Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΝΑ ΣΤΕΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

ΝΑ ΣΤΕΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ
Ίσως να είναι αδύνατον να ελέγξεις το πώς ένας άντρας σου έχει συμπεριφερθεί, είναι όμως στην προσωπικότητα και στο χέρι σου να τον κάνεις να μετανιώσει που δεν ήταν σωστός απέναντι σου. 
Πόσο πάω τους ντόμπρους ανθρώπους. Τους ξηγημένους. Αυτούς που δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Που είναι τολμηροί και ξέρουν πως η ζωή μπορεί  να στην φέρει και να μην υπάρχεις την επόμενη στιγμή. Τους ανθρώπους που δεν παίρνουν τίποτα δεδομένο και για αυτό δεν κρατάνε τίποτα κρυφό, τίποτα που να τους πνίγει.

Αποκαλύπτουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα, κυνηγούν τα θέλω τους.  Ρισκάρουν, τολμούν, παθαίνουν φαγούρα με τα συνηθισμένα, τα έτοιμα, τη ρουτίνα τους εάν δεν τους ευχαριστεί.

Ωραίο πράγμα να ζεις την κάθε σου στιγμή.

Να είσαι έτοιμος για όλα και να δίνεσαι απόλυτα. Όλα ή τίποτα…

Πολλές φορές μπορεί να αισθάνθηκες ότι αδικήθηκες. Ότι δεν πήρες την αντιμετώπιση που σου αρμόζει, που σου αξίζει. Έκανες κι εσύ λάθη όπως όλοι. Τα λούστηκες. Προσπάθησες εάν άξιζε τον κόπο να τα διορθώσεις.


Κάποιοι σε πλήγωσαν και ας μην τους έκανες τίποτα. Κάποιοι σε πλήγωσαν και ναι, τους προκάλεσες όπως σε είχαν προκαλέσει και αυτοί.

Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο.
Και πράγματι, όλα είναι τροχός που γυρίζει.

Το πώς τα φέρνουν οι καταστάσεις είναι η μεγαλύτερη έκπληξη για όλους μας. Εκεί που έχεις ξεγραμμένο έναν άνθρωπο, σου γίνεται συνήθεια, εξάρτηση, δεν μπορείς μακριά του.

Εκεί που νόμιζες πως βρήκες τον άνθρωπο σου, στην φέρνει και φεύγει με κάποιον άλλον.

Όπως και να χει, αυτοί που σε πλήγωσαν θα έρθει η στιγμή που θα τα βρουν. Είτε από άλλους, είτε από τις συγκυρίες της ίδιας της ζωής. Εσύ να στέκεσαι πάντοτε στο ύψος των περιστάσεων. Να μην ξεχνάς ποιος είσαι και τι σου αξίζει.

Να μην πέφτεις ποτέ από το εγώ σου και να προστατεύεις πάντα τον εαυτό σου.

Μια όμορφη γυναίκα, με χαρακτήρα που μένει πάντα στο μυαλό του άλλου, δεν ξεχνιέται ποτέ γιατί πάνω από όλα είναι κυρία. Και μόνο έτσι της αξίζει να της συμπεριφέρονται. Άρα, μην πέφτεις ποτέ στην παγίδα να γίνεις κάτι άλλο. Ο χαρακτήρας είναι κάτι που δεν ξεχνιέται ποτέ. Όπως και το πώς σε έκανε να αισθανθείς κάποιος άνθρωπος, η μυρωδιά του, οι απόψεις, το βλέμμα του…  Αφήνεις το σημάδι σου κι ας αιμορραγείς ακόμη και η ίδια.. 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα