Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ερωτευμένη ή κολλημένη – Τι είσαι πραγματικά;

ερωτευμένη ή κολλημένη
Σίγουρα κάποιες φορές έχεις αναρωτηθεί αν είσαι τελικά ερωτευμένη ή κολλημένη με τον συγκεκριμένο άντρα. Συνηθίζεται να νιώθουμε ερωτευμένες όταν υπάρχει μία σχετική ηρεμία και περνάμε όμορφα με την σχέση μας και κολλημένες όταν συμβαίνει κάποια δυσάρεστη κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Όταν, λοιπόν για κάποιο λόγο πιέζεσαι μέσα στην σχέση παραμένοντας σε αυτήν, μπαίνει στο μυαλό σου το ερώτημα αν τελικά είσαι ερωτευμένη ή κολλημένη. Το θέμα είναι πως δεν μπορούμε εύκολα να το ξεκαθαρίσουμε και να κατασταλάξουμε σε κάποιο από τα δυο. Η αλήθεια είναι πως το ένα δεν απέχει πολύ από το άλλο και η άποψή μας μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. Τι συμβαίνει άραγε μέσα μας και τα πράγματα μπερδεύονται τόσο πολύ; Είσαι τελικά ερωτευμένη ή κολλημένη με τον συγκεκριμένο άντρα; Αυτό που ψάχνουμε είναι σημάδια τα οποία θα κάνουν πιο εύκολη την λύση του προβλήματος. Είναι αρκετά ψυχοφθόρο όταν φτάσουμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε συχνά τι είναι αυτό που μας κρατάει πραγματικά μέσα στην σχέση μας.
Ερωτευμένη ή κολλημένη;
Για να καταλήξουμε ποιο αληθινά συμβαίνει πρέπει αρχικά να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να δούμε την κατάσταση ως έχει. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να είμαστε λίγο πιο αυστηρές με τον εαυτό μας για να οδηγηθούμε στο σωστό συμπέρασμα. Πολλές φορές αδυνατούμε να πιστέψουμε πως είμαστε κολλημένες και όχι ερωτευμένες και αυτό συμβαίνει για να μην πληγώσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Όσο πιο γρήγορα όμως το ξεκαθαρίσουμε τόσο πιο καλό θα είναι για εμάς αφού θα μπορέσουμε να βάλουμε την ζωή μας σε μία τάξη ώστε να νιώσουμε πραγματικά ευτυχισμένες. Υπάρχουν κάποια σημάδια που αν τα προσέξουμε είναι εύκολο να καταλάβουμε τι από τα δυο πραγματικά συμβαίνει! Δώστε λίγη περισσότερη σημασία στα σημάδια και θα δείτε πως η λύση σε αυτό που ψάχνετε βρίσκεται μπροστά σας.

Ερωτευμένη ή κολλημένη – Σημάδια
Αφού μία λεπτή γραμμή χωρίζει το ερωτευμένη από το κολλημένη ας δούμε πως αντιδρούμε στην πρώτη περίπτωση και πως στην δεύτερη!
Είσαι ερωτευμένη όταν..
– τον θαυμάζεις
Ο θαυμασμός είναι ένα από τα στοιχεία που κρατάνε τον έρωτα ζωντανό. Όταν είμαστε ερωτευμένες θαυμάζουμε τα πάντα επάνω του, τον τρόπο που μιλάει, που φέρεται, που κινείται! Είναι μία απόλυτα υγιής αντίδραση αφού ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που δημιουργεί την ανάγκη να βλέπουμε την όμορφη πλευρά της ζωής. Έτσι όταν είσαι ερωτευμένη θαυμάζεις απόλυτα τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.
– αγαπάς τα ελαττώματά του
Ο έρωτας σε κάνει να αγαπήσεις τα ελαττώματα του και όχι να κάνεις πως δεν τα βλέπεις. Συνεπώς μπορείς να επιλέξεις αν είσαι σε θέση να τα δεχτείς ή όχι! Όταν είσαι ερωτευμένη μπορεί να αποδέχεσαι κάποια ελαττώματά του, αφού γνωρίζεις πως όλοι έχουμε, αλλά καταλαβαίνεις μέχρι που είναι τα όρια. Αγαπάς τα ελαττώματά του αλλά μέχρι εκεί που δεν χάνεται το μέτρο.
– δεν θέλεις να τον πληγώσεις
Αισθάνεσαι να πληγώνεσαι περισσότερο εσύ, όταν τον κάνεις να πονέσει! Είναι μία φυσιολογική αντίδραση μιας ερωτευμένης γυναίκας που νιώθει την ανάγκη να κάνει τον σύντροφό της ευτυχισμένο. Οι γυναίκες όταν ερωτευόμαστε θέλουμε να δημιουργούμε μία ονειρική κατάσταση ανάμεσα σε εμάς και τον σύντροφό μας. Έτσι όταν καταλάβουμε πως μπορεί να τον πληγώσουμε αναθεωρούμε τις απόψεις μας και ψάχνουμε μία εναλλακτική λύση σε οτιδήποτε συμβαίνει.
– είναι για εσένα ο μοναδικός
Όταν είσαι ερωτευμένη νιώθεις πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει πλαστεί για εσένα. Το απολαμβάνεις και είσαι ευγνώμων που τον συνάντησες! Αυτό είναι κάτι που αισθανόμαστε και δεν είναι απαραίτητο να το δείχνουμε στον άλλον ανά πάσα ώρα και στιγμή. Φυσικά και είναι όμορφο να το καταλαβαίνει αλλά με μέτρο αφού «είμαι ερωτευμένη», δεν σημαίνει «γίνομαι χαλί να με πατήσεις»! Όταν ερωτευόμαστε πραγματικά γνωρίζουμε πώς να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Μπορεί οι γυναίκες κάποιες φορές να παραδινόμαστε στον έρωτα για να τον ζήσουμε αλλά κάθε μία γνωρίζει τα όριά της.
– τα συναισθήματα είναι αμοιβαία
Τον έρωτα τον ζούμε και τον απολαμβάνουμε όταν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία! Μπορεί να νιώθεις ερωτευμένη με κάποιον αλλά αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα τι συμβαίνει θα δεις πως αν δεν νιώσεις κάτι αντίστοιχο από τον άλλον, το συναίσθημά σου αρχίζει να εξασθενεί. Κάπου εκεί μπαίνει στη μέση ο εγωισμός ή αυτό που λέμε κόλλημα!
Είσαι κολλημένη όταν..
– δικαιολογείς πάντα την κακή του συμπεριφορά
Αν έχεις διαπιστώσει πως πάντα έχεις μία καλή δικαιολογία για την κακή του συμπεριφορά την οποία έχεις αναγκάσει τον εαυτό σου να δέχεται, τότε μάλλον ο έρωτας έχει πάει περίπατο και έχει αντικατασταθεί από το κόλλημα. Ερωτευμένη ή κολλημένη; Έχεις υποχρεώσει τον εαυτό σου να δεχτεί και να δικαιολογεί μία κατάσταση γιατί πιστεύεις πως δεν γίνεται να αφήσεις αυτόν τον άνθρωπο. Το μεταφράζεις ως έρωτα για να μπορέσεις να το αποδεχτείς.
– πληγώνεσαι αλλά δεν αντιδράς
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις γυναικών που πληγώνονται συναισθηματικά, κάποιες και σωματικά, αλλά παρ’ όλα αυτά θεωρούν πως έχουν ένα δέσιμο με τον σύντροφό τους και για κάποιον περίεργο λόγο πρέπει να είναι μαζί. Όταν πληγώνεσαι χωρίς να αντιδράς γιατί πιστεύεις πως αν αντιδράσεις θα τον χάσεις, έχεις αυτόματα μετατρέψει τον έρωτα σε κόλλημα.
– προσπαθείς να πιστέψεις τα ψέματα
Όταν βλέπεις μπροστά σου το ψέμα αλλά παρ’ όλα αυτά κάνεις τα πάντα για να πείσεις τον εαυτό σου πως του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, κάτι δεν πάει καλά. Όταν είσαι ερωτευμένη καταλαβαίνεις το ψέμα και ψάχνεις να βρεις λύση συζητώντας μαζί του. Όταν είσαι κολλημένη ξέρεις πως το ψέμα υπάρχει και απλά εθελοτυφλείς!
– τα πισωγυρίσματα έγιναν καθημερινότητα
Μήπως τα πισωγυρίσματα του έχουν γίνει πια η καθημερινότητά σου; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο το πιο πιθανό είναι να έχεις αφεθεί σε μία συνήθεια. Κάθε φορά που γυρίζει σίγουρα θα αναρωτιέσαι αν τελικά είσαι ερωτευμένη ή κολλημένη και δέχεσαι μια τέτοια κατάσταση. Μία γυναίκα ερωτευμένη ένας χωρισμός την πληγώνει με συνέπεια το πισωγύρισμα να την βάζει σε σκέψεις. Μία γυναίκα κολλημένη όμως το δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα και αν ο χωρισμός έχει προέλθει από κάτι σοβαρό.
– σκέφτεσαι την εκδίκηση
Μήπως αναρωτιέσαι αν είσαι ερωτευμένη ή κολλημένη μαζί του ενώ έχετε χωρίσει; Δεν είναι οι λίγες οι γυναίκες που ενώ χώρισαν προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συμβαίνει. Δεν είναι περίεργο να είσαι ερωτευμένη με κάποιον που δεν είσαι πια μαζί αλλά αν η εκδίκηση τριγυρνάει στο μυαλό σου τότε είναι πιο πιθανό να είσαι κολλημένη και όχι ερωτευμένη!
Να θυμάσαι πως ο έρωτας καθιστά ευτυχισμένους δυο ανθρώπους και όχι το κόλλημα!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα