Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Τι κοινό έχουν άνθρωποι και γουρούνια; Χρειάζονται αποπληθυσμό – Μαζική θανάτωση με συντηρητικό τροφίμων!




Xημικές προσθήκες σε χοτ ντογκ, λουκάνικα και μπέικον χρησιμοποιούνται από το USDA, ως θανατηφόρο δόλωμα για να δηλητηριάσει άγρια ​​γουρούνια και να μειώσει τον πληθυσμό τους!

Ένα συντηρητικό χημικό που είναι συνήθως προστίθενται σε χοτ ντογκ, το βόειο κρέας jerky, μπέικον και διάφορα λουκάνικα χρησιμοποιείται τώρα από κυβερνητικούς ερευνητές για την κατασκευή ενός μοιραίου δολώματος για να δηλητηριάσουν και εξοντώσουν τα άγρια ​​γουρούνια.
Το θανατηφόρο δηλητήριο των γουρουνιών κατασκευάζεται από το Τμήμα Γεωργίας, τον ίδιο τον οργανισμό, που νομιμοποιεί την ίδια τοξική χημική ουσία στις ΗΠΑ που χρησιμοποιείται στον τομέα των μεταποιημένων προϊόντων με βάση το κρέας, σε προϊόντα που έχουν εγκριθεί για κατανάλωση από τον άνθρωπο.
Η χημική ουσία, γνωστή ως νιτρώδες νάτριο, είναι ένα καρκινογόνο συστατικό που χρησιμοποιείται ως “color fixer” και συντηρητικό του κρέατος και προστίθεται σε μεταποιημένα προϊόντα με βάση το κρέας για να τους δώσει μια ροζ απόχρωση που οι καταναλωτές εσφαλμένα θα θεωρούν ότι είναι “φρέσκο”.

Όταν το νιτρώδες νάτριο συνδυάζεται με το υδροχλωρικό οξύ (HCl) που βρίσκεται στο οξύ του στομάχου, σχηματίζει καρκινογόνες νιτροζαμίνες . Αυτές οι νιτροζαμίνες προωθούν άμεσα τον καρκίνο του παγκρέατος, καρκίνο του παχέος εντέρου, της λευχαιμίας, όγκων του εγκεφάλου και άλλων καρκίνων σε όλο το σώμα.
Το νιτρώδες νάτριο είναι ο λόγος για τον οποίο τα επεξεργασμένα κρέατα αυξήσει δραστικά τους κινδύνους του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων και διαβήτη.
Ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από το USDA αναφέρει: «Η τοξίνη, νιτρώδες νάτριο, ένα κοινό συντηρητικό για το κρέας που αποτρέπει την αλλαντίαση, είχε προηγουμένως αποδειχθεί ότι είναι μιας ταχείας δράσης και χαμηλού υπολείμματος τοξική ουσία για τους αγριόχοιρους στην Αυστραλία και έκτοτε έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας».

Γιατί θέλουν να δηλητηριάσουν τους αγριόχοιρους; Επειδή πολλαπλασιάζονται ταχύτερα από τον άνθρωπο

Feral-swine-spread-map-600H“USDA επιδιώκει να μειώσει τον πληθυσμό αγριόχοιρων που περιπλανιέται σε τουλάχιστον 35 πολιτείες,” επιβεβαιώνει το Chemical & Engineering News (13, Οκτωβρίου, 2014).

“Τον Ιανουάριο, ξεκίνησε μια εθνική πρωτοβουλία για να προσπαθήσει να εξαλείψει τους ελεύθερους χοίρους δίνοντας τους δόλωμα με μια θανατηφόρα δόση του νιτρώδους νατρίου.”
Οι αγριόχοιροι θεωρούνται δαπανηρά “παράσιτα” σε ολόκληρη την Αυστραλία και πολλές νότιες περιοχές των ΗΠΑ. Είναι ζώα με εξαιρετική ικανότητες προσαρμογής και επιβίωσης, ευφυής και πολυμήχανα, μπορούν να ζήσουν σχεδόν εξ ολοκλήρου με άγριους βολβούς του υπεδάφους κρεμμύδι αλλά και άλλες μικρές ρίζες.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, οι αγριόχοιροι έχουν “εξαπλωθεί από 9 πολιτείες πριν από 30 χρόνια, σε 44 πολιτείες σήμερα.

«Πρόβλημα η αύξηση πληθυσμού»

Η φράση μας είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια από τους φανατικούς λάτρεις της μείωσης πληθυσμού μη δε εξαιρουμένου του ίδιου του ΟΗΕ. Σε λίγο δεν θα έχουμε να σας θρέψουμε, λένε και καλό είναι να αρχίσετε να βάζετε στο πιάτο σας και έντομα, τα οποία περιέχουν πρωτεΐνες.
Η ίδια φράση χρησιμοποιείται και για την εξόντωση των αγριόχοιρων, εξόντωση που όμως δεν τα καταστεί βρώσιμα για να ταΐσουν μέρος του πληθυσμού που πεθαίνει από την πείνα.
Παρ’ όλα αυτά το USDA λέει στους κυνηγούς «είναι ασφαλές να φάτε τα άγρια ​​γουρούνια που έχουμε δηλητηριάσει».
Το  νιτρώδες νάτριο ήδη αποκαλείται «σπονδυλωτό φυτοφαρμάκων”
Hog-Gone-Sodium-nitrite-bait
Τα δολώματα για τους αγριόχοιρους
Στην ανάλυση για τους αγριόχοιρους που δημοσιεύθηκε από την USDA, για το νιτρώδες νάτριο ήδη υπάρχει η ένδειξη ενός «σπονδυλωτού φυτοφάρμακο” και τοξικολογικές επιδράσεις του περιγράφονται από το USDA ως εξής:
In brief, [sodium] nitrite causes methemoglobinemia, which results in rapid depletion of oxygen to the brain and vital organs. Pigs are highly susceptible to this mode of action because they lack methemoglobin reductase, the naturally occurring enzyme required to reverse the toxicosis. Nitrite causes a rapid death in domestic pigs in approximately 1 hour (IMVS 2010) and in feral pigs in 1.5 hours (Cowled et al. 2008a), with symptoms (detailed above) lasting less than 30 minutes (IMVS 2010). Nitrite toxicosis through methemoglobinemia has been independently assessed as humane (IMVS 2010).
Εν συντομία, το [νάτριο] νιτρώδες προκαλεί μεθαιμοσφαιριναιμία, η οποία οδηγεί σε ταχεία εξάντληση του οξυγόνου για τον εγκέφαλο και τα ζωτικά όργανα. Χοίροι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτό τον τρόπο δράσης επειδή στερούνται μεθαιμοσφαιρίνης αναγωγάσης, το φυσικό ένζυμο που απαιτείται για να αντιστραφεί η τοξίκωση. Τα νιτρώδη προκαλούν ταχύ θάνατο σε οικόσιτους χοίρους σε 1 ώρα περίπου (ΙΜΥδ 2010) και σε αγριόχοιρους σε 1,5 ώρες (cowled et al. 2008a), με συμπτώματα (που περιγράφονται παραπάνω) που διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά (ΙΜΥδ 2010). Η νιτρώδη τοξίκωση με μεθαιμοσφαιριναιμία έχει ανεξάρτητα αξιολογηθεί ως μη βάναυση (ΙΜΥδ 2010).
Αλήθεια… η εξόντωση του ανθρωπίνου γένους μέσω ψεκασμών, εμβολίων και χημικών στα τρόφιμα, πως έχει αξιολογηθεί; «Ως μη βάναυση;»
Αν μου επιτρεπόταν να κάνω μερικές αλλαγές 
Αν είχα αυτή τη μαγική δύναμη
Θα ήθελα
Χωρίς να δημιουργήσω κανένα πόνο ή βάσανο
Να μειώσω τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη!
Τους ενοχλούν οι πάντες και τα πάντα, τους ενοχλούν τα δημιουργήματα του Θεού, τους ενοχλεί και ο Θεός ο ίδιος!
© AllNewz
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα