Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΛΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ – ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ [ ΧΩΡΑ –ΠΛΑΝΗΤΗ –ΓΑΛΑΞΙΑ ]


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β20 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Στιχος β20 .- πυματον δ’οπλισσατο δορπον .
[ ο τελευταίος που έδωσε δείπνο λοιπόν ]
Ερμηνεία του στίχου β20 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΛΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ – ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ [ ΧΩΡΑ –ΠΛΑΝΗΤΗ –ΓΑΛΑΞΙΑ ]
Ο Όμηρος μας εξηγεί, πως από την στιγμή που κατέχεις την γνώση δημιουργίας ζωής στο εργαστήριο, αποκτάς ένα εργαλείο – όπλο απεριορίστων χρήσεων και δυνατοτήτων.
Ένα είναι σίγουρο, χωρίς την γνώση αυτής της νάνο –τεχνολογίας κανείς δεν σε αναγνωρίζει στο γαλαξία, η συμμετοχή σου στα γαλαξιακά δρώμενα είναι αδύνατη.
Γνωρίζουμε ,ηδη από το βιβλίο άλφα, αυτή την πληροφορία. Ο Όμηρος εκεί, μας εξηγούσε πως ο επόμενος θεός στον πλανήτη μας θα είναι κάποιος μοριακός, βιολόγος γενετιστής, που θα βρει το γονίδιο της αθανασίας του Γήινου ανθρώπου.
Βλέπετε η διπλή βίο-νάνο-έλικα του ΔΙΑ δίνει αυτή την δυνατότητα στο δημιούργημα της ,τον σύγχρονο άνθρωπο της ΓΗΣ.
Όπως και να έχει το θέμα, εάν θέλουμε να αναγνωριστούμε σαν ανεξάρτητος πλανήτης, στο γαλαξία Αργο και ισότιμοι με τους τωρα κατοίκους του, θα πρέπει κάποια στιγμή σαν πλανήτης να επιτύχουμε την αναδιάρθρωση του Γ.Κ. μας, που θα μας καταστήσει αθάνατους.
Για να συμβεί αυτό, ο Όμηρος μας συμβουλεύει να κάνουμε κτήμα μας τις ιερές γνώσεις που περιέχονται στα 20000 γονίδια της Ελληνικής, διπλής, βίο-νάνο-έλικας μας.
Φανταστείτε μια μελλοντική εποχή, ελπίζω όχι τόσο μακρινή, που οι λαοί του πλανήτη μας θα γεννιούνται αθάνατοι και με όλες τις γνώσεις του σύμπαντος στα χέρια τους.
Τι υπέροχος κόσμος θα είναι αυτος για να ζήσει κανείς.

Πίσω στην αποκωδικοποίηση του στίχου β20
Ο Αιγύπτιος γέροντας, άρχοντας του αστρικού συστήματος Μέγας Κύων, συνεχίζει να μας εξιστορεί ,με τα πιο μελανά χρώματα, τα «κατορθώματα» του σκοτεινού γιου του Αντιφου.
Κάπου Νότια * της σπείρας του Ωρίωνα, το τελευταίο, ύψιστο ,εξωγήινο ον στον πλανήτη σας ,ο Αντι-φος, ετοίμαζε στη ΓΗ απλούς Γ.Κ., αναλώσιμα εργαλεία για το είδος της ανθρώπινης ζωής που επιθυμούσε στη ΓΗ.
*νότια της σπείρας του Ωρίωνα βρίσκεται το αστρικό μας σύστημα. Όλος ο γαλαξίας και το αστρικό σύστημα Μέγας Κύων βρίσκονται βόρεια από εμάς.
Ήταν ο τελευταίος εξωγήινος βασιλέας που διέπραξε ένα τέτοιο λάθος.
Το έργο του χαρακτηρίζεται ως πορδη από τον Όμηρο, μπροστά στο μεγαλείο της δημιουργίας της Ελληνικής, διπλής, βίο-νάνο-έλικας, του σύγχρονου ανθρώπου της ΓΗΣ [Οδυσσέας]
Πληροφορία για τους ερευνητές μας, πως υπήρχαν και ανθρώπινα υβρίδια με μονή γενετική νάνο –έλικα ,άρα περιορισμένων δυνατοτήτων.
Η δημιουργία τέτοιων ανθρώπων απαγορεύεται δια ροπάλου στο γαλαξία. Είναι αντίθετη με τους Όρους που έχουν επιβάλλει οι Έλληνες, αθάνατοι, Κρονιοι , Ολύμπιοι θεοί.
Καταθέτω, για άλλη μια φορά, την ταυτότητα τους, όπως την περιγράφουν οι ίδιοι μέσα στο Ομηρικό κείμενο της Οδύσσειας , ώστε να το εμπεδώσουν όσοι θεωρούν τους Κρονιους εχθρούς των Ολύμπιων και ανάποδα. Θα έρθει η ώρα, σύντομα ελπίζω, που και η Ελληνική μυθολογία θα αποκωδικοποιηθεί ,ώστε να λάμψει η αλήθεια των πραγμάτων.
………………………
ΕΛΛΗΝΕΣ = διότι, κατά δήλωση τους, προέρχονται από τον πλανήτη Ελλάδα, του γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα].
ΚΡΟΝΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι αποτέλεσμα της δράσης της αστρικής σκόνης [ κρονιδης = κονιης δρ’[ω] - α45 και α81 ] και του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού των αρχικών στιγμών της μεγάλης έκρηξης που δημιούργησε το παρόν σύμπαν.
ΟΛΥΜΠΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους ,ζουν στον ΟΛΥΜΠΟ , που συμβολίζει το παρόν σύμπαν, τον ιδανικό χώρο για αθάνατες οντότητες του είδους τους, από την στιγμή που κατανόησαν τα μυστικά του.
ΘΕΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι σε θέση να δημιουργήσουν, από τα δομικά συστατικά του παρόντος σύμπαντος ,ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί, με κορωνίδα την έλλογη ,αθάνατη, ανθρώπινη ζωή , τον συμπαντικό, αθάνατο άνθρωπο.
Ο αναγραμματισμός του στίχου β20
2280[3]=Πυματον δ’οπλισσατο Δορπον *.-[ Πυματον = πυματος = αυτος που βρίσκεται στην άκρη – ο τελευταίος / οπλίζω = ετοιμάζω / δορπος = το δείπνο – το νυκτερινό γεύμα Α.Ε. = οι σκοτεινές γνώσεις δημιουργίας ανθρώπων - εργαλείων / ο τελευταίος που ετοίμαζε με τις σκοτεινές του γνώσεις ανθρώπινα υβρίδια ].-β20
2280[3]= Πυματον δ’απλοος ιστ’[ο] Δορπον *.-[απλοος = μονός / ετοιμάζω μονό γενετικό κωδικα Άρα εκτός από την γνώστη σε εμάς διπλή βίο-νάνο-έλικα υπάρχει και η μονή βίο- νάνο-έλικα που έκανε χρήση ο Αντι-φος / ο Αντι-φος είναι ο τελευταίος εξωγήινος που δημιουργεί ανθρώπινα υβρίδια με μονούς Γ.Κ. οι γνώσεις του έφταναν έως εκεί ].-β20
2280[3]= Πυματον δ’απλο ιστός Δορπον *.-[ απλό = απλό - / ιστός = οπτικό δοκάρι =Α.Ε. = η εε / η απλή μορφή ενός γενετικού κωδικα / είμαι ο τελευταίος εξωγήινος που ετοιμάζω ένα απλό γενετικό κωδικα με τις σκοτεινές γνώσεις γενετικής που διαθέτω ].-β20
2280[3]= Πυματον δ’απλο σίτος Δορπον *.-[ σίτος = τροφή = Α.Ε. = ιερή γνώση –πληροφόρηση / η απλή γνώση της μοριακής νάνο-τεχνολογίας κατασκευής γενετικών κωδίκων = η απλή γνώση που περιέχει ένας απλός Γ.Κ. – Ο Αντιφος είναι ο τελευταίος που προβαίνει στην εγκληματική αυτή ενέργεια σε βάρος του πλανήτη Ιθάκη 33 με τις σκοτεινές του γνώσεις ].-β20
2280[3]= Πυματον δ’ όπλα ιστός Δορπον *.-[ όπλο = εργαλείο –σχοινί – όπλο- οπλισμός / ιστός = οπτικό δοκάρι =Α.Ε. = η εε / είμαι ο τελευταίος που ετοιμάζω ένα απλό γενετικό κωδικα ο οποίος μπορεί να είναι για εμένα εργαλείο η και όπλο με τις σκοτεινές μου γνώσεις γενετικής ].-β20
2280[3]= Πυματον δ’οπλα σίτος Δορπον *.-[ η γνώση κατασκευής απλών γενετικών κωδίκων [ ζώων η ανθρώπων ] είναι εργαλείο – όπλο σε όποιον την κατέχει Ο Αντι-φος είναι ο τελευταίος που το κάνει με τις λίγες γνώσεις γενετικής που διαθέτει ].-β20
2280[3]= Πυματον δ’ Ισος τ’απλο Δορπον *.-[ ισος = όμοιος = εξ ισου /ο τελευταίος εξ ισου απλός Γ.Κ. αποτέλεσμα ελλιπών γνώσεων μοριακής γενετικής ].-β20
2280[3]=Πυματον δ’αις όπλο στ’[η] Δορπον *.-[ αις = αιδης = σκοτεινός –αόρατος = ο βασιλέας του Αδη / όπλο = εργαλείο / στη = ιστημι = τοποθετώ –βάζω – στήνω –αρχίζω / τα ανθρώπινα υβρίδια ήταν «εργαλεία» αναλώσιμα μιας χρήσης για τους σκοπούς του τελευταίου από τα εξωγήινα όντα που προέβηκαν σε κάτι τέτοιο, Αντιφου και των σκοτεινών γνώσεων γενετικής που διέθετε ].-β20
Σχόλιο.- Ο Όμηρος χαρακτηρίζει το σκοτεινό έργο του Αντιφου ως μια πορδη, συγκρινόμενο με την Ελληνική, διπλή, βίο-νάνο-έλικα και τους ανθρώπους που δημιουργεί.
Τα ταλαίπωρα ανθρώπινα δημιουργήματα του Αντιφου, τον υπηρετούσαν σαν ζώα. Πρόκειται για βιολογικά αναλώσιμους ανθρώπους, μιας χρήσης, χωρίς ιδιαίτερη νοημοσύνη και απαιτήσεις .
Ο Γ.Κ. τους ήταν με μονή έλικα λογω των περιορισμένων γνώσεων γενετικής του Αντιφου, η διότι έτσι του άρεσε .


Basil LykiardopoulosΟ κωδικας των Ελληνων αθανατων [3]

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα