Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Τι είναι ο Ηλιακός Άγγελος;

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι είναι ο Ηλιακός Άγγελος;

Τι είναι ο Ηλιακός Άγγελος; Ο Ηλιακός Άγγελος είναι σαν ένας Δάσκαλος που σας συνάντησε ένα εκατομμύριο χρόνια πριν και είπε, “Θέλω να μείνω με αυτό το άτομο μέχρι να γίνει μια ψυχή και μέχρι να απελευθερωθεί από αυτά τα φυσικά, συναισθηματικά και νοητικά σώματα." Η Καθολική Εκκλησία αναφέρεται σε αυτό ως Φύλακα Άγγελο. Η μουσουλμανική και Σούφι βιβλιογραφία διδάσκει ότι έχετε δύο αγγέλους. Ο ένας είναι ένας Λευκός Άγγελος που βρίσκεται στον δεξί σας ώμο, ενώ ο άλλος είναι ένας σκοτεινός άγγελος και κάθεται στον αριστερό ώμο σας. Υπακούτε έναν από αυτούς. Αν υπακούτε τον σκοτεινό άγγελο τότε καταστρέφεστε.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μόνο ένας Άγγελος, γιατί ο σκοτεινός άγγελος είστε εσείς! Ο Λευκός Άγγελος λέει, "Πρόσεξε, μην το κάνεις αυτό." Κι εμείς λέμε, "Μόνο αυτή τη φορά". Ο Λευκός Άγγελος λέει, "Θεέ μου, πάλι;"

Εμείς λέμε, "Από τώρα και στο εξής θα σε ακολουθώ." Αλλά τότε βλέπετε ένα μπουκάλι ουίσκι και λέτε, "απλά μια μόνο γουλιά." Πίνετε "μόνο μια γουλιά" και σκοτώνετε έναν άνθρωπο. Πρόκειται να βρείτε και να ακολουθείτε τον Λευκό Άγγελο και τελικά να λάβετε όλες αυτές τις συχνότητες και να μεταμορφωθείτε.

Ο Ηλιακός Άγγελος δεν είστε εσείς. Στην βιβλιογραφία της Προαιώνιας Σοφίας ο Ηλιακός Άγγελος γράφεται με κεφαλαίο "Ψ" [Ψυχή]. Όταν η ψυχή είναι γραμμένη με πεζό "ψ", αναφέρεται στην ανθρώπινη ψυχή.



-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Higher Psychism


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα