Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

"Λάθρο" και επικαιρότητα.



γράφει ο Legion 
 
 Λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν. Οι πάσης φύσεως νομικίστικοι και γραφειοκρατικοί όροι, δεν μπορούν να ορίζουν και να χαρακτηρίζουν ζωντανά πλάσματα, με σάρκα και οστά. 


Το πρόβλημα δεν έγκειται στο αν ένας άνθρωπος είναι λαθραίος η "νόμιμος". Είναι αστείο το επιχείρημα ως βάση δομημένου διαλόγου. Το πρόβλημα έγκειται στο ποιά συμφέροντα, κρύβονται πίσω απο τα εκάστοτε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, οχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά πλανητικά.

 Η βάση διαλόγου έγκειται στο δίπολο "φθηνά εργατικά χέρια" και "ακριβά εργατικά χέρια". 

Η Ελλάδα, αποφασίστηκε να βιομηχανοποιηθεί εκ νέου (στο μέλλον, μετά την τωρινή μεταβατική περίοδο που βιώνουμε) και να της δοθεί ιδιαίτερη "βάση" για την ατμομηχανή της Γερμανικής και ευρωπαϊκής οικονομίας και προκειμένου να συμβεί αυτό, έπρεπε και πρέπει να συμβούν 2-3 θεμελιώδεις αλλαγές. Να μεταρρυθμιστεί το κράτος , να ισοσκελιστεί η οικονομική δυνατότητα των πολιτών με τις δυνατότητες του κράτους (μείωση μισθών/συντάξεων, απολύσεις στο Δημόσιο, αποκρατικοποιήσεις κ.α) να ρυθμιστούν νέες εργασιακές σχέσεις μεταξύ εργοδοσίας και εργοδοτών και τέλος, μετατροπή της κοινωνίας σε σύγχρονο καπιταλιστικό πολυφυλετικό "παράδεισο". Μα το κυριότερο, να προσαρμοστούν οι πολίτες ιδεολογικά και σε νοοτροπία με τα νέα δεδομένα.

Το διαχρονικό ενεργειακό πρόβλημα της Ευρώπης, προορίζεται να το λύσει στο μέλλον η Ελλάδα, τόσο σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, οσο και σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο. 

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει οι Έλληνες να μην αντιδράσουν ποτέ και για κανένα λόγο. Να μην απειλήσουν δηλαδή τον υπο εκτέλεση Σχεδιασμό και να συμμορφωθούν στις αποφάσεις των ισχυρών , είτε με το καλό, είτε με το άγριο. 

Οι μεγάλες δυνάμεις αποφάσισαν να πεινάσουμε και να "μεταμορφωθούμε" σαν κοινωνία, κι αυτό θα γίνει είτε με το καλό και σταδιακά, είτε με το άγριο και....απότομα. 

Είναι πρακτικά αδιάφορο το αν θα γίνει αυτό με Δραχμή, Λίρα, η οπως τώρα με Ευρώ, αν και η Γερμανική επιδίωξη θα βόλευε να έχουμε ενα φθηνότερο νόμισμα. Είναι δεδομένο πως θα συμβεί. Το έχουν αποφασίσει ήδη και το εκτελούν με πρωτοφανή ζήλο. 

Διέλυσαν την Συρία για γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, θα διαλύσουν την Τουρκία αντίστοιχα για τον ίδιο λόγο, θα ιδρύσουν Κουρδικό κράτος για τον ίδιο λόγο. 

Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα δεν επιθυμούν θρησκευτικούς η Εθνικούς παράγοντες να τους χαλάσουν τα σχέδια. Όπως πολλές φορές έχουμε πει, ο Νέος Θεός είναι το Χρήμα κι ολα γίνονται για να επιβληθεί απόλυτα και ολοκληρωτικά . 

 Οι Έλληνες θα πρέπει υποχρεωτικά να μάθουν να ζούν με λιγότερα, το νέο εργατικό δυναμικό που θα ενσωματωθεί στην χώρα, θα πρέπει να μάθει να ζει με τα ελάχιστα -και να λέει και ευχαριστώ- ενώ η εγχώρια και ντόπια ολιγαρχία του πλούτου προετοιμάζεται για...χρυσές δουλειές και νέες ευκαιρίες....ανάπτυξης.

Οι πολυφυλετικές και πολυθρησκευτικές κοινωνίες, βολεύουν στον διαρκή συγκριτισμό των θρησκειών, την διαρκή ένταση και διχόνοια των κοινωνικών ομάδων, την ένταση μεταξύ των θρησκειών στην διαρκή φανέρωση των φανατικών και ακραίων στοιχείων τους απο την άρχουσα τάξη και στο τέλος θα εξυπηρετήσουν το τελικό στάδιο μηδενισμού των θρησκειών και τον απόλυτο αφανισμό τους. Το διαχρονικό πρόβλημα, δεν είναι η πάλη των ιδεών και τα διάφορα μοντέλα ιδεών που έχουν καλόπιστη και αγνή αφετηρία, αλλά οτι οι ιδέες, ανάλογα την περίσταση και την εποχή, βολεύουν και εξυπηρετούν τους ισχυρούς και τα προσωπικά τους συμφέροντα. Αυτό σε παράλληλο χρόνο, δεν αναιρεί την καθαρότητα η την ομορφιά ορισμένων ιδεών, άσχετα αν απο αυτές επωφελούνται τα αιώνια κοράκια των διαφόρων συμφερόντων που κυβερνάνε τον κόσμο μας. Είναι εξαιρετική η ιδέα της παγκοσμιότητας και της πλανητικής σκέψης, αλλά στο τέλος πάντα μιλάει το χρήμα. Για ποιόν ρατσισμό και αντίστοιχα αντιρατσισμό μιλάει κανείς, όταν ολα αρχίζουν και τελειώνουν στον παράγοντα παραγωγή και κέρδος. Όλες οι ιδέες ορίζονται ως κενού νοήματος, ενώπιων του καταναλωτισμού, της ανακύκλωσης ακόμα και των ιερών συναισθημάτων ενός εκάστου στον βωμό του εμπορίου, των εργασιακών σχέσεων, των χρεών και των καθημερινών δυσβάσταχτων αναγκών, για να απολαμβάνει η να μην απολαμβάνει κανείς, ορισμένα αγαθά του σύγχρονου κόσμου.

Όλα τα φαινόμενα ρατσισμού, ψευτοφιλανθρωπίας και το "ανθρωπιστικό" κομμάτι που προωθείται απο τις τηλεοράσεις και τα μεγάλα media , δεν είναι παρά το κλασσικό κόλπο διχασμού των πολιτών , της αποσιώπησης των πραγματικών προβλημάτων και σχεδιασμών και τελικά, την επιβολή της προσχεδιασμένης ατζέντας . 

Όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια και αιώνια τα βατράχια είναι οι άνθρωποι. Το εξοργιστικό σε αυτή την αιώνια αλήθεια ομως, είναι πως τα βατράχια, αρνούνται να ενωθούν και να αλλάξουν αυτή την πραγματικότητα. Αντιθέτως, συμμετέχουν και παίρνουν το μέρος, του αρεστού σε εκείνους βουβαλιού , κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, οπως δείχνουν δυστυχώς τα πράγματα.

Η λατρεία του χρήματος δεν πρόκειται να ξεφτίσει στο άμεσο μέλλον. Ίσα ίσα, θα αυξηθεί και θα γίνονται προσπάθειες επιβολής της θρησκείας της ύλης και της εκμετάλλευσης με κάθε τρόπο.


Τα Έθνη έχουν πεθάνει, οι θρησκείες θα πεθάνουν νομοτελειακά, τα κράτη είναι χαρτόκουτα που υπηρετούν και εξυπηρετούν τους ισχυρούς του τραπεζικού και ιδιωτικού τομέα κι όλα τα άλλα είναι διαχείριση των μαζών σε ενα στημένο και άκρως μακάβριο σκηνικό.

Όσο και να αγωνιάτε , οσο και να αγωνιστείτε , όσο και να φωνάζετε, σε οτι και να πιστεύετε, ότι και να κάνετε, στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλει η Ισχύς , είτε με δόλιο, είτε με ωμό και άμεσο τρόπο.

Ο μόνος που μπορεί να σωθεί και να κρατηθεί όρθιος, ανεξάρτητα συνθηκών, είναι ο Εαυτός ενός εκάστου. Δηλαδή, πάλεψε για την ψυχή σου κι απόλαυσε την ζωή, με τα λίγα η τα πολλά, δίχως να συμμετέχεις σε στημένα παιχνίδια . Κλάψε για τις χαμένες πατρίδες, κλάψε για τα μεγαλεία των Εθνών, νιώσε θλίψη για τους ποταμούς αίματος του παρελθόντος, ατένισε τις ιδέες του οικουμενισμού και της πανανθρώπινης αγάπης σαν ύψιστο ιδανικό, θρήνησε τους νεκρούς θεούς και τις άνευ πρακτικού νοήματος θρησκείες, αλλά χώνεψε επιτέλους, πως το μόνο που κυβερνάει και ορίζει εδώ και καιρό, είναι ο Μαμωνάς. Κι εσυ εχεις να επιλέξεις μόνο για εσένα και τον μικρόκοσμο σου. Ξέχνα τις μάζες.
Ούτε βατράχι, ούτε βουβάλι. Απλά ελεύθερος. Απλά Άνθρωπος.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα