Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ποιος ήταν ο Ιησούς Χρηστός ;;;

ΟΔΥΣΗΙ = 692[8] = ΙΗΣΟΥ Δ’
Ποιος ήταν ο Ιησούς Χρηστός ;;;
Επιτέλους το ερώτημα απαντιέται από τα πλέον αξιόπιστα , αρχαία , κείμενα της ιστορίας του πλανήτη Ιθάκη 33.
Την Ομηρική Ιλιαδα.
Ο στίχος β17-18 παρουσιάζει μια μοναδική ιδιαιτερότητα για το Ομηρικό κείμενο της Οδύσσειας.
Ποια είναι αυτή η μοναδική ιδιαιτερότητα ;;;
Το γεγονός πως η ονομασία [Οδυσηι = Ιησού δ’ ] εμφανίζεται για μια και μοναδική φορά μαζί με την λέξη [Ιλιον] , σε μια πρόταση με τρεις λέξεις ταυτόσημες, σε σειρά [ Οδυσηι Ιλιον εις].
Ποια είναι η ερμηνεία της έκφρασης [ ταυτόσημες σε σειρά];;;
Οι τρεις λέξεις έχουν την ίδια ταυτότητα [8] ανήκουν ,δηλαδή ,στην οικογένεια του [8], είναι διαδοχικές μέσα στο κείμενο και όπως παρατηρούμε δεν είναι ισοι λεξαριθμοι
692[8]=Οδυσηι / 170[8]= Ίλιον / 215[8]= εις
Τι σημαίνει αυτό ;;;
Αυτό αναδεικνύει ένα από τα μυστικά κωδικοποίησης που εφήρμοσε ο Όμηρος γράφοντας τα κείμενα του. Μέσα σε οποιοδήποτε στιχο, περιλαμβάνει δυο, τρεις, ακόμη και πέντε λέξεις με την ίδια ταυτότητα.
Το κάνει για να υποδείξει στον μελλοντικό ερευνητή, πως θα πρέπει να ερευνήσει με ιδιαίτερο τρόπο την σχεση αυτών των λέξεων ,διότι κρύβουν κάποιο μυστικό, πολλές φόρες ακόμη και άσχετο με την ιστορία στην οποία αναφέρεται ο στίχος.
Η παράγραφος την οποία αποκωδικοποιώ και μέσα στην οποία εντόπισα την συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα εξιστορήζει τα πεπραγμένα των Σκύλων του Σείριου στη ΓΗ.
Αφηγητής είναι ο ίδιος ο Αιγύπτιος άρχοντας ,του συγκεκριμένου αστρικού συστήματος Μέγας Κύων και μας περιγράφει το είδος των ανθρώπων –δούλων που δημιούργησαν στον πλανήτη μας οι άνθρωποι του για την διασκέδαση τους.
Ποια είναι η ερμηνεία αυτών των [3] τριών λέξεων ;;;
Οδυσηι Ιλιον εις = ερμηνεία = η ιστορία του Οδυσσέα – Ιησού περιγράφεται μέσα στην Ιλιαδα του Ομηρου.
Η, αν το Ίλιον = Ηλιον [μέθοδος αμοθεν –ακουστικά Ηλιον]
Η ιστορία της ενσάρκωσης του θεού του φωτός Απόλλωνα, σαν Οδυσεας – Ιησούς, περιγράφεται αναλυτικά μέσα στην Ομηρική Ιλιαδα.
Όποιος πίστευε πως η Ομηρική Ιλιαδα αναφέρεται και στην ιστορία του Ιησού να σηκώσει το χέρι του !!!
Ο Ιησούς εξωγήινος θεός ;;; Όλα δείχνουν πως ναι, αυτή είναι η αλήθεια των πραγμάτων.

Η ΙΛΙΑΔΑ αναδεικνύει τον Ιησού Χρηστό ως ενσάρκωση του θεού του φωτός Απόλλωνα, γιου του ΔΙΑ και της γαλανό- πεπλης Λητούς, στη ΓΗ.
Η ιστορία λοιπόν και της δεύτερης μεγαλύτερης προσωπικότητας του πλανήτη ανήκει στον ευρύτερο σχεδιασμό της θεάς Αθηνάς και είναι θέμα καθαρά Ελληνικό.
Ο κρίκος που έλειπε, για να ενώσουμε τα ευρήματα της Ομηρικής Οδύσσειας με την σύγχρονη ιστορία του Χριστιανισμού, βρέθηκε και πιστεύω πως όλη η αλήθεια για το θειο δράμα θα λάμψει μέσα από την Ομηρική Ιλιαδα.
Αναφέρω τα [5] πέντε έργα –γερά του σχεδιασμού της θεάς Αθηνάς, για την αφύπνιση μας, για όσους έχουν χάσει το μέτρημα.
Α].- ο Θησαυρός του Ατρέα [1240 π.χ.] το πρώτο μεγαλιθικό μνημείο σταθμός τα πάντα όλα στις δομές του γερού –έργου.
Β].- τα Ομηρικά κείμενα [ 840 π.χ. ] η βίβλος των σύγχρονων Ελλήνων. Όλη η γνώση του σύμπαντος σε 27802 στίχους ,η ταυτότητα του αριθμού είναι [10] !!!
Γ].- Γέννηση του Αλέξανδρου και το έργο του [ ενσάρκωση της Αθηνάς - [356 π.χ. – 323 π.χ. ] εξάπλωση του γενετικού υλικού των Δωριέων , καταστροφή του αντιστοίχου των Σκύλων του Σειρίου και οικουμενικότητα
Δ].- Ο τάφος του Αλέξανδρου [ εξωγήινο γενετικό υλικό] στην Αμφίπολη [ 295 π.χ.] το δεύτερο μεγαλιθικό μνημείο σταθμός.
Ε].- Γέννηση του Ιησού Χρηστού [ενσάρκωση του Απόλλωνα ] – 163 - 196 της εποχής των Ιχθύων [ έργο του η επιβολή νέας φιλοσοφίας ζωής για τα απομεινάρια της γενετικής παρέμβασης των εξωγήινων του Σκύλου –αγάπη –συγχώρεση –απλότητα –ταπεινότητα – θυσία για το κοινό καλό ]
Πίσω στην Οδύσσεια όμως και στην ανάλυση του ευρήματος μας.
Η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη στο βιβλίο βήτα της Οδύσσειας. Έχουμε την πρώτη αβίαστη ένδειξη , σε Ομηρικό κείμενο, πως και ο Ιησούς αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού της θεάς Αθηνάς και των Ελλήνων αθανάτων για την σωτηρία του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ.
Στο βιβλίο άλφα της Οδύσσειας, είχα επισημάνει την άμεση σχεση που υπήρχε μεταξύ των δυο μεγαλύτερων προσωπικοτήτων ,που εμφανιστήκαν στην ιστορία του πλανήτη, του Αλέξανδρου και του Ιησού Χρηστού.
Τωρα τα πράγματα αποκτούν μεγάλη βαρύτητα ως προς την αληθινή ταυτότητα του Ιησού Χρηστού, που σίγουρα υπήρξε και δεν αποτελεί μυθικό πρόσωπο, όπως πολλοί ισχυρίζονται σήμερα.
Ο συγγραφέας απομονώνει τις λέξεις [Οδυσηι = 692[8] - Ιλιον = 170[8] – εις = 215[8] που απλά σημαίνουν [ η ιστορία του Οδυσσέα - Ιησού μέσα στην Ιλιαδα]
Οι λεξαριθμοι έχουν την ίδια ταυτότητα – οικογένεια του [8] και είναι διαδοχικοί, δηλαδή ,σε σειρά.
Αυτό σημαίνει πως ο Όμηρος τονίζει τις συγκεκριμένες λέξεις διότι κρύβουν για εμάς κάποια σημαντική πληροφορία –πληροφορίες .
Ποιες μπορεί να είναι αυτές ;;;
Πρώτα είδαμε τον αναγραμματισμό του [ Οδυσηι = Ιησού δ’ ], δηλαδή ,την διττή μας υπόσταση στα εν λογω πρόσωπα.
Τα τρία 8αρια αποκαλύπτουν το όνομα του Ιησού για δεύτερη φορά, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο να υποθέσουμε πως πρόκειται για σύμπτωση, η κάτι άλλο.
Πράγματι ,η λεξαριθμικη απόδοση των ταυτοτήτων των τριών λέξεων αποδίδουν ακριβώς το όνομα [Ιησούς = 10 + 8 + 200 + 70 + 400 + 200 = 888].
Έχουμε μια ακριβή πληροφορία λοιπόν από τον στιχο β17-18 πως η Ιλιαδα μας πληροφορεί για θέματα του Ιησού.
Ποιος πραγματικά ήταν.
Για ποιο λόγο ενσαρκώθηκε στη ΓΗ.
Ποια ήταν η «μητέρα» του στο Γήινο επίπεδο [παναγία] και ότι άλλο μας καταθέτει ο Όμηρος για το θειο δράμα.
Ποιος περίμενε μια τετοια εξέλιξη ;;; Θέλω να πιστεύω κάνεις μας.
Προσωπικά, έπεσα από τα σύννεφα και αρχίζω την παράλληλη αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας.
Από το στόμα του καταστροφέα της ΓΗΣ Αιγύπτιου γέροντα, από το αστρικό σύστημα του Σειρίου, μαθαίνουμε πως ο Ιησούς δημιουργήθηκε για να σώσει τους λαούς που ο Σκύλος είχε δημιουργήσει με τις γενετικές του παρεμβάσεις.
Η φύση τους [γενετικός κώδικας] ήταν να ρέπουν προς την ακολασία , τα αίσχη , τον αισθησιασμό και την ανοησία. Όλα αυτά για να πληρούν τους Όρους του παιχνιδιού που ευχαριστούσε τους εξωγήινους της παρέας του Σκύλου [το παιχνίδι των τεράτων θεών με τους απλούς στο μυαλό , ανόητους , βιολογικά αναλώσιμους «υπηκόους» τους].
Σήμερα γνωρίζουμε πως αυτές οι πρακτικές απαγορεύονται στο γαλαξία Αργο. Κανενας από τους πολιτισμούς του δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί όντα με διάφορο Γ.Κ από αυτόν του ΔΙΑ και να τα εκμεταλλεύεται κατά το δοκούν.
Η ανθρώπινη ζωή είναι υπέρ-τιμημένη στο γαλαξία και αυτό είναι απόρροια της αξίας που της δίνουν οι δημιουργοί της Έλληνες, Κρονιοι ,Ολύμπιοι θεοί.
Αυτος είναι και ο λόγος που οι κυβερνώντες τον πλανήτη σήμερα είναι καταδικασμένοι σε αφανισμό.
……………..
ΕΛΛΗΝΕΣ = διότι, κατά δήλωση τους, προέρχονται από τον πλανήτη Ελλάδα, του γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα].
ΚΡΟΝΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι αποτέλεσμα της δράσης της αστρικής σκόνης [ κρονιδης = κονιης δρ’[ω] - α45 και α81 ] και του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού των αρχικών στιγμών της μεγάλης έκρηξης που δημιούργησε το παρόν σύμπαν.
ΟΛΥΜΠΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους ,ζουν στον ΟΛΥΜΠΟ , που συμβολίζει το παρόν σύμπαν, τον ιδανικό χώρο για αθάνατες οντότητες του είδους τους, από την στιγμή που κατανόησαν τα μυστικά του.
ΘΕΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι σε θέση να δημιουργήσουν, από τα δομικά συστατικά του παρόντος σύμπαντος ,ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί, με κορωνίδα την έλλογη ,αθάνατη, ανθρώπινη ζωή , τον συμπαντικό, αθάνατο άνθρωπο.
……………….
Αναγραμματισμός του [ οδυσηι ]
692[8]= οδυσηι*.-[ ο Οδυσσεας = το μοντέλο του ανθρώπου που αποφασίστηκε από την Αθηνά να εποικήσει τον πλανήτη με την διττή υπόσταση άνθρωπος θνητός – θεός ].- β17-18
692[8]= Ιησού δ’*.-[ Ιησούς = ο γνωστός Ιησούς ο υιος του Θεού – Δια / Δ = δέλτα = η Ελληνική Έλικα/το Α και το Ω/ ο βίο-εγκέφαλος του αστροπλοιου / είσοδος / πύλη / τρίγωνο/ Ο τέταρτος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος / Τα [4] γράμματα του Γενετικού μας Κωδικα.-[ο Γενετικός μας Κώδικας είναι γραμμένος με λέξεις των τριών [3] «γραμμάτων» που απορρέουν από ένα σύνολο [4] «γραμμάτων» Τα «γράμματα» φυσικά είναι χημικά στοιχεία με τα εξής ονοματα.-1].-αδενινη 2].-γουανινη 3].-κυτοσινη 4].-θυμινη = 3+3 =6 δις.- ο μαγικός αριθμός των γραμμάτων που αποτελούν τον Γενετικό μας Κωδικα = οι τρεις [3] πλευρές και οι τρεις [3] γωνίες του [Δ]/ ο Οδυσσεας Ιησούς λοιπόν Η πρώτη εμφάνιση του Οδυσσέα να συμβολίζει τον Ιησού Χρηστό / ο Οδυσσεας πρέπει να γίνει Ιησούς Ο θνητός πρέπει να γίνει θεός ].- β17-18
692[8]= οι δύση *.-[ οι = το άρθρο = οι = εοι = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι = οι = ε = αντωνυμία = τον εαυτόν της / δύση = εκεί που δύει ο Ήλιος = το σκοτάδι = το ζώο μέσα μας = η αμάθεια = το ξεκίνημα του πολιτισμού = ο δυτικός πολιτισμός / υπάρχει ο δυτικός πολιτισμός του Οδυσσέα –Ιησού σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ανατολικά κράτη και τις θρησκείες τους, όπως τα έχει καθορίσει ο σύγχρονος άνθρωπος ].- β17-18
692[8]= δυο ιση *.-[ ο Οδυσσεας Ιησούς είναι δυο ισα πρόσωπα ο θνητός και ο θεός σε ένα Η διττή μας υπόσταση ].- β17-18
692[8]= η ις δυο *.-[ ις = δύναμη –ισχύς / η διπλή δύναμη του Οδυσσέα – Ιησού Ο άνθρωπος θνητός και ο θεός μέσα στο κεφάλι μας ].- β17-18
692[8]= Διος ηυ *.-[ηυ = ηυς = ευς = αγαθός –δεξιός – ισχυρός / ο ισχυρός γιος του ΔΙΑ = το ισχυρό δημιούργημα του Δια ο Οδυσσεας –Ιησούς Ο άνθρωπος της ΓΗΣ με την διττή υπόσταση = το ισχυρό δημιούργημα του Δια στο δεξί εγκεφαλικό λοβό του Οδυσσέα ].- β17-18
692[8]= δηιος υ’[ω] *.-[ δηιος = εχθρικός εχθρός –φονικός [σε πόλεμο] – καυστικός –καταστρεπτικός [επι πυρός ] / υω = κανω βροχή = Α.Ε. = νερό = ιερή γνώση / με βροχή σβήνω την καταστρεπτική φωτιά = η ιερή γνώση –διδασκαλία του Ιησού ήταν εχθρική για τους κατοίκους της εποχής του [απομεινάρια των γενετικών παρεμβάσεων των Σκύλων ] .- β17-18
692[8]= συ δηιο’[ω] *.-[ συ = εσύ –εσένα / δηιοω = κατακόπτω –καταβαλλω –φονεύω / εσένα τον «Ιησού» φόνευσα εγώ ο «Οδυσεας» ].- β17-18
Αναγραμματισμός του [ Ιλιον ]
170[8]= Ιλιον*.-[Ιλιον = η πόλις της Τροίας - η Τρωική επικράτεια – η Ιλιαδα του Ομηρου – ο πνευματικός Ήλιος [ακουστικά Ιλιον = Ηλιον ].- β17-18
170[8]= Ιλ’ιον*.-[Ιλυ = ο βόρβορος –η λάσπη –ο βούρκος / ιον[1] = το ιον = ο μενεξές –η βιολέτα / η Ιλιαδα είναι λουλούδι μέσα στη λάσπη – βούρκο που ζούμε ].- β17-18
170[8]= Ιλ’ιον*.-[Ιλυ = ο βόρβορος –η λάσπη –ο βούρκος / ιον [2] = το βέλος = Α.Ε. = οπτικό δοκάρι = η εε / η εε μέσα στο βούρκο στην διττή μας υπόσταση ].- β17-18
170[8]= Ιλ’ιον*.-[Ιλυ = ο βόρβορος –η λάσπη –ο βούρκος / ιον[3] = ο ιος – η αρρώστια / η εε μέσα στο βούρκο της διττής μας υπόστασης δημιουργεί αρρώστιες ].- β17-18
170[8]= Ιλ’ι’ ον*.-[ ον = το ανθρώπινο ον / το ένα και μοναδικό θνητό ανθρώπινο ον που ζει μέσα στο βούρκο – στο κόσμο των αισθήσεων ].- β17-18
Σχόλιο .- έμφαση στο πρώτο έργο του Ομηρου την Ιλιαδα και τα ανθρώπινα όντα της ΓΗΣ που ζουν μέσα στο βούρκο των αισθήσεων και των υλικών τους επιθυμιών. Ο πνευματικός Ήλιος για τον Γήινο άνθρωπο βρίσκεται – περιγράφεται μέσα στην Ομηρική Ιλιαδα.
Οι ταυτόσημοι διαδοχικοί μη ισοι λεξαριθμοι
692[8]= οδυσηι*.-[ ο Οδυσσεας – Ιησούς ].- β17-18
170[8]= Ιλιον*.-[Ιλιον = η πόλις της Τροίας - η Τρωική επικράτεια – η Ιλιαδα του Ομηρου- ο πνευματικός Ήλιος ].- β17-18
Θα μετατραπούν σε ισους
692 – 170 = 522
Ιλιον + 522 = Οδυσηι = 692
692[8]= ΙΛΙΟΝ μογησας .–[Ιλιον = η πόλις της Τροίας - η Τρωική επικράτεια – η Ιλιαδα του Ομηρου- ο πνευματικός Ήλιος / μογεω-κοπιάζω-υποφέρω-πονώ-θλίβομαι / στο Ίλιο ο Οδυσεας υπέφερε –πόνεσε = στην Ιλιαδα ο Οδυσεας – Ιησούς κοπιάζει –πόνα –υποφέρει για την σωτηρία των ανθρώπων της ΓΗΣ ].-β17-Μ
692[8]= ΙΛΙΟΝ τι πεζον. –[δεν μπορείς να πας πεζός στον Τριγωνικό γαλαξία Οδυσσέα ].-α173-β17-Μ
692[8]= ΙΛΙΟΝ Τον γε θεοί.-[τον Οδυσσέα – Ιησού βεβαία οι θεοί στην Ιλιαδα ].-β17
692[8]= ΙΛΙΟΝ α Αλέξανδρος*.-[ ο Μέγας στρατηλάτης –η τελευταία ενσάρκωση της θεάς Αθηνάς στον πλανήτη Ιθάκη 33 – αυτος που κατέστρεψε – αφάνισε το γενετικό υλικό των Νεφελιμ-ελοχιμ –αννουνακι από τον πλανήτη ΓΗ και επέβαλλε την εε του ΔΙΑ – ο βασιλέας των Δωριέων – η μεγαλύτερη προσωπικότητα που έζησε διαχρονικά στον πλανήτη / στο Ιλιον ο Αλέξανδρος παρέα με τον Οδυσσέα = στην Ιλιαδα ο Αλέξανδρος παρέα με τον Οδυσσέα – Ιησού ].-β17-Μ
692[8]= ΙΛΙΟΝ α εξ αλ’ ανδρος *.- [ εξ = εκ = από / αλι = θάλασσα = αλληγορικα το διάστημα /ανδρος = άνδρας –ηρωας / ο εκ του διαστήματος άνδρας –ηρωας Αλέξανδρος / ο Αλέξανδρος που ήρθε από το γαλαξία μαζί με τον Οδυσσέα – Ιησού στην Ιλιαδα του Ομηρου ].-β17-Μ
692[8]= ΙΛΙΟΝ α Εξ αλος δραν *.-[ αλος = η θάλασσα = αλληγορικα το διάστημα –ο γαλαξίας / δραν = δραω = υπηρετώ –διεξάγω κάτι σαν υπηρέτης / ο Αλέξανδρος πραγματοποίησε την εκστρατεία του υπηρετώντας τον γαλαξία - έδρασε εκ μέρους των δημιουργών μας μαζί με τον Οδυσσέα- Ιησού και όλα αυτά περιγράφονται από τον Όμηρο στην Ιλιαδα ].-β17-Μ
Σχόλιο.- Όλα δείχνουν πως στην Ιλιαδα εκτός από την ιστορία του Ιησού –Απόλλωνα θα γνωρίσουμε και την αληθινή ιστορία του Αλέξανδρου –Αθηνά.
Αναγραμματισμός του [ Οδυσηι Ιλιον ]
862[7]= οδυσηι Ιλιον*.-[Ιλιον = η πόλις της Τροίας - η Τρωική επικράτεια – η Ομηρική Ιλιαδα – ο πνευματικός Ήλιος / ο Οδυσσεας στην πόλη της Τροίας – Ο Οδυσσεας στην Ομηρική Ιλιαδα ].- β17-18
862[7]= οδυσηι Ιλ’ιον*.-[ Ιλυ = ο βόρβορος –η λάσπη –ο βούρκος / ιον [2] = το βέλος = Α.Ε. = οπτικό δοκάρι = η εε / ο Γ.Κ. του Οδυσσέα μέσα στη λάσπη –τον βούρκο ].- β17-18
862[7]= Ιησού δ’ Ιλιον *.-[ Ιησούς = ο γνωστός Ιησούς ο υιος του Θεού – Δια / Δ = δέλτα = η Ελληνική Έλικα/το Α και το Ω/ ο βίο-εγκέφαλος του αστροπλοιου / είσοδος / πύλη / τρίγωνο/ Ο τέταρτος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος / Τα [4] γράμματα του Γενετικού μας Κωδικα.-[ο Γενετικός μας Κώδικας είναι γραμμένος με λέξεις των τριών [3] «γραμμάτων» που απορρέουν από ένα σύνολο [4] «γραμμάτων» Τα «γράμματα» φυσικά είναι χημικά στοιχεία με τα εξής ονοματα.-1].-αδενινη 2].-γουανινη 3].-κυτοσινη 4].-θυμινη = 3+3 =6 δις.- ο μαγικός αριθμός των γραμμάτων που αποτελούν τον Γενετικό μας Κωδικα = οι τρεις [3] πλευρές και οι τρεις [3] γωνίες του [Δ] / Ιλιον = η πόλις της Τροίας - η Τρωική επικράτεια – η Ομηρική Ιλιαδα/ο Οδυσσεας Ιησούς λοιπόν στην Ομηρική Ιλιαδα Η πρώτη εμφάνιση του Οδυσσέα να συμβολίζει τον Ιησού Χρηστό στην Οδύσσεια Ο Όμηρος μας εξηγεί πως τα πάντα όλα για τον Οδυσσέα-Ιησού αναφέρονται στην Ιλιαδα ].- β17-18
862[7]= οι δύση Ιλιον *.-[ οι = το άρθρο = οι = εοι = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι = οι = ε = αντωνυμία = τον εαυτόν της / δύση = εκεί που δύει ο Ήλιος = το σκοτάδι = το ζώο μέσα μας = η αμάθεια = το ξεκίνημα του πολιτισμού = ο δυτικός πολιτισμός / υπάρχει ο δυτικός πολιτισμός του Οδυσσέα –Ιησού σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ανατολικά κράτη και τις θρησκείες τους όπως τα έχει καθορίσει ο σύγχρονος άνθρωπος όπως περιγράφεται στην ιλιαδα ].- β17-18
862[7]= δυο ιση Ιλιον *.-[ ο Οδυσσεας Ιησούς είναι δυο ισα πρόσωπα ο θνητός και ο θεός σε ένα Η διττή μας υπόσταση Τα δυο πρόσωπα του Οδυσσέα [σύγχρονου ανθρώπου και Ιησού] στην Ιλιαδα ].- β17-18
862[7]=η ις δυο Ιλιον *.-[ ις = δύναμη –ισχύς / η διπλή δύναμη του Οδυσσέα – Ιησού Ο άνθρωπος θνητός και ο θεός μέσα στο κεφάλι μας και όλα αυτά στην Ιλιαδα ].- β17-18
862[7]=Διος ηυ Ιλιον *.-[ηυ = ηυς = ευς = αγαθός –δεξιός – ισχυρός / ο ισχυρός γιος του ΔΙΑ = το ισχυρό δημιούργημα του Δια ο Οδυσσεας –Ιησούς Ο άνθρωπος της ΓΗΣ με την διττή υπόσταση = το ισχυρό δημιούργημα του Δια στο δεξί εγκεφαλικό λοβό του Οδυσσέα στην Ομηρική Ιλιαδα ].- β17-18
862[7]= δηιος υ’[ω] Ιλιον *.-[ δηιος = εχθρικός εχθρός –φονικός [σε πόλεμο] – καυστικός –καταστρεπτικός [επι πυρός ] / υω = κανω βροχή = Α.Ε. = νερό = ιερή γνώση / με βροχή σβήνω την καταστρεπτική φωτιά = η ιερή γνώση –διδασκαλία του Ιησού ήταν εχθρική για τους κατοίκους της εποχής του όλα στην Ιλιαδα ] .- β17-18
862[7]= συ δηιο’[ω] Ιλιον *.-[ συ = εσύ –εσένα / δηιοω = κατακόπτω –καταβαλλω –φονεύω / εσένα τον «Ιησού» φόνευσα εγώ ο «Οδυσεας» το θειο δράμα εξελίσσεται στην Ομηρική Ιλιαδα ].- β17-18
Αναγραμματισμός του [ εις]
215[8]=Εις* .-[εις = μέσα-προς κάτι-κίνηση μέσα σε κάτι ].-α207-α17-α171-α411-α427-α356-α421-β17-18
215[8]=Εις* .-[ένας ].-α207
215[8]=εις*.-[ειμι = υπάρχω-είμαι-βρίσκομαι].-α207
215[8]=ιες*.-[ειμι = πηγαίνω-προχωρω-διευθύνομαι / εγώ υπάρχω είμαι ένας και κινούμαι προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση].-α207
215[8]=ις ε* .-[ις = δύναμις –ρώμη / και διαθέτω δύναμη/ είμαι ισχυρός ].-α207
Οι ταυτόσημοι μη ισοι διαδοχικοί λεξαριθμοι [Οδυσηι = 692[8] και εις = 215[8]
692 – 215 = 477
ΕΙΣ + 477 = Οδυσηι = 692
692[8]=ΕΙΣ επιθησομεν.-[ εις = ένας / επιτιθημι = θέτω επάνω-επιθέτω-προσθέτω-επιφέρω – επιβάλω/μέσος – φορώ –επιδίδομαι –επιχειρώ –καταπιάνομαι –επιτίθεμαι -διατάσσω / εγώ που υπάρχω ο μοναδικός επέβαλλα τον Οδυσσέα –Ιησού ].-Β17-Μ
692[8]=ΕΙΣ πλανήτη.-[ μέσα στον πλανήτη εγώ που υπάρχω ο μοναδικός επέβαλλα τον Οδυσσέα –Ιησού ].-Β17-Μ
692[8]=ΕΙΣ Γαία γ’ Αργειοισιν.- [ μέσα στον πλανήτη ΓΗ του γαλαξία Αργου εγώ που υπάρχω ο μοναδικός επέβαλλα τον Οδυσσέα –Ιησού ].-β17-Μ
Σχόλιο .- Εγώ που υπάρχω και είμαι μοναδικός επέβαλλα τον Οδυσσέα – Ιησού στον πλανήτη ΓΗ του γαλαξία Αργου .
Αναγραμματισμός του [ οδυσηι εις]
907[7]= οδυσηι εις*.-[ εις [1] = ένας / ο μοναδικός Οδυσσεας ].-β17
907[7]= οδυσηι εις*.-[ εις [2] = μέσα / ο μοναδικός Οδυσσεας μέσα ].-β17
907[7]= οδυσηι εις*.-[ εις [3]= ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / ο μοναδικός Οδυσσεας υπάρχει μέσα ].-β17
907[7]= Ιησού δ’ εις*.-[ Ιησούς = ο γιος του ΔΙΑ / ο μοναδικός Οδυσσεας – Ιησούς υπάρχει μέσα ].-β17
907[7]= οι δύση εις *.-[ οι = το άρθρο = οι = εοι = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι = οι = ε = αντωνυμία = τον εαυτόν της / δύση = εκεί που δύει ο Ήλιος = το σκοτάδι = το ζώο μέσα μας = η αμάθεια = το ξεκίνημα του πολιτισμού = ο δυτικός πολιτισμός / υπάρχει ο δυτικός πολιτισμός του Οδυσσέα –Ιησού σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ανατολικά κράτη και τις θρησκείες τους όπως τα έχει καθορίσει ο σύγχρονος άνθρωπος όπως περιγράφεται στην ιλιαδα / ο Οδυσσέας –Ιησούς είναι κομμάτι του δυτικού πολιτισμού ].- β17-18
Αναγραμματισμός του [ Ιλιον εις]
385[7]= Ιλιον εις .-[ Ιλιον = η πόλις της Τροίας – η τρωική επικράτεια – η Ομηρική Ιλιαδα – ο Ήλιος / εις = μέσα / μέσα στην Ομηρική Ιλιαδα θα βρεις τα πάντα όλα για τον Οδυσσέα –Ιησού τον γιο του Δια ].-Β17-Μ
Αναγραμματισμός του [ οδυσηι Ιλιον εις]
1077[6]= οδυσηι Ιλιον εις *.-[Ιλιον = η πόλις της Τροίας - η Τρωική επικράτεια – η Ομηρική Ιλιαδα – ο πνευματικός Ήλιος / ο Οδυσσεας στην πόλη της Τροίας – Ο Οδυσσεας στην Ομηρική Ιλιαδα ].- β17-18
1077[6]=οδυσηι Ιλ’ιον Εις*.-[ Ιλυ = ο βόρβορος –η λάσπη –ο βούρκος / ιον [2] = το βέλος = Α.Ε. = οπτικό δοκάρι = η εε / ο Γ.Κ. του Οδυσσέα μέσα στη λάσπη –τον βούρκο ].- β17-18
1077[6]= Ιησού δ’ Ιλιον Εις*.-[ Ιησούς = ο γνωστός Ιησούς ο υιος του Θεού – Δια / Δ = δέλτα = η Ελληνική Έλικα/το Α και το Ω/ ο βίο-εγκέφαλος του αστροπλοιου / είσοδος / πύλη / τρίγωνο/ Ο τέταρτος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος / Τα [4] γράμματα του Γενετικού μας Κωδικα.-[ο Γενετικός μας Κώδικας είναι γραμμένος με λέξεις των τριών [3] «γραμμάτων» που απορρέουν από ένα σύνολο [4] «γραμμάτων» Τα «γράμματα» φυσικά είναι χημικά στοιχεία με τα εξής ονοματα.-1].-αδενινη 2].-γουανινη 3].-κυτοσινη 4].-θυμινη = 3+3 =6 δις.- ο μαγικός αριθμός των γραμμάτων που αποτελούν τον Γενετικό μας Κωδικα = οι τρεις [3] πλευρές και οι τρεις [3] γωνίες του [Δ] / Ιλιον = η πόλις της Τροίας - η Τρωική επικράτεια – η Ομηρική Ιλιαδα/ο Οδυσσεας Ιησούς λοιπόν στην Ομηρική Ιλιαδα Η πρώτη εμφάνιση του Οδυσσέα να συμβολίζει τον Ιησού Χρηστό στην Οδύσσεια Ο Όμηρος μας εξηγεί πως τα πάντα όλα για τον Οδυσσέα-Ιησού αναφέρονται στην Ιλιαδα ].- β17-18
1077[6]= οι δύση Ιλιον εις *.-[οι = το άρθρο = οι = εοι = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι = οι = ε = αντωνυμία = τον εαυτόν της / δύση = εκεί που δύει ο Ήλιος = το σκοτάδι = το ζώο μέσα μας = η αμάθεια = το ξεκίνημα του πολιτισμού = ο δυτικός πολιτισμός / υπάρχει ο δυτικός πολιτισμός του Οδυσσέα –Ιησού σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ανατολικά κράτη και τις θρησκείες τους όπως τα έχει καθορίσει ο σύγχρονος άνθρωπος όπως περιγράφεται στην ιλιαδα ].- β17-18
1077[6]= δυο ιση Ιλιον Εις *.-[ ο Οδυσσεας Ιησούς είναι δυο ισα πρόσωπα ο θνητός και ο θεός σε ένα Η διττή μας υπόσταση Τα δυο πρόσωπα του Οδυσσέα [σύγχρονου ανθρώπου και Ιησού] στην Ιλιαδα ].- β17-18
1077[6]=η ις δυο Ιλιον Εις*.-[ ις = δύναμη –ισχύς / η διπλή δύναμη του Οδυσσέα – Ιησού Ο άνθρωπος θνητός και ο θεός μέσα στο κεφάλι μας και όλα αυτά στην Ιλιαδα ].- β17-18
1077[6]=Διος ηυ Ιλιον Εις *.-[ηυ = ηυς = ευς = αγαθός –δεξιός – ισχυρός / ο ισχυρός γιος του ΔΙΑ = το ισχυρό δημιούργημα του Δια ο Οδυσσεας –Ιησούς Ο άνθρωπος της ΓΗΣ με την διττή υπόσταση = το ισχυρό δημιούργημα του Δια στο δεξί εγκεφαλικό λοβό του Οδυσσέα στην Ομηρική Ιλιαδα ].- β17-18
1077[6]= δηιος υ’[ω] Ιλιον Εις*.-[ δηιος = εχθρικός - εχθρός –φονικός [σε πόλεμο] – καυστικός –καταστρεπτικός [επι πυρός ] / υω = κανω βροχή = Α.Ε. = νερό = ιερή γνώση / με βροχή σβήνω την καταστρεπτική φωτιά = η ιερή γνώση –διδασκαλία του Ιησού ήταν εχθρική για τους κατοίκους της εποχής του όλα στην Ιλιαδα ] .- β17-18
1077[6]= συ δηιο’[ω] Ιλιον Εις*.-[ συ = εσύ –εσένα / δηιοω = κατακόπτω –καταβαλλω –φονεύω / εσένα τον «Ιησού» φόνευσα εγώ ο «Οδυσεας» το θειο δράμα εξελίσσεται στην Ομηρική Ιλιαδα ].- β17-18


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα