Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Μια συναρπαστική διερεύνηση της Μυστικής Διαστημικής Οικονομίας


Ελάτε να καλωσορίσετε μαζί με τον Σκοτεινό Δημοσιογράφο, την πρώην Βοηθό Γραμματέα Στέγασης Catherine Austin Fitts στην εξέταση της έντονης μυστικότητας που περιβάλλει την φουτουριστική Οικονομία UFO και τον Μαύρο Προϋπολογισμό με την ολοκληρωτική κυριαρχία του πάνω σε όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο Διάστημα. Αντλώντας από την πλούσια καριέρα της σε κορυφαίες θέσεις στην Ουάσιγκτον και στη Wall Street, η Catherine ξετυλίγει προσεκτικά τα στρώματα της εξαπάτησης και της εσφαλμένης κατεύθυνσης που είναι συνυφασμένες με το συγκεκαλυμμένο Βαθύ Κράτος και το σύστημα χρήσης δημόσιων πόρων για την ανάπτυξη νέων οικονομικών ευκαιριών στο διάστημα, προς όφελος των ιδιωτικών ελίτ και των εταιρικών συμφερόντων . Βλέπει τον πραγματικό κίνδυνο για τον πλανήτη Γη σήμερα, με την σούπερ προηγμένη τεχνολογία, να είναι στα χέρια μιας μικρής και ασύδοτης ομάδας προνομιούχων, που θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο υπεράνω του νόμου που μπορούν να σκοτώνουν με ατιμωρησία, όταν τα άπληστα συμφέροντά τους απειλούνται.
Το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα
Η Catherine Austin Fitts βρίσκει τα αρχικά ίχνη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος από μια ιστορική προοπτική, στον νόμο περί Εθνικής Ασφάλειας του 1947, όπου τεράστιοι πόροι παραδόθηκαν σε μυστικές επιχειρήσεις για την ανάπτυξη ενός μυστικού Συστήματος Οικονομικών. Αυτό δημιούργησε τελικά την CIA καθώς και μια επίλεκτη ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την προηγμένη τεχνολογία των ΑΤΙΑ, εντελώς κρυμμένη από το κοινό. Όταν ο Τζον Κένεντι ανέλαβε καθήκοντα, έχοντας την πρόθεση να αμφισβητήσει αυτήν την σκιώδη κυβέρνηση και να κάνει το διαστημικό πρόγραμμα επίκεντρο της διοίκησής του, ο εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα στο Βαθύ Κράτος και το κοινό κράτος ήταν σε πλήρη ισχύ.
Μετά την δολοφονία του Τζον Κένεντι, το διαστημικό πρόγραμμα τελικά χωρίστηκε σε δύο πτυχές. Η μία ήταν μια παραπαίουσα, υπο-χρηματοδοτημένη, και επιρρεπής σε ατυχήματα παρωδία της αρχικής NASA που τελικά έστειλε τον άνθρωπο στο φεγγάρι, και η άλλη, ήταν ένα σούπερ-προηγμένο, χρηματοδοτούμενο από τον μαύρο προϋπολογισμό, συγκεκαλυμμένο πρόγραμμα θαυμάτων, που βοήθησε να αναπτυχθεί ένας ξεχωριστός πολιτισμός, για την κυριαρχία του Διαστήματος χρησιμοποιώντας τεράστια ποσά από εκτροπές από τα δημόσια ταμεία. Αυτό το διαστημικό πρόγραμμα ανέπτυξε την Τεχνολογία της Πρωτοβουλίας Στρατηγικής Άμυνας (Strategic Defense Initiative - SDI Star Wars) που εξόπλισε το Διάστημα κατά παράβαση των παγκόσμιων συνθηκών. Το αληθινό μυστήριο αυτού του συγκεκαλυμμένου προγράμματος είναι, ότι ήταν πιθανόν να αναπτύχθηκε όχι μόνο να ελέγχει τη ζωή και τους πόρους της Γης, αλλά και να αντιμετωπίσει έναν εξωκοσμικό πολιτισμό που είχε παρατηρηθεί να κυριαρχεί στους ουρανούς μας από το 1947. Πρόσφατα, ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ επιβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος Reagan του είχε ζητήσει βοήθεια για την αντιμετώπιση μιας απειλής από το Διάστημα. Η διάσπαση του διαστημικού προγράμματος σε δύο μέρη, το ένα φανερό και το άλλο συγκεκαλυμμένο, δημιούργησε μια σχιζοφρενική κατάσταση μεταξύ της επίσημης πραγματικότητας και της κρυμμένης αλήθειας που γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρυφτεί, καθώς η ευαισθητοποίηση του κοινού μεγαλώνει και η κατάπνιξη της αλήθειας από τα εταιρικά συμφέροντα και την Εθνική Κρατική Ασφάλεια όλο και εκτίθεται περισσότερο.
Θαυμαστοί Νέοι Κόσμοι
Φαίνεται τώρα πως ολόκληρη η δυσλειτουργική οικονομία του πλανήτη διοργανώνεται να αντιμετωπίσει την παρουσία εξωκοσμικών επισκεπτών, ενώ μια μικρή ομάδα ελίτ προσπαθεί να μονοπωλήσει τους πόρους του Διαστήματος και να αποικίσει επιλεγμένους πλανήτες, κυριαρχώντας στον πληθυσμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Ρομποτική, τους δορυφόρους, τα Drones και την παρακολούθηση μέσω προηγμένης τεχνολογίας GPS. Μπορεί αυτή η μικρή ομάδα που ελέγχει τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να εμποδιστεί να συνεχίσει τις ολέθριες δραστηριότητές της πριν αναπτύξει την τελική φάση της UFO Οικονομίας και να βυθίσει τον κόσμο σε ένα άψυχο και ολοκληρωτικό εφιάλτη Τεχνητής Νοημοσύνης;
Ένα βίντεο που δεν πρέπει να χάσετε
Εξωκοσμικά Μυστικά
Η Catherine Austin Fitts ξετυλίγει προσεκτικά τα στρώματα της εξαπάτησης και της εσφαλμένης κατεύθυνσης που είναι συνυφασμένες με το συγκεκαλυμμένο σύστημα χρήσης δημόσιων πόρων για την ανάπτυξη νέων οικονομικών ευκαιριών στο Διάστημα προς όφελος των λίγων ιδιωτικών ελίτ και των εταιρικών συμφερόντων. Ξετυλίγει τον ιστό της παραπληροφόρησης και συσκότισης γύρω από τις επενδύσεις του Μαύρου Προϋπολογισμού στο διάστημα, από μια σκιώδη συμμαχία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του Βαθέως Κράτους και των άπληστων επιχειρηματικών συμφερόντων, για την ανάπτυξη μιας Οικονομίας UFO, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, ένα μυστικό σύστημα χρηματοδότησης και τον συνολικό χειρισμό του κοινού μέσω του πλήρους ελέγχου των συστημικών μέσων ενημέρωσης.
Εξωτικές Τεχνολογίες
Σύμφωνα με πολλούς πληροφοριοδότες, με την ανάπτυξη ενός Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος μέσω της τεχνολογίας SDI Star Wars, γινόταν μια έντονη προσπάθεια για αντίδραση σε μια εξωκοσμική απειλή, που είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της το 1947. Στα σχεδόν 70 χρόνια από εκείνο το αρχικό κύμα θεάσεων, η Εθνική Κρατική Ασφάλεια έχει χρησιμοποιήσει εξωτικές τεχνολογίες που αποκτήθηκαν μέσα από τα πολύ μυστικοπαθή προγράμματα ανάκτησης, από συντριβές UFO, και κατάφεραν να αναπτύξουν τους δικούς τους στόλους από ΑΤΙΑ γήινης κατασκευής, που ενσωματώνουν την αντιβαρύτητα, τα Stealth και την τεχνολογία Super Drone. Σύμφωνα με τον εκλιπόντα συνταγματάρχη Philip J. Corso, ο οποίος ήταν υψηλόβαθμος αξιωματικός της στρατιωτικής ασφάλειας στις διοικήσεις των Προέδρων Αϊζενχάουερ, Κένεντι και Τζόνσον, ο στρατός πέτυχε πολλές από τις εξελίξεις υψηλής τεχνολογίας που όλοι χρησιμοποιούμε σήμερα σε σύγχρονους υπολογιστές και smartphones, μέσα από αυτές τις μυστικές επιχειρήσεις.
Μυστικά της Τεχνολογίας ΑΤΙΑ
Με τις μυστικές δυνάμεις να συνειδητοποιούν πως υπήρχαν όχι μόνο μεγάλα πλεονεκτήματα στην παραγωγή όπλων, την δημιουργία νέων βιομηχανιών, αλλά και την επίτευξη μεγάλων κερδών από την χρήση των μυστικών της τεχνολογίας UFO, η έντονη συγκάλυψη γύρω από το όλο θέμα των εξωκοσμικών επισκεπτών έχει φτάσει σε ένα αποκορύφωμα. Τα Προγράμματα Βαθειά Μαύρων Επιχειρήσεων για να δυσφημιστούν όσοι συμμετέχουν στις έρευνες για τα ΑΤΙΑ προέρχονται από ένα συγκεκαλυμμένο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένο με την τήρηση του απορρήτου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κρυμμένες προόδους στην τεχνολογία, την επιστήμη, την ιατρική, και την προηγμένη παραγωγή ελεύθερης ενέργειας για ένα μικρό Ξεχωριστό Πολιτισμό πολιτικών, στρατιωτικών και εταιρικών συμφερόντων που έχουν κυριαρχήσει στον πλανήτη Γη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο 2.
Η Σύγκρουση των Δύο Κόσμων
Η σύγκρουση μεταξύ της επίσημης πραγματικότητας και της αλήθειας, έχει αρχίσει να βρίσκεται σε ένα οριακό σημείο και πολλά από τα παλιά παιχνίδια για τη διατήρηση του κόσμου στο σκοτάδι απλά δεν λειτουργούν στην εποχή των smartphones και των Social Media. Ο σύγχρονος πολιτισμό μας, είναι τώρα πολύ πιο προηγμένος από τη δυσλειτουργική ηγεσία στο κρίσιμο ζήτημα των εξωκοσμικών επισκεπτών και την προηγμένη τεχνολογία που αντιπροσωπεύουν. Αλλά οι κυρίαρχες δυνάμεις στη γεωπολιτική, των μέσων ενημέρωσης και των εταιρικών κύκλων δεν έχουν καμία επιθυμία να δουν το απόλυτο μυστικό τους να εκτίθεται και το σύνολο του ενεργειακού προφίλ του κόσμου να αλλάξει εν μία νυκτί από τα ορυκτά καύσιμα που βασίζεται, στην Ελεύθερη Ενέργεια UFO. Με την άρνησή τους να προωθήσουν τη γνώση στην κοινωνία, γύρω από το ζήτημα των ATIA, οι δυνάμεις του Bαθέως Kράτους δημιουργούν την προϋπόθεση για την απόλυτη σύγκρουση των δύο κόσμων και προφανώς πιστεύουν ότι θα επικρατήσουν και θα είναι σε θέση να κρατήσουν τη λατρεία τους προς το απόρρητο για πάντα!
Πηγή: Dark Journalist
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα