Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Υπάρχουν εκατομμύρια παραπλανημένοι άνθρωποι που προσπαθούν να εξαλείψουν τη σκέψη



Εάν ένα άτομο μελετήσει το νου του προσεκτικά, θα παρατηρήσει μια αδιάκοπη ροή σκέψεων. Κανείς δεν έχει υπάρξει ποτέ που να μην έχει μια σταθερή ροή σκέψεων. Αν σταματήσει να σκέφτεται, τότε θα γίνει κατατονικός. 

Ποιος εφηύρε αυτή τη θεωρία ότι πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε, να σταματήσουμε να θυμόμαστε, και να σταματήσουμε να προγραμματίζουμε; 

Ποτέ δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτο έγκυρο πνευματικό μονοπάτι, είτε της Ανατολής ή της Δύσης. 

Νομίζω ότι αυτή η νέα θεωρία προέρχεται από τη CIA, η οποία δημιουργεί, επίσης, χιλιάδες πλαστά αποσπάσματα από το Βούδα, τον Ρουμί και τον Λάο Τσε, και τα διαδίδει στα social media. 

Ο στόχος, όπως φαίνεται, είναι να κάνει ζόμπι την ανθρώπινη φυλή. 


Υπάρχουν εκατομμύρια κακόμοιροι, παραπλανημένοι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, που προσπαθούν να εξαλείψουν τη σκέψη, το σχεδιασμό και την ανάμνηση, θύματα ενός προγράμματος δημιουργίας ζόμπι κι ελέγχου του νου της CIA.

Κάποιος μπορεί να βιώσει καθαρή συνειδητότητα χωρίς σκέψεις. Στον Ινδουισμό αυτό ονομάζεται Σαμάντι. Αλλά μόνο στον διαλογισμό. Αφού κάποιος τελειώνει το διαλογισμό, τότε η σκέψη αρχίζει. Χωρίς σκέψη, δεν μπορεί κανείς να ξέρει ή να κάνει τίποτα. Ο καθένας έχει σκέψεις όλη την ημέρα. Η λέξη για έναν άνθρωπο είναι "man", από το "manas" ή το νου. Ένας άνθρωπος είναι ένας στοχαστής. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι.

Συνεχίστε τη μάθηση, τη σκέψη και τον προγραμματισμό, γιατί χωρίς αυτά τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Ένα άτομο που προσπαθεί να σταματήσει τη σκέψη, την ενθύμηση , και το στοχασμό για το μέλλον, είναι ένα ον σε πόλεμο με την ίδια του τη φύση. Μην προσπαθείτε να είστε ένα ζόμπι. Δοκιμάστε αντί αυτού να είστε ένα ζωντανό, σοφό, καλοήθες ον.


-Merlin Saint Germain 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα