Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Πέη, τέρατα και σατανιστικά σύμβολα η νέα αισθητική του Φεστιβάλ Αθηνών




Aφωνο έχει μείνει το πανελλήνιο με την επιλογή του Γιαν Φαμπρ για τη θέση καλλιτεχνικού διευθυντή τους Φεστιβάλ Αθηνών, προσωπική επιλογή του υπουργού πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά

Κι όσο περνάει η ώρα, όχι μόνο δεν χωνεύεται, όχι μόνο δεν μπορείς να συμβιβαστείς, αλλά σου ανεβαίνει και ολοένα η πίεση, σε πνίγει το δίκιο. Πόσο άλλο πιο χαμηλά;
Είδαμε gay parade, είδαμε για πρώτη φορά να φιλιούνται μέσα στη Βουλή και δεν ήταν ετερόφυλοι, είδαμε να ξηλώνεται το μάθημα θρησκευτικών, είδαμε μαντίλες να παρελαύνουν, κι όλα αυτά τα βλέπουμε μέσα από μια λαίλαπα περικοπών ανθρωπίνων δικαιωμάτων κι επιβολής φτώχειας.
Ένα Φεστιβάλ Αθηνών έμεινε και του έβαλαν χέρι κι εκεί. Στο διάολο και ο πολιτισμός, στο διάολο και το ελληνικό στοιχείο ήρθαν τα Βέλγικα πέη τώρα!
Ο κύριος αυτός επιλέχθηκε από τον υπουργό πολιτισμού χωρίς καν να προκηρυχθεί η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή. Όπως έγινε και με το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη eurovison  – απευθείας ανάθεση, είναι μάλλον η προσφιλής τακτική της πρώτης φοράς αριστεράς!
Η αμοιβή του; Άγνωστο. Δεν ξέρω ποια είναι και πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Πολιτισμού και αρνήθηκαν να με ενημερώσουν. Μόνο σε γραπτές ερωτήσεις απαντούν, οπότε και αύριο θα ερωτηθούν και γραπτώς, μαζί με πολλά άλλα τα οποία και θα δημοσιεύσω. Αφού έτσι θέλουν, scripta manent αλλά και τη σήμερον ημέρα και… internent!
Από τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, στις 9 και 10 Ιουλίου θα παρουσιαστεί η 24ωρη παράσταση – “Mount Olympus. To glorify the cult of tragedy”. Πολλοί έγραψαν πως είναι η παράσταση με τα “παλλόμενα πέη”. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Ο Φαμπρ ξεφτιλίζει όλη τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, με τον οποία έχει ιδιαίτερη μανία, υποβιβάζοντας τον σε φθηνό πορνό με κουλτουρέ επικάλυψη, με “πρωταγωνιστές” τους Ολύμπιους Θεούς.


“Βακχευμένο θέμα ολύμπιου κάλλους και αδυσώπητης πρόκλησης”. Όπως το προλογίζει ο ίδιος ο Φαμπρ

Το καρακιτσαριό όμως του Φαμπρ έχει και τις ακόμα πιο σκοτεινές του πτυχές. Μοιάζει και με σατανιστική τελετή με “ήρωες” τους Ολύμπιους. Και όσοι νομίζουν ότι δεν έγινε και κάτι, είστε βαθιά γελασμένοι, ειδικά όταν όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε τόπους ιερούς. Και καθόλου τυχαία επιλεγμένους από τους σοφούς προγόνους μας.
Δείτε το παρακάτω απόσπασμα – σας προετοιμάζω ότι θα πάρετε φρίκη! Στην αρχή του βίντεο, στο 0:06 ο ηθοποιός κάνει και το σύμβολο του διαβόλου με τα δαχτυλάκια του. Το υπόλοιπο το αφήνω στην κρίση σας… Για μένα, είναι καθαρά μια σατανιστική τελετή που στοχεύει την αθωότητα, το Μουλαντάρα Τσάκρα που είναι στα γεννητικά όργανα.


Περισσότερη κουλτουρέ τσόντα:



Και φυσικά και το βίντεο με τα “παλλόμενα πέη” 


Στο You Tube έχει ανέβει όλη η παράσταση, γατί άραγε; Δεν τον απασχολούν τα «πνευματικά δικαιώματα»; Μάλλον όχι. Θέλει να περάσει αβίαστα την κακή του ενέργεια, τα «αντι-πνευματικά δικαιώματα»! Ωστόσο το κανάλι προειδοποιεί για την ακαταλληλότητα του θεάματος. ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑ  ο έρμος Έλληνας φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει μια ακόμα φορά για να ρεζιλέψει τον πολιτισμό και τη χώρα του!

Παραίτηση Μπαλτά & Φαμπρ ζητούν 500 Ελληνες καλλιτέχνες και εγώ μαζί και γίναμε 501! Αύριο θα σταλεί ανοικτή επιστολή στο Υπουργείο Πολιτισμού και από μένα, που στο κάτω-κάτω, δεν έχω και κανένα προσωπικό συμφέρον, παρά την υπεράσπιση της πατρίδας μου και του πολιτισμού της. Όχι, κύριοι, ΔΕΝ θα σας περάσει!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα