Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Πώς να χρησιμοποιήσετε ¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο για να κοιμηθείτε και να ανακουφίσετε τα συμπτώματα της στέρησης ύπνου!

Πώς-να-Χρήση-α-¼ κουταλάκι του-Μοσχοκάρυδο-to-Φθινόπωρο-Κοιμάται-και-Ανακουφίστε-ALL-σας-αϋπνία-Συμπτώματα-Διανυκτέρευση
Η αϋπνία επηρεάζει 3 στους 10 Αμερικανούς, με το 10% αυτών των ανθρώπων να λένε ότι αισθάνονται τις συνέπειες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χονδρικά, περίπου το 35% των Αμερικανών δεν κοιμάται αρκετά, και περίπου το 50% δηλώνουν ότι δεν κοιμούνται όσο θα έπρεπε.
Για να απαλλαγούν από αυτό το πρόβλημα, οι άνθρωποι συνήθως καταφεύγουν στη χρήση φαρμακευτικών ουσιών ή υπνωτικών χαπιών. Και, παρόλο που αυτά παρέχουν τουλάχιστον ορισμένα θετικά αποτελέσματα, είναι προσωρινά και δεν αντιμετωπίζουν το βασικό πρόβλημα. Ωστόσο, υπάρχει ένας αποτελεσματικός φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση της αϋπνίας χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες των υπνωτικών χαπιών, αλλά πριν σας τον παρουσιάσουμε, ας δούμε τι είναι η στέρηση ύπνου .
Στέρηση ύπνου και Αϋπνία
Χιλιάδες άνθρωποι διαγιγνώσκονται με αϋπνία ετησίως. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει την ικανότητά σας να κοιμηθείτε με αποτέλεσμα να ξυπνάτε στη μέση της νύχτας, και γενικά να διακόπτεται συνεχώς ο ύπνος σας. Ένας συνδυασμός κοινωνικών, βιολογικών και ψυχολογικών παραγόντων είναι άμεσα υπεύθυνοι για την αϋπνία. Η υψηλή αρτηριακή πίεση, η κατάθλιψη, το άγχος και κάποια άλλα ιατρικά προβλήματα είναι οι κύριοι παράγοντες της κατάστασης.
Αϋπνία και στέρηση ύπνου δεν είναι το ίδιο. Ενώ η αϋπνία προκαλείται από εσωτερικούς δείκτες που δεν σας επιτρέπουν να κοιμηθείτε σε ιδανικές συνθήκες, η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκληθεί από την αϋπνία ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο δυνατός θόρυβος, λαμπερά φώτα, κ.λπ. Και οι δύο όροι, όμως, οδηγούν σε έλλειψη ύπνου , μια πρακτική που οδηγεί σε δυσάρεστα συμπτώματα που επηρεάζουν την καθημερινή σας ζωή. 
Εδώ είναι τα πιο κοινά συμπτώματα της αϋπνίας και της στέρησης ύπνου:

Αλλαγές διάθεσης
χρόνια κόπωση
Ανησυχία
θυμός και  κακή διάθεση
Έλλειψη συγκέντρωσης
κακή μνήμη
Κόπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας
Μειωμένες γνωστικές λειτουργίες
Ημικρανίες ή / και πονοκεφάλους
Έλλειψη ενέργειας
ανεπαρκής συντονισμός
Ναυτία και πεπτικά προβλήματα
Αυτά τα συμπτώματα δεν είναι ήσσονος σημασίας, και μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα. Οι άνθρωποι μεταξύ 40 και 60 είναι πιο επιρρεπείς στον κίνδυνο της αϋπνίας, και οι γυναίκες γενικά επηρεάζονται περισσότερο από τους άνδρες. Αν ανήκετε σε μια από αυτές τις ομάδες, θα πρέπει να κάνετε κάποιες εξετάσεις για την αϋπνία.
Οι παρενέργειες των χαπιών ύπνου
Ακόμα κι αν υπνωτικά χάπια βοηθήσουν προσωρινά, έχουν κάποιες παρενέργειες που μπορεί να είναι ακόμη πιο σοβαρές από τα συμπτώματα αϋπνίας σας. 
Εδώ είναι μερικές από αυτές:
Τρώτε πολύ περισσότερο ή λιγότερο φαγητό
Μυρμήγκιασμα ή αίσθημα καύσου στα πόδια ή τα χέρια
Χρόνια δυσκοιλιότητα
Δυσκολία διαχείρισης ισορροπίας
Διάρροια
ημερήσια υπνηλία
ζαλάδα
φούσκωμα
αέρια
Ξηρό λαιμό και στόμα
Πονοκέφαλο
Κατάπτωση
Καούρα
Ψυχικά θέματα που σχετίζονται με τη μνήμη και την προσοχή
Τρεμούλιασμα που δεν μπορεί να ελεγχθεί
Στομάχι ευαίσθητο και πόνοι
νυχτερινοί τρόμοι
γενική αδυναμία
Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά είναι σοβαρά συμπτώματα που μπορεί να επηρεάσουν σοβαρά την καθημερινή σας ζωή, η οποία είναι ο λόγος που δεν συνιστούμε υπνωτικά χάπια σε κανέναν. Αυτά καταστέλλουν το κεντρικό νευρικό σας σύστημα, το οποίο πυροδοτεί αντιδράσεις στο σώμα σας, και είναι επίσης εξαιρετικά εθιστικό. Ακούγεται σαν ναρκωτικό, έτσι δεν είναι;
Μοσχοκάρυδο για την αϋπνία και την στέρηση ύπνου
Όσον αφορά τις φυσικές θεραπείες για την αϋπνία και την στέρηση ύπνου, το μοσχοκάρυδο είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι πλούσιο σε μυριστικίνη, μια ουσία που εμποδίζει την παραγωγή ενζύμων στρες, και όπως γνωρίζετε, το άγχος είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που ευθύνονται για τυχόν προβλήματα με τον ύπνο.
Σύμφωνα με μελέτες, το μοσχοκάρυδο είναι ένα ισχυρό ηρεμιστικό που μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις αϋπνίας και στέρησης ύπνου. 
Ανακατέψτε ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη μοσχοκάρυδου σε ένα φλιτζάνι νερό και πιείτε το μείγμα μια ώρα πριν πάτε για ύπνο. 
Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι το μοσχοκάρυδο προκαλεί παραισθήσεις και ψυχολογικά προβλήματα, αλλά αυτό είναι μια εικασία χωρίς αδιάσειστα στοιχεία - αν, όμως, ανησυχείτε, μπορείτε να πάρετε μικρότερη ποσότητα μοσχοκάρυδου.
Δοκιμάστε αυτή τη φυσική θεραπεία κατά της αϋπνίας και της στέρησης ύπνου.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα