Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Οι Κρυφοί Πρωταγωνιστές της Ζωής μου & ο "Μεγάλος Μπαλαντέρ".-








[Σου προτείνω να ξεκινήσεις να διαβάζεις με αυτή τη μουσική 
υπόκρουση. Μαζί της Έγραφα κι εγώ...]



ΟΙ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΚΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ!
[Ο ΤΖΟΚΕΡ για το Τέλος ;) ]



Μιλάω για εμένα επειδή διαπιστώνω ότι η Στάση Ζωής μου είναι ίσως μία Σπάνια Επιλογή σε σχέση με αυτή που κάνει ο Άνθρωπος ο οποίος έχει Ανάλογες Προκλήσεις με τις δικές μου.

Μην το δεις ως εριστικό αυτό το κείμενο. Είναι Κατάθεση Ψυχής.
Θέλω να καταλάβεις αν σου το γράφει η Δική σου Ψυχή αυτό που Διαβάζεις. Δεν υπάρχει λοιπόν Τάση Διαχωριστικότητας μέσα από τη Σύγκριση. 

Η Βιωματική Σύγκριση σκοπεύει να οδηγήσει μόνο στη Σοφία. 

Συνεπαγωγικά και κάνοντας ''Απογραφές'' κάθε τύπου αυτή την εποχή στη Ζωή μου, καταλήγω: έχω καταλάβει από Τι Υλικό Είμαι Φτιαγμένη και το έχω Σεβαστεί, το έχω Αγκαλιάσει. Τα πάντα συνηγόρησαν ώστε να μην το καταφέρω ποτέ. Κοίταξα πίσω, τη Ζωή μου, τις Ανυπέρβλητες Δυσκολίες που Διάλεξα σε Επίπεδο Ψυχής να Αντιμετωπίσω [ώστε να Γίνω Δυνατή και να Αφυπνιστώ, όχι για να Λυγίσω και να Καταστραφώ]. 

Και άρα σου τα γράφω όλα αυτά για να σε Εμψυχώσω. Αύριο μπορεί να φύγω, αλλά τα Γραπτά μου θα μείνουν εδώ και θα τα Διαβάζει αυτός που είναι Συγχρονικά Έτοιμος να Προαχθεί Αφυπνιζόμενος στο Επόμενο Σκαλοπάτι της Εξέλιξής του.

Εμένα Δε Με Εμψύχωσε Κανείς: Όταν το Χρειαζόμουν ως παιδί.

Δε με Επιβράβευσε κι Αγκάλιασε Κανείς: Αυτοί που αυτονοήτως είναι 
Ρόλος τους να το Κάνουν γιατί υποτίθεται τον Επέλεξαν.

Κι αφού με Αγκάλιασε μέσα από το Έργο μου σταδιακά Όλος ο Κόσμος, κάπου εκεί σε Μεγάλη Ηλικία Όλων μας, θα με Πλησιάσουν και οι Εναπομείναντες Ζωντανοί. Το πιθανότερο και ποτέ. 



Ελευθερία είναι να  Μην Έχεις Προσδοκίες 
Από Κανένα Πέραν του Εαυτού Σου.


Τίποτα Δε Συνέβη τις Στιγμές που ήταν παραπάνω από Επιτακτική η Ανάγκη να γίνει έτσι. Ένα Παιδί γεννημένο σε Ανάπηρο Περιβάλλον. Που τολμά να περιγράφει σήμερα στην Ενήλικη Ζωή την Αλήθεια Χωρίς Φόβο και Πάθος. Γιατί Θέλω να Βοηθήσω όποιον είναι Έτοιμος να Βοηθηθεί.

Κανένα Παιδί να Μην Υποφέρει. Κανένας Άνθρωπος. Δυστυχώς η ΑΓΝΟΙΑ είναι αυτή που κρατά στο Σκοτάδι την Ανθρωποψυχή. Αν είχες όλες τις απαντήσεις από νωρίς θα γελούσες με τα πάντα. 

Κάτι Ψυχανεμιζόμουν από μικρή όμως. Κάποιος μου μιλούσε συνέχεια μέσα μου και έσκιζα τα σωθικά μου να τον Αποκαλύψω. Να Ενωθούμε. Έκανα λάθη και μου έλεγε: "Μα εσύ είσαι μια θεά, δεν τους βλέπεις;!"
Το λάθος ήταν πάντα το ίδιο: να δίνω Βήμα σε Ανάξιους κι Ανάξιες της Εμπιστοσύνης και της Αγάπης μου. Και σήμερα απαντάω:"Μα Δεν Υπήρχαν Πουθενά Γύρω μου Πλάσματα που να Μοιάζουμε. Αυτούς είχα πρόχειρους" ; )



Για πάρα πολλά χρόνια όλα ήταν γκρι. Οι άνθρωποι κι αυτοί γκρι. Βασανιζόντουσαν μέσα τους επειδή δεν μπορούσαν να νιώσουν Αγάπη - για τον Εαυτό τους. Και άρα πως να νιώσουν για τους Άλλους. Ενώ τα πάντα ήταν πεθαμένα και γκρι εγώ ζωγράφιζα με χρώματα τον Κόσμο Γύρω μου. Γιατί;! Γιατί Μέσα μου είχα Μία Πηγή Ζωής! Κοινωνούσα Ζωή από το "Δέντρο της Ζωής" του Θεού. 


~Θέλω να σου δείξω ότι τα Χειρότερα Πράγματα που μπορούν να σου συμβούν είναι Μόνο Ευκαιρίες

~Ότι Κάθε Εμπειρία είναι Επιτυχία.

~Η πιο Σκοτεινή Ώρα είναι αυτή πριν την Ανατολή.

~Οι Χειρότεροι Άνθρωποι είναι αυτοί που σου θυμίζουν τι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
Μπορεί να Θυμώνεις παροδικά, αλλά Δε Μισείς. Και Ξεπερνάς τα πάντα Συγχωρώντας την Αδυναμία και την Ατέλεια του να είναι κανείς Άνθρωπος. 

Η Μνησικακία είναι Ίδιον Ανθρώπου Αδύναμου = Σκοτεινού.

~Οι Χειρότεροι Άνθρωποι είναι η Σκανδάλη για να Εκτοξευθείς πάνω από τους Τάφους στους οποίους ζουν και θέλουν να σε βάλουν πάση θυσία κι εσένα μέσα.

~Οι Χειρότεροι Άνθρωποι, οι Δήμιοί σου, είναι οι Λυτρωτές Άγγελοί σου. Σε κάνουν Δυνατότερο και Σοφότερο.

~Οι Χειρότεροι Άνθρωποι είναι Δυστυχισμένες Ψυχές. Αν Δεν είσαι Δυστυχισμένος, δεν έχεις λόγο να Μισείς, να ασχολείσαι με τους Άλλους, να παγώνεις στην Απραξία. 

Το Σκοτάδι είναι Πάγος. Η Αγάπη είναι Ζωή = Δημιουργία. 

~Οι Χειρότεροι Άνθρωποι έρχονται για να σου Καθρεφτίσουν το Σκοτεινό Εναπομείναν Κομμάτι σου που θέλει Θεραπεία. Εσύ θαΕξαγνιστείς μέσα από τον Πόνο Θεραπεύοντάς το και θα Ανυψωθείς - αυτοί θα παραμείνουν Ίδιοι και στο μεταξύ θα Πολωθούνολοένα περισσότερο από το γεγονός ότι Δε Σε Νίκησαν

~Καλείσαι να Συγχωρείς και να Συμπονάς την Αδυναμία των Ανθρωποψυχών να Βγουν από την Πόλωση στην Περιοδική Ταλάντωση εντός του Εκκρεμούς της Δυαδικότητας

Το να βρίσκεσαι πιο κοντά στο Φωτεινό Πόλο χωρίς Μεγάλες Ταλαντώσεις [Έντονη Δράση = Έντονη Αντίδραση >> Πόλωση στο Σκοτεινό Πόλο] σημαίνει ότι Δεν Είσαι Κακός από τη Φύση σου.

~Οι Έντονες Δράσεις Προκαλούν Έντονες Αντιδράσεις. Η Κατανόηση ότι ο Κόσμος είναι Δυστυχισμένος, Σκοτισμένος, Χαζός, αυτόματα σε οδηγεί στην κατάσταση της Μετριοπάθειας: Ήπια Αντίδραση απέναντι στη Δράση του Ανόητου. Και άρα Σοφή Αποστασιοποίηση.

Είναι μία Επιτυχία Φώτισης το γεγονός να το αντιληφθείς αυτό. Με αυτό τον τρόπο Αντί να Γράφεις Νέο Κάρμα, Σβήνεις. ΚαιΜεταστοιχειώνεις έτσι το Δυναμικό της Ψυχής σου σταδιακά ώστε να Απελευθερωθείς από τις Υποχρεωτικές Επανενσαρκώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται επειδή "ο ένας Χρωστάει στον Άλλο'' [συνήθως ''ξύλο''].

" Ό,τι Σπείρεις Θα Θερίσεις " 

~Άσε τους να χτυπιούνται. Θέλουν απλά να σε κρατήσουν ''Μέσα στο Πλυντήριο''... Οι Άνθρωποι είναι συνήθως Κατειλημμένοι από Δαίμονες ή Ζωοποιημένες Σκεπτομορφές που οι ίδιοι Δημιουργούν.

Αν η Μιζέρια Θέλει Παρέα, εσύ με ποιον θα κάνεις παρέα;!


Θέλω να σου δείξω ότι όλοι αυτοί οι "Σαμποτέρ" είναι Καλοί τελικά!
Άν έχεις στα χαρτιά σου και το "Μπαλαντέρ", τότε θα με καταλάβεις. Και μαζί και τον Εαυτό σου. Σημαίνει ότι Παίζουν Αυτοί στο Δικό σου Παιχνίδι πια, Όχι Εσύ στο Δικό Τους - ακόμη κι αν έτσι θέλουν να νομίζουν. Σοφό είναι πολλές φορές να τους αφήνεις στην Άγνοιά τους. Αν και Διαισθάνονται αργά ή γρήγορα ότι είσαι "Αετός με Ανοιχτά Φτερά" - και πια δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Το πολύ - πολύ 
να σου προσφέρουν "αγάπη". Τη στιγμή που Πια Δεν τη Χρειάζεσαι.

Μπορεί με τη Στάση Ζωής σου να τους Δίδαξες. Να επέλεξες σε Επίπεδο Ψυχής να παίξεις το Ρόλο του Θύματος. Κι επειδή σε Σκότωσαν, σε Διαμέλισαν και σε Έφαγαν όπως το Διόνυσο οι Θιασώτες του, τώρα σε Αγάπησαν. Σε λάτρεψαν! Κι Αληθινά πολλές φορές, Μετανοούν! Άρα το Συμβόλαιο Μεταξύ Ψυχών Πέτυχε. Ολοκληρώθηκε. Ελευθερία.


Οι ΣΑΜΠΟΤΕΡ Έγιναν Άγιοι πια. Θα σου πω ποιος ήταν Ανέκαθεν ο ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ σου τώρα: Ήταν η Άγια Ψυχή σου. Η οποία Υπήρξε Δυνατή κι Άντεξε επειδή Έχει Πολύ Θεό Μέσα της! Δηλαδή έχει και Δύναμη να Αντέχει και Φώτιση να Προχωρά ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου. 

Όταν Αναγνώρισες και Ανέστησες [Εκδήλωσε Δια της Φώτισης] το ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ, Εμφανίστηκε όπως πραγματικά είναι. Ένας Φοίνικας Γεννημένος μέσα από τις Στάχτες του τόσες φορές, πια δε χρειάζεται να ξανακαεί. Εσύ δηλαδή. Η Αγέροχη Ψυχή Σου.

Και τώρα θα σου πω για το ΤΖΟΚΕΡ! Αυτός Παίζει και Γελά. Γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει πάρα πολύ κακό επειδή είναι Έξυπνος πάνω από το μέσο όρο. Πονηρός - αν το θελήσει - επειδή ξέρει πως σκέφτονται οι Μη Αφυπνισμένοι Δυστυχείς. Μπορεί να στρέψει τις καταστάσεις όπου θέλει επειδή είναι αν το θέλει πάρα πολύ Γοητευτικός. Σαγηνευτικός. Ακόμη και με το Σκοτεινό Τρόπο. 

Αυτός ο ΤΖΟΚΕΡ όμως Δεν Είναι Κακός. Δεν Έχει Ανάγκη Να Τραφεί από το Σκοτάδι. Δε Θέλει Νέα Μπλεξίματα [Επιφόρτιση με Νέο Κάρμα] αλλά το αντίθετο.

Τώρα που είναι Δυνατότερος Δε θα σας καταστρέψει: Δεν μπορείς να Καταστρέψεις κάτι που είναι Ήδη Κατεστραμμένο κι άλλωστε ως ΚΑΛΟΣ ΤΖΟΚΕΡ θέλεις μόνο να Δημιουργείς... Ζωή. Όχι Θάνατος.


Ο ΚΑΛΟΣ ΤΖΟΚΕΡ [Φωτισμένη Ανθρωπο-Συνειδητότητα] έχει Κατανόηση. Κάνει πολύ παρέα με το ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ [Φωτεινή Ψυχή].

Το Παιχνίδι Είναι Δικό Σου Τώρα...

Οι Κορυφαίοι Πρωταγωνιστές της Ζωής μου βρισκόντουσαν Ανέκαθεν Μέσα Μου. Σου τα λέω όλα αυτά για να Αποφασίσεις ή να Κατανοήσεις από τι Υλικό Είσαι Φτιαγμένος. 


Κάνε τη Ζωή σου να Έχει Νόημα.

Κράτα Μόνο Ό,τι Είναι Σημαντικό στο Παρόν σου για να Ανοίξει το Μέλλον σου. 

Η Ζωή Είναι Σύντομη. 

Μην Καθυστερείς την Ευτυχία. 

Καθάρισε Θεραπεύοντας και Συγχωρώντας. 

Κάθε Πράξη και Σκέψη Καταγράφεται από το Σύμπαν και Δρα / Αντιδρά / Αντηχεί στους Κόσμους.


ΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΖΗΣΕΣ!



Με Πολλή Αγάπη,

Φίλις Χρυσού

[Αndromeda Galactica]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα