Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ -ΠΑΡΟΝ - ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ



ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - ΠΑΡΟΝ - ΜΕΛΛΟΝ 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ 


Σας φαίνεται τρελό; Κι όμως είναι αληθινό! Άρα το μέλλον είναι ήδη προδιαγεγραμμένο! 

Έχει ήδη συμβεί! .... διότι είναι παρελθόν! και ότι είναι παρελθόν έχει ήδη γραφτεί! σε..δίσκο..εικόνα!σε προγραμματισμό!!
Καλώς ήρθατε στο MATRIX !!

Αν είναι στιγμές όλα όσα ζούμε, οι οποίες έχουν ήδη περάσει, αφού το παρόν έγινε ήδη παρελθόν μα ταυτόχρονα και μέλλον, τότε και το παρόν εφόσον κινείται ανάμεσα στους δύο χρόνους ενώνεται μαζί τους, αλλά και ζει μόνο του και χωριστά.

Αυτό όμως σημαίνει, ότι και οι τρεις χρόνοι, και ζουν μόνοι τους, αλλά και ενώνονται.

Και με τον ίδιο τρόπο σκέψης όμως, οι τρεις χρόνοι ούτε ζουν μόνοι τους, αλλά και ούτε συνυπάρχουν.



Το παρόν είναι αδύνατον να υπάρχει από μόνο του, διότι, δεν μπορεί να υπάρξει παρόν, αν δεν υπήρξε το παρελθόν, διότι, από το παρελθόν γεννιέται το παρόν, όπως από το παρόν έρχεται το μέλλον.

Με τον ίδιο τρόπο, το παρελθόν έφυγε, και δεν υπάρχει πια, όπως και το μέλλον δεν υπάρχει, γιατί ακόμη είναι παρόν, αλλά, ούτε και το παρόν μένει σταθερό, διότι, όποιος έχοντας κίνηση, δεν μένει σταθερός, αλλά ούτε και σε κέντρο μένει σταθερός. 
Τότε πως ονομάζουμε παρόν, αυτό που δεν μπορεί να σταθεί; 
Άρα το παρελθόν, καθώς ενώνεται με το παρόν, και το παρόν με το μέλλον, ένα γίνονται, διότι δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο.

Και δεν μπορεί να υπάρξει ο κάθε χρόνος από μόνος του, χωριστά, (παρελθόν, παρόν, μέλλον), και το συμπέρασμα είναι ότι ο χρόνος είναι ενιαίος, άρα δεν υπάρχει ούτε παρελθόν ούτε παρόν ούτε μέλλον.

Τι είναι όμως ο ενιαίος χρόνος;

Διότι με το να δίνουμε στους τρεις χρόνους, ένα όνομα στον καθένα, για να τους ταυτοποιήσουμε, αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν να ζουν από μόνοι τους.

Έτσι ο χρόνος αποδεικνύεται περίτρανα, πως είναι ένας και συνεχής!! 

Και ότι χωρίστηκε λανθασμένα η επίτηδες από τους ανθρώπους για να μας διευκολύνει εδώ στην Γη στην ζωή και στις δουλειές μας, και για τον λόγο αυτόν ταυτοποίησαμε τον ενιαίο χρόνο σε τρεις χωρισμένους χρόνους, παρελθόν-παρόν-μέλλον χωρίς να αποδεικνύεται από πουθενά ότι υπάρχουν.

Δηλαδή εμείς τον χωρίζουμε εδώ στην Γη κάνοντας ένα τραγικό λάθος!!, διότι οι τρεις χρόνοι είναι ένα και το αυτό!! ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ και δεν υπάρχει ούτε παρελθόν ούτε παρόν ούτε μέλλον! Τρομερό!!!!!!!! Το παρόν χωρίς το παρελθόν, είναι αδύνατον να υπάρξει, αν πρώτα δεν υπήρξε παρελθόν, διότι, από το παρελθόν γεννιέται το παρόν, και με τον ίδιο τρόπο από το παρόν έρχεται το μέλλον. Άρα το παρελθόν γέννησε το μέλλον!! Άρα το μέλλον είναι ήδη προδιαγεγραμμένο!! Έχει ήδη συμβεί!!

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ);;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΩΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!! ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ !! ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ !! ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !! ΟΠΟΥ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΚΟΝΑ!! 
ΟΠΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ !!


oneirosky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα