή ιστορικών διαστάσεων.
Αν επρόκειτο για τέσσερις από αυτούς, όπως ο Roger Bilham υποστηρίζει, αυτό θα είναι ένας πλήρης και απόλυτος εφιάλτης.
Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι ένας σεισμός μεγέθους 8.0 θα είναι πολλές, πολλές φορές μεγαλύτερος από τους δίδυμους σεισμούς που έπληξαν την Ιαπωνία νωρίτερα σήμερα ...

Ένας καταστροφικός σεισμός 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Ιαπωνία ώρες μετά από τον πρώτο κατά τον οποίο σκοτώθηκαν τουλάχιστον τρεις και τραυματίστηκαν άλλοι 19.
Οι σεισμοί, οι οποίοι έπληξαν το νοτιοδυτικό νησί Κιούσου, ισοπέδωσαν περισσότερο από μια ντουζίνα σπίτια, πυροδότησαν πυρκαγιές και παγίδευσαν πολλά άτομα κάτω από κτίρια που κατέρρευσαν.
Περίπου 350 άτομα στρατιωτικό προσωπικό έχουν αποσταλεί για να βοηθήσουν στην προσπάθεια διάσωσης, δήλωσε ο επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Yoshihide Suga.
Ο πρώτος σεισμός, μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έπληξε την ασιατική χώρα, νοτιο-ανατολικά, αργά την Παρασκευή, τοπική ώρα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας.
Την Πέμπτη είδαμε επίσης  έναν σεισμός μεγέθους 6,5 να πλήττει το Βανουάτου , και έναν σεισμό μεγέθους 5,9  να συγκλονίζει τις νότιες Φιλιππίνες ...
Ένας σεισμός 5,9 Ρίχτερ έπληξε τις ακτές ανοικτά της Μιντανάο νωρίς την Πέμπτη, 14 Απριλίου αναφέρουν οι σεισμολόγοι, χωρίς ζημιές ή θύματα και χωρίς προειδοποίηση για τσουνάμι. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 2:21 πμ (1821 GMT της Τετάρτης) στα ανοικτά των ακτών της Ζαμποάνγκα ντελ Νόρτε, με επίκεντρο βάθους 15 χιλιομέτρων, το Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας και Σεισμολογίας των Φιλιππίνων (Phivolcs), δήλωσε.
Και φυσικά την Τετάρτη ένας τεράστιος σεισμός  μέγεθους 6,9 προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στην Μιανμάρ ...
Ένα σεισμός μεγέθους 6.9 έπληξε τη Μιανμάρ, την Τετάρτη, προκαλώντας δονήσεις γύρω από την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του γειτονικού Μπανγκλαντές, με αποτέλεσμα ζημιές σε πολλά κτήρια και τραυματισμούς ανθρώπων. Ο σεισμός, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε βάθος 134 χιλιομέτρων (83 μίλια), έπληξε την περιοχή περίπου 400 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Μιανμάρ Naypyidaw, σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS), και έγινε επίσης αισθητός σε περιοχές της Ινδίας και της Κίνας. Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θύματα, αν και στην περιοχή όπου το χτύπησε ο σεισμός οι υποδομές των επικοινωνιών είναι κάκιστες, όπως συμβαίνει σε πολλές από τις απομακρυσμένες επαρχίες της Μιανμάρ.
Γιατί λοιπόν συμβαίνει αυτό;
Γιατί η Ασία τρέμει τόσο βίαια ξαφνικά;
Και αυτό το κούνημα προοιωνίζει συμφορές και για άλλες περιοχές κατά μήκος του "Δαχτυλιδιού της Φωτιάς", συμπεριλαμβανομένης της δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών;
Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι όλη αυτό το κούνημα δεν έχει μόλις αρχίσει αυτή την εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, από την αρχή του ημερολογιακού έτους υπήρξε μια πολύ ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα  σε όλη την Ασία ...
Μόλις πριν από τέσσερις ημέρες, στις 10 Απριλίου, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Πακιστάν, όταν ένας σεισμός 6,6 ρίχτερ χτύπησε την Καμπούλ με μετασεισμούς στην Ινδία
Δύο ημέρες πριν, στις 8 Απριλίου, υπήρξε ένας σεισμός μεγέθους 4,2 στο Νεπάλ.
Το Νεπάλ είχε υποστεί έναν μεγαλύτερο 5,5 μεγέθους στις 22 Φεβρουαρίου.
Ένα μήνα πριν, στις 20 Ιανουαρίου, υπήρξε ένας σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Κίνα, και 16 μέρες νωρίτερα 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας σεισμός 6.7 ρίχτερ χτύπησε την Μανιπούρ στην Ινδία.
Επιπλέον, ας μην ξεχάσουμε όλες τις ηφαιστειακές εκρήξεις που υπάρχουν στην επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες.
Σύμφωνα  με το Volcano Discovery , 38 ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο εκρηγνύονται τώρα. Αυτός είναι σίγουρα ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμό.
Στο Κατά Ματθαίον 24, ο Ιησούς μας προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν σεισμοί στις «παράκτιες χώρες " ακριβώς πριν από την επιστροφή του. Αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε αρκετά  στο νέο μου βιβλίο . Αν πραγματικά είμαστε στην εποχή που η Βίβλος αναφέρει ως «τις τελευταίες ημέρες", θα πρέπει να περιμένουμε την εντατικοποίηση των σεισμών που λαμβάνουν μέρος στον πλανήτη.
Αν ο σεισμολόγος Roger Bilham είναι σωστός και εμείς αρχίζουμε να βλέπουμε μια σειρά από απόλυτα τεράστιους σεισμούς, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά την πορεία των παγκόσμιων γεγονότων κυριολεκτικά εν μία νυκτί.
Ακόμη και ένας μόνο σεισμός μεγέθους 8,0 σε μια μεγάλη πόλη στην Ιαπωνία, την Κίνα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να προκαλέσει την συντριβή των παγκόσμιων αγορών, κάτι που θα σήμαινε θα σήμαινε δισεκατομμύρια δολάρια σε οικονομική ζημία.
Έτσι, ας ελπίσουμε ότι ο φλοιός του πλανήτη μας θα αρχίσει να σταθεροποιείται, αλλά ας μην αγνοούμε τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων.
Αυτό που μας προειδοποιούν τώρα ευθυγραμμίζεται απόλυτα με αυτό που ο Ιησούς μας προειδοποίησε πριν σχεδόν 2000 χρόνια, και αυτό είναι ένα πολύ απογοητευτικό πράγμα αν το λάβετε υπόψην.
Ο Michael Snyder είναι ο ιδρυτής και εκδότης του End Of The American Dream έλος του αμερικανικού ονείρου). Το νέο αμφισβητούμενο νέο βιβλίο του Michael με προφητείες της Αγίας Γραφής με τίτλο «The Rapture Verdict" είναι διαθέσιμο  σε χαρτόδετο βιβλίο.

theeventchronicle
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα