Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Apple: Το iPhone σου θα λήξει σε 3 χρόνια


Σύμφωνα με ένα report του Forbes.com, ο προβλεπόμενος κύκλος ζωής του iPhone είναι τα τρία έτη, όπως και του Apple Watch, ενώ τα OS X-a series των λειτουργικών συστημάτων που  δημιουργούνται και διατίθενται από την Apple Inc καθώς και οι συσκευές AppleTV θα έχουν επιπλέον δώδεκα μήνες ζωής.

Ο ηλεκτρονικός γίγαντας των ΗΠΑ, η Apple, έχει δηλώσει πως τα iPhones έχουν διάρκεια ζωής τριών ετών και το ίδιο ισχύει και για τοApple watch, ενώ οι συσκευές AppleTV λήγουν σε τέσσερα χρόνια.

«Για να μοντελοποιήσουμε την χρήση του πελάτη, μετράμε την ενέργεια που καταναλώνεται από ένα προϊόν, ενώ αυτό τρέχει σε ένα προσομοιωμένο σενάριο,» η Apple επισήμανε στις δηλώσεις της.

«Τα καθημερινά πρότυπα χρήσης είναι συγκεκριμένα για κάθε προϊόν και είναι ένα μίγμα πραγματικών και διαμορφωμένων customer- use data. Τα χρόνια χρήσης, που βασίζονται στους πρώτους ιδιοκτήτες, υποτίθεται πως είναι τα τέσσερα έτη για συσκευές OS X και tvOS και τρία έτη για iOS και συσκευέςwatchOS,» η εταιρεία πρόσθεσε.

Αυτοί οι αριθμοί βρίσκονται σε αρμονία με τη στρατηγική της Apple της έκδοσης και της κυκλοφορίας των operating system updates σε παλαιότερες συσκευές και το hardware που προσφέρεται για την αντικατάσταση παλαιών μονάδων.

Για παράδειγμα, η πρόσφατη κυκλοφορία του iPhone SE, το οποίο έχει σχεδιαστεί παρόμοια με το iPhone 5S, μπορεί να αναβαθμιστεί από το νέο iOS 9 στα επόμενα τρία χρόνια με iOS ενημερώσεις, κάτι το οποίο το iPhone 5S δεν θα είναι σε θέση να το κάνει.

Η χρονική κλίμακα μεταξύ της κυκλοφορίας του 5S και του SE είναι ακριβώς μέσα σε αυτό το περιθώριο των τριών ετών.

Ωστόσο, η Apple δεν παρέχει συμβατότητα των λειτουργικών συστημάτων της για παλιότερο υλικό.

Πηγή: SecNews

nooz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα