Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Οι λεσβίες γουστάρουν πολύ το γκολφ, μάλλον διότι φέρνει για πολύ ανδρικό σπορ. Η Ντίνα Σωρ ήταν πολύ γνωστή «γκολφίστρια», μην πούμε «γκόλφερ», και επίσης πολύ γνωστή... μη λεσβία. Να, όμως, που από το 1972 το τουρνουά γκολφ της Dinash Shore εξελίχθηκε στο Νο1 φεστιβάλ της λεσβιακής κοινότητας στον κόσμο. Φοβερά πράγματα.
Κάθε χρόνο τέλη Μαρτίου γίνεται ένα σκηνικό μαζικής παράκρουσης από χιλιάδες(!) gay γυναίκες, που συγκεντρώνονται για πέντε ημέρες στην έρημο της Καλιφόρνια. Φέτος η λαοθάλασσα γυναικών πλησίασε τις 20.000 λεσβίες που έδωσαν ένα ρεσιτάλ απόλυτης απελευθέρωσης στο… φεστιβάλ.
Ένα ξεσάλωμα που μπορεί να συμβεί μονάχα όταν υπάρχουν γυναίκες, και όλες να αισθάνονται στον... κόσμο τους. Ακόμα και οι σερβιτόρες στο ξενοδοχείο είναι λεσβίες.
Και δεν υπάρχει κανένας φραγμός για τίποτα. Άγνωστες μεταξύ τους φιλιούνται, η μία ορμάει στην άλλην και ό,τι άλλο προκύψει. Στο δευτερόλεπτο δύο κορίτσια να βρεθούν στο δωμάτιο της μιας.
Καθηγήτριες, τραπεζικοί, επιστήμονες, απλές γυναίκες, κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης δραπετεύουν για λίγα 24ωρα από τον κόσμο όπου αποτελούν το 10%, τόσες υπολογίζονται οι λεσβίες, σε μια μικροκοινωνία της ολοκληρωτικής πλειοψηφίας! Στο φεστιβάλ της Dinash Shore κυκλοφορούν μονάχα γυναίκες, μονάχα τζίβες. Είναι χώρος αυστηρώς ακατάλληλος για άνδρες. Το μοναδικό ομοφυλόφιλο χαρέμι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα