Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΙΗΣΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ – ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «ΙΟΛΗ»


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στίχος β17-18 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
β17 - β18 .- και γαρ του φιλος υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις ευπωλον εβη κοιλης ενι νηυσιν ,
[ και διότι ο αγαπημένος του γιος συγχρόνως με τον ισόθεο Οδυσσέα στο άλογο-τροφο Ίλιο ταξίδεψαν μέσα σε κοίλα πλοία ]
Ερμηνεία του στίχου β17-18 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΙΗΣΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ – ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «ΙΟΛΗ»
Ο στίχος β17-18 της Οδύσσειας μας αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, συνταρακτικά γεγονότα του παρελθόντος του πλανήτη μας.
Ο Οδυσσεας –Ιησούς ,οι άνθρωποι υβρίδια με νοημοσύνη κάργας και το νοητικό όπλο έλεγχου του νου με το κωδικό όνομα ΙΟΛΗ ,είναι κάποια από αυτά.
Θυμίζω πως βρισκόμαστε στο σημείο που Ο Αιγύπτιος γέροντας, άρχοντας του αστρικού συστήματος Μέγας Κύων, βασιλέας της σπείρας του Ωρίωνα στο παρελθόν ,απολογείται ενωπιον των Αργειων γερόντων και της Γήινης αντιπροσωπίας για την καταστροφή που, ο γιος του Αντιφος, επιτέλεσε εις βάρος του πλανήτη Ιθάκη 33 ,στο μακρινό παρελθόν .
Η πιο συνταρακτική είδηση είναι αυτή που μας ενημερώνει πως η Ιλιαδα αναφέρεται ανάμεσα σε αλλα θέματα και στο θέμα του Ιησού Χρηστού και όσων έλαβαν χωρά στον πλανήτη την σημαντική εκείνη περίοδο.
Εχω κάνει ηδη ανάλυση της πρότασης [ Οδυσηι Ιλιον εις ] στην προηγούμενη ανάρτηση. Μάθαμε λοιπόν, πως τα πάντα όλα για την ιστορία του Ιησού – Οδυσσέα περιέχονται στην Ομηρική Ιλιαδα .
Η αποκωδικοποίηση της Ιλιαδας αποτελεί προτεραιότητα, για τον γράφοντα.
Μια πρώτη ματιά που έριξα στους πρώτους [15] στίχους της Ιλιαδος, επιβεβαιώνουν τον στιχο β17 της Οδύσσειας. Η Ιλιαδα περιγραφεί με κάθε λεπτομέρεια το ευφυές σχέδιο της θεάς Αθηνάς για την σωτηρία του πλανήτη Ιθάκη 33.
Ο Ιησούς Χρηστός είναι η ενσάρκωση του υιού της Λητούς και του Δια, Απόλλωνα .Η μητέρα του [ Παναγία], στο Γήινο επίπεδο, είναι η ιέρεια της Ηρας, Αρήτη. Ο Αχιλλέας είναι εξωγήινος από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων.

Ο λόγος της ενσάρκωσης του Απόλλωνα στο Γήινο επίπεδο κρίθηκε αναγκαίος στην λογική πως ,εκτός από τον γενετικό τους κωδικα που άλλαξε ο Αλέξανδρος με τους Δωριείς του, έπρεπε να αλλάξει και η φιλοσοφία ζωής των ανθρώπων αυτών, ώστε το πείραμα Ιθάκη 33 να ήταν επιτυχές.
Αυτος είναι ο λόγος για την «γέννηση» του στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, κέντρο των ρυπαρών εθνών. Ο υπόλοιπος κόσμος [Δωριείς –Ίωνες] δεν χρειαζόταν «σωτήρα» .Τα θεμέλια του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού ήταν εγγύηση για αυτό.
Σήμερα γνωρίζουμε πως αποτύχαμε. Γνωρίζουμε και τους υπεύθυνους για την αποτυχία μας. Το ζώο μέσα μας [διττή υπόσταση] δείχνει να κερδίζει την μάχη προς το παρόν. Η θυσία του Ιησού Χρηστού αποδεικνύεται άκαρπη. Η νοοτροπία των Σκύλων του Σείριου δείχνει να κερδίζει την μάχη και να οδηγεί τον πλανήτη στην καταστροφή.
Τα λάθη των εξωγήινων ανθρώπων του Σείριου.
Εχω ηδη εξηγήσει στο βιβλίο άλφα, πως μετά το τέλος του πολέμου των γαλαξιών Αργος και Τριγωνικού ,ο Δίας ευχαριστημένος από την απόδοση των Αχαιων του Ωρίωνα στον μακροχρόνιο πόλεμο, τους παραχώρησε το αστρικό μας σύστημα για εκμετάλλευση για μια περίοδο 100 Μεγάλων Ενιαυτών* [ 100 Χ 25920 = 2.592.000 εκ. χρόνια ]
*οι εξωγήινοι μετρούν το πέρασμα του χρόνου σε ενιαυτούς μεγάλους, η μικρούς. Ένας Μ.Ε. ισούται με 25920 χρόνια [360 μοίρες ]. Πρόκειται για την θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών, η οποία επίσης έχει ερμηνευτεί στο βιβλίο άλφα της Οδύσσειας .Ο κανονικός ενιαυτός – εποχή μετρά 2160 χρόνια, η 30 μοίρες του Ζωδιακού κύκλου.
Η χρονική αυτή περίοδος έληξε πριν 4336 χρόνια ακριβώς. Όταν η τελευταία εποχή του ΤΑΥΡΟΥ, συνάντησε την τελευταία εποχή του ΚΡΙΟΥ. Το έτος μηδέν είναι το 2320 π.χ. Είναι η ημερομηνία που η θεά Αθηνά έρχεται στη ΓΗ και οι Σκύλοι του Σείριου αποχωρούν ηττημένοι κατά κρατος από τις υγιείς δυνάμεις του γαλαξία.
Στο στιχο β17-18 περιγράφεται, από τον ίδιο τον πατερα του Αντιφου, η προτεραιότητα του σε ότι αφορά τον πλανήτη μας. Η δημιουργία ανθρώπων υβριδίων με νοημοσύνη κάργας. Ο Αντιφος ,όπως κάθε άρχοντας του Αργου, είναι μοριακός, βιολόγος γενετιστής. Γνωρίζει τα μυστικά της δημιουργίας ζωής από τα δομικά συστατικά του σύμπαντος ,είναι ισόθεος και ισότιμος με τους υπολοίπους Αργειους άρχοντες.
Όπως όλοι γνωρίζουμε ηδη όμως, κάθε γενιά θεών στο γαλαξία έχει τους δικούς της περιορισμούς στη γνώση. Κορυφαίοι είναι οι Δαναοί του Μενέλαου. Ο δυστυχής Αντιφος κατέχει την γνώση δημιουργίας ανθρώπων με νοημοσύνη κάργας και αυτό κάνει, είναι η αγαπημένη του διασκέδαση . Δημιουργεί κοινωνίες με τέτοιους ανθρώπους και βασιλιάδες –θεούς – τέρατα, μέλη των εξωγήινων αποστολών .
Αποδεικνύεται από την αποκωδικοποίηση, πως η δημιουργία τέτοιων κοινωνιών [ βιολογικά αναλώσιμων ανόητων ανθρώπων] γίνεται για την διασκέδαση των μελών των διαφόρων εξωγήινων αποστολών, που κατά καιρούς εμφανίστηκαν στον πλανήτη μας την συγκεκριμένη περίοδο.
Ο αγαπημένος γιος του Αιγύπτιου γέροντα, Αντιφος, κατέστρεψε τον πλανήτη ΓΗ με τις επιλογές του. Δημιούργησε ολοκληρωτικό πένθος για αυτόν και στο τέλος έπλυνε τα χέρια του για την καταστροφή που επιτέλεσε.
Υπερβολικά σε μεγάλους αριθμούς και για υπερβολικά μεγαλο χρονικό διάστημα ,ο γιος του Αντιφος δημιουργούσε το αγαπημένο του ανθρώπινο υβρίδιο με την νοημοσύνη κάργας.
Ο Αντιφος είναι ο σκοτεινός βασιλέας του Αδη για τα ανθρώπινα πλάσματα που δημιουργεί στον πλανήτη μας. Οι γενετικοί κώδικες που χρησιμοποιεί είναι ατελείς λογω έλλειψης γνώσεων και το αποτέλεσμα είναι αναλώσιμα βιολογικά προϊόντα άνθρωποι με νοημοσύνη κάργας .
Ο γιος του Αιγύπτιου πέθανε Έπρεπε να τιμά τον γενετικό κωδικα του Δια και δεν το έπραξε Έπρεπε να τιμά το γαλαξιακό δίκαιο και δεν το έπραξε.
Ο αντίθεος Οδυσσεας.
Αντίθεος σημαίνει ισόθεος όμως ο αναγραμματισμός της λέξης μας πληροφορεί για αυτόν που είναι αντίθετος του θεού [άνθρωπος θνητός].
Τι θέλει να πει ο ποιητής ;;;
Ο Όμηρος με το εν λογω επίθετο μας θυμίζει την διττή μας υπόσταση, αυτή του θνητού ζώου και του θεού μέσα μας. Είναι στο χέρι μας να γίνουμε ισόθεοι «σκοτώνοντας» το ζώο μέσα μας.
Η έκφραση [Αντιθεω Οδυσηι], που χρησιμοποιείται από τον Όμηρο, δεν είναι τυχαία, μας εξηγεί πως ο Οδυσεας [ ο επιλεγμένος θνητός –θεός από τους δημιουργούς να εποικίσει τον πλανήτη ] , έχει διττή υπόσταση.
Η κωδικοποίηση του Ομηρου όμως είναι τετοια ,ώστε ο αναγραμματισμός της λέξης [Οδυσηι] να αποδώσει το όνομα [Ιησού δ’] έτσι, ώστε να αποκλειστεί από τον ερευνητή παντελώς η ερμηνεία ως τυχαία - σύμπτωση.
Πως το κάνει αυτό ;;;
Γνωρίζουμε ηδη πως ο Ιησούς ήταν θεάνθρωπος [θεός + άνθρωπος] είχε, δηλαδή, διπλή υπόσταση.
Η έκφραση λοιπόν [αντιθεω Οδυσηι – Ιησού δ’ ] μας εξισώνει με τον θεάνθρωπο.
Ο ίδιος ήταν που συνιστούσε τους «μαθητές» του, πως είναι ικανοί να πράξουν τα ίδια με εκείνον και ακόμη περισσότερα, αν απλώς πίστευαν.
Εχω διαπιστώσει πως οι άνθρωποι [ακόμη και γιατροί ] αγνοούν παντελώς σχεδόν την σημαντική αυτή πληροφορία [ την ύπαρξη του θεού μέσα τους] .
Συναντάμε την έκφραση [αντιθεω Οδυσηι] επτά συνολικά [7] φορές μέσα στους 12110 στίχους της Οδύσσειας [ α21 – β17- ζ331-ν126-υ369-φ254-χ291]
Στις [5] πέντε από αυτές σαν [αντιθεω] και [2] δυο σαν [αντίθεος ]
[Αντιθεω] στους στίχους α21 –β17-ζ331-ν126-χ291
[αντίθεος ] στους στίχους υ369-φ254
[Πέντε ψωμιά και δυο ψάρια] σας θυμίζει τίποτα ;;;
Έχει να κάνει με τον αριθμό των γνωστών στο ευρύ κοινό [5] αισθήσεων, που προμηθεύουν με δεδομένα τους εγκεφάλους μας και των δυο [2] που αγνοούμε και αυτές είναι η τηλεπάθεια [όλοι οι εγκέφαλοι μας είναι συνδεδεμένοι και όλα τα δεδομένα που κυκλοφορούν στο ηλεκτρομαγνητικό μας περιβάλλον είναι άμεσα γνωστά σε όλους μας – άσχετο αν δεν το γνωρίζουμε ] και η κίνηση [γνωρίζετε την μέθοδο δημιουργικού περπατήματος ;;;]
Σύνολο [7] αισθήσεις όπως εξηγώ και στο κεφάλαιο [Γνωθι σ’αυτόν] του αποκωδικοποιημένου βιβλίου άλφα της Οδύσσειας.
Ερμηνεία ενός ακόμη τρόπου κωδικοποίησης του ιερού κείμενου, από τον Όμηρο.
Ο άθεος τιμωρείται. Ο θεός τον εκδικείται.
Άνθρωπε της ΓΗΣ κατανόησε την φυσιολογία σου [γνωθι σ’αυτόν] .Τοποθέτησε τις προτεραιότητες σου σωστά. Απαλλάξου από την θνητή υπόσταση σου.
Βρείτε την εξωγήινη βίο- νάνο- τεχνολογία, που θα σας απαλλάξει από την διττή σας υπόσταση και θα σας κάνει ισόθεους.
Κωδικό όνομα ΙΟΛΗ.
Ο επηρεασμός του μυαλού με νοητικό ηλεκτρομαγνητικό όπλο .Καθαρή αναφορά στο νοητικό όπλο του «αργυροτοξου» Απόλλωνα με το οποίο αλλοίωσε το αποτέλεσμα του πολέμου σε βάρος των Αχαιων ,την συγκεκριμένη χρονική περίοδο της φιλονικίας Αγαμέμνονα – Αχιλλέα για την Χρυσηίδα.
Εξωγήινη απαγορευμένη τεχνολογία έλεγχου του νου ανθρώπων – θεών και του βίο-υπολογιστή των αστρικών τους σκαφών. Η γνώση και η χρήση της τεχνολογίας επιτρέπεται μόνο στους Έλληνες, Κρονιους, Ολύμπιους Θεούς.
ΠΡΟΣΟΧΗ .- η τηλεόραση είναι ένα απηρχαιωμένο όπλο έλεγχου του νου, όμως, όπως όλοι παρατηρούμε κάνει μια χαρά την δουλειά της, στο δικό μας νοητικό επίπεδο. Ο Όμηρος αναφέρεται σε νοητικό όπλο έλεγχου του νου ηρώων –ανδρων ,όπως οι εξωγήινοι γείτονες μας και των βίο- υπολογιστών των αστρικών τους σκαφών, όταν μιλά για τις Μίκρο-εντολές [σαϊτιές] του Απόλλωνα εναντίον του στρατεύματος των Αχαιων και των μεταφορικών – πολεμικών τους μέσων, στην Ιλιαδα.
Ο «μύθος» , του έρωτα του Ηρακλή για την Ιόλη, μας αποκαλύπτει το κωδικό όνομα της απαγορευμένης εξωγήινης τεχνολογίας .
« Ιόλη = «Στην ελληνική μυθολογία η Ιόλη ήταν κόρη του Ευρύτου, βασιλιά της Οιχαλίας, και της Αντιόπης ή Αντιόχης, κόρης του Πύλα. Η Ιόλη είναι γνωστή ως αντικείμενο του πόθου του μέγιστου των ηρώων, του Ηρακλή, που προκάλεσε έμμεσα τον θάνατό του.
Ο Ηρακλής ερωτεύθηκε την Ιόλη και τη ζήτησε, αλλά ο Εύρυτος προκήρυξε πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας με την Ιόλη ως έπαθλο για όποιον τον νικούσε. Ο Εύρυτος ήταν εγγονός του θεού Απόλλωνα και γι' αυτό ήταν δεινός τοξότης ως χρήστης του θεϊκού του τόξου.
Ωστόσο, ο Ηρακλής νίκησε τον Εύρυτο, αλλά ο βασιλιάς δεν ήθελε να του δώσει την Ιόλη. Ο Εύρυτος και οι γιοί του προφασίσθηκαν φόβο μήπως ο ήρωας καταληφθεί και πάλι από μανία και σκοτώσει τα παιδιά του. Αυτό σημαίνει ότι γνώριζαν, και άρα ήταν ευρύτερα γνωστό, πως ο Ηρακλής έκανε τους 12 άθλους του για να εξαγνισθεί από τον φόνο των παιδιών του.
Από τα παιδιά του Ευρύτου μόνο ο Ίφιτος πήρε το μέρος του Ηρακλή και υπεστήριζε ότι έπρεπε να του δώσουν την Ιόλη»
/ αποσυμβολισμος της ΙΟΛΗΣ = τεχνολογία έλεγχου του νου / ο Ευρυτος είναι ανιψιός του Απόλλωνα που κατέχει την τεχνολογία και την χρησιμοποιεί στον Τρωικό πόλεμο εναντίον των Αχαιων , άρα και ο Ευρυτος την γνωρίζει και αρνείται να την δώσει στον Ηρακλή. Η τεχνολογία παραμένει στα χέρια των Ολύμπιων θεών / ο έλεγχος του νου μέσα στο κρανίο μας με ηλεκτρομαγνητικές Μίκρο-εντολές .
Το νοητικό όπλο έλεγχου του νου είναι το κλειδί για να κερδίσεις τα πάντα όλα. Ο Ηρακλής το ζήτησε από τους θεούς και αυτοί αρνήθηκαν να του το δώσουν .Είναι νοητικό ηλεκτρομαγνητικό όπλο πλήρους έλεγχου του νου των πληρωμάτων και της λειτουργίας των βίο-υπολογιστών των αστρικών σκαφών τους.
Πιστέψτε το. Ο έλεγχος του νου γίνεται με κάποιο ηλεκτρομαγνητικό όπλο που επηρεάζει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα του μυαλού σου. Τα πράγματα είναι τόσο απλά στο γαλαξία Αργο, οποίος ελέγχει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα ,ελέγχει το νου ανθρώπων – θεών καθώς και τους υπολογιστές των αστρικών τους σκαφών.
Η χρήση της τεχνολογίας γίνεται με μέτρο χωρίς υπερβολές από τα αστρικά σκάφη των Ελλήνων αθανάτων.
Αναγραμματισμός του [ευπωλον ]
1435[4]= ευπωλον*.-[ευπωλος = ο έχων ωραίους ίππους – ο τρεφων ωραίους ίππους = Α.Ε. = ίππος = αστρικό σκάφος κάποιου τύπου = η ζωή στη ΓΗ βασίστηκε σε ένα μεγαλο μέρος στα άλογα όποτε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την ερμηνεία άλογο-τροφο ΓΗ ].-β17-18
1435[4]= ευ πλω ον*.-[ευ = καλός ωραίος / πλω = πλέω –ταξιδεύω / ον = ον / ο ίππος είναι ωραίο ον για να ταξιδεύεις ].-β17-18
1435[4]= ευ πωλον*.-[ευ = καλός –ωραίος/ πώλος = πουλάρι / το ωραίο πουλάρι = Α.Ε. = το ωραίο αστρικό σκάφος κάποιου τύπου = το ωραίο πουλάρι ].-β17-18
1435[4]= ουν πελω *.-[ουν = αληθινά – πράγματι / πελω = κινούμαι – γίνομαι – συμβαίνω / πραγματικά κινούμαι με το αστρικό σκάφος / πραγματικά το κύριο μεσο μεταφοράς στη ΓΗ την συγκεκριμένη εποχή ήταν τα άλογα ].-β17-18
1435[4]= πώλε ‘ ουν *.-[πώλε’ = πωλεομαι = πηγαίνω –έρχομαι – συχνάζω / αληθινά πηγαίνω –έρχομαι στο διάστημα με το αστρικό μου σκάφος = πηγαίνω έρχομαι με το άλογο μου ].-β17-18
1435[4]= νου πελω *.-[νου = το μυαλό –η σκέψη – η νόηση / πελω = κινούμαι – γίνομαι – συμβαίνω / πραγματικά κινούμαι νοητικά – με την σκέψη με το αστρικό σκάφος = χρησιμοποιώντας το μυαλό μου κινούμαι με το άλογο ].-β17-18
1435[4]= νου πώλε ‘ *.-[πώλε’ = πωλεομαι = πηγαίνω –έρχομαι – συχνάζω / αληθινά πηγαίνω –έρχομαι στο διάστημα με την σκέψη μου ].-β17-18
1435[4]= πω νέο λυ’[ω].-[ πω = κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε / επι κάποιο χρονικό διάστημα οιονδήποτε / νέο [1] = πλοίο = Α.Ε. = αστρικό σκάφος / λύω = λύω –απελευθερώνω – διαλύω –χωρίζω – καταστρέφω / κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε το αστρικό σκάφος απελευθερώνω και ταξιδεύω για απεριόριστο χρόνο = κατά κάποιο τρόπο οποιονδήποτε ,το αστρικό σκάφος καταστρέφω με την σκέψη μου .Πρόκειται για το νοητικό όπλο του Απόλλωνα με το κωδικό όνομα ΙΟΛΗ ].-β17-18
1435[4]= πω νέο λυ’[ω].-[ νέο [2] = ο νέος άνθρωπος / κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε το αστρικό σκάφος τον νέο άνθρωπο απελευθερώνει επι μακρό χρονικό διάστημα ].-β17-18
1435[4]= πω νέο λυ’[ω].-[ νέο [3] = νέο –είδηση / η είδηση είναι πως κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε το αστρικό σκάφος τον νέο άνθρωπο απελευθερώνει ].-β17-18
1435[4]= πω νου ελ’[ω] .-[ νου = το μυαλό μου / ελω = ελαω = ωθώ –κινώ –διώκω – φέρω –κανω κάτι – επιτελώ –διαπορώ / κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε με το μυαλό κινώ το αστρικό μου σκάφος για απεριόριστο χρόνο ].-β17-18
1435[4]= πω νου ελ’[ω] .-[ ελω = υποτακτική του αιρεω = πιάνω –παίρνω –λαμβάνω συλλαμβάνω –φονεύω – λαφυραγωγώ –κυριεύω – καταλαμβάνω – εκλέγω – ορίζω – προτιμώ –ακολουθω / κατά κάποιο τρόπο οιονδήποτε με το μυαλό κανω τα πάντα όλα σε ένα αστρικό σκάφος = καθαρή αναφορά σε νοητικό όπλο που επηρεάζει κατά το δοκούν το πλήρωμα και το ίδιο το αστρικό σκάφος οδηγώντας το στην καταστροφή ].-β17-18
1435[4]= πω νου ελ’[ω] .-[ ελω = υποτακτική του αιρεω / με κάποιο τρόπο και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί ελέγχω νοητικά κατά το δοκούν χειριστές και αστρικά σκάφη ].-β17-18
1435[4]= Πυλον εω *.-[Πυλός = η γνωστή Πύλος = ο πλανήτης Πύλος όπου καταλήγει Ο.Π. που οδηγεί στις κεντρικές σπείρες του Αργου = Αστρική πύλη από την οποία τα αστρικά σκάφη εισέρχονται στον Ο.Π. –χοάνη –δίνη –πτυχή του διαστημικού χιτώνα / εω = εαω = αφήνω –επιτρέπω / επιτρέπω τα ωραία αστρικά σκάφη να χρησιμοποιούν τις αστρικές πύλες και τους Ο. Π. / σου επιτρέπω να ταξιδέψεις στο αστρικό σύστημα της Πύλου ].-β17-18
1435[4]= ουν πλέω *.-[ουν = αληθινά / πλέω = πλέω –ταξιδεύω / αληθινά ταξιδεύω με τα αστρικά σκάφη μέσω των αστρικών πυλών στο διάστημα ].-β17-18
1435[4]= νου πλέω *.-[νου = το μυαλό – η νοημοσύνη – η σκέψη / αληθινά ταξιδεύω με την σκέψη μέσα στα αστρικά σκάφη μέσω των αστρικών πυλών στο διάστημα ].-β17-18
1435[4]= λύω νέο π’[η] *.-[λύω = λύνω –λύω – απελευθερώνω – διαλύω –χωρίζω –διαλύω –καταστρέφω / νέο [1] = πλοίο = αστρικό σκάφος / πη [1] = που / που απελευθερώνω το αστρικό σκάφος μου να ταξιδέψει ;;; ].-β17-18
1435[4]= λύω νέο π’[η] *.-[πη [2] = κάπως –κατά κάποιο τρόπο / κατά κάποιο τρόπο με την σκέψη μου το αστρικό σκάφος καταστρέφω ].-β17-18
Σχόλιο .- Ίπποι = συμβολίζουν αστρικά σκάφη στα Ομηρικά κείμενα Ο αναγραμματισμός του [ευπωλον] δεν αφήνει περιθώρια για άλλες ερμηνείες.
Υπάρχει όμως μια υπερβολή διότι στη συνέχεια ο στίχος αναφέρεται στα κοίλα πλοία [αστρικά σκάφη ] Τι θέλει να πει ο ποιητής ;;;
Μια δεύτερη ερμηνεία είναι η άλογο-τροφος ΓΗ και όχι η Τροία.
Ο ποιητής περιγραφεί ,πως ο Ιησούς – Οδυσσεας βρέθηκε στη ΓΗ , την εποχή που έτρεφε μόνο άλογα, σε μια από τις ερμηνείες του στίχου.
Ταυτοχρονα και οι δυο βρέθηκαν και στον Τριγωνικό γαλαξία.
Τα αστρικά σκάφη απελευθερώνουν τον άνθρωπο από τα δεσμά της απομόνωσης στο σύμπαν, επιτρέποντας τον να κινείτε όπως θέλει και αιώνια μέσα σε αυτά.
Πρώτη εμφάνιση ενός νοητικού όπλου –Μίκρο εντολής με το οποίο μπορώ να καταστρέψω κατά κάποιο τρόπο ένα αστρικό σκάφος εξωγήινης τεχνολογίας. Γνωρίζουμε ηδη πως πρόκειται για το νοητικό όπλο του Απόλλωνα, με το κωδικό όνομα ΙΟΛΗ, από τον αναγραμματισμό της λέξης [Κοίλης].
Αναγραμματισμός του Στίχου β17-18
7259[5]= και γαρ του φιλος υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις ευπωλον εβη κοίλης ενι νηυσιν *.-[ του = του Αιγύπτιου γέροντα / φιλος = αγαπητός-προσφιλής-ευάρεστος-τερπνός-φίλιος–φιλικός / υιος = γιος –δημιούργημα /αμα = συγχρόνως / αντιθεω = ισόθεος / Οδυσηι = ο Οδυσεας – ο σύγχρονος άνθρωπος της ΓΗΣ αυτος με την διττή υπόσταση και τον Γ.Κ. του Δια / Ιλιον = η πόλις της Τροίας – η τρωική επικράτεια – Ο τριγωνικός γαλαξίας – η Ομηρική Ιλιαδα – ο Ήλιος – το Ηλιακό σύστημα – το πνευματικό φως / ευπωλος = ο έχων ωραίους ίππους – ο τρεφων ωραίους ίππους = Α.Ε. = ίππος = αστρικό σκάφος κάποιου τύπου /εβη = του βαίνω = θέτω –ξεκινώ –πηγαίνω-στέκω/ κοίλης = ο έχων –ο σχηματίζων κοιλότητα –κοίλος-βαθύς = Α.Ε. = η κοιλότητα του κρανίου μας – το αβυσσαλέο βάθος των νοητικών διεργασιών -ικανοτήτων του εγκεφάλου μας = το εσωτερικό ενός αστρικού σκάφους = το εσωτερικό των βίο-υπολογιστών τους / ενι = μέσα / νηυσιν = πλοία = αλληγορικα = Ι.Δ. / και διότι αυτού ο προσφιλής γιος – δημιούργημα στο άλογο-τροφο Ιλιον πήγε συγχρόνως με τον ισόθεο Οδυσσέα μέσα στα κοίλα αστρικά σκάφη ].-β17-18
7259[5]=και γαρ ουτ’ φιλος υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ ουτι = ο κανενας = η αορατη εε / και διότι της αόρατης εε του Δια προσφιλής γιος – δημιούργημα ήταν συγχρόνως ο ισόθεος Οδυσεας όπως περιγράφεται στην Ιλιαδα του Ομηρου αυτος μετεβει μέσα σε ωραίο αστρικό σκάφος στο Ηλιακό σύστημα της ΓΗΣ ].-β17-18
7259[5]=και γαρ ουτ’ φιλος υιος αμ’ αντιθεω Ιησού δ’ Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ Ιησού = ο γιος του ΔΙΑ / και διότι της αόρατης εε του Δια προσφιλής γιος – δημιούργημα ήταν συγχρόνως ο ισόθεος Οδυσεας – Ιησούς όπως περιγράφεται στην Ιλιαδα του Ομηρου Αυτος στην άλογο-τροφο ΓΗ ταξίδεψε μέσα σε αστρικά σκάφη ].-β17-18
7259[5]=και γαρ ουτ’ φιλος υιος αμ’ αντιθεω οι δύση Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ οι = το άρθρο = οι = εοι = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι = οι = ε = αντωνυμία = τον εαυτόν της – αυτόν / δύση = εκεί που δύει ο Ήλιος = το σκοτάδι = το ζώο μέσα μας = η αμάθεια = το ξεκίνημα του πολιτισμού = ο δυτικός πολιτισμός / υπάρχει ο δυτικός πολιτισμός του Οδυσσέα –Ιησού σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ανατολικά κράτη και τις θρησκείες τους όπως τα έχει καθορίσει ο σύγχρονος άνθρωπος / και διότι ο αγαπημένος γιος της εε του ΔΙΑ ο ισόθεος Οδυσσεας – Ιησούς του δυτικού πολιτισμού περιγράφεται από τον Όμηρο στην Ιλιαδα Αυτος στην άλογο-τροφο ΓΗ πήγε μέσα σε αστρικά σκάφη ].- β17-18
7259[5]=Και γαρ ουτ’ Φιλ’ος Υιος αμ’ αντι’[α] θεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ ουτις = ο κανενας = κύριο χαρακτηριστικό του γενετικού μορίου είναι αόρατο / φιλώ = φιλεω = αγαπώ- υποδέχομαι ευμενώς –φιλοξενώ / ος = ο οποίος / αντια = κατά –εναντίον / και διότι του Αιγύπτιου ο αγαπημένος αόρατος γενετικός Κώδικας ήταν συγχρόνως εναντίον του θεϊκού Οδυσσέα όπως περιγράφεται στην Ομηρική Ιλιαδα Αυτος στην άλογο-τροφο ΓΗ πήγε μέσα σε αστρικά σκάφη να εφαρμόσει το ανόητο σχέδιο του ].-β2-α301-β17-18
7259[5]= Και γαρ ουτ’[ι] Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ και διότι αυτού ο αγαπημένος αόρατος γενετικός κώδικας ήταν αυτος που δημιουργεί θνητούς σε αντίθεση με τον θεϊκό Οδυσσέα- Ιησού που περιγράφεται στην Ιλιαδα Αυτος στην άλογο-τροφο ΓΗ πήγε μέσα σε αστρικό σκάφος ].-β17-18
7259[5]= για καρ του Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ για = προτρεπτικό μόριο / καρ [1] = κατά = κάτω –προς τα κάτω – εντελώς –ολοσχερώς - εναντίον / και διότι ολοσχερώς σε ότι αφορούσε τον Γ.Κ. αυτού το αγαπημένο του δημιούργημα ήταν ο άθεος άνθρωπος σε αντίθεση με τον Οδυσσέα-Ιησού όπως αυτος περιγράφεται στην Ομηρική Ιλιαδα Αυτος στην άλογο-τροφο ηλιόλουστη ΓΗ πήγε μέσα σε αστρικό σκάφος ].-β17-18
7259[5]=για Καρ του Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ καρ [2]= κεφάλι / και διότι σε ότι αφορούσε ολοσχερώς σχετικά με το κεφάλι – την νοημοσύνη του Αυτού ο αγαπημένος άνθρωπος – δημιούργημα ήταν ο άθεος –αυτος που ήταν ενάντια στο θεό σε αντίθεση με τον Οδυσσέα –Ιησού όπως αυτος περιγράφεται στην Ο.Ι. Αυτος στην άλογο-τροφο ηλιόλουστη ΓΗ πήγε μέσα σε αστρικό σκάφος ].-β17-18
7259[5]= για καρ του Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ καρ [3] = η τρίχα = μεταφορικά = ουδέν –τίποτα / και διότι σε ότι αφορά ολοκληρωτικά την νοημοσύνη του ανθρώπου είναι μηδαμινή Αυτος ήταν ο αγαπημένος άνθρωπος του Αιγύπτιου ο άθεος Θνητός ο εναντίον του θεού σε αντίθεση με τον Οδυσσέα –Ιησού όπως αυτος περιγράφεται στην Ο.Ι. Αυτος στην άλογο-τροφο ηλιόλουστη ΓΗ πήγε μέσα σε αστρικό σκάφος ].-β17-18
7259[5]= Κάργα ουτι Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ κάργα [1] = είδος πουλιού = Α.Ε. = όλα τα πτηνά στην Οδύσσεια συμβολίζουν και αστρικά σκάφη = κάργα επίσης είναι και το σύμβολο της κουτοπονηριάς της αμάθειας και της άγνοιας των πραγμάτων / ο αγαπημένος του ηλίθιος γιος μαζί με τον ισόθεο Οδυσσέα στην Τροία ταξίδεψαν μαζί μέσα σε αστρικά σκάφη ].-β17-18
7259[5]= Κάργα ουτι Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ κάργα [1] = είδος κουτοπόνηρου πουλιού/ η κάργα είναι το πουλί που παρουσιάζεται στη ζωγραφιά του Πιστοξενου[ ο Απόλλωνας και το μαύρο-πουλί] εκεί συμβολίζει τον κατώτερο εαυτό μας –το ζώο μέσα μας / ουτι = ο κανενας = χαρακτηριστικό της διπλής βίο-νάνο-έλικας /εδώ ο συγγραφέας παρουσιάζει ανθρώπους με την νοημοσύνη και συμπεριφορά της κάργας Αυτος στον οποίο αναφέρεται λοιπόν ο Αιγύπτιος γέροντας είναι ανόητος εκ κατασκευής αυτόν τον άνθρωπο αγαπούσε Αυτού του είδους η δημιουργία ήταν η αγαπημένη του ο άθεος ο εναντίον του θεού σε αντίθεση με τον Οδυσσέα –Ιησού όπως αυτος περιγράφεται στην Ο.Ι. Αυτοί βρέθηκαν στην άλογο-τροφο ΓΗ αφού ταξίδεψαν μέσα σε αστρικά σκάφη ].-β17-18
7259[5]=Αργά ικ’[ω] του Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ αργά [1] = ταχέως / ικω = φτάνω –καταλαμβάνω / και διότι ταχέως έφτασε με τα αστρικά του σκάφη ο αγαπημένος του γιος μαζί με τον Οδυσσέα στην άλογο-τροφο Τροία ].-β17-18
7259[5]=Αργά κι’[ω] του Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ κιω = πηγαίνω – βαδίζω / και διότι ταχέως πήγε με τα αστρικά του σκάφη ο αγαπημένος του γιος και ο ισόθεος Οδυσσεας στην άλογο-τροφο Τροία ].-β17-18
7259[5]=και Αργ’[ο] του Φιλος Υιος αμ’ αντιθεω οδυσηι Ιλιον εις Ευπωλον εβη Κοίλης ενι νηυσιν *.-[ αργό = ο γαλαξίας Αργος / και διότι ταχέως πήγε από τον Αργο ο αγαπημένος του γιος και ο ισόθεος Οδυσεας στην άλογο-τροφο Τροία ].-β17-18
Τετραπλή ερμηνεία .- α].- ο ανόητος γιος του Αιγύπτιου γέροντα συμμετείχε μαζί με τον Οδυσσέα στον πόλεμο των γαλαξιών Αργος και Τριγωνικός.
β].- ο ανόητος γιος του Αιγύπτιου γέροντα στο Ηλιακό μας σύστημα ήρθε ταχύτατα μέσα στα αστρικά σκάφη.
γ] Ο γιος του Αιγύπτιου αρέσκεται στη δημιουργία ανθρώπων με νοημοσύνη κάργας και
δ].-ο αγαπημένος γιος του ΔΙΑ Οδυσσεας – Ιησούς ήρθε στη ΓΗ, από τον γαλαξία Αργο, ταξιδεύοντας ταχύτατα μέσα στα αστρικά σκάφη των Δαναών. Η ιστορία του περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια στην Ομηρική Ιλιαδα.




Basil LykiardopoulosΟ κωδικας των Ελληνων αθανατων [3]



ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα